μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2013 Ωραίες φωτογραφίες, ωραία τοπία. Μπράβο, πάντα τέτοια. Ορεινή Ναυπακτία δεν έχω πάει και τώρα μου ανάψατε φωτιές. Ωπα!Μην πας μόνος σου...να παρεις και τον klab μαζι...μαζι με Ορεινη Ναυπακτια θα εχεις ευκαιρια να γνωρισεις και Βαλια Καλντα και Δελτα Αξιου και Αγιο Γερμανο Πρεσπων και καλου κακου εχε μαζι και διαβατηριο...οι Ρωσοι ΔΕΝ παιζουν με αυτα... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2013 Ωρε τι έχει να γίνει στο επόμενο βίνδεο ! :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2013 Θέλουμε το βιδεο, θέλουμε το βιδεο λέμε Με αυτο εδω το θεμα καναμε τιποτα? εχουμε κανενα νεωτερο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Avatar 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2013 Not yet, θα το δώσω στον klab να το περιοποιηθεί γιατί δεν προλαβαίνω ούτε στο pc να το περάσω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2013 Not yet, θα το δώσω στον klab να το περιοποιηθεί γιατί δεν προλαβαίνω ούτε στο pc να το περάσω. ΟΚ, Thame's sepia Καταλάβαμε!! :D :lol: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2013 (τροποποιήθηκε) Α ρε κοπρίτες εγώ ακολουθώ τις ρήσεις του Star Trek To boldly go where no man has gone before Ρε Γιάννη το δεν προλαβαίνω μεταφράζεται και έτσι; :tooth: Τροποποιήθηκε Ιούλιος 5 , 2013 από τον klab 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2013 :rotfl: :rotfl: :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2013 Γιωργη...καπαρωσαμε το δωρο σου στην επομενη βολτα...απο το PRO Club με αγαπη σε ανεξιτηλο χρωμα για τη μηχανη σου... ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2013 Όχι πείτε μου πως βρεθήκαμε από Α στο Β χωρίς να κάνουμε τον απίστευτο κύκλο που δείχνει ο χάρτης. https://maps.google....&sz=14&t=m&z=13 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziro 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2013 Μπράβο παιδιά! Πάντα τέτοιες περιπέτειες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2013 Όχι πείτε μου πως βρεθήκαμε από Α στο Β χωρίς να κάνουμε τον απίστευτο κύκλο που δείχνει ο χάρτης. https://maps.google....&sz=14&t=m&z=13 Γιωργο να ρωτησω...το GPS σου μηπως ειναι ΑΥΤΟ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2013 Με αυτο εδω το θεμα καναμε τιποτα? εχουμε κανενα νεωτερο? εχχμμμμ!!! και ξανα εχχμμμ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2013 εχχμμμμ!!! και ξανα εχχμμμ!! Τελικα oπως το ακουσα δεν θα εχουμε τη "χαρα"... ο Γιωργος πιέστηκε αρκετα και τη σαβουρδα την εδωσε αποκλειστικα δικαιωματα σε ΚΑΠΟΙΟΥΣ...που ενδιαφερθηκαν για το HOT πλανο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2013 Το βίντεο της πτώσης δεν ήρθε στα χέρια μου γιατί το διέγραψε. Γίνονται προσπάθειες ανέλκυσης από τον κάδο ανακύκλωσης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2013 Μαιστα, μαιστα, ότι πείτε κύριε φεουδάρχα μας. Αν πείτε ότι διαγράφτηκε τότε διαγράφτηκε, δεν μπορούμε να εκφέρουμε καμία αντίθετη άποψη επ αυτού Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2013 Το βίντεο της πτώσης δεν ήρθε στα χέρια μου γιατί το διέγραψε. Γίνονται προσπάθειες ανέλκυσης από τον κάδο ανακύκλωσης. Τα εχουμε ξανακουσει απο επισημα χειλη... Ναιιιι ναιιιιι αληθεια σας λεει ...η αλλη αληθεια ειναι ποση την εχει να τοση...ειπε η Κυρια πιο κατω ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2013 Εύρηκα εύρηκα..... έχω να φάω πολύ ξύλο λέμε Ιδού λοιπόν η πτώση του Γιώργου aka Avatar, Υδρόψυκτος, LC, σουπιά του Τάμεση Σε αγαπάμε Γιώργη 18 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2013 ΤΙ ΜΛΚΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΓΙΩΡΓΗ (KLAB). Ωραίο μουσικό χαλί έβαλες :greece: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2013 (τροποποιήθηκε) Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Όλα τα λεφτά το βίντεο. Αξίζει όλο το ξύλο που θα φας μέχρι κεραίας. Άμα θες έρχομαι να το μοιραστούμε από μισό Δεν κατάλαβα πως και γιατί ξάπλωσε η σουπιά του Τάμεση, χαλαρά σχημάτισα την εντύπωση ότι πάει και η στροφαρα ήταν ευθεία διαφοροποιημένη. Θόλωσε μέσα στα μελάνια του και έπεσε? Τροποποιήθηκε Ιούλιος 13 , 2013 από τον naftilos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2013 Α χα χα χα χα χα χα χα χα χα .....................άργησε αλλά τόκανε το θαύμα του ........................και μετά λέει το συνενόματο σουπιά !!!!!!!!!!!! :rotfl: Ο Λ Α ΤΑ Λ Ε Φ Τ Α Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ! :vv: Ρε το στανιό μου μέσα δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω :( ή να γελάσω ..................έσκασα πούδα το τράφιασμα και του Γιώργη πρώτιστα αλλά και του εργαλείου αλλά το βίντεο με αυτή τη μουσική επένδυση και ποιός μιλάει αλήθεια? Όλα τα λεφτά λέμε! Εθελοντής και εγώ να μοιραστώ τον ξυλοδαρμό ευχαρίστως ! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Avatar 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2013 Σούρχονται :knuppel2: Μαρέσει που έβαλες και το μηχανάκι λυμένο στο τέλος Αυτάαααα...η ποιό γελοία σαβούρα του αιώνα. Δεν φαίνεται καλά στο βίντεο αλλά αν προσέξετε πάνω στη στροφή και πίσω απο αυτούς τους 2 θάμνους έχει πολύ χαλίκι και πέτρα χοντρή που δεν φαινόταν μέχρι να το φτάσεις. Το βλέπω αυτό όντας ήδη σχετικα πλαγιασμένος,τρομάζω,σηκώνω αμέσως το μηχανάκι,πάω ευθεία,και μόλις φτάνω στο φρεάτιο στην άκρη χάνει πρόσφυση το μπροστά και πάρτον κάτω. Έκανα και γώ μαλακία που δεν την πήρα πιο ανοιχτά αλλά πήγαινα πολύ χαλαρά γμτ...τέλος πάντων. Πάμε γι' άλλα! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2013 Μη στενοχωριέσαι Γιώργη αφού είσαι καλά φίλε μου αλλά και το εργαλείο μια χαρά είναι σιγά δεν ήταν και τίποτα τρομερό. Εύχομαι ολόψυχα ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ και πάντα όρθιος στο μέλλον ! Η επένδυση του βίντεο όμως μ' έκανε και έκλαψα από το γέλιο !!!!!!!!!!!!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2013 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ρε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕ ανθρωπε ΠΩΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ;;;;; Θ-Ε-Ο-Σ απλα! :worthy: :worthy: :worthy: Κολλησαν τελεια! Α ρε Αριστοφανη klab, θα ξεπερασεις και το gangnam style σε views με τα τελευταια σου uploads! Ελιωσαααα! "LC toumpa" λεεεειιι! Avatar, απ οτι βλεπω ξεκινησαν διαδικασιες επισκευης (ή μηπως μετατροπης σε streetfighter?) οποτε περασμενα - ξεχασμενα και σου εμεινε και ενα απιστευτο video, ολα καλα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2013 Κλαιω με την πτωση... ....αλλά απο τα γελια ομως απο τη μουσικη επενδυση... ...Γιωργη μαλ@κα ελιωσα στο γελιο....... Μικρε Γιωργη ποτέ ξανα...οχι τιποτ'αλλο θα το ενορχηστρωσει ο αλλος και θα εχουμε παλι τα ιδια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2013 Υ.Γ.Εχω κι ενα δικο μου βιντεακι απο το Μαιναλο με τη σαβουρδα στο χωμα...να στη στειλω να την σιαξεις Σπιλμπεργκ "Τραφιαστηκα για το παιδι μου" αλα Βουρτση να λιωσω στο γελιο;.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες