Jump to content
Torakusu Yamaha

Ζωντανη Συζητηση Ιουλιου

Recommended Posts

Μανωλιό ελπίζω πως στο τελευταίο κάνεις πλάκα. :P

Klab πες παιδί για όλες τις δουλειές να συνεννοηθούμε. :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μανωλιό ελπίζω πως στο τελευταίο κάνεις πλάκα. :P

Δηλαδή,γράφεις σήμερα στις 12 ; Και κάθεσαι στο mybike αντί να διαβάζεις ; :hunter:

Τελικά,μόνο με τον Κώστα (αχ ένα Honda),μπορώ να συνεννοηθώ καλά. :crazy:

Τροποποιήθηκε από τον Μανώλης93

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν μπορώ να διαβάσω τελευταία στιγμή, κάθε φορά πριν γράψω έχω πρόβλημα με τη κοιλιά/ το στομάχι μου (πάντα τα μπερδεύω :P).

Ευχαριστώ πάντως, τα λέμε. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο φανάρι της Εγνατίας,στο άγαλμα του Βενιζέλου,γίνεται της π$%τάνας.Ξέρει κανείς γιατί σκάβουν ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...................μέραααααααααααααααααα !

'μέρα ('σπέρα δηλαδή). Τελικά πόσα χλμ έκανες, με άφησες με την απορία!!! :peep:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν μπορώ να διαβάσω τελευταία στιγμή, κάθε φορά πριν γράψω έχω πρόβλημα με τη κοιλιά/ το στομάχι μου (πάντα τα μπερδεύω :P).

Πιθανόν,με την κοιλιά.Απο το άγχος θα είναι. Αφού έχεις όρεξη και τρως,πάλι καλά.Εμένα,δεν κατεβαίνει μπουκιά όταν έχω άγχος.Μπορώ να μασάω μια μπουκιά για λεπτά ολόκληρα :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το βράδυ της όγδοης ημέρας Μανωλιό.Μπορεί να έχει μπει και η ένατη θα δείξει αναλόγως τα κέφια του καραβιού.Μια χαρά ρε συ είναι ο αέρας,αναζωογονητικός!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάκη,αν έχεις 125,δεν είναι καθόλου αναζωογονητικός.Άνετα μου κόβει 10-20 χιλιόμετρα όταν φυσάει καλά και τον έχω κόντρα. :vava:

Καλός είναι μόνο όταν τον έχω πλάτη :rotfl:

Τροποποιήθηκε από τον Μανώλης93

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έχω πάει και με το crypton Μανώλη,εκεί να δεις πόσο κόβει.Εδώ τώρα και με το χόρνετ και τον νιώθω τον αέρα όταν φυσάει πολύ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σαν αίσθηση,ωραία είναι όταν σε χτυπάει.Αρκεί να μην κόβει χιλιόμετρα απο το μηχανάκι.

Αν εγκατασταθώ εκεί,με βλέπω με ένα ροπάτο και βαρύ μηχανάκι.Πιστεύω ένα vmax είναι ότι πρέπει :peep:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο φανάρι της Εγνατίας,στο άγαλμα του Βενιζέλου,γίνεται της π$%τάνας.Ξέρει κανείς γιατί σκάβουν ;

Ετοιμαζουν μνημειο+ταφο για το Τενερε του Χρηστακη....... :_innocent:

Η Αριστοτελους ηταν φουλ,και το παραλιακο μετωπο επισης φουλ,απο αμολημενα ακατανομαστα μοτο...... :_innocent:

Ειχανε πεσει προτασεις για Σειχ-Σου ή Πανοραμα,αλλα λογω ιστορικου ενδιαφεροντος του εν λογω μοτο, προτιμηθηκε το κεντρο της πολης.... :yes:

• Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ετοιμαζουν μνημειο+ταφο για το Τενερε του Χρηστακη....... :_innocent:

Η Αριστοτελους ηταν φουλ,και το παραλιακο μετωπο επισης φουλ,απο αμολημενα ακατανομαστα μοτο...... :_innocent:

Ειχανε πεσει προτασεις για Σειχ-Σου ή Πανοραμα,αλλα λογω ιστορικου ενδιαφεροντος του εν λογω μοτο, προτιμηθηκε το κεντρο της πολης.... :yes:

Υπάρχει και το.....Ρούπελ.

Θα το φυλάνε κιόλας, απο αδιάκριτους Χονταίους που θα ''σκάνε'' μύτη με σπρέι....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειδατε οτι δεν μπαινω στη ζωντανη τωρα που επεστρεψε ο αρχισπαμαδορος και ορμηξατε να με λιβελογραφησετε αθλιοι Χονδαιοι?

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπάρχει και το.....Ρούπελ.

Θα το φυλάνε κιόλας, απο αδιάκριτους Χονταίους που θα ''σκάνε'' μύτη με σπρέι....

To Ρουπελ ειναι καβαντζωμενο,απο Ευρωπαικες εταιρειες,και η BMW εχει δικαιωματα εκει εδω και πολλες δεκαετιες....... :shades:

Οι Ιταλιανοι ψαχνονται ακομα επισημως,γιατι λογω εκτεταμενων μολυνσεων του υδροφορου οριζοντα απο τα διαρρεοντα ελαιολιπαντικα,δεν τους δινει κανεις εκταση,να κανουν και αυτοι τον τυμβο στους.....

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιθανόν,με την κοιλιά.Απο το άγχος θα είναι. Αφού έχεις όρεξη και τρως,πάλι καλά.Εμένα,δεν κατεβαίνει μπουκιά όταν έχω άγχος.Μπορώ να μασάω μια μπουκιά για λεπτά ολόκληρα :crazy:

Πριν τις πανελλήνιες δυσκολευόμουν να φάω (ήταν και 6μιση-7 το πρωί βέβαια). Σήμερα έφαγα ένα πρωινό τις 7 και ένα τις 11. :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...