Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2016 Βγαινει στην παραγωγη λενε...Αντιο καλο μου νεφρο.....................................http://www.bikeit.gr/new-models/honda/9543-nea-montela-2017-honda-cx-02-concept-vgainei-stin-paragogi.html 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ta-sio 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2016 Βγαινει στην παραγωγη λενε...Αντιο καλο μου νεφρο.....................................http://www.bikeit.gr/new-models/honda/9543-nea-montela-2017-honda-cx-02-concept-vgainei-stin-paragogi.Αυτο το ταμπλο ενδειξεων που εχει, ειναι απο το Battlestar Galactica;;; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2016 Ακομα δεν χρόνισε το του 2016 Τα φτερά στις ρόδες μικρά, για να μπορείς να αγοράσεις aftermarket εννοείται .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skoufos 62 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2016 Εγώ έχω τις χούφτες της Givi και δε βρίσκουν στη ζελατίνα τη μαμά. Μια χαρά είναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2016 Ακομα δεν χρόνισε το του 2016 Τα φτερά στις ρόδες μικρά, για να μπορείς να αγοράσεις aftermarket εννοείται ....Δεν νομίζω ότι χρειάζεται... ΄Εχει την προστασία πίσω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2016 Εγώ έχω τις χούφτες της Givi και δε βρίσκουν στη ζελατίνα τη μαμά. Μια χαρά είναι.στην ψηλη θεση; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis cbf1000 129 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2016 ρε λεβεντες......http://www.car.gr/parts/view/7483404/ξερεις κανεις τι ειναι αυτο?? αν ειναι καλο κ αν κανει αυτα που υποσχεται?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skoufos 62 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2016 Ναι στην ψηλή θέση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johni41 209 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2016 Πολύ ωραίο φτου φτου σκόρδα... Είναι τέλειο μ αρέσει ... Καλορίζικο Φίλε να το χαίρεσαι καλές βόλτες... Ευχαριστω πολυ! να σαι καλα!Εχω την εντυπωση πως η μπαταρια στο συναγερμο δεν σημαινει ότι είναι αυτόνομος... Από την μπαταρια της μηχανης παιρνει ρευμα ο συναγερμος. Απλα αν κοπουν καλωδια κτλ. θα ενεργοποιηθεί και παλι. Αυτό προσφερει η μπαταρια του. Ετσι νομιζω. Εχεις παρει το καλυτερο χρωμα... Εμενα μου ειπαν οτι οντως φορτιζει απο την μπαταρια της μηχανης αλλα εχει ενα ρελε που οταν πεσει η ταση της μπαταριας απο ενα ποσοστο και κατω, ξεκιναει να δουλευει με τη δικη του μπαταρια για να μην μεινει το μηχανακι. δεν ξερω αν ειναι φουμαρα. αυτα μου ειπαν...το χρωμα αυτο μου αρεσε απο οταν το ειδα. τα υπολοιπα με χαλαγαν. νομιζω σαν δευτερη επιλογη θα ειχα το κοκκινο. ασπρο ειχα και δεν ηθελα και το καφε ειναι μαπα τελειως. το μαυρο ματ νομιζω οτι δεν του παει και χανει το μηχανακι Εγώ έχω τις χούφτες της Givi και δε βρίσκουν στη ζελατίνα τη μαμά. Μια χαρά είναι.κι εμενα Givi ειναι και η αριστερη βρισκει στη ζελατινα οταν στριβω τερμα δεξια. θελω να χαλαρωσω τις βιδες του καθρεφτη και να τη σπρωξω λιγο προς τα αριστερα τη χουφτα. επειδη ειναι μαλακο σχετικα το πλαστικο τους νομιζω θα την παλεψει να παρει μια μικρη κλιση προς τα εξω μηπως και περασει η μεσα πλευρα της χουφτας πανω απο τη ζελατινα οπως γινεται και με την αριστερη που δεν βρισκει. ελπιζω να μη σας μπερδεψα. εσενα φιλε μου πως ειναι τοποθετημενες? αν μπορεις να βαλεις καμια κατατοπιστικη φωτο θα με υποχρεωνες. σε οτι αφορα το μηχανακι, εχω 2 παρατηρησεις να πω μηπως και συμβαινει σε αλλους.πρωτον στις εγκαρσιες ανωμαλιες και κυριως στις εντονες νιωθω πολλες φορες ο κραδασμος μπροστα να φτανει πανω στο τιμονι και στα χερια μου. σαν να τιναζεται για λιγο το τιμονι. οχι τραγικα αλλα νιωθω το τρανταγμα στα χερια στις εντονες ανωμαλιες οπως ενα μακροστενο χαντακι ή εξωγκομα οχι φαρδυ αλλα λεπτο και με καπιο υψος. δεν ειναι ενοχλητικο για μενα αλλα δεν θα με χαλαγε να μην υπαρχει. μαλλον ειναι θεμα αναρτησης?δευτερον , χθες που πηγα βολτα βραδυ για 2η-3η φορα διαπιστωσα οτι σιγουρα στα 1000χλμ θα τους πω να κατεβασουν λιγο τη δεσμη των φωτων γιατι εχω την εντυπωση οτι ριχνουν λιγο πανω αλλα νομιζω οτι θα μπορουσαν να ειναι πιο δυνατα τα φωτα. εχω την αντυπωση οτι δεν επαρκουν για να νιωθω οκ οταν θα ειμαι σε δρομο χωρις φωτα. και μαλλον οταν θα εχω θα βαλω προβολακια σαν επομενη αγορα για το μηχανακι. ποια η γνωμη σας ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2016 Εμενα μου ειπαν οτι οντως φορτιζει απο την μπαταρια της μηχανης αλλα εχει ενα ρελε που οταν πεσει η ταση της μπαταριας απο ενα ποσοστο και κατω, ξεκιναει να δουλευει με τη δικη του μπαταρια για να μην μεινει το μηχανακι. δεν ξερω αν ειναι φουμαρα. αυτα μου ειπαν...Ο ρόλος της μπαταρίας του συναγερμού είναι να τον κρατήσει στη ζωή για ένα περιορισμένο διάστημα σε περίπτωση που κοπεί η παροχή ρεύματος (είναι και ένα απο τα trigger του) και τέλος.Κάτι άλλο δεν έχω διαβάσει ποτέ σε εγχειρίδιο συναγερμού... Και στην ουσία μιλάμε για ελάχιστα mAh που αρκούν μόνο π.χ. για να σου στείλουν σήμα στο τηλεχειριστήριο και για να δουλέψει 2-3 κύκλους η σειρήνα ΑΝ η μπαταρία είναι σε καλή κατάσταση... (Όποιος έχει αλλάξει μπαταρία στον συναγερμό του στα πλαίσια τακτικής συντήρησης να σηκώσει χέρι! :p ) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skoufos 62 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2016 κι εμενα Givi ειναι και η αριστερη βρισκει στη ζελατινα οταν στριβω τερμα δεξια. θελω να χαλαρωσω τις βιδες του καθρεφτη και να τη σπρωξω λιγο προς τα αριστερα τη χουφτα. επειδη ειναι μαλακο σχετικα το πλαστικο τους νομιζω θα την παλεψει να παρει μια μικρη κλιση προς τα εξω μηπως και περασει η μεσα πλευρα της χουφτας πανω απο τη ζελατινα οπως γινεται και με την αριστερη που δεν βρισκει. ελπιζω να μη σας μπερδεψα. εσενα φιλε μου πως ειναι τοποθετημενες? αν μπορεις να βαλεις καμια κατατοπιστικη φωτο θα με υποχρεωνες. Εμένα δε με έχουν απασχολήσει καθόλου οι χούφτες από όταν τις πήρα, γιατί δε βρίσκουν. Τις είχαν τοποθετήσει από την αγορά, η οποία έγινε από τη Ν. Μάκρη, όπως και το δικό σου. Δε ξέρω αν θα σε βοηθούσε φωτό, αλλά θα προσπαθήσω να θυμηθώ να βγάλω. Καλοτάξιδο και πάντα όρθιος btw Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johni41 209 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2016 καλησπερα! εσεις πιο λαδι χρησιμοποιητε για να λαδωνετε την αλυσιδα? εγω εχω παρει απο την αντιπροσωπεια στα 10ευρω της motorex- chain lube road strong 500ml http://www.revzilla.com/product/motorex-road-chain-lube να κανει η αλυσιδα 2-3 γυρους και να την ψεκαζω ή αρκει και μια βολτα ας πουμε για να μην τα πεταει παντου? ειχατε βαλει κατι βιντεακια παλια αλλα δεν θυμαμαι που ακριβως ειναι. λεω επειδη το περασμενο σ/κ εβρεξε και τη τεταρτη εριξα λιγο νερο στη μηχανη για να φυγουν οι λασπες, να βαλω λιγο λαδι στην αλυσιδα κι ας ειναι ακομα στα 350χλμ. τι λετε?πρεπει να παρω και ενα καθαριστικο σπρευ ? μου ειπαν οτι η motorex ειναι καλη μαρκα. οντως? αξιζουν τα 10 ευρω για το λαδι που εδωσα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2016 δευτερον , χθες που πηγα βολτα βραδυ για 2η-3η φορα διαπιστωσα οτι σιγουρα στα 1000χλμ θα τους πω να κατεβασουν λιγο τη δεσμη των φωτων γιατι εχω την εντυπωση οτι ριχνουν λιγο πανω αλλα νομιζω οτι θα μπορουσαν να ειναι πιο δυνατα τα φωτα. εχω την αντυπωση οτι δεν επαρκουν για να νιωθω οκ οταν θα ειμαι σε δρομο χωρις φωτα. και μαλλον οταν θα εχω θα βαλω προβολακια σαν επομενη αγορα για το μηχανακι. ποια η γνωμη σας ? Τα φωτα κι εμενα ηθελαν κατεβασμα οπωσδήποτε και αρκετο μαλιστα...πηγαινε να στο κανουν.Είναι μεν led αλλα ναι δεν είναι και να τρελαθείς. Σε δρομο χωρις φωτα θα εισαι οκ κ η μεγαλη σκαλα κανει δουλιτσα. καλησπερα! εσεις πιο λαδι χρησιμοποιητε για να λαδωνετε την αλυσιδα? εγω εχω παρει απο την αντιπροσωπεια στα 10ευρω της motorex- chain lube road strong 500ml http://www.revzilla.com/product/motorex-road-chain-lube να κανει η αλυσιδα 2-3 γυρους και να την ψεκαζω ή αρκει και μια βολτα ας πουμε για να μην τα πεταει παντου? ειχατε βαλει κατι βιντεακια παλια αλλα δεν θυμαμαι που ακριβως ειναι. λεω επειδη το περασμενο σ/κ εβρεξε και τη τεταρτη εριξα λιγο νερο στη μηχανη για να φυγουν οι λασπες, να βαλω λιγο λαδι στην αλυσιδα κι ας ειναι ακομα στα 350χλμ. τι λετε?πρεπει να παρω και ενα καθαριστικο σπρευ ? μου ειπαν οτι η motorex ειναι καλη μαρκα. οντως? αξιζουν τα 10 ευρω για το λαδι που εδωσα?Δεν εχει σημασια ποια βιντεακια ηταν...κανε μια σχετικη αναζητηση στο tube και θα σου βγαλει ένα σωρο να δεις...όλα πανω κατω τα ιδια λενε.Αν βαζεις πολύ θα στο πιτσιλάει ακομα παραπανω...βαζε και κανε ένα απαλο σκούπισμα μετα να φευγει το περίσευμα.Αν πεφτει νερο (βροχη κτλ) λαδωνε παντα μετα.Πρεπει να παρεις ή καθαριστικο σπρει ή παραφινελαιο που είναι πιο οικονομικο και κανει πολύ καλη δουλεια. (στο φορουμ εχει απειρα θεματα.)Ο,τι εχω παρει από motorex μια χαρα ηταν. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johni41 209 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2016 καλησπερα!αν και για την ωρα ειμαι υπ'ατμον...ειπα να φτιαξω λιγο την χουφτα που εβρισκε στη ζελατινα και να βαλω κανενα αυτοκολλητο τσοχακι στη βαση της μπαγκαζιερας μπας και μειωθει το κοπανημα οταν ειμαι μονοκαβαλος και αδεια η μπαγκαζιερα...αφου τελειωσα επιτυχως και πλεον δεν βρισκει η χουφτα και για τη βαλιτσα θα ξερω απο αυριο, ειπα να ριξω μια ματια στα υπολοιπα... εκπληκτος και αφου προσπαθησα να το τσεκαρω οσο πιο καλα μπορουσα , ειδα το δοχειο του υγρου για το ψυγειο να ειναι αδειο τελειως! μονο στο πατο να εχει κατι υπολειματα μπλε χρωματος νομιζω ελαχιστα...ευτυτχως εχω αγορασει για το αμαξι και περισευει καμποσο καλο οργανικο gulf ροζ χρωματος και με αυτο το γεμισα μεχρι το σημειο upper. με μικρη ποσοτητα γεμιζει απο οτι ειδα...ειναι δυνατον σε καινουρια μηχανη 10 ημερων να γινεται αυτο? δεν προσεξα καμια διαρροη κατω αυτες τις μερες οπου το αφηνα. αυριο θα εχω το νου μου να δω μιας και το γεμισα και μηπως εχει η καρινα απο μεσα τιποτα αν μπορω να δω.το μονο που παει το μυαλο μου και ελπιζω να εγινε, αν μπορει να γινει αυτο, να ειχε αερα το συστημα απο κακη εξαερωση οταν το γεμισαν με υγρα και με τη χρηση να εφυγε και να ηπιε το υγρο απο το δοχειο .εσας εχει συμβει? εχω σκασει μηπως την ακουσε η μηχανη γιατι δεν ξερω ποσες μερες ειναι ετσι. αν και τις πρωτες μερες το ειχα δει και ειχε μεσα. το κοκκινο λαμπακι της θερμοκρασιας δεν αναψε ποτε και χθες του εκανα μια μεγαλη χαλαρη βολα 45-60λεπτα και δεν αναψε. βεβαια το βεντιλατερ το ακουγα να δουλευει, κατα διαστηματα πραγμα φυσιολογικο... δεν ξερω τι να πω....αυριο πρωι τηλεφωνο στη νεα μακρη και επισκεψη ειτε εκει ειτε στο χαϊδαρι που ειναι κοντα μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2016 μαλλον ηταν αδεια απο την αρχη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johni41 209 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2016 Σίγουρα είχε. Πιθανόν Όχι γεμάτο αλλά θυμάμαι ότι κουνιόταν υγρό όταν κούναγα τη μηχανή. Σήμερα με το φακό από κάτω δεν είχε τίποτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2016 Ε ρε πουστ$ μου καινουριο μηχανακι...Να εχει ζημια δυσκολο...ποσο πιθανο από το εργοστασιο...δεν αποκλείεται όμως...εχουμε ακουσει διαφοραΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πας από εκει... αστο το Χαιδαρι λεω εγω. Από εκει που την πηρες και στην ετοιμασαν πριν την παραλαβεις.Ζητα να ψαξουν γιατι εγινε ότι εγινε.. Στο βιβλιο σερβις υπογραφουν ότι στο εδωσαν οκ. Και μαλλον στο εδωσαν οκ αν ειχε υγρο όπως λες.Όπως και να 'χει καλυπτει η εγγυηση. Απλως μην γινει καμια χοντρη ζημια....και είναι και η ξενερα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2016 μπλε χρωματος νομιζω ελαχιστα...ευτυτχως εχω αγορασει για το αμαξι και περισευει καμποσο καλο οργανικο gulf ροζ χρωματος και με αυτο το γεμισα μεχρι το σημειο upper. με μικρη ποσοτητα γεμιζει απο οτι ειδα...Έχω μια εντύπωση οτι δεν κάνει να τα ανακατεύεις αν είναι άλλο χρώμα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johni41 209 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2016 (τροποποιήθηκε) απο το να ειναι αδειο καλυτερα να μπει κατι εστω και για λιγο. μολις τους πηρα τηλεφωνο, μου ειπαν στην αρχη να το δουλεψω σημερα για να δω πως θα παει και να παω απο εκει τριτη ή τεταρτη. αλλα επειδη με ακουσε λιγο καπως μου ειπε αν θελω και σημερα. εφυγα...και κατι ακομα, ξερουμε ποσα λιτρα ειναι η ρεζερβα? επειδη μου αναψε να ξερω ποσο περιθωριο εχω γενικα. ευχαριστω! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 19 , 2016 από τον johni41 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johni41 209 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2016 μολις γυρισα απο νεα μακρη και πεταχτηκα και απο χαϊδαρι να δω κι αυτοι τι θα μου πουν.και οι δυο μου ειπαν οτι δεν ειναι κατι που να ανησυχω. ειναι για υπερπληρωση και επισης (οπως παρατηρησα κ χθες) περιεχει λιγη ποσοτητα και δεν ειναι το κυριο του συστηματος ψυξης. γι'αυτο και δεν μου αναψε λαμπακι και δουλευε κανονικα η μηχανη. πιθανον να ειχε αερα μεσα και να συπμληρωσε απο εκει. το οτι εβαλα αλλο απο το εργοστασιακο δεν πειραζει μου ειπαν. και αυτο που εβαλα ειναι μαλλον και καλυτερο μιας και ειναι οργανικο με μεγαλυτερη αντοχη απαγωγη θερμοτητας. αλλα και παλι ειναι μικρη η ποσοτητα του που δεν θα παιξει κανενα ρολο. τους ρωτησα μηπως πεφτει μεσα στην μηχανη αλλα μου ειπαν οτι δεν θα δουλευε σωστα και οτι θα ειναι περιπτωση να γινει κατι τετοιο.φυσικα θα το παρακολουθω και θα δουμε αν ξαναπεσει η σταθμη του αρκετα....για οτι αφορα στο πρωτο σερβις στα 1000χλμ, στο χαϊαδαρι ρωτησα και μου ειπαν 120ευρω με αποδειξη για τα ανταλλακτικα... δεν ειναι πολλα?στη νεα μακρη αν θυμαμαι καλα μου ειχαν πει 55ευρω. δεν θυμαμαι με ή χωρις φπα. θα τους ξαναπαρω τηλεφωνο να δω αλλα μεγαλη διαφορα τιμης. εσεις ποσο εχετε δωσει? δηλαδη για τα 6000 ή 12000 χλδ ποσα να περιμενω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2016 120 παρα πολλα...ποια ανταλακτικα? λαδια φιλτρο μονο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RAFI 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2016 120 παρα πολλα...ποια ανταλακτικα? λαδια φιλτρο μονο...μολις γυρισα απο νεα μακρη και πεταχτηκα και απο χαϊδαρι να δω κι αυτοι τι θα μου πουν.και οι δυο μου ειπαν οτι δεν ειναι κατι που να ανησυχω. ειναι για υπερπληρωση και επισης (οπως παρατηρησα κ χθες) περιεχει λιγη ποσοτητα και δεν ειναι το κυριο του συστηματος ψυξης. γι'αυτο και δεν μου αναψε λαμπακι και δουλευε κανονικα η μηχανη. πιθανον να ειχε αερα μεσα και να συπμληρωσε απο εκει. το οτι εβαλα αλλο απο το εργοστασιακο δεν πειραζει μου ειπαν. και αυτο που εβαλα ειναι μαλλον και καλυτερο μιας και ειναι οργανικο με μεγαλυτερη αντοχη απαγωγη θερμοτητας. αλλα και παλι ειναι μικρη η ποσοτητα του που δεν θα παιξει κανενα ρολο. τους ρωτησα μηπως πεφτει μεσα στην μηχανη αλλα μου ειπαν οτι δεν θα δουλευε σωστα και οτι θα ειναι περιπτωση να γινει κατι τετοιο.φυσικα θα το παρακολουθω και θα δουμε αν ξαναπεσει η σταθμη του αρκετα....για οτι αφορα στο πρωτο σερβις στα 1000χλμ, στο χαϊαδαρι ρωτησα και μου ειπαν 120ευρω με αποδειξη για τα ανταλλακτικα... δεν ειναι πολλα?στη νεα μακρη αν θυμαμαι καλα μου ειχαν πει 55ευρω. δεν θυμαμαι με ή χωρις φπα. θα τους ξαναπαρω τηλεφωνο να δω αλλα μεγαλη διαφορα τιμης. εσεις ποσο εχετε δωσει? δηλαδη για τα 6000 ή 12000 χλδ ποσα να περιμενω?Στο χαιδαρι σε κοροιδευουν φουλ για να μην πω τιποτε αλλο!!! εγω το πηγαινω στα καμινια http://www.vrisko.gr/details/b5c_53572c0ec16f1c_3_ed75g1k0_2i μεχρι στιγμης ολα καλα, στα πρωτα 1000 δηλ (δεν εχω κανει αλλο) τιμη δεν θα σου πω γιατι δεν μου παιρνει σαν του υπολοιπους λογω οτι τον ξερω χρονια..γυρω στο 40 ευρω να υπολογιζεις εσυ! αν βολευει η περιοχη στον προτεινω ανεπιφυλακτα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2016 (τροποποιήθηκε) Εμένα στα 1000 πρώτα μου πήρε 52 ευρώ , στην Motorrad. 42 ευρώ τα λάδια και άλλα 10 φίλτρα ροδέλες , Τώρα στο επόμενο θα πάρω 3 τέτοια, και θα το κάνω μόνος. 29,5 ευρώ, και μου περισσεύουν 12,5 ευρώ δηλαδή βενζίνη πήγαινε ελα σαλονικα Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 19 , 2016 από τον enterprise-psi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2016 Δεν ξαναπατάς ποτε στο Χαιδαρι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johni41 209 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2016 δεν ξερω αν εχει παει κανεις αλλος στη honda στο χαϊδαρι και να εχει εμπειρια. εγω παντως εκτος των 120 ευρω δεν θα παω μαλλον. δεν μου αρεσει να λεω ασχημα πραγματα για καποιον αλλα απο το στυλ στο τηλεφωνο και απο κοντα κατι με χαλαει στο αφεντικο.και αναφερω την δικη μου εμπειρια περιπληπτικα οσο γινεται. 5/9/2016 πηγα πρωτα απο χαϊδαρι και μετα νεα μακρη στην οποια ειχα ξαναπαει μεσα αυγουστου. στο χαϊδαρι πηγα για να δω οπως ειχα γραψει και τοτε ενα μεταχειρισμενο cb500x 2016 στο χρωμα που το ηθελα και ειχε 800χλμ και το εδινε 6200 που μαζι με αυτα που ηθελα πηγαινε 6950νομιζω. δηλαδη με 200 ευρω παραπανω πηρα καινουριο και με ακριβως τα πραγματα που ηθελα εγω και οχι αυτα που ειχε ο προηγουμενος συν καποια δικα μου. περα απο το ολο στυλ του τυπου που τα ξερει ολα και σου μιλαει 1 ωρα για να καταληξει να σου πει κατι, μια τιμη ας πουμε. (ετσι εκανε και σημερα για την τιμη του σερβις στα 1000χλμ). καταλαβαινα οτι θελει να σπρωξει το μεταχειρισμενο. ομως εγω οταν τον ρωτησα για καινουριο και τι δωρα μου κανει μου εβγαλε κουστουμι 7135ευρω με τα μισα πραγματα πανω στο καινουριο απο οτι το πηρα εγω στα 7190. και επισης μου ειπε καμποσες φορες οτι καινουριο δεν ξερει ποτε θα εχει, ισως σε 20μερες σε 1 μηνα μπορει και 2 μηνες. αντε βγαλε συμπερασμα εσυ τωρα!σημερα λοιπον που ειπα να περασω για το θεμα με το υγρο του ψυγειου ειπα να τον ρωτησω μια τιμη για τα 1000χλμ. οταν εμαθε οτι το πηρα καινουριο με ρωταγε ποσο και τι πραγματα εχει πανω. του ειπα και ενα παιδι του εβγαλε κοστολογιο οση ωρα (πολλη!!!) μιλουσαμε για το πρωτο σερβις και το θεμα με το υγρο. τελικα το νεο κουστουμι που μου εβγαλε με παραπανω εξτρα απο οταν ειχα παει πρωτη φορα κατα τα λεγομενα του χωρις να δω εγω το χαρτι που εκανε υπολογισμους ηταν 15ευρω φθηνοτερος απο τη νεα μακρη δηλαδη 7175! ενω την πρωτη φορα με 7135 μου εδινε 2-3 εξτρα λιγοτερα... και οταν μου ειπε γιατι δεν του ειπα οτι εχω βρει αυτη την τιμη και τι μπορεις να κανεις και ετρεχα στη νεα μακρη να παρω το μηχανακι. του απαντησα οτι εκεινος μου ελεγε για αγνωστη διαθεσιμοτητα και πιθανον για 1-2 μηνες! και φυσικα μου απαντησε οτι συμπτωματικα εγινε παραλαβη στα κεντρικα 8 του μηνα! σε ολα εχει μια απαντηση αλλα εμενα δεν θα με εχει πελατη...ελπιζω το μηχανακι να μην εχει κατι οπως ειπαν και οι 2 και θα βρω σωστο συνεργειο. στη νεα μακρη μου εχουν φερθει ενταξει αλλα ειναι μακρια.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες