fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2013 καλοριζικο ρε παιχτη το εργαλειο,αντε και καλες βολτες! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis76 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2013 (τροποποιήθηκε) Τώρα την είδα Γιάννη, πανέμορφο λέμε !!!!!!!!!! Είσαι πανέτοιμος για ταξίδια χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό, ανεμοκάλυψη, αρχοντική θέση αναβάτη-συναναβάτη, χώρος άπλετος ΚΑΙ μπαγκαζιέρα, κινητήρας που δεν λέει όχι και παρεπιπτόντως ωραίο κρανάκι ! :_thumbsup: ευχαριστω Σαββα να σε καλα! :) εκτος απο ολα τα αλλα αυτο που με τρελανε ειναι ο ΗΧΟΣ του κινητηρα! καλοριζικο ρε παιχτη το εργαλειο,αντε και καλες βολτες! ευχαριστω φιλε μου να σε καλα! καλοριζικο ,φιλε μου! προσεχε να σηνιθησεις το βαρος του ,στην αρχη θα σου φανει δυσκολο ειδικα στους επιτοπιους ελιγμους στην πυκνη κυνιση κτλπ οταν ομως το σηνηθισεις θα ναι παιχνιδακι.καλους δρομους ,με ασφαλεια και υγεια. ευχαριστω πολυ Νικο .οντως ειναι βαρη μεγαλη διαφορα απο το sh.αλλα δεν θα το δουλεψω καθολου μεσα σε πολη. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 7 , 2013 από τον giannis76 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Derek_ 283 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2013 γμτ δεν με αφίνει να κάνω άλλα "like" έκανα πολλά σήμερα λέει!!! με'γειές και από'μένα!!!! καλοτάξιδο!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2013 καλορίζικο το εργαλείο! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2013 Περιμένουμε άπειρες φωτό πλυμένο και γυαλισμένο το εργαλείο να το καμαρώσουμε και να χαρούμε και εμείς ε? Μην ξεχνιόμαστε ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2013 Καλοταξιδο φιλε το εργαλειο με προσοχη! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis76 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2013 Αυριο θα ανεβουν ! Τωρα βασικα θα περιμενω την αδεια μες την βδομαδα θα την εχω.το καλο θα ηταν να ειμασταν πιο κοντα να κανονιζαμε καμια βολτουλα! Αλλα που θα παει θα συναντηθούμε καπου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2013 Φίλε μια ερώτηση. Την μεταβίβαση που και πως την έκανες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis76 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2013 Φίλε μια ερώτηση. Την μεταβίβαση που και πως την έκανες; δεν την εκανα ακομα φιλε.καναμε εξουσιοδοτησεις και την περιμενω τωρα σε κανα δυο μερες θα μου την στειλει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2013 Αυριο θα ανεβουν ! Τωρα βασικα θα περιμενω την αδεια μες την βδομαδα θα την εχω.το καλο θα ηταν να ειμασταν πιο κοντα να κανονιζαμε καμια βολτουλα! Αλλα που θα παει θα συναντηθούμε καπου. Μακάρι φίλε μου και έχουμε μια ομάδα βόλτας εδώ μούρλια !!!!!!!!!!! Από εσένα πέρναγα αέρα την Τρίτη και την Τετάρτη που μας πέρασε, σε 20 ώρες 1.500+ χλμ αλλά με το κουτί δυστυχώς. Πού ξέρεις όμως? Ποτέ μη πείς ποτέ ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2013 Από εσένα πέρναγα αέρα την Τρίτη και την Τετάρτη που μας πέρασε, σε 20 ώρες 1.500+ χλμ αλλά με το κουτί δυστυχώς. Γιατι δεν πηγες με το Scooter ?? @giannis76 καλοταξιδο και απο εμενα φιλε μου , να το χαρεις παντα με υγεια . 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis76 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2013 Μακάρι φίλε μου και έχουμε μια ομάδα βόλτας εδώ μούρλια !!!!!!!!!!! Από εσένα πέρναγα αέρα την Τρίτη και την Τετάρτη που μας πέρασε, σε 20 ώρες 1.500+ χλμ αλλά με το κουτί δυστυχώς. Πού ξέρεις όμως? Ποτέ μη πείς ποτέ ! αντε ηρθατε κατα δω?!την αλλη φορα που θα ρθειτε βορεια ειμαι μεσα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2013 Γιατι δεν πηγες με το Scooter ?? @giannis76 καλοταξιδο και απο εμενα φιλε μου , να το χαρεις παντα με υγεια . Δεν χωράει ακόμα 4μελή οικογένεια ! :tooth: Από τα 700 κοντά της Μονεμβασιάς πάντως κοντύτερα είναι η Καβάλα ! :D αντε ηρθατε κατα δω?!την αλλη φορα που θα ρθειτε βορεια ειμαι μεσα! Με το κουτί πέρασα φίλε μου πηγαίνοντας τέρμα σχεδόν Βόρεια (παραθαλάσσια) για Αλεξανδρούπολη και μετά πίσω Κομοτηνή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis76 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2013 Την αλλη φορα θα μιλησουμε ... και γω αν ερθω κατα αθηνα θα σου πω.ας εισαι με το κουτι δεν πειραζει :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2013 Την αλλη φορα θα μιλησουμε ... και γω αν ερθω κατα αθηνα θα σου πω.ας εισαι με το κουτι δεν πειραζει :) Μονοκάβαλος νάμαι και κουτί δεν έχει, κουκουλώθηκε και μπήκε φωλίτσα κανονικά η κονσέρβα ! :tooth: Μακάρι φίλε μου ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis76 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2013 https://www.dropbox.com/s/wkkbb0hbd82efm5/20130708_125701.jpg https://www.dropbox.com/s/pe285zmqqssg3sm/20130708_125645.jpg δυο φωτο μετα το πλυσιμο! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2013 :_thumbsup: :thumbsup: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis76 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2013 λοιπον...μετα απο μια βδομαδα με το silverwing. τελεια θεση οδηγησεις για ατελειωτα ταξιδια. τα ιδια και για τον συνεπηβατη. η αναρτηση ειναι βουτηρο καμια σχεσει με το sh ειδικα πισω. καταναλωση για ετσι οπως τα παω ειναι μισο με 1 λιτρο πανω απο το sh ,παντα διπλος. ηχος πραγματικη απολαυση! οργανα παμεμορφα και με ολες τις πληροφοριες που θα ηθελες! χωροι πραγματικα τεραστιοι! φωτα αψογα και με διαφορετικη ρυθμισει για την μεγαλη και μεσαια σκαλα. ανεμοκαλυψη τελεια...ακομα και με ψιλοβροχο . αρκετη δυναμη ειδικα μετα τα 100.μεχρι εκει το sh μου φανικε πιο γρηγορο.αλλα μετα η δυναμη του silver ειναι πιο βαρβατη και την αισθανεσε μεχρι και στα 150+ πoυ το πηγα τα εβγαλε ακαριαια. κρατιματα σε στροφες αν και το φοβαμε ακομα ειναι οκ..αλλα για πιο χαλαρες βολτες απο το sh. μεσα στην πολη απλα με το sh χωρουσες παντου ...τωρα κανεις τον αδιαφορο. γενικα και τα δυο μου φαινοντε κορυφη αλλα το καθενα για την κατηγορια του. μεχρι τωρα με καλυψε απολυτα ειμαι :) 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2013 :punk: :_thumbsup: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis76 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2013 και μια νυχτερινη απο τα οργανα. https://www.dropbox.com/s/dock93sbwf6d4p3/20130713_231840_PerfectlyClear_0001.jpg 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2013 και μια νυχτερινη απο τα οργανα. https://www.dropbox....yClear_0001.jpg Επιτέλους ΚΑΙ στροφόμετρο.............υπέροχα ! :vv: :vv: :vv: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis76 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2013 (τροποποιήθηκε) ετσι ετσι Σαββα.δεν το βρησκω τοσο χρησιμο αλλα ειναι ομορφο, ο υπολογιστής ταξιδιού ειναι πολυ καλος και ακριβής. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 14 , 2013 από τον giannis76 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2013 ετσι ετσι Σαββα.δεν το βρησκω τοσο χρησιμο αλλα ειναι ομορφο, ο υπολογιστής ταξιδιού ειναι πολυ καλος και ακριβής. Είναι και χρήσιμο φίλε μου διότι τώρα προσωπικά λόγο μεγάλων βολτών θα μακρύνω λίγο τη μετάδοση με βαρύτερα DR PULLEY ράουλα και θάθελα να ξέρω πόσο έχουν πέσει οι στροφές στα 140 χλμ αλλά ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟ μαμώ τους τσίπηδές μου μέσα, μοτοσακό των 5.000 ευρώ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis76 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2013 Είναι και χρήσιμο φίλε μου διότι τώρα προσωπικά λόγο μεγάλων βολτών θα μακρύνω λίγο τη μετάδοση με βαρύτερα DR PULLEY ράουλα και θάθελα να ξέρω πόσο έχουν πέσει οι στροφές στα 140 χλμ αλλά ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟ μαμώ τους τσίπηδές μου μέσα, μοτοσακό των 5.000 ευρώ. σωστά δεν το ειχα σκεφτεί αυτο.δεν εχω ασχοληθεί ποτε με την μετάδοση στo sh. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2013 σωστά δεν το ειχα σκεφτεί αυτο.δεν εχω ασχοληθεί ποτε με την μετάδοση στo sh. Όπως έχω πεί φίλε μου προσωπικά τα συντηρώ, λύνω δένω ο ίδιος εκτός από εργασίες που θέλουν εξειδικευμένα εργαλεία που δεν συμφέρει να πάρω,οπότε υπάρχει αυτή η δυνατότητα και θα γίνει οσονούπω εφόσον η βόλτα έχει φτάσει και θα ξεπεράσει τα 700 χλμ αυθημερόν. Άντε παραπάνω από τα 1.000 ίσως να γίνει διήμερο. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες