Jump to content
themata

MotoGP 2013 > U.S. Grand Prix, Laguna Seca

MotoGP Laguna Seca 2013  

54 ψήφοι

1. 1. 1η θέση

2. 2. 2η θέση

3. 3. 3η θέση

Recommended Posts

17+ χρόνια, έτσι δείχνει.

Και είναι δύσκολο να μην είναι. Γιατί θα πρέπει μαζί με τα κύπελλα και πρωταθλήματα να αρχίσει να μαζεύει και Oscar 1ου ανδρικού!!

Πέρα από τις δικές σου υποθέσεις για «στημένα» σκηνικά και συμπεριφορές, έχεις κάτι πιο χειροπιαστό?

Ή απλά κουβέντα να γίνεται?

Όχι κουβέντα να γίνεται. Χειροπιαστό πράγμα δεν υπάρχει για το συγκεκριμένο θέμα για μένα.

Δεν είναι χειροπιαστό πράγμα ούτε αυτό που λέω, αλλά ούτε και το "δεν το έχει κάνει 200 χρόνια τώρα, άρα και τώρα δεν το έκανε".

IMO πάντα.

Ρε c Οδυσσέα, σου φαίνεται τόσο παράλογο το γεγονός ότι όταν υποστηρίζεις 15 χρόνια έναν οδηγό, έχει και την "απαίτηση" να σε καλύπτει εκτός grid? Το "οπαδιλίκι" τέτοιας μορφής -προσώπου και όχι ομάδας δηλ.- συνοδεύεται, έστω και υποσυνείδητα από μια ταύτιση ως ένα βαθμό με τον οδηγό. Δηλ. δεν μπορώ να φανταστώ να υποστηρίζω, να είμαι στο fan club, να κυνηγάω φώτος και αυτόγραφα και να κυκλοφορώ με μπλούζες από έναν γκρινιάρη οδηγό που δέρνει τη γυναίκα του και νοσταλγεί το Hitler, λογικό δεν είναι? Προφανώς και ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ο οδηγός πέρα από οδηγός, να έχει και ήθος και "αθλητικό" πνεύμα... Για αυτό και γουστάρω και το Marquez, ενώ δε συμπάθησα ποτέ το Lorenzo ή τον Stoner. Και ας απειλεί ο Marquez πιο άμεσα το θρόνο του γιατρού και ας σπάσει τα ρεκόρ του. Ακόμα οδηγικά δεν μπορώ να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα για το αν είναι καλύτερος ο Stoner, o Μarquez ή ο Χόρχε, αλλά την υποστήριξή μου, την έχει ο μικρός! Άσε που και εσύ τα ίδια κάνεις, σε όλα τα αθλήματα! Γιατί υποστηρίζεις τον πάοκ ρε παλήκαρε? Δεν είναι η "ιδέα" από πίσω? Αν ήταν έτσι, γίνε γαύρος να βλέπεις πρωταθλήματα, τσουλου, την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα κτλ! Δεν αλλάζει κάτι επειδή υποστηρίζεις ομάδα(χειρότερο κατ'εμέ) και όχι πρόσωπο, μόνο το επίπεδο στο οποίο ταυτίζεσαι...Δε γουστάρεις πάοκ επειδή είναι η καλύτερη ομάδα...

Ναι ρε φίλε για μένα είναι παράλογο να υποστηρίζω έναν ΟΔΗΓΟ γενικότερα, μου φαίνεται πολύ παράλογο.

Και άντε να υποστηρίζω οδηγό. Δικαίωμα του καθενός. Ακόμη πιο παράλογο μου φαίνεται να τον υποστηρίζω τόσο τυφλά και μάλιστα σαν δικαιολογία να έχω το ότι είναι συμπαθής.

Προσωπικά, εγώ πάντα, εσείς έχετε άλλη άποψη, προφανώς και μαγκιά σας, δεν σας κατακρίνω, ούτε σας λέω αλλάξτε ρώτα... απλά λέω ότι μου είναι παράλογο να το ακούω... εγώ λοιπόν προσωπικά αν υποστήριζα οδηγό, θα ήταν για το οδηγικό του ταλέντο. Γιατί στην πίστα είναι ο ταχύτερος. Στα @@ μου το τι κάνει εκτός πίστας, αν είναι συμπαθητικός, τι κάνει με τα ΜΜΕ, τη γυναίκα του, τα παιδιά του κλπ κλπ.

Στην πίστα τι κάνει.

Έτσι και στην F1.

Υποστηρίζω Ferrari χρόνια τώρα.

Κάποτε είχαμε τον Irvine. Κωλοπαίδι από τα πολλά που πέρασαν. Ε και μένα τι με νοιάζει; Παραλίγο να μου φέρει πρωτάθλημα. Αυτό με ένοιαζε.

Μπορεί να σας φαίνεται παράλογο, αλλά άλλο τόσο μου φαίνεται και το δικό σας οπαδιλίκι με έναν συγκεκριμένο οδηγό και μάλιστα και σε συνδυασμό με το τι κάνει εκτός πίστας.

Η ταύτιση με τον ΠΑΟΚ δεν έχει καμία σχέση. Και ο παραλληλισμός άκυρος.

Όσο άκυρο θα ήταν να πω και εγώ από μέρους μου ότι η σύγκριση που κάνεις, είναι σαν να μου λες, να υποστηρίζω μόνο τον Αθανασιάδη πχ...

Αφού αύριο μπορεί να είναι σε άλλη ομάδα. Τι θα κάνω μετά; Θα υποστηρίζω Παναθηναικό ή Ολυμπιακό ή όπου πάει;

Αυτούς τους μπαγλαμάδες που λένε Γκαρσία, θρησκεία κλπ κλπ και τον βάζουν πάνω από τον ΠΑΟΚ, εγώ τους βρίζω.

Και τον ΠΑΟΚ τον υποστηρίζω γιατί μεγάλωσα και γαλουχήθηκα εδώ και με τον ΠΑΟΚ. Όχι γιατί είναι ιδέα. Αυτό το έμαθα μετά, όσο μεγάλωνα και απλά μεγάλωσε και η αγάπη.

Σπόρος σιγά μην ήξερα για "ιδέες και πράσινα άλογα".

Όπως και το αν ήμουν σε άλλη πόλη, προφανώς και μπορεί να ήμουν και άλλη ομάδα γιατί θα μεγάλωνα αλλιώς και υπό άλλες συνθήκες.

Τελείως άκυρο το παράδειγμά σου Μάνο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Οι υποστηρικτές του Rossi τον γουστάρουν πρωτίστως για το οδηγικό του ταλέντο (που αποδεικνύεται και τεκμηριώνεται από όλα τα στατιστικά του!!).

Μη μπερδεύεσαι Οδυσσέα!

Το ό,τι είναι και καλό παιδί, απλά βοηθά ώστε να «δέσει» καλύτερα το γλυκό!

Και βεβαίως, το ότι «σφάζει» τόσα χρόνια με το χαμόγελο είναι ιδιαιτέρως αποδοτικό και στην πίστα αλλά και στις καρδιές των υποστηρικτών του!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε δεν είπα κάτι το αντίθετο ρε συ Γιάννη.

Είπα ότι τον υποστηρίζεται κύριως για το ταλέντο του αλλά και για αυτά που κάνει εκτός πίστας.

Για το πρώτο ναι. Για το δεύτερο, τα είπα παραπάνω.

Και βασικά τα είπα γενικότερα για όλα.

Τώρα whatever. :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απέραντος θαυμασμός για την ατελείωτη, απύθμενη, ανυπόφορα γιγάντια υπομονή (και την τεκμηρίωση ασφαλώς) του Γιάννη απένταντι στους αφορισμούς του Νικόλα! :worthy: :worthy: :worthy::respekt:

Στο δια ταύτα τώρα, αναρωτιέμαι - χωρίς να θέλω καθόλου να μειώσω την επιτυχία του - αν ο Μαρκεζ εκτός από οδηγική ευφυία, που θεωρώ δεδομένη, διαθέτει πολλά αποθέματα γενναιότητας ή είναι το νεαρό της ηλικίας που τον ωθεί σε τόσο ακραία οδήγηση. Μάλλον ο χρόνος θα δείξει.

Y.Γ.: Δεν αναφέρομαι μόνο σε αυτό τον αγώνα που κέρδισε ενώ έμαθε την πίστα σε 2 μέρες! :surrender:

π.χ. Η μεγάλη πτώση που είχε με 250++ στην Ιταλία αν θυμάμαι καλά δεν τον αποθάρρυνε σχεδόν καθόλου. Τον βρίσκω πολύ @@ για ρούκι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδή για να καταλάβω γιατι έχω χάσει την μπάλα ( και είπα οτι δεν θα ξαναποστάρω ο ποστης... :angry: :angry: )

Αν ο Ροσι εκραζε τον Μαρκεζ θα ηταν πολυ κακός άνθρωπος και υποκριτής αλλα τώρα δεν τον έκραξε και ισως να είναι υποκριτής ίσως όχι ή ισως και να μην ήταν υποκριτής άλλα να του βγηκε τώρα και ο Στονερ και ο Λορενζο τι έχουν να πουν πάνω στο θέμα και η Κειτ Μιντλεντον γέννησε και οτι να ναι :unsure: :unsure:?

Και αν δεν είχε πάρει 9 πρωταθλήματα (ή 7) θα ήταν πολύ κακός οδηγός αλλα τωρα που τα έχει δεν ξέρουμε αν είναι καλος οδηγός η απλά τυχεράκιας ή είχε την καλυτρη μοτο ή είναι ο εκλεκτός του θεού ή είτε μεταμφιεσμένος εξωγήινος....

Και απ ότι καταλαβαινω στον συγκεκριμένο αγώνα ουτε 2ος δεν βγήκε!

Και τι όνομα είναι αυτο που έχει? Βαλεντίνο? Τι αδερφή είναι??

ΝΟΙΘΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΤΟΝ ΡΟΣΣΙ!

Λοιπόν μια φορα ο λαγός εγινε βασιλίας των ζώων για κάποιες μερες και ήθελε να γαμήσει τον λύκο που τον κυνήγαγε συνέχεια.

Πιανει τον λυκο λοιπον και του λεει: Τι τρεχεις έτσι ρε? Γιατι δεν φορας κράνος? Το ξερεις οτι είμαι ο βασιλιας των ζωών?

Και του πεταει 2-3 καρπαζιες!

Την αλλή μέρα τα ίδια, την παραλλή τα ίδια κτλ.

Την τελευταία μέρα της βασιλείας του φωνάζει τον λύκο και του λεει: Τραβα μια στο περίπτερο να μου πάρεις τσιγάρα....

Λεει ο λύκος: Με φίλτρο η χωρίς?

Λεει ο λαγός: Τι με φιλτρο η χωρις ρε?? Γιατι δεν φοράς κράνος???? ΓΚΑΠ-ΓΚΟΥΠ...

Δηλαδή μερικα πόστ είναι:

Ημαρτον ρε σύ! που λεει και Γεωργίου

Τροποποιήθηκε από τον Aerobitch

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Βλέπεις οτι δεν σε κατανοούμε όλοι....

Εαν δεν κατανοείς, τότε, ή να βγάζεις το σκασμό ή να ρωτάς. Αλλιώς να κάνεις μπλου-μλπουτ-μπλυτ-μπλ,ου ου-ερ-αααα κτλ....... ΓΚέ-γκε?

Εντάξει, GuRu εγώ σχολίασα για τον αγώνα αλλά εσύ (καλώς) δεν το διάβασες. Εγραψα "αγαπάμε ζωή". Η ρουφιάνα, τα φέρνει έτσι που από κατηγορούμενος να γίνεσαι κατήγορος.......... ΚΑι όχι ρε δεν είμαι αντικειμενικός. Όπου βλέπω ρόσιι ασπρίζω. Εσύ, όταν σου τον περνάνε, λιποθυμάς? Και είστεεεεεεε ........ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ ΤΥΠΟΣ ΚΥΡΙΕ!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι να κάνει αλλιώς;;;

Μπλου-μπλου-μπλουτ-μπλυτ-ου ου-ερ-ααααα;;;

ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να τελειώνω με το αθεράπευτο κόλλημά σου Νίκο (Nikolas L).....

Κάνεις ένα διαρκές λάθος.

Προσπαθείς να μπεις στη σκέψη και την τακτική ενός παγκόσμιου [όχι μία φορά, αλλά εννέα (9)!!] πρωταθλητή!

Τη στιγμή που οι «ενάντιοί» σου, απλά προσπαθούμε να δώσουμε απαντήσεις με βάση αυτά που βλέπουμε (πίσω από από κλειστές πόρτες ομάδων μόνο υποθέσεις μπορούν να γίνουν).

Και τι βλέπουμε?

Μια μεγάλη σειρά ετών με έναν αναβάτη να βρίσκεται διαρκώς στην κορυφή, να παίρνει πρωταθλήματα επί πρωταθλημάτων, απέναντι σε ισχυρότατους αντιπάλους (πολλούς εκ των οποίων έσφαξε με το βαμβάκι, πάντα χαμογελαστός).

Και ταυτόχρονα, βλέπουμε, πάλι επί σειρά πολλών ετών, έναν άνθρωπο ευχάριστο, χαμογελαστό, ευαίσθητο και ειλικρινή.

Πίσω από τις κάμερες, συμπάθα μας, δεν μπορούμε να δούμε......

Ούτε ως αναβάτη (όταν κλείνει το box της ομάδας ή όταν γίνονται τα συμβούλια ανάμεσα στα μέλη της ομάδας) ούτε ως άνθρωπο (όταν βρίσκεται πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας).

Οπότε......

Επειδή ψιλοξεχνάς.....

Τι ψιλό δηλαδή.....

Χοντροξεχνάς, αλλά τέλος πάντων!!

Ο «τοίχος» στο box της Yamaha μπήκε το 2010!!

Ναι, ο Rossi βρισκόταν σε παρακμή....

Μάλιστα!!

Ο πρωταθλητής 2008 και 2009, το 2010 αισθανόταν παρακμή και αποφάσισε πως πρέπει να σταματήσει την παρακμή του με τον τοίχο......

Πλάκα μας κάνεις ρε Νίκο?

Διάβασε λοιπόν κάποια πράγματα για τον περιβόητο τοίχο, αλλά κράτα και μια πισινή για το τι ακριβώς έχει παιχτεί πίσω από την πόρτα της ομάδας (όπως επίσης και την αποχώρηση του 2011 του Vale).

Να σου θυμίσω πως το 2008 και 2009 ο Jorge βρισκόταν στη Yamaha και μπορούσε ελεύθερα να εκμεταλλευτεί όλη την database της ομάδας, μια βάση δεδομένων φτιαγμένη από τον Rossi!!!

Πόσο εν τέλει θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό?

Χώρια που, ωωωω τι ανακάλυψη, το ίδιο συνέβαινε και στις άλλες ομάδες του grid χωρίς καν να υπάρχει το «ελευθέρας» των πρώτων 2 ετών!! Το λέει και στο link που έβαλα παραπάνω (και βεβαίως δεν είναι το μόνο link που θα μπορούσα να βρω)

Αααα....και τα Bridgestone δεν αντικατέστησαν τα michelin μόνο στο μηχανάκι του Vale.

Για ψάξε λίγο να δεις πόσοι άλλοι τα είχαν αλλάξει!! Στα μεσα της χρονιας ΚΑΝΕΝΑΣ

Έβλεπαν την Ducati (το 2007) να κρατάει λες και υπήρχε κόλλα στην άσφαλτο τη στιγμή που τα michelin γλιστρούσαν και έβγαζαν graining.

Αλλά βέβαια, εσύ είδες μόνο τον Vale να αλλάζει λάστιχα!!!!

Βρε Νίκο.....Αχχχ βρε Νίκο....

ΟΚ, να δεχθώ πως δε θυμάσαι.....Αλλά κάνε βρε παιδί μου ένα googlάρισμα να θυμηθείς/μάθεις!!!

Το 2010 ο Jorge πήρε το πρωτάθλημα με τον Rossi απόντα σε 4 (τέσσερις) αγώνες [Ιταλία, Αγγλία, Ολλανδία, Ισπανία].ΚΙ ΑΝ ΕΤΡΕΧΕ Ο ΡΟΣΣΙ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΠΡΩΤΟΣ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ???? ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΑ ΠΟΣΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ βρε Γιαννη...σε ζηλευω...χαχαχαχα τελικα εισαι και μαντης ?????

Μήπως σου «ξέφυγε» κι αυτό?

Η έλλειψη σκονακίων τον βοήθησε ή το ότι είχε ένα άριστο μηχάνημα και τον βασικό αντίπαλο εκτός?

Πάμε στο φέτος!!

Δικαιωματικά, αν δεχθώ στο 100% πως ο Vale τσιμπάει την database της Yamaha, η ομάδα όφειλε να το κάνει για μια διετία, όπως είχε συμβεί τη διετία '08 & '09 προς το πλευρό του Ισπανού.

Αν λοιπόν ο Vale παραμείνει στην ομάδα και τρέχει το 2015, περίμενε από σήμερα πως ο τοίχος θα σηκωθεί κανονικότατα!!! εσυ αδικεισαι ...πηγαινε εκει και δειχτους πως γινετε..

Ο Bautista πήρε στα χωράφια τον Rossi μέσα στην Ιταλία.

Και στον επόμενο αγώνα πέρασε ξυστά από την πίσω ρόδα του και πάλι!!

Παρόλ' αυτά, ο Rossi δεν σχολίασε αρνητικά, ίσα ίσα οι δημοσιογράφοι ήταν αυτοί που έκαναν αφιερώματα στον Bautista και τον ρωτούσαν για το ατύχημα (αλλά και το παραλίγο ατύχημα). Πχ το BBC Sport έκανε αφιέρωμα στον Bautista πριν το Ισπανικό GP (αν θυμάμαι καλά τότε το έκαναν...)

Για επικίνδυνες συμπεριφορές μόνο 2 πρωτοστατούν: ο Jorge & ο Dani.

Ή ξεχνάς πόσο κράξιμο έριχναν στον Simoncelli?

Μήπως να στα θυμίσω κι αυτά ή θα ψάξεις μόνος σου?

Μήπως να σου θυμίσω και την κλάψα του Jorge όταν τον πέρασε «περίεργα» ο Marc στην Ισπανία?

Ή του Stoner για τον Rossi στην Laguna?

Το να μας λες πως ο Vale μιλάει για επικίνδυνη οδήγηση εντός πίστας, μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να χαρακτηριστεί!!!

Οπως τα λες ναι..διαβασε ομως παρακατω

http://www.onsports....-toy-Mpaoytista

Η μεταγραφή στην Ducati ήταν λάθος και το έχει παραδεχθεί ο Vale, δημόσια, ως δικό του!!

Ο Rossi ποτέ δεν έκραξε την ducati, ακόμα και όταν τελείωσε δε το έκανε!

Και παλι οπως τα λες

http://www.crash.net...ucati_exit.html

Προσπαθούσε να βάλει το πράγμα σε μια σειρά αλλά δε τα κατάφερε γιατί η διοίκηση δε ήθελε να το κάνει.....

Απόδειξη γιαυτό αποτελεί και η φετινή πορεία της κόκκινης......Για γέλια!!!!!!

Μήπως ξέχασες (πάλι) πως ο Filippo Preziosi πήρε πόδι (πιθανότατα λόγω της ξεροκεφαλιάς του?) και ίσως να ήταν η βασική αιτία των πάναργων αλλαγών στα μηχανάκια της ομάδας?

Μιλας και παλι για πισω απο τις κουρτινες...μηπως εισαι παραγωντας???χαχαχχα

Όταν η Honda είχε βγάλει 4-5 διαφορετικά πλαίσια για ραφινάρισμα των ρυθμίσεων, η ducati επέμενε στο αρχικό μη πλαίσιο!!!

Ναι, υποθέτω, όπως όλοι μας!

Αλλά δε γίνεται όλα να δείχνουν προς αυτή τη κατεύθυνση!

Κόλλησε ο Preziosi στο πρωτάθλημα του 2007 και πίστεψε πως η τυχερή χρονιά θα συνοδευόταν από δεκαετίες επιτυχιών....

Ναι καλά.

Απλά τα πράγματα!!

Πάλι ξεχνάς όμως ρε Νίκο και δε βοηθάς στην κουβέντα!

Πάμε να στα θυμίσω και όπου διαφωνείς, πες το.....

Να ξεκινήσω θυμίζοντάς σου πως αντίστοιχη δουλίτσα είχε κάνει και ο Vale.

Πχ το 2002 που καβάλησε το πρώτο motoGP, και πήρε το πρωτάθλημα!

Καβάλησε το μηχανάκι και πήρε το πρωτάθλημα! Έτσι απλά!

Με αναγκαζεις να σου μαθω πως ο Ροσι στη μεγαλη κατηγορια ανεβηκε το 2000 και οχι το 2002 που λες.και το πρωτο του πρωταθλημα στην μεγαλη κατηγορια το πηρε το 2001 δηλ την αμεσως επομενη χρονια..Μην παραποιεις ΚΑΙ την ιστορια Γιαννη...ελεος πια..

http://www.motogp.com/en/Results+Statistics

Αααα.....το ίδιο έκανε και το 2004!!

Καβάλησε τη Yamaha Μ1 για πρώτη φορά και πήρε το πρωτάθλημα. Έτσι απλά!!!

Τα ξέχασες κι αυτά, εε?

Ας μιλήσουμε για την Ducati του Stoner.....

Που ναι, ήταν (και παραμένει χεράς) αλλά μας τελείωσε πολύ γρήγορα.

Πότε έγινε αυτό Νίκο? Θυμάσαι? Το 2007.

Ώπππααααα.....

Όχι τυχαία η αναφορά.

Το 2007 άλλαξαν οι κανονισμοί και περάσαμε στα 800άρια.

Και η Ducati που δεν κυνηγούσε τίποτα το 2006 (ούτε με τον αρκετά καλό Loris ούτε με το χώμα Sete) είχε ρίξει χρήμα και χρόνο στη δημιουργία ενός πολύ δυνατού και γρήγορου GP7 για το 2007.

Χαρακτηριστικά θα αναφέρω πως το καλοκαίρι του 2006, εν μέσω πρωταθλήματος, η Ducati είχε ήδη 20 εξελιγμένα μοτέρ 800cc διαφορετικών χαρακτηριστικών για να βρουν αυτό που αποδίδει καλύτερα. Σκέψου πως οι πρώτες δοκιμές του 800αριού είχαν γίνει πριν από όλες τις αμάδες, την άνοιξη του 2006!!!!!

Φαντάσου πως την απόδοση αυτών των μοτέρ την έφθασαν οι άλλες ομάδες στα τελειώματα του πρωταθλήματος του 2007!

Και χαρακτηριστική δήλωση του (αγαπημένου σου :tooth: ) Vale έλεγε τότε:

«unfortunately, there was too much difference between (our) bikes in the straight» και «Our Yamaha will never go as quick on a straight as the Ducati.»

Συμπληρωματικά, θα σου ΞΑΝΑθυμίσω, πως η Ducati είχε πετύχει πολύ καλύτερα ελαστικά (Bridgestone) την ίδια στιγμή που οι υπόλοιποι πάλευαν με τα Michelin του θανάτου!!!

Πάλι το ξέχασες? Πριν από λίγο στο ανέφερα βρε Νίκο!!!

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και φέτος.

Αν και προσωπικά θεωρώ τον Marc καλύτερο αναβάτη (και λογικά με σαφώς μεγαλύτερη διάρκεια επιδόσεων/νικών κοκ από τον Stoner) σκέψου πως φέτος έχουμε τον Jorge τραυματισμένο, τον Dani ψιλοτραυματισμένο σωματικά και διαλυμένο ψυχολογικά, τον Rossi σε νέο μηχανάκι μετά από δύο κουραστικές σωματικά και ψυχολογικά χρονιές στην Ντουλάπι.

ΌΧΙ. Δεν μειώνω τις ικανότητες του μικρού. Ίσα ίσα, το έχω ξαναπεί, τον θεωρώ τον επόμενο μεγάλο αστέρα των motoGP!

Να θυμηθούμε αυτά που έγραψα παραπάνω ή έχουμε μνήμη χρυσόψαρου?

Επίσης να θυμίσω πως ο Vale έχει πάρει πρωτάθλημα και 500cc 2t, 1000cc 4T, 800cc 4T?

Ή τόσα άλλα?

Επαναλαμβάνω πως για φέτος οφείλουμε να περιμένουμε να τελειώσει το πρωτάθλημα.

Για μένα, μακάρι να το πάρει ο μικρός Marc γιατί μέχρι ώρας δείχνει πως το αξίζει και με το παραπάνω.

Και σε μερικά χρόνια θα μας δείξει αν μπορεί να έχει και την διάρκεια του Vale.

ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ, απλά βγάζουμε το καπέλο στον μεγαλύτερο όλων των εποχών στις μοτοσυκλέτες, τον Valentino Rossi.

Όλα τα υπόλοιπα είναι απλά χολή!

Οπότε, ξυδάκι ΤΟΠ για βελτιωμένη γεύση!

Δε τα ξαναδιαβάζεις άλλη μια φορά ρε Νίκο?

527897_329460960472641_1412336677_n.jpg

Ωραιο το σεντονακι σου αλλα εγω σου μιλαω με γεγονοτα (μπροστα απο τις κλειστες πορτες των box, ενω εσυ ΥΠΟΘΕΤΕΙΣ διαφορα που συνεβεναν πισω απο αυτες) και αποτελεσμα..και εσυ μου λες οπως παντα και ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ τα δικα σου ...ΑΧΧΧΧΧ βρε Γιαννακο..καταλαβε επιτελους οτι εδω μεσα δεν εχεις να κανεις με παιδακια --- μαθητες σου οπως μαλλον εχεις συνηθησει να συναναστρεφεσε..

Δεν πειραζει γραφε οτι θες αλλωστε δεν θα ξαναασχοληθω με το ποση αληθεια η αντικειμενικοτητα κρυβουν τα κειμενα σου καθως και καποιων αλλων εδω μεσα..

Και εκτος αυτου εχει πολυ μεγαλη πλακα να βλεπω πως οσο πιο βαθεια τον τρωει ο ροσι τοσο πιο πολλα τοπικ ανοιγουν οι ροσσιτσες...χαχαχαχαχαχα

Υ.Γ

Εκανα καποιες σημειωσεις στο κειμενο σου ετσι γιατι ειχα χρονο και τον σκοτωνα..βαρεθηκα να κανω αλλες ...ας εχουν το νου τους αυτοι που τα διαβαζουν

Τροποποιήθηκε από τον NIKOLAS L

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://youtu.be/FF6dvaqb93k

Πως ξεχωρίζουν οι πραγματικά "μεγάλοι" από τα κακομαθημένα παιδάκια.........

Πρεπει να χεστηκε πανω του ο Μαρκ μεχρι να καταλαβει τι ακριβως ηθελε να κανει ο γιατρος !!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εαν δεν κατανοείς, τότε, ή να βγάζεις το σκασμό ή να ρωτάς. Αλλιώς να κάνεις μπλου-μλπουτ-μπλυτ-μπλ,ου ου-ερ-αααα κτλ....... ΓΚέ-γκε?

Εντάξει, GuRu εγώ σχολίασα για τον αγώνα αλλά εσύ (καλώς) δεν το διάβασες. Εγραψα "αγαπάμε ζωή". Η ρουφιάνα, τα φέρνει έτσι που από κατηγορούμενος να γίνεσαι κατήγορος.......... ΚΑι όχι ρε δεν είμαι αντικειμενικός. Όπου βλέπω ρόσιι ασπρίζω. Εσύ, όταν σου τον περνάνε, λιποθυμάς? Και είστεεεεεεε ........ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ ΤΥΠΟΣ ΚΥΡΙΕ!!

Καταλαβαινεις οτι δεν μπορω να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου.Αλλωστε τι να πουμε(ελπιζω να καταλαβαινεις,αν και δεν το νομιζω).

Το θεμα ειναι οτι αναγκαζομαστε να συνυπαρχουμε μιας και μας ενωνει το ιδιο χομπι.

Το μονο που μπορω να κανω ειναι να δανειστω ξανα δηλωσεις καποιου τριτου,μπας και βγει ακρη.

Παμε λοιπον...

Τροποποιήθηκε από τον mars
  • Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι ρε φίλε για μένα είναι παράλογο να υποστηρίζω έναν ΟΔΗΓΟ γενικότερα, μου φαίνεται πολύ παράλογο.

Και άντε να υποστηρίζω οδηγό. Δικαίωμα του καθενός. Ακόμη πιο παράλογο μου φαίνεται να τον υποστηρίζω τόσο τυφλά και μάλιστα σαν δικαιολογία να έχω το ότι είναι συμπαθής.

Προσωπικά, εγώ πάντα, εσείς έχετε άλλη άποψη, προφανώς και μαγκιά σας, δεν σας κατακρίνω, ούτε σας λέω αλλάξτε ρώτα... απλά λέω ότι μου είναι παράλογο να το ακούω... εγώ λοιπόν προσωπικά αν υποστήριζα οδηγό, θα ήταν για το οδηγικό του ταλέντο. Γιατί στην πίστα είναι ο ταχύτερος. Στα @@ μου το τι κάνει εκτός πίστας, αν είναι συμπαθητικός, τι κάνει με τα ΜΜΕ, τη γυναίκα του, τα παιδιά του κλπ κλπ.

Στην πίστα τι κάνει.

Έτσι και στην F1.

Υποστηρίζω Ferrari χρόνια τώρα.

Κάποτε είχαμε τον Irvine. Κωλοπαίδι από τα πολλά που πέρασαν. Ε και μένα τι με νοιάζει; Παραλίγο να μου φέρει πρωτάθλημα. Αυτό με ένοιαζε.

Μπορεί να σας φαίνεται παράλογο, αλλά άλλο τόσο μου φαίνεται και το δικό σας οπαδιλίκι με έναν συγκεκριμένο οδηγό και μάλιστα και σε συνδυασμό με το τι κάνει εκτός πίστας.

Η ταύτιση με τον ΠΑΟΚ δεν έχει καμία σχέση. Και ο παραλληλισμός άκυρος.

Όσο άκυρο θα ήταν να πω και εγώ από μέρους μου ότι η σύγκριση που κάνεις, είναι σαν να μου λες, να υποστηρίζω μόνο τον Αθανασιάδη πχ...

Αφού αύριο μπορεί να είναι σε άλλη ομάδα. Τι θα κάνω μετά; Θα υποστηρίζω Παναθηναικό ή Ολυμπιακό ή όπου πάει;

Αυτούς τους μπαγλαμάδες που λένε Γκαρσία, θρησκεία κλπ κλπ και τον βάζουν πάνω από τον ΠΑΟΚ, εγώ τους βρίζω.

Και τον ΠΑΟΚ τον υποστηρίζω γιατί μεγάλωσα και γαλουχήθηκα εδώ και με τον ΠΑΟΚ. Όχι γιατί είναι ιδέα. Αυτό το έμαθα μετά, όσο μεγάλωνα και απλά μεγάλωσε και η αγάπη.

Σπόρος σιγά μην ήξερα για "ιδέες και πράσινα άλογα".

Όπως και το αν ήμουν σε άλλη πόλη, προφανώς και μπορεί να ήμουν και άλλη ομάδα γιατί θα μεγάλωνα αλλιώς και υπό άλλες συνθήκες.

Τελείως άκυρο το παράδειγμά σου Μάνο.

Σου εξηγώ ότι η υποστήριξή σου στον ΠΑΟΚ δεν έχει καμία σχέση με το τί κάνει ο πάοκ εντός του γηπέδου...Δεν έχει καμία σχέση με την μπάλα που παίζει ο πάοκ ρε παιδί μου! Απλά εσύ υποστηρίζεις μια επιχείρηση, ενώ εγώ τον παράγοντα άνθρωπο...Δηλ. εμένα μου φαίνεται εντελώς παράλογο να υποστηρίζω έναν παίχτη που παίζει φέτος στην ομάδα μου, τον οποίο μέχρι πέρυσι του είχα σούρει 1002 πράγματα για το σπίτι του, τη μάνα του, το σόι του, το πόσο ατάλαντος είναι κτλ, ενώ φέτος: "αααααα παιχταραααα μου"... Αυτό δηλ. πιό λογικό είναι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι να κάνει αλλιώς;;;

Μπλου-μπλου-μπλουτ-μπλυτ-ου ου-ερ-ααααα;;;

ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

ε ναι ρε, τιιι δεεεν καταλαβαίνεις?

να, κάπως έτσι

http://www.youtube.com/watch?v=9JhuOicPFZY

χααααχαχαχααχαχαχα! ομολογώ διαβάζουμε κάτι καλά ώρες ώρες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια απορία προς όλους.

Όταν τρέφεις συμπάθεια για ένα αθλητή (Rossi, Stoner, Lorenzo, Γκάλης, Jordan) ή μια ομάδα πρέπει νομοτελειακά να αποδέχεσαι όλο το πακέτο και σε όλες τις περιπτώσεις;

Δηλαδή εγώ γουστάρω το Βάλε. Πρέπει να δεχτώ απαραίτητα ότι ο τοίχος δεν είχε καμία σχέση με τον εγωισμό του και με προσπάθεια απόκτησης πλεονεκτήματος έναντι ενός αντιπάλου για τον τίτλο;

Ή γουστάρω Stoner. Πρέπει να δεχτώ απαραίτητα ότι η κλάψα και η γκρίνια του ότι τον υποτιμούν και όλοι αγαπούν Βάλε ήταν δικαιολογημένη;

Για ανθρώπους μιλάμε, πολύπλοκα όντα που μπορεί να είναι και ανώτεροι και μικροπρεπείς.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρέπει να ζήλεψε και να έτριξαν λιγάκι τα ΔΟΝΤΙΑ του:

http://www.news.com.au/sport/motor-sport/casey-stoner-set-to-return-to-motogp-when-he-completes-series-of-testing-sessions-with-honda/story-fnec58gr-1226683387137

Το βάζω εδώ, γιατί σχετίζεται νομίζω με το αποτέλεσμα και την εξέλιξη του αγώνα, ειδικά αν τη συγκρίνουμε με το 2008! :)

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρέπει να ζήλεψε και να έτριξαν λιγάκι τα ΔΟΝΤΙΑ του:

http://www.news.com....r-1226683387137

Το βάζω εδώ, γιατί σχετίζεται νομίζω με το αποτέλεσμα και την εξέλιξη του αγώνα, ειδικά αν τη συγκρίνουμε με το 2008! :)

Λίγο υπερβολικό δεν νομίζεις; Είδε ο δόντιας τον αγώνα προχτές και έπεσε τηλέφωνο στην HRC ότι θέλει να καβαλήσει;

Εγώ πιστεύω ότι το καγκουρό σίγουρα θα εμπλακεί ξανά με τους αγώνες. Τώρα αν θα είναι απλά δοκιμαστής για να ξεχαρμανιάζει, αν θα τρέξει και σε αγώνες με wildcard ή αν θα μπει κανονικά στο πρωτάθλημα μπορεί να μην το γνωρίζει ούτε αυτός.

Τροποποιήθηκε από τον wolf31

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τουλαχιστον ειναι φοβερος στην εξελιξη της μοτοσυκλετας...αναγκασε ρην ντουκατι να βαλει αλουμινενιο πλαισιο και τωρα ξυριζει το μηχανακι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τουλαχιστον ειναι φοβερος στην εξελιξη της μοτοσυκλετας...αναγκασε ρην ντουκατι να βαλει αλουμινενιο πλαισιο και τωρα ξυριζει το μηχανακι...

Γουάτ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σου εξηγώ ότι η υποστήριξή σου στον ΠΑΟΚ δεν έχει καμία σχέση με το τί κάνει ο πάοκ εντός του γηπέδου...Δεν έχει καμία σχέση με την μπάλα που παίζει ο πάοκ ρε παιδί μου! Απλά εσύ υποστηρίζεις μια επιχείρηση, ενώ εγώ τον παράγοντα άνθρωπο...Δηλ. εμένα μου φαίνεται εντελώς παράλογο να υποστηρίζω έναν παίχτη που παίζει φέτος στην ομάδα μου, τον οποίο μέχρι πέρυσι του είχα σούρει 1002 πράγματα για το σπίτι του, τη μάνα του, το σόι του, το πόσο ατάλαντος είναι κτλ, ενώ φέτος: "αααααα παιχταραααα μου"... Αυτό δηλ. πιό λογικό είναι?

Μα ακριβώς το ίδιο πράγμα λέω... Δεν υποστηρίζω παίχτες.

Αλλά ομάδα. Δεν με νοιάζει το τι κάνει ο καθένας εκτός γηπέδου. Αλλά το τι κάνει εντός αυτού.

Έξω, ας πάει να βρίζει την γυναίκα του. Χέστηκα.

Αν και όπως σου ξαναείπα πριν η σύγκρισή σου με τον ΠΑΟΚ, είναι ατυχής για τους λόγους που εξήγησα παραπάνω.

Δεν στέκει ως σύγκριση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στα μεσα της χρονιας ΚΑΝΕΝΑΣ

Κάνεις λάθος, διάβασε κάποια έγκυρη πηγή Νίκο!!

Και επειδή υποπτεύομαι πως δεν ανοίγεις καν τα links, ορίστε:

Το άρθρο του MCN ανεβαίνει στο site 4 Νοεμβρίου του 2007!

Ορίστε το link Νίκο. Κάνε κλικ!

Λέει λοιπόν μέσα στο κείμενο:

«As was revealed by MCN last month in Phillip Island, Valentino Rossi has today confirmed he will switch to Bridgestone tyres in 2008

Με απλά Ελληνικά, η αλλαγή στον προμηθευτή ελαστικών έγινε στο πρωτάθλημα του 2008 και όχι στα μέσα του 2007!

ΚΙ ΑΝ ΕΤΡΕΧΕ Ο ΡΟΣΣΙ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΠΡΩΤΟΣ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ???? ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΑ ΠΟΣΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ βρε Γιαννη...σε ζηλευω...χαχαχαχα τελικα εισαι και μαντης ?????

Δεν είπα πουθενά πως θα έβγαινε σίγουρα πρώτος.

Εσύ έγραφες πως το 2009 (με δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα ο Vale, το 2008 & 2009) ο Ιταλός κατάλαβε πως παίρνει την κατρακύλα και έβαλε τον τοίχο στα Pits.

Ο Jorge πήρε το πρωτάθλημα το 2010 γιατί απουσίαζε ο Rossi 4 αγώνες.

Δεν είπα πως θα κέρδιζε, αλλά αποκλείεται να μάζευε 0 points σε 4 συνεχόμενους αγώνες (και να έχει και τραυματισμό και στους επόμενους).

Δεν κάνω τον μάντη. Το προφανές λέω, δυσκολεύεσαι να το αντιληφθείς κι αυτό?

Δεν έχει να κάνει με την αντικειμενικότητά μου.

Αλλά με την αλήθεια........

εσυ αδικεισαι ...πηγαινε εκει και δειχτους πως γινετε..

Ο κόσμος το έχει τούμπανο κι εσύ κρυφό καμάρι.....

Έγραψα ό,τι έχει ειπωθεί επισήμως.

Αυτά έλεγαν στα δελτία τύπου της Yamaha.

Τα πρώτα 2 έτη ο Jorge έπαιρνε έτοιμη την database της Yamaha.

Η λογική λέει πως το ίδιο σενάριο οφείλει να επαναληφθεί και τώρα.

Αμφιβάλλω αν θα μείνει ο Rossi μέχρι το 2015 αλλά από τη στιγμή που η διεύθυνση της Yamaha (στα motoGP) παραμένει η ίδια, αναμένουμε να δούμε την ίδια συμπεριφορά.

Vale θα πάρεις και εσύ τα πρώτα 2 έτη τα δεδομένα (για το καλό της ομάδας). Μετά, αν είσαι εδώ, μόνος σου!

Η λογική το λέει αυτό.

Παραλληλισμός καταστάσεων και συνθηκών.

Δεν είμαι μάντης........

Ααα.....και ρίξε μια ματιά επίσης, άλλη μια αιτία ύπαρξης του τοίχου στα pits.

Επίσημη δήλωση.....

«"In order to facilitate the use of both Michelin tyres and Bridgestone tyres within the Yamaha Factory Team and to ensure confidentiality of data for each tyre company, Yamaha will organise separate rider pit boxes [with a team manager for each rider], but the Fiat Yamaha Team will continue to operate and race as one team," said a Yamaha statement.»

Οπως τα λες ναι..διαβασε ομως παρακατω

http://www.onsports....-toy-Mpaoytista

Ο Rossi φεύγει εκτός στο Mugello λόγω Bautista.

Στον επόμενο αγώνα ο Rossi για πόντους γλυτώνει δεύτερη συνεχόμενη πτώση εξαιτίας του ίδιου αναβάτη.

Είναι προφανές πως στις συνεντεύξεις της επόμενης μέρας να πει αυτό που είδε στην πίστα.

Το θέμα είναι πως η παρεξήγηση δεν συνεχίστηκε και ούτε ο Vale βγήκε σε συνεντεύξεις τύπου να απαιτεί τιμωρία του Bautista.

Θυμάσαι πόσο κράξιμο επί μήνες έριχναν οι Ισπανοί στον Simoncelli?

Αυτή τη διαφορά τόνισα......

Και παλι οπως τα λες

http://www.crash.net...ucati_exit.html

Δίνεις ένα link από forum, κουβέντες που κάνουν μέλη.

Διάβασε από το ίδιο σου το link Νίκο:

"It was a great shame not to be able to be competitive on the Ducati" - Valentino Rossi.

Αυτό σου φαίνεται κατηγορία προς την Ducati?

Ας με διορθώσει κάποιος, αλλά η δήλωση που έκανε λέει πως λυπάται που ο ίδιος δε κατάφερε να πάει καλύτερα την Duc.

Αυτή τη μετάφραση επιβεβαιώνουν και σχόλια πολλών μελών παρακάτω. Διάβασε.

1. "“It was a great shame not to be able to be competitive on the Ducati, it would have been a great satisfaction for me and for all guys who worked with me and fun for all our tifosi. I'm sorry." - V.Rossi

Never heard Stoner's apology for underperforming on the Ducati. Rossi the nine time champion shows us class and professionalism.

2. Come to think of it. Has any rider other than Rossi apologized for being a failure on a said bike? Never heard of any rider other than Rossi who has done this. True champion. Most riders would blame the bike. But one rider blames everything, the marshals, the arms, the milk, family, the fans, Dorna, or the world. Shame we cannot have multiple Valentino Rossis. If everyone rode like Rossi

Εξήγησέ μου λοιπόν, Νίκο, το «συγνώμη που δεν κατάφερα να πάω γρηγορότερα» που είπε ο Rossi, που ακριβώς μεταφράζεται ως επίρριψη ευθυνών στην Ducati?

Μιλας και παλι για πισω απο τις κουρτινες...μηπως εισαι παραγωντας???χαχαχχα

Μεταφέρω στο thread αυτά που γράφονται στα περιοδικά από δημοσιογράφους.

Αλλά και σε ρεπορτάζ του BBC sport πριν τους αγώνες.

Και έρχομαι και σε ρωτάω λοιπόν.

Αφού κάνω λάθος.

Εξήγησέ μας γιατί ο Preziosi πήρε πόδι ΆΜΕΣΑ την επόμενη σεζόν (μόλις αποχώρησε ο Vale από την ομάδα)?

Δώσε μου μια λογική εξήγηση!

Με αναγκαζεις να σου μαθω πως ο Ροσι στη μεγαλη κατηγορια ανεβηκε το 2000 και οχι το 2002 που λες.και το πρωτο του πρωταθλημα στην μεγαλη κατηγορια το πηρε το 2001 δηλ την αμεσως επομενη χρονια..Μην παραποιεις ΚΑΙ την ιστορια Γιαννη...ελεος πια..

http://www.motogp.co...ults+Statistics

Το ήξερα πως θα τσιμπήσεις αλλά δυστυχώς πάλι πόρτα θα φας, Νίκο.

Διάβασε εδώ, γιατί τα links γενικά αποφεύγεις να τα ανοίξεις....

«2001 was the end of the 500 cc era in Grand Prix motorcycle racing; in 2002 the premier class would be renamed MotoGP and dominated by 4-stroke 990 cc machines» [Πηγή]

Επίσης, να σου υπενθυμίσω πως επισήμως τα 4Τ μηχανάκια δεν είχαν καμία απολύτως σχέση με τα 2Τ 500cc των προηγούμενων ετών.

Επομένως επιβεβαιώνεται αυτό που έγραψα: καβάλησε ένα εντελώς νέο μηχανάκι (με μηδενική σχέση με της προηγούμενης χρονιάς) και πήρε το πρωτάθλημα.....

Ξαναδιάβασε τι είχα γράψει και πες μου που υπάρχει ανακρίβεια!!

Το ότι τσίμπησες το δόλωμα, δε με κάνει εμένα ψεύτη, αλλά εσένα αδιάβαστο!

Ωραιο το σεντονακι σου αλλα εγω σου μιλαω με γεγονοτα (μπροστα απο τις κλειστες πορτες των box, ενω εσυ ΥΠΟΘΕΤΕΙΣ διαφορα που συνεβεναν πισω απο αυτες) και αποτελεσμα..και εσυ μου λες οπως παντα και ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ τα δικα σου ...

Ναι, ΟΚ......

Ό,τι πεις!

Και ας πάω και στα ιδιαίτερα...............

ΑΧΧΧΧΧ βρε Γιαννακο..καταλαβε επιτελους οτι εδω μεσα δεν εχεις να κανεις με παιδακια --- μαθητες σου οπως μαλλον εχεις συνηθησει να συναναστρεφεσε..

Άκου Νίκο.

Θα το πω μία φορά και βάλε το καλά στο μυαλό σου.

Μη ξαναχρησιμοποιήσεις υποκοριστικά στο όνομά μου.

Τα υποτιμητικά Γιαννάκο/Γιαννάκη κοκ, να τα λες όπου γουστάρεις αλλά σε καμία περίπτωση σε μένα. Σε κανένα κείμενό μου δε έπαιξα με υποκοριστικά. Πάντα σου μιλάω ως Γιάννης προς Νίκο.

Το να προσπαθείς να υποβιβάσεις τις κουβέντες μου με τέτοια τερτίπια, είναι εμφανώς γελοίο και σε τελική ανάλυση στο απαγορεύω. Αν δεν μπορείς να μου μιλήσεις σωστά, μη ξαναμιλήσεις ή κάνεις παράθεση κειμένων μου.

Το κατάλαβες?

Δεύτερο και σημαντικότερο.

Νίκο, πότε σου έδωσα το δικαίωμα να αναφερθείς στη ζωή μου ή στη δουλειά μου στον αέρα?

ΠΟΤΕ?

Δεν έχεις το παραμικρό δικαίωμα να σχολιάζεις τα περί της προσωπικής μου καθημερινότητας, μπροστά σε ένα κοινό που ούτε με ξέρει ούτε το ξέρεις.

Το ότι κάθε φορά που στριμώχνεσαι οδηγείσαι στο να υποβιβάζεις την κουβέντα σε επίπεδα ξεκατινιάσματος, δεν σημαίνει πως θα σε αφήσω να πέσεις ακόμα χαμηλότερα και να βγάζεις στον αέρα το τι κάνω ή δε κάνω στην καθημερινότητά μου.

Αν δεν μπορείς να διαχειριστείς μια δημόσια κουβέντα, κάτσε στ' αυγά σου.

Τελεία και παύλα.

Είναι η τελευταία φορά που διαβάζω σε κείμενό σου σχόλιο τέτοιου χείριστου επιπέδου απέναντί μου (αλλά και σε οποιοδήποτε μέλος).

Ειλικρινά σκέφτηκα να μην μπω καν στον κόπο να σου απαντήσω στα σχόλια περί Rossi, αλλά δε θα σου αφήσω ούτε ίχνος ευχαρίστησης πως σου άφησα κάτι αναπάντητο......

Και το σκέφτηκα γιατί η στάση σου γενικά είναι απαράδεκτη.

Και επαναλαμβάνω γιατί φοβάμαι πως κάτι πρέπει να στο πω 2 και 3 φορές για να το καταλάβεις.

Μη σκεφτείς καν να εμπλέξεις στις κουβέντες του forum την πραγματική ζωή οποιουδήποτε με τον οποίο συνομιλείς.

Όποιοι θέλω να μάθουν παραπάνω για μένα, το μαθαίνουν από πρώτο χέρι.

Και ευτυχώς για μένα, υπάρχουν αρκετοί μάρτυρες να το επιβεβαιώσουν.

Και το ίδιο συμβαίνει με πολλά μέλη που συμμετέχουν σε βόλτες, εκδρομές ή συναντήσεις και λένε μια κουβέντα σε πιο προσωπικό επίπεδο.

Θες να το πάρεις ως απειλή? Παρ' το.

Θες να το πάρεις ως προειδοποίηση? Επίσης κάνε το.

Εγώ σε ενημέρωσα. Πράξε τα δέοντα!!!

• Like 7

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Well said :worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy:

"But one rider blames everything, the marshals, the arms, the milk, family, the fans, Dorna, or the world."

χααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχααα κλαιω μεχρι θανατου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν πειραζει γραφε οτι θες αλλωστε δεν θα ξαναασχοληθω με το ποση αληθεια η αντικειμενικοτητα κρυβουν τα κειμενα σου καθως και καποιων αλλων εδω μεσα..

:shades: :shades: :shades::popcorn: :popcorn:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραια απαντηση NIKOLAS L τι να σου πω! Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια!

Συγνωμη που απανταω εγω Γιαννη αλλα περιμενα περιμενα μια παντελονατη απαντηση!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...