Jump to content
barmanx

Κέρκυρα, ιθάκη ή αλλού;

Recommended Posts

Συμφορουμίτες και ειδικά οι κερκυραίοι για help... Η απόφαση ελήφθη και τελικά θα καταφέρουμε να πάμε διακοπές... 20 του μηνός αναχώρηση κατά 95% με το mt... Σαν fun του ιονίου (κεφαλοννιά ζάκυνθο λευκάδα πέρασα μαγικά) λέω να πάω κέρκυρα φέτος. Εγώ και η κοπελιά... Με ξενίζει το ότι ακούω από αρκετούς να μην πάω κέρκυρα, και καλά δεν τους άρεσε κτλ κτλ... Τα ίδια βέβαια άκουγα και για κεφαλονιά και ευτυχώς δεν άκουσα κανέναν αφού πέρασα καταπληκτικά... Έχω και μια πρόταση για ιθάκη όπου θα είναι πολύ καλός φίλος από τα παλιά και με έβαλε σε σκέψεις... Αλλά το βραδάκι μας αρέσουν οι βόλτες και να βλέπουμε και λίγο κόσμο, οπότε ιθάκη μάλλον παραείναι ήσυχα απ'ότι ακούω και δεν με κόβω για πάνω από 3 μέρες... Παρόλα αυτά όσοι έχετε πάει ιθάκη πείτε τις εμπειρίες σας...

Κέρκυρα λέω να μείνω κοντά στην πόλη ή στην πόλη, αφού κάθε βράδυ θα βγαίνουμε μια τσάρκα... Για πείτε λοιπόν μέρη που αξίζουν να μείνω και να μην είναι πολύ μακρυά από την πόλη, καθώς και μέρη και παραλίες που οπωσδήποτε πρέπει να πάω...Θα την παλέψω με το mt φαντάζομαι ε; Αν υπάρχει και καμιά καλύτερη ιδέα κατά νου δεκτή... :thumbsup1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

2 εντελώς διαφορετικά νησιά.

Πολύς λαός στην Κέρκυρα, ενω το Θιάκι είναι το....Βαθύ (ουσιαστικά για βράδυ ) = η πρωτεύουσα του νησιού.

Τα δωμάτια παίζει να'ναι πιο φθηνα στην.....Κέρκυρα !

Θιάκι, ζητανε κατι 70-80αρες.

Ποτά καθαρά (100%) παντού + φαί καλό και με λογικές τιμές.

Παραλίες καθαρές, και μη πόσιμο νερό στο δίκτυο = αγορά εμφιαλωμένου συνεχώς...

20/8 ειναι καλά, θα εχει ηδη φυγει το 1ο κύμα τουριστων + ισως να πετυχετε και καλύτερη τιμη σε διαμονή.

Πρόσβαση απο Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, σε 2 ωρες περίπου είσαι Θιακι.

Εχει κι απο Λευκάδα σε 1 ωρα περίπου.

Ναύλα πιο ακριβά ή ίδια απο Πειραιά - Κρήτη... :shock:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ιθάκη είναι για δυό μέρες το πολύ... θα εχεις γυρίσει και δεί τα πάντα, εννοείτε Κέρκυρα και μην ακούς κανέναν ο καθένας όπως την βρίσκει για το ιδιο μερος 100 διαφορετικες αποψεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έκλεισε...20/08... κέρκυρα τελικά με το mt που βγαίνει αύριο από service... Ελπίζω να μην παίξω ξύλο με την δικιά μόλις φτάσουμε... Λέει ότι θα αντέξει... Λέει...

Αν και την βλέπω την κατάληξη, ας κάνω ότι δεν την βλέπω...

Το καράβι ευτυχώς ξεφτίλα, 10 το άτομο και 12 το mt από ηγουμενίτσα...

12 και σήμερα λοιπόν που λέγαμε κάποτε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κερκυρα πηγα φετος για πρωτη φορα .

Εμενα στις Μπενιτσες,11 χιλιομετρα εξω απο την πολη.

στα + λοιπον

Παραλιες και γενικα η θαλασσα στα δυτικα του Νησιου ,Βορειοδυτικα και νοτιοδυτικα πολυ καλες παραλιες με κρυα νερα που τα γουσταρω, (μερια που κοιταζει Ιταλια)

Η Πολη της Κερκυρας που εχει νυχτερινη ζωη και ειναι πανεμορφη και γραφικη .

Η παλαιοκαστριτσα (τριτη καλυτερη παραλιες της Ελλαδος)

στα - τωρα

Οι δρομοι ειναι εντελως χαλια ομως και επικινδυνοι.

Οι καφροι τουριστες που ειναι για πολλες φαπες

Το ποντικονησι που ειναι μια μ@λακια και μιση και δεν αξιζει να πας :tooth:

Μην ψαχνεις για δωματιο εντος Κερκυρας , πολυ φασαρια ρε .Ας ειναι λιγο εξω και θα πεταγεσαι το βραδυ .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κερκυρα πηγα φετος για πρωτη φορα .

Εμενα στις Μπενιτσες,11 χιλιομετρα εξω απο την πολη.

στα + λοιπον

Παραλιες και γενικα η θαλασσα στα δυτικα του Νησιου ,Βορειοδυτικα και νοτιοδυτικα πολυ καλες παραλιες με κρυα νερα που τα γουσταρω, (μερια που κοιταζει Ιταλια)

Η Πολη της Κερκυρας που εχει νυχτερινη ζωη και ειναι πανεμορφη και γραφικη .

Η παλαιοκαστριτσα (τριτη καλυτερη παραλιες της Ελλαδος)

στα - τωρα

Οι δρομοι ειναι εντελως χαλια ομως και επικινδυνοι.

Οι καφροι τουριστες που ειναι για πολλες φαπες

Το ποντικονησι που ειναι μια μ@λακια και μιση και δεν αξιζει να πας :tooth:

Μην ψαχνεις για δωματιο εντος Κερκυρας , πολυ φασαρια ρε .Ας ειναι λιγο εξω και θα πεταγεσαι το βραδυ .

thank's για τις πληροφορίες, νοίκιασα γουβιά για να είμαι σχετικά κοντά στην πόλη για τις βραδινές εξορμήσεις αλλά και στο βόριο μέρος του νησιού που απ'ότι ακούω είναι αυτό που αξίζει περισσότερο... Πιστεύω θα μου αρέσει το νησί αφού είμαι fun του ιονίου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελα (στην υπογραφη) και θα σε περιποιηθουμε... ;)

(Καλό ειναι να αποφασίσεις απο πριν σε ποια μέρη θέλεις να πας για να κανόνισεισ και που θα μείνεις, γιατι το νησι ειναι αρκετα μεγάλο, και οι δρόμοι όχι οι καλύτεροι...)

Τροποποιήθηκε από τον simeon

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σορυ που δεν το ειδα νωριτερα. Πλεον εχω παει σε ολα τα επτανησα. Το καλυτερο για εμενα ηταν μακραν η Κεφαλλονια!

Εμεινα Σιδαρι στην Κερκυρα με 15ευρα την ημερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελα (στην υπογραφη) και θα σε περιποιηθουμε... ;)

(Καλό ειναι να αποφασίσεις απο πριν σε ποια μέρη θέλεις να πας για να κανόνισεισ και που θα μείνεις, γιατι το νησι ειναι αρκετα μεγάλο, και οι δρόμοι όχι οι καλύτεροι...)

[

Έκλεισα φίλε μου χθες δωμάτιο σε αρκετά καλή τιμή (όχι 15 ευρώ που βρήκε ο φίλος). Άργησες, τι να σε κάνω...

Δεν μου λέτε και που πρέπει όπωσδήποτε να πάω; 6 μέρες θα μείνω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ολες τι ημερες που ημουν εκει φυσουσε αρκετα δυνατα ΒΔ ανεμους συνεχως. Ετσι, εκτος απο δυο παραλιες ,η μια του Αγ.Γεωργιου,λιγο πανω απο την Παλαιοκαστριτσα και στην Ισσο, που δεν εκανα καν μπανιο γιατι με τον αερα αυτον ηταν μονο για wind surf,αφησα ολη την δυτικη πλευρα με τις παραλιες εκτος, που υποτιθεται ειναι οι καλες. Αν κρινω απο την Ισσο (κατω απο την λιμνη Κορησσια) δεν εχεις να περιμενεις τιποτα τρελες παραλιες.

Το μονο που μου ερχχεται σαν απαραιτητο να πας ειναι το Αχιλλειο, αν θυμηθω κατι αλλο θα σε πω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βόρεια Κέρκυρα (αν δεν μένεις εκεί) να περάσεις οπωσδήποτε!

Αχχίλειο κτλ θα περάσεις αλλά μην νομίζεις οτι θα περάσεις και όλη την μέρα σου.....

Επίσης για εμένα αξίζει να πάς στον Ισσο! πολύ ωραία παραλία με αμμόλοφους (δεν έχει κατι περίεργο ξεχωριστό αλλά για κάποιο λόγο ειναι απο τις παραλίες που μου αρέσει να πηγαίνω...)

(δεν κατάγομαι απο εκεί οπότε οι ντόπιοι θα σε κατατοπίσουν καλύτερα ;) )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ θα σου πώ να πάρεις το καράβι για Λευκίμμη κι όχι για την πόλη της Κέρκυρας μιας είναι και είναι αισθητά πιο φθηνό και κάνει 0,5-1ώρα να περάσει απέναντι (δε θυμάμαι ακριβώς). Μετά το Λευκίμμη-Κέρκυρα είναι μισή ώρα.

Εμάς μας άρεσε η παραλία του Αγ. Γεωργίου στα νότια, μιας κι είναι όλη άμμος και ζεστή. Επίσης οι αποστάσεις δεν είναι κάτι το τραγικό. Εμείς μέναμε κοντά στή Λευκίμμη και πηγαινοερχόμασταν κάθε βράδυ στην Κέρκυρα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σορυ που δεν το ειδα νωριτερα. Πλεον εχω παει σε ολα τα επτανησα. Το καλυτερο για εμενα ηταν μακραν η Κεφαλλονια!

Εμεινα Σιδαρι στην Κερκυρα με 15ευρα την ημερα.

.

Η Κεφαλονιά είναι μακράν πιο καλή απο την κερκυρα; Σε τι; Ομορφιά; Διασκέδαση; Μάλλον δεν είδες τίποτα απο κερκυρα. Η μάλλον ήρθες κερκυρα με κακή παρέα και δεν περάσες καλα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν Κέρκυρα θα πάς οπωσδήποτε στον Λογκά κατά τις 7-8 για κοκτειλ κ ν δειτε το ηλιοβασιλεμα.

Για μπάνιο Κερασιά, Γλυφάδα, Μπαρμπάτι, Παλαιοκαστρίτσα.

Για φαγητό Θεοτόκης, ταβέρνα στο πάρκο της γαρίτσας δίπλα στον ανεμόμυλο(μέσα στην πόλη)

Για καφέ / ποτό μέσα στην πόλη έχεις πολλές και ωραίες επιλογές.

Τέλος το καλύτερο πολλές διαδρομές για να απολαύσεις με την μηχανή. Αν θέλεις κάνω μερικές φώτο με τον χάρτη τις Κέρκυρας και ωραίες διαδρομές και σου τις στέλνω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.

Η Κεφαλονιά είναι μακράν πιο καλή απο την κερκυρα; Σε τι; Ομορφιά; Διασκέδαση; Μάλλον δεν είδες τίποτα απο κερκυρα. Η μάλλον ήρθες κερκυρα με κακή παρέα και δεν περάσες καλα...

Περι ορεξεως ζαμπονοτυροπιτα φιλε μου, τιποτα προσωπικο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα