pantelis16 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2013 παιδια πηρα μια μηχανη και θελω να την κατεβασω κρητη για κανενα μηνα οπου θα παω διακοπες! εγω ειμαι θεσσαλονικη! ξερει κανεις αν γινετε με τον ΟΣΕ ή αλλιως με μεταφορικη ποσο θα κοστισει?(και αν εχετε καμια να προτεινετε ακομα καλυτερα γιατι εχω ακουσει οτι τις χτυπανε και διαφορα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
totolidis 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2013 ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ'ΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΕ....ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΑ 50 ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΑΕΡΑ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ,ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΚΡΗΤΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΑ ΙΔΙΑ.....ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ 100-150 ΕΥΡΩ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ...ΑΜΑ ΗΤΑΝΕ ΓΙΑ ΕΒΡΟ ΘΑ ΗΞΕΡΑ ΑΚΡΙΒΩΣ :D :D :D !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pantelis16 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2013 το προβλημα μου ειναι μεχρι την αθηνα εμενα γιαιτι μετα την βαζω στο πλοιο και ειμαι κομπλε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2013 χαχαχαχα παρτο οδικως μεχρι την αθηνα και εισαι κομπλε. χεχεχε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2013 οδικως? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pantelis16 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2013 το σκεφτηκα για οδικος αλλα δεν την εχω ουτε μηνα την μηχανη και δεν εχω τοση εμπειρια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
totolidis 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2013 Ε ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ.....ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pantelis16 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2013 ο οσε μπωρει να την μεταφερει? ξερει κανεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
totolidis 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2013 ΠΑΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟΝ ΟΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙΣ ΟΛΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HTA-PI 846 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2013 Just for info O ΟΣΕ δεν δεχεται μηχανες πλεον.Ρωτησα οταν ηθελα να μετακινησω την δικια μου. Aν δεν θες να πας οδικως φωναξε μια μεταφορικη να ερθει να στην παρει και τελειωσες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimlertas 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2013 ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ'ΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΕ....ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΑ 50 ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΑΕΡΑ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ,ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΚΡΗΤΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΑ ΙΔΙΑ.....ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ 100-150 ΕΥΡΩ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ...ΑΜΑ ΗΤΑΝΕ ΓΙΑ ΕΒΡΟ ΘΑ ΗΞΕΡΑ ΑΚΡΙΒΩΣ :D :D :D !!! Επειδή μάλον θα ανέβω Διδυμότειχο (από Αθήνα), τι κόστος έχει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
totolidis 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2013 Επειδή μάλον θα ανέβω Διδυμότειχο (από Αθήνα), τι κόστος έχει? ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΔΙΔ/ΧΟ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 40...ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ....ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΙΑ-ΔΥΟ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggosGLX 497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2013 Ο ΟΣΕ δεν δεχεται πλεον διλυκλα με την διακιολογια οτι δεν μπορουν να προσδεθουν σωστα μεσα στα βαγονια μεταφορας εμπορευματων. Κατ΄εμε πηγαινε την οδικως (θα αποκτησεις εμπειρια) θα δεις και ομορφα τοπια. Μολις φτασεις Αθηνα κανε ενα καλο σερβις (λαδια,μπουζι,ελεγχους κτλ) μπαινεις σε καραβι και εισαι καθοδον για Λεβεντογεννα Κρητικατσι. Ωρε συντεκνε πιες και μιαν ρακη για ολα τα κοπελια επαε που θα πας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
roulis88 65 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2013 Φιλε μου μπορεις απ οσο ξερω να το κατεβασεις με εμπορικο πλοιο απο το λιμανι, ενα φιλαρακι μου που πηγαινοερχεται αθηνα ροδος το κατεβαζει με το εμπορικο 5€ για ροδο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggosGLX 497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2013 Καθε διαδρομη απο εμπορικο πλοιο για μεταφορα μοτοσυκλετας στοιχηζει 5 ευρω νομιζω αλλα να μην σας παιρνω στο λαιμο μου Απλα το ιδιο ισχυει και απο Ηγουμενιτσα Κερκυρα και αντιστροφα απο οτι μου εχουν πει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimlertas 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2013 ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΔΙΔ/ΧΟ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 40...ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ....ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΙΑ-ΔΥΟ Αν δεν σου είναι πρόβλημα, πες μου και τις δύο. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τη βοήθεια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
balakia 275 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2013 τι να σε κανω,εισαι ατυχως,13 χρονια δουλευω αθηνα θεσσαλονικη και τωρα το γυρισα εξωτερικο,θα στην κατεβαζα τζαμπα οπως εχω ξανακανει σε καποια παληκαρια απο αλλο φορουμ αλλα επεσες στην πιτα,ειμαι γερμανια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2013 Γνώμη μου πάντα, κατέβασε την με την μεταφορική και όταν τελειώσουν οι διακοπές σου μετά απο ένα μήνα ίσως έχεις αποκτήσεις κάποια εμπειρία και να την ανεβάσεις οδικός. τι να σε κανω,εισαι ατυχως,13 χρονια δουλευω αθηνα θεσσαλονικη και τωρα το γυρισα εξωτερικο,θα στην κατεβαζα τζαμπα οπως εχω ξανακανει σε καποια παληκαρια απο αλλο φορουμ αλλα επεσες στην πιτα,ειμαι γερμανια! Πότε πρόλαβες και έφυγες εσύ; Προχθές ψήναμε..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
balakia 275 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2013 Δρομολογιο πηγα (2 φορες),δεν πηγα μεταναστης αφου γ@μηθηκα να καθομαι,ειδικα οποτε κατεβαινα αθηνα 2-3 μερες στανταρ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2013 Δρομολογιο πηγα (2 φορες),δεν πηγα μεταναστης αφου γ@μηθηκα να καθομαι,ειδικα οποτε κατεβαινα αθηνα 2-3 μερες στανταρ! Aαααα...... οκ τότε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjohn2 749 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2014 Φτυάρι και πάμε.. Γνωρίζει κάποιος εάν ο ΟΣΕ συνεχίζει να ΜΗΝ φορτώνει μεκανάκια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2014 ο ΟΣΕ με το ζορι μπορει και μεταφερει επιβατες, αυτο που ζητας ειναι πολυτελεια μόνο για τις ανεπτυγμενες χωρες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες