Jump to content
Sign in to follow this  
pantelis16

μεταφορα μηχανης

Recommended Posts

παιδια πηρα μια μηχανη και θελω να την κατεβασω κρητη για κανενα μηνα οπου θα παω διακοπες! εγω ειμαι θεσσαλονικη!

ξερει κανεις αν γινετε με τον ΟΣΕ ή αλλιως με μεταφορικη ποσο θα κοστισει?(και αν εχετε καμια να προτεινετε ακομα καλυτερα γιατι εχω ακουσει οτι τις χτυπανε και διαφορα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ'ΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΕ....ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΑ 50 ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΑΕΡΑ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ,ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΚΡΗΤΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΑ ΙΔΙΑ.....ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ 100-150 ΕΥΡΩ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ...ΑΜΑ ΗΤΑΝΕ ΓΙΑ ΕΒΡΟ ΘΑ ΗΞΕΡΑ ΑΚΡΙΒΩΣ :D :D :D !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το προβλημα μου ειναι μεχρι την αθηνα εμενα γιαιτι μετα την βαζω στο πλοιο και ειμαι κομπλε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το σκεφτηκα για οδικος αλλα δεν την εχω ουτε μηνα την μηχανη και δεν εχω τοση εμπειρια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Just for info

O ΟΣΕ δεν δεχεται μηχανες πλεον.Ρωτησα οταν ηθελα να μετακινησω την δικια μου.

Aν δεν θες να πας οδικως φωναξε μια μεταφορικη να ερθει να στην παρει και τελειωσες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ'ΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΕ....ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΑ 50 ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΑΕΡΑ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ,ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΚΡΗΤΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΑ ΙΔΙΑ.....ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ 100-150 ΕΥΡΩ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ...ΑΜΑ ΗΤΑΝΕ ΓΙΑ ΕΒΡΟ ΘΑ ΗΞΕΡΑ ΑΚΡΙΒΩΣ :D :D :D !!!

Επειδή μάλον θα ανέβω Διδυμότειχο (από Αθήνα), τι κόστος έχει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδή μάλον θα ανέβω Διδυμότειχο (από Αθήνα), τι κόστος έχει?

ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΔΙΔ/ΧΟ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 40...ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ....ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΙΑ-ΔΥΟ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο ΟΣΕ δεν δεχεται πλεον διλυκλα με την διακιολογια οτι δεν μπορουν να προσδεθουν σωστα μεσα στα βαγονια μεταφορας εμπορευματων.

Κατ΄εμε πηγαινε την οδικως (θα αποκτησεις εμπειρια) θα δεις και ομορφα τοπια. Μολις φτασεις Αθηνα κανε ενα καλο σερβις (λαδια,μπουζι,ελεγχους κτλ) μπαινεις σε καραβι και εισαι καθοδον για Λεβεντογεννα Κρητικατσι. Ωρε συντεκνε πιες και μιαν ρακη για ολα τα κοπελια επαε που θα πας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε μου μπορεις απ οσο ξερω να το κατεβασεις με εμπορικο πλοιο απο το λιμανι, ενα φιλαρακι μου που πηγαινοερχεται αθηνα ροδος το κατεβαζει με το εμπορικο 5€ για ροδο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καθε διαδρομη απο εμπορικο πλοιο για μεταφορα μοτοσυκλετας στοιχηζει 5 ευρω νομιζω αλλα να μην σας παιρνω στο λαιμο μου

Απλα το ιδιο ισχυει και απο Ηγουμενιτσα Κερκυρα και αντιστροφα απο οτι μου εχουν πει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΔΙΔ/ΧΟ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 40...ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ....ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΙΑ-ΔΥΟ

Αν δεν σου είναι πρόβλημα, πες μου και τις δύο. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τη βοήθεια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι να σε κανω,εισαι ατυχως,13 χρονια δουλευω αθηνα θεσσαλονικη και τωρα το γυρισα εξωτερικο,θα στην κατεβαζα τζαμπα οπως εχω ξανακανει σε καποια παληκαρια απο αλλο φορουμ αλλα επεσες στην πιτα,ειμαι γερμανια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γνώμη μου πάντα, κατέβασε την με την μεταφορική και όταν τελειώσουν οι διακοπές σου μετά απο ένα μήνα ίσως έχεις αποκτήσεις κάποια εμπειρία και να την ανεβάσεις οδικός. :_thumbsup:

τι να σε κανω,εισαι ατυχως,13 χρονια δουλευω αθηνα θεσσαλονικη και τωρα το γυρισα εξωτερικο,θα στην κατεβαζα τζαμπα οπως εχω ξανακανει σε καποια παληκαρια απο αλλο φορουμ αλλα επεσες στην πιτα,ειμαι γερμανια!

:shock: Πότε πρόλαβες και έφυγες εσύ; Προχθές ψήναμε.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δρομολογιο πηγα (2 φορες),δεν πηγα μεταναστης

αφου γ@μηθηκα να καθομαι,ειδικα οποτε κατεβαινα αθηνα 2-3 μερες στανταρ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δρομολογιο πηγα (2 φορες),δεν πηγα μεταναστης

αφου γ@μηθηκα να καθομαι,ειδικα οποτε κατεβαινα αθηνα 2-3 μερες στανταρ!

Aαααα...... οκ τότε. :shades:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ο ΟΣΕ με το ζορι μπορει και μεταφερει επιβατες, αυτο που ζητας ειναι πολυτελεια μόνο για τις ανεπτυγμενες χωρες... :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα