AdamLTR 3.060 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 Τα γατάκια γιατί τα αφήνεις απ'έξω ; Δεν με έχεις φίλο ; το (γατακια) το βαρεθηκα. Και εγω σημερα το πηγα για αλλαγη ρουλμαν κολονας τιμονιου. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 Μην τους βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι. :lol: Όχι, εντάξει, η φάση είναι "όλοι οι άντρες είναι γουρούνια". Απλά δεν γουστάρω για κάτι που μπορώ να κάνω μόνος μου, να κρέμομαι από τα κάκαλα του καθενού. Επί παραδείγματι: Μάστορας ζήταγε για ρουλεμάν λαιμού, 100€ εργασία και ανταλλακτικά Εγώ πήρα με 25€ τα ρουλεμάν και με 6.20 (τότε) έναν καπνό 40 g. Μπορεί να μου πήρε 2 μέρες επειδή δεν ήξερα οτι πρέπει να βγει το παλιό ρουλεμάν αλλά τουλάχιστον όσο εγώ έφτιαχνα με χαρά το μηχανάκι μου, η Ιωάννα έβαφε καλάμια/ζάντες/μασκάκι. Φωτό από την "χαρά" Πάντως βρήκα της προκοπής μάστορα πλέον, που μπορώ να του εμπιστευτώ και το ΑΧ-1 και το CBR. Πέφτει λίγο μακριά το Κωρωπί, αλλά χαλάλι... Πληροφορίες με Π.Μ. 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 Δεν ξέρω.Εσύ έτσι κι αλλιώς,θα πας σε λίγες μέρες. Μην σκας για 'μένα.Εγώ είμαι εδώ,πάνω απο έξι μήνες σερί... Αντέχω ακόμα. Έγραψες καλά σήμερα ; Τρίτη μάλλον εγώ... Και θα βαρεθώ σπίτι, οι δυο φίλοι μου που θέλω περισσότερο να κάνω παρέα μένουν σε άλλα χωριά και δεν έχω πώς να πάω. :P Καλά θέλω να πιστεύω πως έγραψα... :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 (τροποποιήθηκε) το (γατακια) το βαρεθηκα. Και εγω σημερα το πηγα για αλλαγη ρουλμαν κολονας τιμονιου. Μααα...εγώ είμαι γατάκι (ακόμα) Έλα,πες ότι το έσπασες το σουτζούκι και το πήγες στον μηχανικό και άστα τα περι ρουλεμάν :P Πλακίτσα Εγώ για κάτι λάδια και εύκολα πράγματα,τα κάνω μόνος μου.Αν χρειαστεί κάτι δύσκολο,θα το πάω σε μηχανικό που ξέρω και δεν με κλέβει. Το ωραίο είναι ότι με ευχαριστεί να την ''πειράζω''.Εσύ φαντάζομαι,θα το γουστάρεις ακόμα περισσότερο,για να αλλάζεις ρουλεμάν και ιστορίες... Δεν σε κρίνω με το τι θα κάνεις τις μηχανές σου και αν θα τις πάς ποτέ στον μηχανικό.Απλώς,το είπα με αφορμή το σχόλιο που έκανες στον Γιώργο. Κάποιοι μπορεί να μην θελουν να λερώσουν τα χέρια τους ή να μην έχουν χρόνο/εργαλεία/ικανότητα :) Τροποποιήθηκε Ιούλιος 11 , 2013 από τον Μανώλης93 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 (τροποποιήθηκε) Δεν ξέρω.Εσύ έτσι κι αλλιώς,θα πας σε λίγες μέρες.και δεν έχω πώς να πάω. :P Πωλείται CBF125. υ.γ.:Γιατί έγινε double post και δεν έκανε συγχώνευση η μλκία ; Τροποποιήθηκε Ιούλιος 11 , 2013 από τον Μανώλης93 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AdamLTR 3.060 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 γιατι πωλειται; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 Έτσι το είπα,αλλά δεν θα με χαλούσε κάτι πιο μεγάλο. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AdamLTR 3.060 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 π.χ; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 το είπα με αφορμή το σχόλιο που έκανες στον Γιώργο. Κάποιοι μπορεί να μην θελουν να λερώσουν τα χέρια τους ή να μην έχουν χρόνο/εργαλεία/ικανότητα :) Nαι ρε Μανόλο, δεν αντιλέγω και δεν κατακρίνω αυτούς που τα πάνε σε μηχανικούς ακόμα και για τα πιο απλά. Απλά το είπα για να πειράξω τον Γιώργο. Αμάν, τι πράγμα είναι αυτό με εσένα. Πρώτα γράφεις μονολεκτικά ποστ, μετά μας κράζεις, που θα πάει αυτό το πράμα με εσένα? Λίγο έλεος πια, συντονιστές δεν υπάρχουν σε αυτο το φόρουμ πχια? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 Nαι ρε Μανόλο, δεν αντιλέγω και δεν κατακρίνω αυτούς που τα πάνε σε μηχανικούς ακόμα και για τα πιο απλά. Απλά το είπα για να πειράξω τον Γιώργο. Αμάν, τι πράγμα είναι αυτό με εσένα. Πρώτα γράφεις μονολεκτικά ποστ, μετά μας κράζεις, που θα πάει αυτό το πράμα με εσένα? Λίγο έλεος πια, συντονιστές δεν υπάρχουν σε αυτο το φόρουμ πχια? Μην ξεχνάς και τα ποστ που έχουν μόνο 4-5 emoticons 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 (τροποποιήθηκε) Άκυρο, αλλά πόσο μαμάει ο will ferrel... Συγγνώμη που χαλάω το τόπικ Τροποποιήθηκε Ιούλιος 11 , 2013 από τον ax_ena_honda Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 Άκυρο, αλλά πόσο μαμάει ο will ferrel... Συγγνώμη που χαλάω το τόπικ Σπάμερ...σε έχω κάνει ήδη αναφορά Και κάτι άσχετο... κάπου στο 0:35 Μου τα κάνει και 'μένα αυτά τα μπαμ το ct110 μου,ώρες-ώρες. Ποιά ώρα θα πάρει φωτιά...Όχι τίποτα άλλο,θα πρέπει να κουβαλάω και πυροσβεστήρα μαζί Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaskantekas 1.384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2013 Μερααααααα! :yawn: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2013 Kαλημερα...... Οι ξαφνικες τσιπουροκατανυξεις,μετα απο αποχη μηνων,κρυβουν παγιδες..... Πως θα δουλεψουμε σημερα??? Εχω εναν LC8 στο κεφαλι μου....... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2013 Δεν σε φοβαμαι εσενα, δεν εχεις αναγκη, εισαι εμπειρος Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2013 Καλημέρα. :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2013 Γειααα.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2013 Kawasaki ρε! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2013 πηγα για λαδια στον μηχανικο για λαδια στον μηχανικο μολις το ειδα κλαιγαμε κ δυο μαζι μικρε αρχαιολαγνε του φτερου εξ ανατολας θα σου επισημανω πως θεωρω τον εαυτο μου χειριστη δικυκλου αριστης τεχνικης με πολυετη προυπηρεσια στον χωρο... on the other hand κ μετα απο 19 ετη σε βαρεα μικτα (5700 ενσημα) ειμαι απολυτα πεπεισμενος οτι εργαλεια θα πιανω μονο στο κανονικο μου οκταωρο... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2013 Πόσο χαίρομαι όταν με ταπώνουν με το γάντι. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2013 Καλησπέρα! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2013 Γειαααά Εχω εναν LC8 στο κεφαλι μου....... Και 'γω Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2013 και γω... Μανωλάρα,μια βδομάδα έμεινε...! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2013 Τελικά,όλοι έχουμε -τουλάχιστον- έναν LC8 στο κεφάλι μας. Μάκη,μάλλον και ΄γω,την επόμενη εβδομάδα θα φύγω :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2013 Άντε με το καλό! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες