pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2013 άντε να ακουστεί το κλακ να γυρίσει το κλειδί στην μίζα...και μετά τα φυσικά φαινόμενα να αρχίσουν ρυθμικά να κάνουν πάρτι μέσα στον θάλαμο καύσεις και ο εγκέφαλος να απελευθερώσει τις ενδορφίνες του! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2013 Κι αυτο σωστό..! Δηλωνω απο τωρα συμμετοχη. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Isis 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2013 Αν οι αναφορικές διαδρομές δεν είναι απαγορευτικές για τα αλογακια της χοντρουλας μου, είμαι "μέσα". Καλό κι ευχάριστο ταξίδι στους σημερινούς εκδρομείς εύχομαι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΛΟΣ 338 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2013 Καλό δρόμο τυχεράκηδες Κλάψ κλαψ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2013 Καλό δρόμο τυχεράκηδες Κλάψ κλαψ Καλα ρε εσυ δεν θα πηγαινες μαζι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brains 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2013 Δηλωνω απο τωρα συμμετοχη. Αν οι αναφορικές διαδρομές δεν είναι απαγορευτικές για τα αλογακια της χοντρουλας μου, είμαι "μέσα".... Αν βολέψει η ημερομηνία κι εγω μέσα...! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΛΟΣ 338 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2013 Καλα ρε εσυ δεν θα πηγαινες μαζι; Είχα ένα ατυχηματάκι και βόλτα γιοκ Αλλά όλα καλά 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΛΟΣ 338 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2013 Οι ταξιδιώτες μας τι έγιναν ;;;;; Φτάσατε όλα καλά ;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2013 Σιγά μην καθίσουν τώρα να γράψουν. Θα έχουν πέσει με τα μούτρα στα σπα, στα λασπόλουτρα, στις πισίνες, και τα ρέστα. Και μετά θα ετοιμαστούν να πάνε να φάνε τον άμπακο. Τους ξεχνάμε για σήμερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2013 Ειχα επικοινωνια με τον Παναγιωτη Κ, ολα βαινουν καλως και περνανε σουπερ τα παλλουκαρια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΛΟΣ 338 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2013 Κλάψ κλάψ και ματαξανά ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2013 Τι έγινε βρε Παναγιώτη; Όλα οκ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2013 Για να είναι εδώ και να κλαίει γοερά που έχασε τη βόλτα όλα καλά θα είναι. Αλλά θα του φτιάξει ο θειος Παναγιώτης αν είναι στις καλές του για αποζημίωση μια εκδρομαρα στην ανατολή για την άνοιξη…. Σαμψούντα, Κερασούντα, Τραπεζούντα, Ριζουντα, και όλα τα άλλα σε εις ..ουντα και θα ξεχάσει όλες τις λύπες του μονομιάς 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2013 Δεν έχω λόγια για την διαδρομή παιδιά. Την έκανα με διαφορά δύο ημερών από το γκρουπ. Πραγματικά απίστευτη. Ο ορισμός της μοτο-βόλτας. Πολύ καλή άσφαλτος με άλλες φορές μέτρια χάραξη και άλλες εξαιρετική. Τα κομμάτια που πραγματικά ήταν χάλια ήταν ελάχιστα. Η φύση φοβερή και τα τοπία μαγικά. Η διαδρομή από Ντόσπατ μέχρι και τους πρόποδες του Μπόροβετς το απόλυτο highlight κατά την γνώμη μου. Έχω λίγες φωτογραφίες αλλά θα περιμένω να ποστάρουν τα παιδιά πρώτα για να μην χαλάω το θέμα. Όσοι έχουν την δυνατότητα να κάνουν αυτή την βόλτα όσο βοηθάει ο καιρός ακόμα να την κάνουν χωρίς δεύτερη σκέψη αλλά να ακολουθήσουν ακριβώς την διαδρομή που πόσταρε ο Παναγιώτης. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΛΟΣ 338 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2013 Αϊντε ακόμη να δούμε καμιά φωτό καμιά εντύπωση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim.k 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2013 επιστροφη στη βαση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2013 Ο ντουκατιστι γύρισε πρώτος και με διαφορά!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Two wheels traveller 248 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2013 Βάλτε φώτο σύντομα...τροφή για τα θηρία.... :popcorn: :popcorn: :popcorn: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 φώτος το βράδυ μετά την δουλειά! για τώρα θα πώ μόνο "Ρουφιάνα ΒουλγαροΜερκελ Σερβιτορα τις κατάρες που μου έριξες απο μέσα σου επειδή πήρα τα σαντουιτσάκια δεν τις ξεχνάω! Θα γυρίσω μια μέρα με τον ΑΛΛΟ και θα σου τινάξω τον μπουφέ στον αέρα!" Με καταράστηκε η ρουφιάνα και με πειραξε το φαγητό! έβγαζα τις μπότες και την γκορντούρα στην επιστροφή σε καθε στροφή! 0-100 σε 1nsecond για να ξεντυθώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tdemonas 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 Χθες κατα της 6 ωρα επεστρεψα και εγω. Συγχαρητήρια πρωτα Στον οργανωτή σε ολο το κεφι της παρεας.Στα κοριτσια που ακολουθουσανε και στην οδηγο μας φυσικα, Καθως και στα γερικα honda που και με πετρελαιο ακομα πανε. Αν και εβγαλα πολλες φωτογραφίες δεν εχω βρει το τρόπο να τις ανεβάσω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 Λοιπόν ένα μεζεδάκι για αρχή μέχρι να μπούν και τα παιδια που βγάζανε φωτογραφίες τις προκοπής! Το ΚΤΜ ερχόταν με έναν βέλγο αναβάτη απο το Ντουμπάι! Η θέα απο το ξενοδοχείο! Και αυτή αφιερωμένη στον Γέροντα Ναυτίλο μαζί με το πρώτο κλακ του κλειδιού της μίζας στο ξεκίνημα τις διαδρομής! Γέροντα εσένα είχα στο μυαλό μου όταν έβαζα μπρός να φύγω αντε μια βδομάδα έμεινε μέχρι την δική σας βόλτα! ποτάνα κρίση! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 φώτος το βράδυ μετά την δουλειά! για τώρα θα πώ μόνο "Ρουφιάνα ΒουλγαροΜερκελ Σερβιτορα τις κατάρες που μου έριξες απο μέσα σου επειδή πήρα τα σαντουιτσάκια δεν τις ξεχνάω! Θα γυρίσω μια μέρα με τον ΑΛΛΟ και θα σου τινάξω τον μπουφέ στον αέρα!" Με καταράστηκε η ρουφιάνα και με πειραξε το φαγητό! έβγαζα τις μπότες και την γκορντούρα στην επιστροφή σε καθε στροφή! 0-100 σε 1nsecond για να ξεντυθώ! Όλα φοβερά δρόμοι, παρέα, ξενοδοχείο κτλ.Φίλε το ίδιο πάθαμε και άλλοι 5 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 εγώ όμως έπινα και νερό απο την βρύση τους και τις 2 μέρες! εσείς είχατε πιεί? όπως καταλαβαίνετε έχουν ανοίξει πόλεμο! αυτό δεν πρέπει να μείνει έτσι..να προετοιμάσουμε τα στομάχια μας μέχρι την άνοιξη και μετά βουρ να τους ξεφτιλίσουμε τον μπουφε! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgos2012 254 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 (τροποποιήθηκε) Τι ειναι πιο γρηγορο απο το 4g της Cosmote? παρακάτω η απάντηση από πολλούς γρήγορους της παρέας(ήμουν και εγώ σε αυτήν ε)!!! ................Φίλε το ίδιο πάθαμε και άλλοι 5 Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 29 , 2013 από τον giwrgos2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 τί έγινε ρε παιδιά τόσα άτομα μας πήγε αίμα?μήπως πρέπει να τους στείλουμε κανένα εξηγημένο e-mail? το κακό είναι ότι έβγαλα 7 ώρες καθαρής οδήγησης και 12 ώρες τελείως μα τελείως νηστικός! όλη μέρα ήπια μόνο ένα ice tea και ένα τσάι λεμόνι ζεστό το απόγευμα για να μπορέσω να συνεχίσω μέχρι το σπιτι! για βραδινό εφαγα λίγο ρύζι με τυρί και μου φάνηκε το πιό νόστιμο πράγμα του κόσμου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες