GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 Μανωλιό ελπίζω πως στο τελευταίο κάνεις πλάκα. :P Klab πες παιδί για όλες τις δουλειές να συνεννοηθούμε. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μανωλιό ελπίζω πως στο τελευταίο κάνεις πλάκα. :P Δηλαδή,γράφεις σήμερα στις 12 ; Και κάθεσαι στο mybike αντί να διαβάζεις ; Τελικά,μόνο με τον Κώστα (αχ ένα Honda),μπορώ να συνεννοηθώ καλά. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 11 , 2013 από τον Μανώλης93 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 Ακριβώς. :P Βασικά αυτή τη στιγμή τρώω το 2ο πρωινό μου για σήμερα. :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 Φάε γρήγορα και διάβασε όσο προλαβαίνεις.Καλη επιτυχία :) Φεύγω και 'γω... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 Δεν μπορώ να διαβάσω τελευταία στιγμή, κάθε φορά πριν γράψω έχω πρόβλημα με τη κοιλιά/ το στομάχι μου (πάντα τα μπερδεύω :P). Ευχαριστώ πάντως, τα λέμε. :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 Σπερααα.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 γειαααααα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 Στο φανάρι της Εγνατίας,στο άγαλμα του Βενιζέλου,γίνεται της π$%τάνας.Ξέρει κανείς γιατί σκάβουν ; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 ...................μέραααααααααααααααααα ! 'μέρα ('σπέρα δηλαδή). Τελικά πόσα χλμ έκανες, με άφησες με την απορία!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 Δεν μπορώ να διαβάσω τελευταία στιγμή, κάθε φορά πριν γράψω έχω πρόβλημα με τη κοιλιά/ το στομάχι μου (πάντα τα μπερδεύω :P). Πιθανόν,με την κοιλιά.Απο το άγχος θα είναι. Αφού έχεις όρεξη και τρως,πάλι καλά.Εμένα,δεν κατεβαίνει μπουκιά όταν έχω άγχος.Μπορώ να μασάω μια μπουκιά για λεπτά ολόκληρα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 καλησπέρα! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 Πολλή ζέστ',σήμερα.Μάκη,κοντεύνε οι μέρες... Σε 7-8 μέρες θα είσαι σε μαγευτικά μέρη (με πολύ αέρα ) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 το βράδυ της όγδοης ημέρας Μανωλιό.Μπορεί να έχει μπει και η ένατη θα δείξει αναλόγως τα κέφια του καραβιού.Μια χαρά ρε συ είναι ο αέρας,αναζωογονητικός! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μάκη,αν έχεις 125,δεν είναι καθόλου αναζωογονητικός.Άνετα μου κόβει 10-20 χιλιόμετρα όταν φυσάει καλά και τον έχω κόντρα. Καλός είναι μόνο όταν τον έχω πλάτη Τροποποιήθηκε Ιούλιος 11 , 2013 από τον Μανώλης93 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 έχω πάει και με το crypton Μανώλη,εκεί να δεις πόσο κόβει.Εδώ τώρα και με το χόρνετ και τον νιώθω τον αέρα όταν φυσάει πολύ. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 Σαν αίσθηση,ωραία είναι όταν σε χτυπάει.Αρκεί να μην κόβει χιλιόμετρα απο το μηχανάκι. Αν εγκατασταθώ εκεί,με βλέπω με ένα ροπάτο και βαρύ μηχανάκι.Πιστεύω ένα vmax είναι ότι πρέπει Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 εγώ και κει με το χορνετ θα είμαι...για πιο μετά ένα on off βαρύ και γλήγορο! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 Africa twin να πάρεις Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 δε ξέρω αν θα φτάνω κάτω,αλλά για τη λήμνο ένα bmw 800ari θα το ήθελα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 Στο φανάρι της Εγνατίας,στο άγαλμα του Βενιζέλου,γίνεται της π$%τάνας.Ξέρει κανείς γιατί σκάβουν ; Ετοιμαζουν μνημειο+ταφο για το Τενερε του Χρηστακη....... Η Αριστοτελους ηταν φουλ,και το παραλιακο μετωπο επισης φουλ,απο αμολημενα ακατανομαστα μοτο...... Ειχανε πεσει προτασεις για Σειχ-Σου ή Πανοραμα,αλλα λογω ιστορικου ενδιαφεροντος του εν λογω μοτο, προτιμηθηκε το κεντρο της πολης.... 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 Ετοιμαζουν μνημειο+ταφο για το Τενερε του Χρηστακη....... Η Αριστοτελους ηταν φουλ,και το παραλιακο μετωπο επισης φουλ,απο αμολημενα ακατανομαστα μοτο...... Ειχανε πεσει προτασεις για Σειχ-Σου ή Πανοραμα,αλλα λογω ιστορικου ενδιαφεροντος του εν λογω μοτο, προτιμηθηκε το κεντρο της πολης.... Υπάρχει και το.....Ρούπελ. Θα το φυλάνε κιόλας, απο αδιάκριτους Χονταίους που θα ''σκάνε'' μύτη με σπρέι.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 Ειδατε οτι δεν μπαινω στη ζωντανη τωρα που επεστρεψε ο αρχισπαμαδορος και ορμηξατε να με λιβελογραφησετε αθλιοι Χονδαιοι? 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 Υπάρχει και το.....Ρούπελ. Θα το φυλάνε κιόλας, απο αδιάκριτους Χονταίους που θα ''σκάνε'' μύτη με σπρέι.... To Ρουπελ ειναι καβαντζωμενο,απο Ευρωπαικες εταιρειες,και η BMW εχει δικαιωματα εκει εδω και πολλες δεκαετιες....... Οι Ιταλιανοι ψαχνονται ακομα επισημως,γιατι λογω εκτεταμενων μολυνσεων του υδροφορου οριζοντα απο τα διαρρεοντα ελαιολιπαντικα,δεν τους δινει κανεις εκταση,να κανουν και αυτοι τον τυμβο στους..... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 Στο φανάρι της Εγνατίας,στο άγαλμα του Βενιζέλου,γίνεται της π$%τάνας.Ξέρει κανείς γιατί σκάβουν ; Πιθανόν,με την κοιλιά.Απο το άγχος θα είναι. Αφού έχεις όρεξη και τρως,πάλι καλά.Εμένα,δεν κατεβαίνει μπουκιά όταν έχω άγχος.Μπορώ να μασάω μια μπουκιά για λεπτά ολόκληρα Πριν τις πανελλήνιες δυσκολευόμουν να φάω (ήταν και 6μιση-7 το πρωί βέβαια). Σήμερα έφαγα ένα πρωινό τις 7 και ένα τις 11. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 :rotfl: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες