borat 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2013 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρες σε όλα τα μέλη που είναι αυτή τη στιγμή ον λάην και βρίσκονται στην ίδια τραγική φάση που είμαι εγώ δηλαδή μακριά από τη παραλία. Δε θα είχα σκοπό ποτέ να φτιάξω αυτό το θέμα αν δεν έπιανα τη κουβέντα με έναν έμπορο εχθές από τον οποίον θέλω να αγοράσω κάποια ανταλλακτικά για τη χαλασμένη μοτό που σαπίζει στο πάρκινγκ. Κρατήστε αυτό για τον έμπορο, είναι σημαντικό, σημειώστε επίσης ότι πουλά και suzuki. Για να μη πολυλογώ θα πω απλά πως πήγα να ρωτήσω για ένα φουλ σετ φαίρινγκ για ένα παλιό μηχανάκι που μελλοντικά ελπίζω να έχω χρήματα να φτιάξω, παρκάρω στο fl μου έξω από το μαγαζί, μπαίνω μέσα ρωτάω μπλα μπλα μπλα βγαίνοντας μπανίζω ένα honda wave, δε το ειχα δει ξανά σταματημένο και είπα να ρίξω μία ματιά. Καθώς το χάζευα (ωραίο παπάκι φαίνεται) ήρθε ο έμπορος/πωλητής και μου λέει: -Μη το σκέφτεσαι, δώσε κάπου το δικό σου και έλα πάρε αυτό, δε θα το μετανιώσεις. Είναι πολύ ανώτερο από το δικό σου. Κολλάω και αρχίζω να σκέφτομαι. Τι έγινε αλήθεια με το address και δε πέτυχε ποτέ; Γιατί τόσα λίγα στους δρόμους; Γυρνάω σπίτι και το πάλευα στο μυαλό μου, ανοίγω νετ, το ψάχνω. Λίγα θέματα για το address και παντού η ατάκα: όχι το address και άλλα τέτοια. Όντας κάτοχος fl εδώ και 3 χρόνια και έχοντας κάνει όλων των ειδών τα δρομολόγια θεωρώ πως είμαι ο καταλληλότερος άνθρωπος να μιλήσει για αυτό. Και έχουμε και λέμε: Αγοράστηκε πριν τρία χρόνια, στρώθηκε όπως όριζαν οι οδηγίες στο βιβλιαράκι του, ακριβώς έτσι όμως, όχι με γενικούρες μαστόρων και τα συναφή. Ακολούθησαν τα εξής: σέρβις στα 1000 χλμ, στα 4000, στα 6500, στα 9500. στα 12500, στα 16000, στα 19000 και ετοιμάζομαι για τα 22000. Ζημιές: καμία, τίποτε, ποτέ, 0! Θα μιλήσω για αυτό σε λίγο εκτενέστερα. Έχω αλλάξει 2 ζευγάρια λάστιχα , στην αρχή πιρέλι σπορτυ πάηλοτ (αυτές τις π@π@ριες με το χαμηλό προφιλ) και έπειτα το ασυναγώνιστο ME22. Δεν έχω κάνει καμία απολύτως μετατροπή/βελτίωση εκτός από τη καδένα κίνησης που ο μηχανικός μου πρότεινε να κάνω καθώς όπως είχε δίκιο η αρχική καδένα είναι κακής ποιότητας. Δεν έχω αλλάξει ποτέ μπαταρία και ας έχω συναγερμό και ας ανάβω πάντα με τη μίζα. Δεν έχω πέσει ποτέ και ελπίζω να συνεχίσω έτσι. Έχω κάνει απίστευτες διαδρομές σε χειμώνα και καλοκαίρι, έχω κάνει κοντά στις 15 φορές το Αθήνα - Χαλκίδα και πάλι πίσω, και το πήγαινα με 100 κολλητά, χωρίς στάσεις, χωρίς ξεκούραση. Έχω πάει άλλες 2 φορές Αθήνα - Κόρινθος και πάλι πίσω. Ποτέ δε το άναψα κρύο και καπάκι να το σκίσω, πάντα στην αρχή φροντίζω να το ζεσταίνω για να του πιώ το αίμα αργότερα. Έχω δοκιμάσει όλα τα σέρβις που είναι κοντά μου, το κεντρικό του Σφακιανάκη, και το άλλο στη κάθετη της Καλλιρόης, τώρα το πάω στο γνωστό στα Καμίνια (γαμώ τους τύπους μπάη δε γουέη). Τα σέρβις στοιχισουν 50-60 ευρώ το μεγάλο που έχει και ρύθμιση βαλβίδες και 30 το μικρό. Δεν έχω βάλει ποτέ χέρι πάνω στο μηχανάκι, δεν έκανα το μάστορα, δε πείραξα ποτέ το οτιδήποτε. Συνοψίζοντας, το αγόρασα 1800 ευρώ καινούριο με συναγερμό προ τριετίας, το έστρωσα like a sir, το έφτιαχνα πάντα στους επίσημους μηχανικούς της suzuki, του πίνω το αίμα, καθημερινά. Κ Α Θ Η Μ Ε Ρ Ι Ν Α και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. ΠΟΤΕ. Ανάβει πάντα εύκολα, ίσια ίσα τις πολύ κρύες μέρες να θέλει λίγο γκαζάκι μαζί με τη μίζα. ΔΕ ΤΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ. Δεν έτριξε ποτέ κάτι παρά μόνο για μία πολύ μικρή περίοδο στα 16000 που συνέπεσε με το σέρβις και ο τύπος στο σέρβις έσφιξε λίγο τις βίδες που στερέωνουν τα πλαστικά καπάκια του τιμονιού. Ξαναλέω, δε τρίζει τίποτε. Είναι δυνατό. Δυνατό όπως όλα τα ψεκαστά παπιά στα 125 κυβικά. Πάω τόσο γρήγορα όσο ένα Innova. Είναι σε θέση να αγγίξει με το κοντέρ του τα 100-105 χιλιόμετρα υπό όλες τις ευνοϊκές συνθήκες. Κάνω δικάβαλη βόλτα με φορτίο περί τα 170 κιλά και δε παραπονέθηκε ούτε σε δυνατές ανηφόρες. Έχει άριστα φρένα, που πλέον επιλέγω τακάκι newfren διότι παρατήρησα και διάβασα πως είναι πολύ πιο ποιοτικά από όλα τα εργοστασιακά τακάκια αυτής της κατηγορίας. Ξαναλέω, δε χάλασε ποτέ, δε με πρόδωσε ποτέ. Δεν έτριξε ποτέ. Είναι τριών ετών και 22000 χιλιομέτρων και είναι το ίδιο όπως όταν το αγόρασα. Μικρές λεπτομέρειες, το παπί κοιμάται τα βράδια σε κλειστό γκαράζ χωρίς να το καίει ο ήλιος και χωρίς να κινδυνεύει να ξυπνήσει από μ@λ@κα οδηγό ή κλέφτη. Μία μικρή αλλαγή που ξέχασα να αναφέρω είναι ότι αμέσως μετά την αγορά άλλαξα τα πίσω αμορτισέρ με νέα και πρόσθεσα λάδι στα μπροστά επειδή ήταν όντως αρκετά μαλακά. Δουλειά που έγινε σε επίσημο suzuki σέρβις με μικρό σχετικά κόστος (αν θυμάμαι καλά 70 ευρώ) αλλά θα ήταν ακόμη φθηνότερη αν κάποιος το έκανε αλλού και αγόραζε μόνος του τα πίσω αμορτισέρ. Του βάζω εναλλάξ 100αρα βενζίνη και έπειτα κανονική. Γεμίζει με 6 ευρώ περίπου και κοντά 7 αν μιλάμε για 100άρα. Δε θα μιλήσω για καταναλώσεις επειδή η περίπτωση μου είναι ιδιαίτερη καθώς κάνω όλων των ειδών τα δρομολόγια, από εθνική καρφωμένος με 100χλμ/ώρα σε βόλτα με 40χλμ/ώρα. Θα πω μόνο πως κρατάει, και κρατάει πολύ, Στο Αθήνα - Χαλκίδα καίει λιγότερα από 5 ευρώ. Γαρ κάτι περισσότερο από 3 λίτρα στα 85 χιλιόμετρα. Γκαζωμένο. Με 100χλμ/ώρα. Όταν το αγόραζα ήμουν ανάμεσα σε αυτό και το τότε modenas kriss, όποιος μου πει πως το Kriss είναι ομορφότερο από το fl θα του πω να κόψει τη πρέζα. Και το αγόρασα στην ίδια τιμή με ένα kriss με συναγερμό. Και μιάς που τα έγραψα όλα αυτά και είμαι και πρόθυμος να απαντήσω σε κάθε ερώτηση, ας βρεθεί κάποιος δίτροχος να μου πει τι σκατά πήγε στραβά με το fl; Γιατί τόσοι λίγοι κάτοχοι; Γιατί τόσος σνομπισμός σε ένα μηχανάκι υπεράξιο για τα χρήματα του και για τη κατηγορία του; Γιατί το wave να είναι ανάρπαστο και όχι το address; Το λέω μπέσα, δε σκοπεύω να το πουλήσω για πολύ καιρό ακόμη, αλλά και να του πουλήσω για κάτι άλλο σε παπί η σκούτερ θα επέλεγα πάλι suzuki. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 14 , 2013 από τον borat 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2013 Και γαμώ τα μηχανάκια το address, έκανες την καλύτερη επιλογή στα λεφτά που ήταν και με βάση τον ανταγωνισμό πριν 3 χρόνια. Το γιατί δεν έχει πουλήσει είναι πολύ απλό εδώ στο Ελλάντα. Κάλλιο να σου βγει το μάτι παρά το όνομα... Να συνεχίσεις να το χαίρεσαι αδερφέ!!! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2013 Και εγω προσωπικα το εχω σε πολυ εκτικηση αν και για καποια σειρα ειχαν αναφερθει ζημιες στο σασμαν. Φιλος το εχει μαμισιο, ειναι σχεδον δικαβαλος αφου ειναι 110 κιλα και σε πορειες παει οπως εσυ σχεδον τερμα. Σκυλι εχει βγει μεχρι τωρα που εχει γυρω στα 14.000 χλμ. και μακαρι να συνεχισει ετσι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2013 Διαφωνω λιγακι με τα φρενα που λες.. Κατα τα αλλα ισχυουν ολα οσα ειπες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2013 Το αντρες μου αρεσει πολυ σαν παπι και δεν εχω ακουσει ποτε κατι ασχημο, αν ηθελα παπι θα το σκεφτομουν σοβαροτατα, αλλα ο εμπορος σ ειπε βλακεια. το wave δεν μου φαινετε ανωτερο ισα ισα κατωτερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2013 Το adress μια χαρά είναι αλλά δεν έχει πουλήσει και πολύ στην Ελλάδα λόγω crypton x και innova πιστεύω.Παρόλα αυτά ανταγωνιστικότατο είναι με τα παπιά της κατηγορίας του. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atithasos2 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2013 και εγω το σκεφτομουνα αλλα αλλαξα γνωμη και επειτα απο συζητηση με μηχανικο που με πληροφορησε περι προβληματων στο ιντζεκτιον κ για ακριβα ανταλλακτικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimhs 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2013 έχοντας τα διπλά++ χλμ απο το φίλο borat αναφέρω οτι έτυχα σε παρτίδα με το πρόβλημα στην 3η το μηχανάκι μπήκε 2 φορες στο συνεργείο λόγο του κιβωτίου στα 10κ χλμ και στα 20κ χλμ την πρώτη φτιάχτηκε δωρεάν(εγγύηση),την δεύτερη φτιάχτηκε (με αναβαθμισμένα ανταλλακτικά πλέον) όπου το κόστος (μετά απο μια πολύ πολιτισμένη συζήτηση... με τους ανθρώπους της αντιπροσωπείας) ήταν στα 50Ε(κακώς τα έδωσα κ' αυτά). Είναι μαλακία να σου εγχειρίζουν καινούργιο μηχανάκι και ψυχοφθόρο να συνδιαλέγεσαι με μαστόρους,υπευθύνους και αντιπροσώπους που κάνουν τα στραβά μάτια (είναι τόσο επαγγελματίες που ούτε κάν έγραψαν την επισκευή στο service book...) anyway απο τότε το μόνο συνεργείο που βλέπει το μηχανάκι είναι το λαστιχάδικο και αυτό με επιφύλαξη ,( την τελευταία φορά μου έβαλαν λάθος σαμπρέλα και έσκασε 3 χλμ παρακάτω με 70χλμ/ω....) και έκτοτε όλα καλά απο καθημερινός εργάτης μέχρι διακοπές-εκδρομές- 36ωρο και χωματόδρομους μόνο με αναλώσιμα και βαλβίδες απο δικά μου χέρια(εννοείτε) αν έψαχνα πάλι για παπί θα το ξανάπερνα είναι φτηνό και το πρόβλημα της 3ης εύκολα διαγνώσιμο για να το αποφύγεις και για μένα είναι πιο όμορφο απο το innova(που βαράνε μπιέλες,τρίζουν και τα κλέβουν πιο εύκολα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex Sv 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2013 +124 Τα φρένα του δεν με τρελενουν πάντως. Αμορτισέρ ψιλό άθλια. Αριστα φώτα-κορνα-φλας-πλαστικά. Σκύλος όντως, μόνο που το πρόβλημα στο κιβωτιο στα πρώτα μοντέλα έβγαλε πολύ βρώμα. Πολύ όμορφο είναι σε μπλε άσπρο. Τρομερό το σύστημα με τα δυο φίλτρα λαδιού. Κύλινδρος nicasil (!). Τρομπα βενζίνης με πολύ ψαγμενο σύστημα, αν το στεγνωνεις το τέποζιτο δεν έχεις πρόβλημα. Κατανάλωση 2 στα 100 σούπερ αμόλυβδης, με γρήγορη οδήγηση. Άσχετο, μόνο εμένα θέλει γκάζι για να πάρει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bilibakos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2013 Οδηγώ Address με 40 000 χμ ήδη. Όντας νεος με μηχανές, οφείλω να ομολογήσω πως δεν ήμουν πρότυπο ιδιοκτήτη μίας. Service έκανα όταν είχε ανάγκη, όχι με τις συστάσεις συνήθως, και όχι πάντα στους καταλλήλους. Το μηχανάκι το πήρα μεταχειρισμένο, με χέρι κακού μαστόρου βαλμένο μέσα - οι βαλβίδες απορρυθμισμένες, κι όμως έβγαλε το θερινό τρίμηνο έτσι. Πρόβλημα είχα μόνο με το μουαγιέ (η βάση του πίσω οδοντοτροχού), το οποίο είχε 2/4 βίδες σπασμένες από την ισχυρή ροπή, και ίσως από κάποια λακούβα. Δεν μπορώ να πω ότι το έχω στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, οτι το προσέχω ιδιαίτερα στη συντήρηση, την καθαριότητα. Ούτε ότι δεν έχω κάνει φθορές στα πλαστικά. Αυτό μου στοίχισε: συχνά σβήνει κρύο λόγω συμπλέκτη - πιθανώς να είναι απλά βρωμιά -, η μπαταρία δε σηκώνει το συναγερμό πλέον, και δεν είναι όσο ασφαλές θα μπορούσε να είναι. Από την άλλη, δε με έχει αφήσει ποτέ, δεν έχει κάψει ποτέ παραπάνω, δεν έχει υπερθερμανθεί, σηκώνει διακαβαλιά σε 10% κλίση με συνεπιβάτη και διασχίζει κάθε μέρα τη μισή Λαυρεωτική. Σασμάν δεν έχει βγάλει από τα 3000 χμ που είναι υπό την κατοχή μου, παρά μόνο διαχειρίσιμα μικροπροβλήματα, τα περισσότερα εκ των οποίων οφείλονται στη μάλλον μέτρια συντήρηση. Το εργαλείο είναι σκυλί, ακόμα και για την πολύπλοκη και εύθραυστη κατασκευή που χαρακτηρίζει τα injection με euro 3 (αν δεν κάνω λάθος). Παρεπιμπτώντως: - Τι έκανες με καδένα;; - Πού βρήκες ελαστικά 70/90 38Ρ και 80/90 50Ρ ΜΕ22;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2013 Ωραία ανασκόπηση ! Φωτό έχουμε ? τι σκατά πήγε στραβά με το fl; Γιατί τόσοι λίγοι κάτοχοι; Γιατί τόσος σνομπισμός σε ένα μηχανάκι υπεράξιο για τα χρήματα του και για τη κατηγορία του; Γιατί το wave να είναι ανάρπαστο και όχι το address; Του βγηκε τ'όνομα με το γραναζι της 3ης.... Δυστυχως, αυτό το χαντάκωσε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borat 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2013 Παρεπιμπτώντως: - Τι έκανες με καδένα;; - Πού βρήκες ελαστικά 70/90 38Ρ και 80/90 50Ρ ΜΕ22;; 1) την άλλαξα με αναβαθμισμένη 2) στο γνωστό στη Βουλιαγμένης Σόρρυ που μου πήρε καιρό να απαντήσω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maik 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 Γενικα το adress ειχε την ιδια τυχη που ειχε και το sixteen στα scooter ! .Ποιοτικο ανετο οικονομικο αλλα ασθενικο απο επιδοσεις(βαση περιοδικων),λες και 9 ιπποι δεν αρκουν οταν τα περισσοτερα σερνονται ! .Πιστευω δε προωθηθηκε καλα απο τις αντιπροσωπειες. .Βγηκε προβλημα το γραναζι,το οποιο διορθωθηκε,ενω σε αλλα μοντελα που τριζουν πλαστικα,σκουριες και βαρανε μπιελες ναι μεν αλλα...... .Το wave σιγουρα ειναι υποδιεστερο του adress,συγκρισιμο μονο με innova. . Ελεω κρισης ειναι το μοναδικο μοντελο μαζι με το crypton X που ανεβηκε η τιμη αντι να κατεβει,οταν παρουσιαστηκαν σα καινουργια με τωρα. .Ο οχλος αγοραζει crypton ασχετα τα 2800 γιατι νομιζει οτι πηρε hayabusa minion. .Aργησε η suzuki να ανανεωσει το shogun ενω αλλες εταιρειες ανανεωναν και εριχναν στην αγορα 2 κ 3 μοντελα μαζι. .Δυσκολα σηκωνει φτιαξιμο αξεσουαρ μονο η yoshimura εχει βγαλει επισημα γιαυτο. Ηταν υποψηφιο για να το αγορασω το μονο που με χαλασε ειναι οτι ακουγεται σα φρεζα και δε σηκωνει φτιαξιμο αν σε πιασει η κ@@λα γιαυτο και κατεληξα σε innova με ολα τα θετικα και ευτραπελα που ειδα.Για μενα εκανες πολυ σωστη επιλογη,εφοσον δεν σε ενδιαφερει και τοσο μηχανολογικα μπορει να μην πηγαινει σαν καρμπυρατερ σε αποδοση αλλα ειναι οκ.Ειναι ομορφο κτλ με μεγαλο ντεποζιτο και πλαστικα αψογα και πολυ ανετη σελα.Πιστευω δεν ετυχε ευρειας αποδοχης για τους παραπανω λογους. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billakos13 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 (τροποποιήθηκε) και μενα 2 φιλοι μου που ηταν στο τσακ να το παρουν λογο της βλαβης στο σασμαν αλαξαν και ο ενας πηρε σπριντερ και ο αλλος crypton x.γενικα εχει πολυ κακο ονομα και ας διορθοσανε τα επομενα μοντελα Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 21 , 2013 από τον billakos13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) πολυ καλο παπι! κατα γνωμη μου ανηκει στην ιδια κατηγορια με το innova, το crypton 110 και το crypton x. αν επερνα αυριο καινουριο μηχανακι, θα επερνα innova η address. δεν εχει να λεει κατι το οτι αγοραζουν ολοι crypton x και ειναι και πολυυυ ακριβο. αυτο με το γραναζι της 3ης επαιξε καποιο ρολο αλλα οχι τοσο μεγαλο κατα τη γνωμη μου. ειχανε και τα dinamik προβλημα με τα γραναζια των ταχυτητων και πουλησανε πολυ. ας παρουν το address 10-20 ατομα να το πειραξουν και να τρεξουν στα dragster για να τους παθουν οι παπακιδες να δειτε πως θα πουλαει μετα. φιλικα, χωρις παρεξηγησεις. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 από τον vaggelisK8600 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borat 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2014 Σκυλί, ακόμη σκυλί. Σκυλί του πολέμου. Δε μετανίωνω ούτε στο ένα τοις εκατό αυτή μου την αγορά. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZamposAle/ 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Θέλω κι εγώ να το πάρω ρε παιδιά...μου αρέσει πολύ σε ομορφιά ειδικα σε μπλε και μαυρο...επιθετικό,πολλές γωνίες,το γουσταρω...τα καινούργια δηλαδή δεν βγάζουν πρόβλημα Σασμαν?:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIK_PAP_01 91 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 μια συγκεκριμένη παρτίδα 2007-2009 έβγαλε σε μερικά πρόβλημα σε σασμαν κι τα ποιο πολλα διορθώθηαν μες την εγγυηση αλλααυτο κ μονο το χαντακώσε., λες κ τα ινοβα δεν κόβουν κάργα στροφαλομπιέλες......είπαμε κ τ Ιαπωνκά αυτοκίνηα κ μηχανς την δεκαετα του 90 τα κορόιδευαν, μετα τα έψαχα να τ βρουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borat 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2014 4 ετων και 22500 χλμ πλεον ο σουζουκος στεκει μαγκας και δεν απογοητευει. Μηδεν ζημια ως σμρ, μηδεν τριξιμο. Τα δρομολογια συνεχιζουν να ειναι μεγαλα και επωδυνα αλλα η αντρεσαρα κερναει τσαι (λολ). σε τρεις ωρες ξεκιναω το πειραιας ερμιονη και πισω για διακοπες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fragos34 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 Αν και εχουμε μπει στο 2015 πλεον,και Address 125,επισημα καινουργιο δεν πουλιεται πια,ας πω κιεγω την εμπειρια μου.Το αγορασα το Πασχα του 08 αλλα δεν εχω κανει πολλα χλμ,εχω κι αλλες μηχανες.Τωρα εχει 17000 χλμ.Εχω ακουσει οτι θαπρεπε να μου βγαλει ζημια στο σαζμαν ,αλλα δεν εχει κανει τιποτα μεχρι τωρα!!Μετα τα πρωτα 1000 χλμ κανω σερβις μονος μου.Αλλαγη λαδιων καθε 2500-3000 χλμ περιπου(motul 5100 βαζω),φιλτρακι λαδιου σε καθε 2η αλλαγη λαδιων,και μια ρυθμιση βαλβιδων στις 12.000 χλμ.Στα πρωτα 1000 χλμ πεταχτηκε η μαμα αλυσιδα κινησης και μπηκε αλλη ανωτερη,ενισχυμενη.Μου ειχε κανει εντυπωση,τοτε,στο πρωτο σερβις σε εξουσιοδοτημενο,οτι δεν με ρωτησε κανεις για σαζμαν,αν ακουω θορυβο απο την 3η κτλ,αλλα με ρωταγαν για το πισω γραναζι,αν ακουω κανα θορυβο απο εκει,το κοιταξαν αν κουνιεται και κατι τετοια!Δεν ειχα ποτε καποιο προβλημα,ακομα το μαμισιο φοραω.Δυο αλλαγες ελαστικων εχω κανει,τα πρωτα μαρκας giatabaza-rr δεν ελεγαν,τα 2α metzeler ταχω 7000 χλμ περιπου,και ειναι μια χαρα ακομα.Τακακια-σιαγωνες newfren,πολυ ανωτερα σε σχεση με τα κινεζικα υποπροιοντα που εχουν κατακλυσει την αγορα!Δεν τριζει τιποτα,δεν εχει ξεβιδωθει τιποτα,μονο μια λαμπα στοπ εχει καψει.Απο αποδοση καλο ειναι για παπι(ειμαι 100+ κιλα) πιανει 100(κοντερισια) στο ισιωμα,αλλα και σε ελαφριες ανωφερειες κτλ,τα 90 ταχει παντα.Αλλωστε για μεσα στην Αθηνα το θελω μονο,με καλυπτει η "δυναμη" του μοτερ του.Απο φωτα πολυ καλο,λειτουργια μοτερ αψογη(φιλος αγορασε προσφατα modenas 135-κλαιει ακομα),φρενα θα ηθελα ενα "κλικ" καλυτερα,αμορτισερ πιο μαλακα απ'οτι ηθελα,αλλα οκ παπι ειναι.Καταναλωση 35,30 χλμ ανα λιτρο,συνθηκες πολης.Γενικα,φυσικα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο αυτο,αφου ποτε δεν ζητησε κατι περα απο τα αναλωσιμα. Τωρα,το οτι δεν πουλησε πολυ...εγω το περιμενα!!Ποτε δεν ειχε η suzuki "παραδοση" στην Ελλαδα σε παπια η μικρα σκουτερ!Δεν υπολειπονται ποιοτικα καθολου απο τους αντιπαλους τους,αλλα δεν κανουν για τους...καγκουρες,και δεν...!Αν ειχε εισαχθει κανονικα το 2τ rgv 120 θα πουλαγε σιγουρα πολυ,και ισως να "τραβαγε" σε πωλησεις και το address μαζι του!!Εμενα παντως δεν με πειραζει,ισα-ισα που ειναι και..αντικλεπτικο αυτο!! :D Τωρα σκεφτομαι να το παω για ενα καλο μεγαλο σερβις(καθαρισμα ψεκασμου κτλ) σε καποιο εξουσιοδοτημενο,αλλα καπου φοβαμαι μην..μου το χαλασουν!! ΥΓ. για αμορτισερ πισω τι λετε??Εχω δει τα bitubo γυρω στα 90 ευρω,εχετε καποια αλλα να προτεινετε??Οχι κινεζικα βεβαια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Neku 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2015 Πολυ ομορφο το address, το βλεπω αρκετα συχνα εδω στη Θεσσαλονικη. Φυσικα οχι τοσο συχνα οσο το innova, αλλα το innova δεν μου αρεσει καθολου εμφανισιακα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2015 Και για μενα ειναι ενα πολυ καλο παπι και οταν πουλιοταν σε προσιτη τιμη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borat 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2015 Το address βαστάει ακόμη σα καινούριο, απουσίαζα 8 μήνες στο εξωτερικό και έχω καταθέσει πινακίδα. Εχθές κούμπωσα μπαταρία και άναψα το αγρίμι. Πήρε με τη δεύτερη... Θηρίο ανήμερο. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
σαλιγκάρι 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2015 Παιδες καλησπερα. Κατοχος address εδω και 4 χρονια , και εγω ειλικρινα εχω την απορια γιατι το συγκεκριμενο παπι δεν πουλησε οσο επρεπε στην Ελληνικη αγορα. μετα απο 34000 χλμ απο τα οποια το 70% αυτων ειναι οδηγηση στην Αττικη οδο σε "ακραιες για παπια συνθηκες (100-120) εχω να πω μονο τα καλυτερα για το εν λογω παπι. ΣΚΥΛΟΣ ΜΑΥΡΟΣ , δεν εχει κανει κιχ το κακομοιρο μην το ματιασω. Το μοτερακι του δουλευει σαν ραπτομηχανη ακομη και τα μοναδικα πραγματακια που ζηταει ειναι λαδακια καθε 1500 (γιατι ετσι θελω ) μπουζακι καθε 2 αλλαγες λαδιων και φιλτρακι λαδιου επισης καθε 2 αλλαγες λαδιου. προληπτικα εχω αλλαξει αλυσιδογραναζα στις 30000 χλμ τα οποια ομως ηταν σε αριστη κατασταση (με την αναλογη φροντιδα , καθε 500 λαδωμα καθε 1000 καθαρισμα) 2 ρυθμισεις βαλβιδων και ολα να μην το ματιασω δουλευουν ρολοι. τριξιματα κοπανηματα κτλπ στο addressακι ειναι κουβεντες αγνωστες , το suzukακι ειναι η mercedes των παπιων σε ποιοτητα κατασκευης , πρεπει να εχω λυσει μουτρο για τοποθετηση και αλλαγη λαμπας xenon toylaxiston 6-7 φορες και παρ ολα αυτα εκει "νταμαρι" χωρις τον παραμικρο θορυβο. Αν και τωρα εψαχνα να βρω "εργατη" 100% παλι σε address θα πηγαινα. Η μοναδικη αγορα διτροχου την οποια και ....παντρευομαι γιατι ετσι το θελω B) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες