bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 μια απο τα ιδια ,μπανιο δεν θα κανω ,αλλα θα σας θαυμαζω απο καμια καφετερια.... η αληθεια ειναι οτι και γω πιο πολυ για τη βολτα ψηνομουν και καφε αλλα οταν φτασω μαλλον εσυ θα χεις πιει ηδη το καφε :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 Ελα μ@λ@κες (Ηλια και Τζι) γ@μιεστε.... Μπραβο τεκνον μου,μου αρεσει οταν δεν χρησιμοποιειτε χυδαιες λεξεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 Μπραβο τεκνον μου,μου αρεσει οταν δεν χρησιμοποιειτε χυδαιες λεξεις... 2/3 :P Η παρενθεση δεν μετραει!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 gee ελα να μιλησουμε για το dream bike μου :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
_daemon_ 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 ερώτηση: τα μηχανάκια εκεί που θα τα αφήσουμε θα έχουμε οπτική επαφή από τη θάλασσα; στον ήλιο ή έχει και σκιά; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 Ελα μ@λ@κες (Ηλια και Τζι) γ@μιεστε.... Βάρτους ,ρίχτους, δώστους, ξαναβάρτους 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 ερώτηση: τα μηχανάκια εκεί που θα τα αφήσουμε θα έχουμε οπτική επαφή από τη θάλασσα; στον ήλιο ή έχει και σκιά; ε σιγουρα θα τα αφησουμε σε μερος που να τα βλεπουμε,αν και δεν εχω ξαναπαει,τωρα για σκια δε ξερω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 Αν παμε εκει που ημασταν ,ναι σε σκια και ναι τα βλεπουμε και δεν εχει και κοσμο εξαλλου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 νεουδι εδω.. 250cc δεχεστε.? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 Μεχρι στιγμης εχουμε zx130,klr250 και ενα beverly 250. Νομιζω τους εχεις ολους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 :think: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 και γω με το 600 νεουδι ειμαι ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Technician 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 Εγω μαλλον ακυρος.. :thumbsdown: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 αμα μου πειτε και μερα τοτε ισως μαλλον πιθανοτατα μεσα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 gee ελα να μιλησουμε για το dream bike μου :D αστο γιατι ειναι κολλητικο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 αμα μου πειτε και μερα τοτε ισως μαλλον πιθανοτατα μεσα.. Σαββατο 06/07 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 Σαββατο 06/07 η παραπανω συνομιλια σε συνδιασμο με την ονομασια του θεματος ειναι η αποδειξη οτι εχω μονοψηφιο αριθμο IQ.. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 αστο γιατι ειναι κολλητικο... καλα για παντα dream bike το βλεπω να μενει αλλα λεμε τωρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 εγω και η βλακεια μου μεσα..και μιας και δεν εχουμε ξανασυναντηθει απο κοντα λευκο wolf για να με καταλαβετε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 μια απο τα ιδια ,μπανιο δεν θα κανω ,αλλα θα σας θαυμαζω απο καμια καφετερια.... εσυ πρόσεχε μην βραχεις καμία φορά με αλμυρό νερό... Παράπονο το εχω να πλατσουρισουμε στα ξερα μαζί! Ελα μ@λ@κες (Ηλια και Τζι) γ@μιεστε.... τι βρίζεις ρε αλήτη? Αφού θα ΈΡΘΕΙΣ. Απόγευμα ΔΟΥΛΕΎΕΙΣ, προλαβαίνεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 δεν ξέρω τι ώρα δουλεύει πάντως αν έρθω θα φύγω μεσημέρι οπότε φεύγουμε και μαζί αν είναι να κάτσετε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
v2power 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 δεν ξέρω τι ώρα δουλεύει πάντως αν έρθω θα φύγω μεσημέρι οπότε φεύγουμε και μαζί αν είναι να κάτσετε Eγώ θα κάτσω μέχρι αργά. Καφές,παραλία και άραγμααααα φάση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ststgr74 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 Εγώ έχω υπηρεσία αύριο το Σάββατο στο φεύγα αν προλάβω θα περάσω από το περίπτερο να πω ένα γεια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 εγω δουλευω το απογευμα στις 7,ε δε νομιζω να μην εχουμε γυρισει μεχρι τοτε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 Παιδες,αν φτασουμε γυρω στις 12,απο τις 4 και μετα εγω θα ξυνομαι απο τα αλατια...Μπορουμε να κανουμε και 2 γκρουπ επιστροφης...Χαλαρααααααα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες