Jump to content
Παναγιώτης Κ.

1 ταξίδι, 2 χώρες, 3 σημεία εκκίνησης, 4 μηχανές, 5 άτομα............

Recommended Posts

Καλο ταξιδι Παναγιωτη και αχρειαστα να ειναι τα εργαλεια ! Να περασετε τελεια!

Αχρείαστα βρε θα είναι, δεν βλέπεις στην φώτο, ο θείος Σοϊχίρο ψιθυρίζει στοργικές παραινέσεις στην Αφρικάνα και της δίνει την ευλογία του.

:_innocent:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλό δρόμο Παναγιώτη! Καλά να περάσετε και να γυρίσετε πίσω με ασφάλεια και γεμάτες μπαταρίες!

Τραβήξτε πολλές φωτογραφίες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

... Ο πράσινος σάκος είναι η ειδικά διασκευασμένη εργαλειοθήκη. Δεν θέλω γουρσουζιές και κακεντρέχιες, αχρείαστη να 'ναι.

...γνωριζω οτι θα εχετε 2 BMW στη παρεα ...αλλα εσυ το παρακανες! :spiteful: ..χεχε!

...καλο και απροβληματιστο ταξιδι παιδες! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μόλις επέστρεψα γεμάτος εικόνες, εμπειρίες, κούραση, χιλιόμετρα....................

Transfagarsan

DSC04080_zps543ef011.jpg

Transalpina

DSC04271_zpsbab2b70b.jpg

Κάντε την αφαίρεση από την φώτο την μέρα της εκκίνησης:

DSC04322_zps30ed00ab.jpg

Περισσότερα από αύριο.

Επιτέλους ένα ταξίδι στο εξωτερικό που το σπίτι μου είναι το πλέον κοντινό στα σύνορα. :mB_kalo_e:

Οι υπόλοιποι είναι ακόμα στον δρόμο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλωσορισες πισω! Ανορθωτης οκ? :P

Αφήστε τον να ξεκουραστεί, να συγκροτήσει τη σκέψη, να ανεβάσει τις φωτογραφίες και μετα θα έχουμε 5,6,7 σελίδες να διαβάζουμε :)

άλλο ήταν το πρόβλημα.............. :secret:

Τα έμαθα, τα έμαθα... ;)

Τροποποιήθηκε από τον brains

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανορθωτής ΟΚ............

άλλο ήταν το πρόβλημα.............. :secret:

Εμεινες χωρις κωλο,απο την σελα της Αφρικανας ???? :blush2:

Καλως ηρθατε....... :shades:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμεινες χωρις κωλο,απο την σελα της Αφρικανας τις λακούβες, τα σαμαράκια, τα ορύγματα, τις τάφρους και ότι άλλο είχαν να μας προσφέρουν οι δασικοί δρόμοι της Ρουμανίας :blush2:

ΝΑΙ..............

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλωσηρθες φιλε! ...χαιρομαι να σε ακουω ετσι!.... πιες ενα καφε και ξεκινα!!!! :mB_kalo_e: :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βλεπω δυσκολα θα δουμε ρεπορταζ... :rtfm: διοτι για να ΚΑΤΣΕΙΣ να γραψεις κατι,εστω μια περιληψη,θες κατι που απ'οτι διαβαζω δεν διαθετεις......Παναγιωτη.... :secret: δες κι ΑΥΤΟ παρακατου μηπως βοηθησει και δουμε κι εμεις το ταξιδιωτικο...! :lol: :lol: :P :lol: :lol:

anti_monkey_butt_powder.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ομόφωνο συμπέρασμα της εκδρομής είναι ένα: Όταν οι Ρουμάνοι φτιάξουν δρόμους, θα ξεχάσουμε τις Άλπεις...........

Η φύση και τα τοπία είναι μαγευτικά, τα ανεβοκατεβάσματα σε υψόμετρο είναι θεαματικά, οι δρόμοι όμως είναι για τον πέουλο. Οι κεντρικοί τους δρόμοι είναι καλοστρωμένοι με φοβερή άσφαλτο, με μια ή δύο λωρίδες συν βοηθητική ανά κατεύθυνση και έχουν και αρκετή κίνηση. Όταν όμως πιάνεις τους δευτερεύοντες έρχεται η απογοήτευση. Μπάλωμα στο μπάλωμα, γεμάτοι λακούβες και νεροφαγώματα, με αρκετά χωμάτινα κομμάτια. Και σε αυτούς τους καρόδρομους οι ντόπιοι, ειδικά με τα βανάκια, πάνε τάπα. Ακόμα και στο παραμικρό χωριό έχει τουλάχιστον τρία βουλκανιζατέρ που δείχνει πως έχουν δουλειά. Φαγωμένα λάστιχα δεν είδα να έχουν στις ντάνες για πέταμα, μόνον σκισμένα από το κοπάνημα. Κάποια στιγμή σε έναν τέτοιο δρόμο με περνάει μαλλιά ένα Πεζώ τύπου Φορντ Τράνζιτ) και την ώρα που ετοιμάζεται να περάσει και την Μαρίλυ που πλοηγούσε, ανοίγει και πέφτει στον δρόμο η σιδερένια σχάρα στήριξης της ρεζέρβας. Ευτυχώς που ΔΕΝ είχε ρεζέρβα και ήταν μόνον η σχάρα, αλλιώς ίσως να μην μπορούσα να γράφω τώρα εδώ............. :pray:.

Πάρτε και ένα βιντεάκι από την Βόρεια εκκίνηση της Τρανσαλπίνα, έναν από τους "καλούς" δρόμους που πατήσαμε. Σόρρυ για το κούνημα, είναι τραβηγμένο με το χέρι από κινητό.

th_MOV04223_zps48bedb62.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και ένα ακόμη βιντεάκι με πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα του ασφαλτοτάπητα ( :kaaaala: ) που συναντάς εκτός κεντρικών αρτηριών. Οι περισσότεροι επαρχιακοί τους δρόμοι είναι ΠΟΛΥ χειρότεροι, απλά εκεί δεν τολμούσα να έχω το κινητό στο ένα χέρι και να οδηγώ με το άλλο.

th_MOV04230_zps8bc34fcb.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και ένα ακόμη βιντεάκι με πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα του ασφαλτοτάπητα ( :kaaaala: ) που συναντάς εκτός κεντρικών αρτηριών. Οι περισσότεροι επαρχιακοί τους δρόμοι είναι ΠΟΛΥ χειρότεροι, απλά εκεί δεν τολμούσα να έχω το κινητό στο ένα χέρι και να οδηγώ με το άλλο.

Δηλαδή χαίρεσαι να οδηγάς στην ελληνική επαρχία, έτσι? :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:popcorn:

Βασικα ειμαι προνομουχος σε αυτη την αφηγηση. Εχω ελπιδες να τα ακουσω απο κοντα :clapping2: . Καλως ηρθατε ολοι!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

DSC04271_zpsbab2b70b.jpg

Κάπου το ξέρω αυτό το δικάβαλο μπλε Transalp-άκι που είναι τελευταίο στη σειρά.

:D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάπου το ξέρω αυτό το δικάβαλο μπλε Transalp-άκι που είναι τελευταίο στη σειρά.

:D

Κρυφο το'χετε; :crazy: Μη το ματιαξεις; :secret:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άρχισαν να καταφθάνουν οι φώτο και τα βίνδεα, πρώτα από Σύρο.

Κατέβασμα του Transfagarasan δια χειρός Αιγαιοπλόων:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα