Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2013 εγω υποψιαζομαι πως μπερδεψες τη ζαχαρη με κατι αλλο..... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2013 Η άσπρη άχνη ζάχαρη ετέλεψε...!!! Τη βάλαμε στους κουραμπίεδες...!!! Ρε λες να μην ήταν ΜΑΥΡΗ ζάχαρη...??? 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Strogilakias 89 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2013 (τροποποιήθηκε) H mercedes του Λαρισαιου Ένας Λαρισαίος με την καινούρια του Μερσεντές πάει στο κοσμηματοπωλείο να πάρει στην αρραβωνιαστικιά του ένα δώρο.(Πολύ χρήμα) Ξεχνάει όμως το φλας αναμμένο. Πάει μέσα. Ο κοσμ/πώλης: Πό πο ρε συ! Κινούριο αμάξι ?! Λαρισαίος: Ναι σ ιρέσι ! Ο κοσμ/πώλης: Ναι, αλλά το φλας ρε συ !? Λαρισαίος: Αν το φλάω λέει !?. Σα τα μάτια μου το φλάω ! Οι Λαρισαίοι χωριάτες Ήταν δυο χωριάτες στον κάμπο και θέριζαν. Ξαφνικά περνούν από πάνω τους δύο Μιράζ 2000 (αεροπλάνα). Λέει ο ένας: - Το είδες; - Τι ήταν; ρωτά ο άλλος. - Μιράζ 2000! - Σιγά μη μοιράζει και πεντοχίλιαρα, απαντά ο άλλος ! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 28 , 2013 από τον Strogilakias 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ηρώ 1.052 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 - Τώρα που χειμωνιάζει και δεν έχει σορτσάκια, να δείχνετε παραπάνω βυζί. - Ναι, αλλά τώρα που χειμωνιάζει αρχίζει και ο εφιάλτης με τα κολάν και τις χοντρές.... --------- - Γιε μου είσαι γκέι; - Όχι μπαμπά,είμαι πριγκίπισσα!! 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 Τρια οπλα βρεθηκαν στο σπιτι του Μιχαλολιακου κι ενα βλημα... Η κορη του.. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bikeholic 229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 Τι λεει το ενα ρουθουνι ενος κοκακια στο αλλο? κλεισε κλεισε, εχω γραμμη! 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ηρώ 1.052 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 Ένα αγόρι είχε πάει στο σπίτι της κοπέλας του για να δούνε ταινία, παράλληλα ήθελε πολύ να πάει τουαλέτα να Χε$ε! αλλά κρατιόταν γιατί ντρεπόταν, οπότε λέει η κοπέλα. - Μωρό μου πάω μέσα να φορέσω τίποτα πιο ελαφρύ. - ΟΚ , της απαντάει το αγόρι. Πάει μέσα η κοπέλα και το αγόρι είχε κοκκινίσει δεν άντεχε άλλο, οπότε λέει θα Χε$* στο χαλί και θα πω ότι το έκανε ο σκύλος της... τα κάνει τέλος πάντων. Έρχεται αυτή... και της λέει το αγόρι.. - Αγάπη μου μάζεψε σε παρακαλώ τα Σκ@τ@ του σκύλου σου, έλεος δηλαδή... έρχεται και τα κάνει μέσα στο σπίτι. και του απαντάει η κοπέλα - Αγάπη μου, δεν έχω σκύλο. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CIVIL 615 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 Ένα αγόρι είχε πάει στο σπίτι της κοπέλας του για να δούνε ταινία, παράλληλα ήθελε πολύ να πάει τουαλέτα να Χε$ε! αλλά κρατιόταν γιατί ντρεπόταν, οπότε λέει η κοπέλα. - Μωρό μου πάω μέσα να φορέσω τίποτα πιο ελαφρύ. - ΟΚ , της απαντάει το αγόρι. Πάει μέσα η κοπέλα και το αγόρι είχε κοκκινίσει δεν άντεχε άλλο, οπότε λέει θα Χε$* στο χαλί και θα πω ότι το έκανε ο σκύλος της... τα κάνει τέλος πάντων. Έρχεται αυτή... και της λέει το αγόρι.. - Αγάπη μου μάζεψε σε παρακαλώ τα Σκ@τ@ του σκύλου σου, έλεος δηλαδή... έρχεται και τα κάνει μέσα στο σπίτι. και του απαντάει η κοπέλα - Αγάπη μου, δεν έχω σκύλο. κάπιοι θα χ€$τοuV στο γέλιοτο ''κάποιοι'' το έγραψα λάθος αλλά το χεστούν σκίζει....................... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaskantekas 1.384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 -Ποσο κάνει το παγωτό? -2 -Ναι,δυο θα πάρω,ποσο? -2€ -Κ τα δυο? -Οχι,το ένα -Στην τιμή των 2? -Ρε ασε κάτω τα παγωτά,δεν πουλάμε,ασταδιαλα!! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 -Ποσο κάνει το παγωτό? -2 -Ναι,δυο θα πάρω,ποσο? -2€ -Κ τα δυο? -Οχι,το ένα -Στην τιμή των 2? -Ρε ασε κάτω τα παγωτά,δεν πουλάμε,ασταδιαλα!! Είναι η στιγμή που λες αι γαμισ..χαχαχαχα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borgiriadis1 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 Ο ορισμός του διλήμματος: Βρίσκεσαι πάνω σε ένα κρεβάτι ανάμεσα από μια μουν......άρα και έναν γκέι. ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΓΥΡΝΑΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ?????????????????? 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 Ο ορισμός του διλήμματος: Βρίσκεσαι πάνω σε ένα κρεβάτι ανάμεσα από μια μουν......άρα και έναν γκέι. ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΓΥΡΝΑΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ?????????????????? Στο κρεβατι 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borgiriadis1 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2013 Στο κρεβατι Κρίμα από το θεό. Άμα δεν σε θέλει. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anais 90 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 -Τελικά τι πρόβλημα έχει το αμάξι μου; -Κυρία μου τα μπουζί σας χρειάζονται πίπες. -Οκ το'χω, απλά δείξτε μου που είναι τα μπουζί. Ενα λιγο πιο πικαντικο ανεκδοτο Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2013 -Τελικά τι πρόβλημα έχει το αμάξι μου; -Κυρία μου τα μπουζί σας χρειάζονται πίπες. -Οκ το'χω, απλά δείξτε μου που είναι τα μπουζί. Ενα λιγο πιο πικαντικο ανεκδοτο Να δούλευε τόσο γρήγορα, εύκολα και αποδοτικά και σε λοιπές καταστάσεις....... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ststgr74 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Λέει η σύζυγος στον άντρα της: - Αντρα μου η διπλανή μας αγόρασε έπιπλα δεν αγοράζουμε και εμείς; Τα έχουμε 30 χρόνια τα έχω βαρεθεί! Ο άντρας της απαντά: - Δεν έχουμε λεφτά με το ζόρι τα βγάζουμε. Η σύζυγος απαντά: - Καλά έχω ένα βιβλιάριο από τον πατέρα μου θα πάρω από εκεί. Πηγαίνει και παίρνει τα έπιπλα. Μετά από 1 εβδομάδα του λέει: - Αντρα μου η διπλανή πήρε αυτοκίνητο. Το δικό μας τα έχει φάει τα ψωμιά του! Ο άντρας της απαντάει: - Δεν έχουμε λεφτά για πέταμα. Η σύζυγος απαντά: - Καλά θα πάρω από το βιβλιάριο του πατέρα μου. Πηγαίνει και αγοράζει το αυτοκίνητο. Μετά από 1 μήνα του λέει: - Η διπλανή φτιάχνει τζάκι! Η ίδια απάντηση από το σύζυγο και η ίδια ερώτηση από τη γυναίκα του: - Θα πάρω από το βιβλιάριο του πατέρα μου. Το φτιάχνει το τζάκι, το ανάβει κάθεται μπροστά με ανοικτά τα πόδια, δε ζεσταίνεται και πάει πιο κοντά, πάλι δε ζεσταίνεται και πάει πιο κοντά. Και τότε της λέει ο άντρας της - Σιγά γυναίκα θα κάψεις το βιβλιάριο του πατέρα σου!!! 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Αβραάμ γέννησε Ισαάκ , Ισαάκ γέννησε Ιακώβ, Ιακώβ γέννησε Αβραάμ , Αβραάμ πάλι Ισαάκ , Ισαάκ σε Ιακώβ , Ιακώβ μόνος του στην περιοχή και ΓΚΟΟΟΛ ... 8 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Αβραάμ γέννησε Ισαάκ , Ισαάκ γέννησε Ιακώβ, Ιακώβ γέννησε Αβραάμ , Αβραάμ πάλι Ισαάκ , Ισαάκ σε Ιακώβ , Ιακώβ μόνος του στην περιοχή και ΓΚΟΟΟΛ ... Κολλημένος με τη μπάλα, ε? :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YaMaHaSS 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) Τράβηξα το κρεβάτι για να καθαρίσω από κάτω. Καλά θυμόμουν οτι είχα ποδήλατο. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 3 , 2013 από τον YaMaHaSS 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CIVIL 615 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 Τράβηξα το κρεβάτι για να καθαρίσω από κάτω. Καλά θυμόμουν οτι είχα ποδήλατο. και εγώ χαίρομαι όταν βρίσκω κέρματα 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μερικά από τα tweets που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες σχετικά με την X.A :D -Δηλαδή πιο επικίνδυνος για την ελληνική κοινωνία ο Γαβαλάς από τον Κασιδιάρη.... -Η απαγόρευση εξόδου του Κασιδιάρη από τη χώρα περισσότερο μοιάζει με δική μας ποινή. -Ηλία θα κάτσεις καλα? -Μάλιστα κύριε Εισαγγελέα! -Ελεύθερος! -Φαίνεται ότι η σύλληψη της ηγεσίας της «Χρυσής Αυγής» οδήγησε στην εξάρθρωση του κυκλώματος της Ελληνικής Δικαιοσύνης. -Προφυλακιστέος μόνο ο Λαγός, μήνυμα συμπαράστασης από τη Χελώνα -Σ' όλο τον κόσμο η δικαιοσύνη είναι τυφλή, στην Ελλάδα είναι ξανθιά.. -Έμειναν ελεύθεροι γιατί απείλησε η Ουρανία πως θα κάνει γυμνή φωτογράφιση -Δέκα σελίδες κατηγορητήριο είχε ο άλλος και τον άφησαν ελεύθερο. -Ε, δεν έκλεψε και μαρκαδόρους για το παιδί του. -Σκέψου νεύρα κι η Ουρανία που πάνω που πήρε εκπομπή πρέπει να την δώσει πάλι στον Κασιδιάρη. Star το κάνατε -Τον Λαγό τον κρατήσανε λόγω ονόματος. τον έκριναν ύποπτο φυγής. -Παραδόθηκε μόνος του το μεσημέρι στη ΧΑ ο προστατευόμενος μάρτυρας -Ο Ηλίας Κασιδιάρης κάνει κωλοδάχτυλο γελώντας στην ίδια δικαιοσύνη που κράτησε προφυλακισμένο το Σακκά 30 μήνες. -Στον Κασιδιάρη επιβλήθηκε η συντριπτική ποινή αποκλεισμού του λογαριασμού του στο τουίτερ και 3μερος αποκλεισμός στο fb -Η δικαιοσύνη θα σταθεί στο ύψος της: θα προφυλακίσουν τον μάρτυρα -Τώρα κατάλαβα το κόλπο. Αφήνουμε έξω τους τρεις και τον μάρτυρα χύμα. Τον κόβουν φέτες και τους μπουζουριάζουμε. Ευφυές! -Περιμένω ανακοίνωση που θα λέει ότι από τους 36 που συνελήφθησαν συνολικά, αφέθηκαν ελεύθεροι οι 42 -Ο Κασιδιάρης, που δε θεωρείται ύποπτος διάπραξης νέων αδικημάτων, μόλις βγήκε έξω επιτέθηκε σε καμεραμάν. Διέπραξε αδίκημα. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 3 , 2013 από τον Apisteftos 14 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ηρώ 1.052 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 κοπέλα - Μου αρέσουν οι πίτσες!!!! αγόρι - Και από που είσαι? Από την Βιλγαρία. 6 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 Όλα ξεκίνησαν με ένα τηλεφώνημα... - Γεια σας, η δεσποινίς Σούλα; - Μάλιστα, λέγετε παρακαλώ. - Δεσποινίς Σούλα, εδώ ο Πασχάλης, ο λογιστής σας. Σας παίρνω για να σας πληροφορήσω ότι το όνομα σας συμπεριελήφθη στη λίστα του ΣΔΟΕ λόγω ασυμβατότητας της περιουσίας σας και του δηλωθέντος μισθού σας ως γραμματέως υπουργού. - Παναγίτσα μου, και τώρα; - Ακούστε με προσεκτικά. Στείλτε μου ένα αντίγραφο της κυρίας πηγής των εσόδων σας και θα δω τι μπορώ να κάνω. - Τώρα αμέσως κύριε Πασχάλη, βγάζω ήδη φωτοτυπία και τη διαβιβάζω με φαξ... 8 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 Πολύ λιώσιμο το ανέκδοτο ! Πηγαίνει στην Κρήτη ένας τύπος με πολλά λεφτά και μαγεύεται από τις ομορφιές της. Κάποια στιγμή συναντάει έναν ντόπιο ο οποίο κρατά ένα Κρητικό μαχαίρι. - Φίλε, του λέει, πολύ ωραίο το μαχαίρι σου. Πόσα θέλεις για να μου το δώσεις; - Δεν είναι για πούλημα, απαντά ο Κρητικός. - Θα σου δώσω όσα θες, λέει ο πλούσιος. - Όχι, ξαναλέει ο Κρητικός. - Να, θα σου δώσω το... χρυσό μου ρόλεξ, λέει με λαχτάρα ο πλούσιος. - Σου 'πα, δεν σου τη δίνω τη μαχαίρα. - Μα γιατί; ρωτά ο πλούσιος. - Γροίκα, λέει ο Κρητικός. Αν μου δώκεις το ρόλεξ τσε σου δώκω την μαχαίρα, τσε πάωε στο χωριό, τσε κάτσω στον καφενέ, τσε πιω δύο ρακιές, τσε με πιάκει ο πεντοζάλης, τσε έρθει κάποος τσε μου πει "Τσι μάνας σου το μο...ί", εγώ ήντα θα του πω; "Εννιά παρά τέταρτο;" 8 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2013 Μπαίνει ένας ελεύθερος σκοπευτής σε ένα κατάστημα που πουλάνε όπλα και ζητάει ένα όπλο μεγάλης απόστασης με διόπτρα. Ο υπάλληλος βγάζει αμέσως το καλύτερο και του λέει δείχνοντας έξω από το παράθυρο : -«Αυτό το όπλο είναι τόσο καλό που μπορείς να δεις από εδώ μέσα στο σπίτι μου που είναι εκεί πάνω στον λόφο» Ο πελάτης ρίχνει μια ματιά προς το σπίτι με την διόπτρα και αρχίζει να γελάει. - «Που είναι το αστείο;» του λέει ο υπάλληλος. - «Βλέπω ένα γυμνό άνδρα να κυνηγάει μια γυμνή γυναίκα στο σπίτι σου» απαντά ο πελάτης. Αμέσως ο υπάλληλος βάζει το μάτι του στη διόπτρα και βλέπει την γυναίκα του γυμνή να κυνηγιέται με ένα γυμνό άνδρα. Έξαλλος γυρίζει στον πελάτη και του λέει: - «Επειδή εγώ δεν ξέρω καλό σημάδι, θα σου δώσω 2 σφαίρες. Την μια θέλω να την φυτέψεις στο κεφάλι αυτής της πουτ@ν@ς και την άλλη στο πέoς αυτού του αλήτη. Αν το κάνεις αυτό θα σου χαρίσω το όπλο». - «Έγινε» απαντά ο πελάτης. Βάζει το μάτι του στη διόπτρα και στοχεύει. Πριν πυροβολήσει σταματά, του επιστρέφει την μια σφαίρα και του λέει: - «Γίνεται και με μία….». 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες