Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2016 Δεν ειπα ότι δεν είναι βασικο πραγμα το συνεργειο...Ειπα ότι δεν εχει τρελες δουλειες το μηχανακι στην αρχη στα στανταρ. Aν σε αυτές καποιος τα σκατωνει ε τι να πω... κι αν ζηταει 90€ για λαδια-φιλτρο και καποιος το παει...ε δεν φταιει ο "μαστορας"αλλα anyway...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johni41 209 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2016 τωρα που το λες, ποσο να περιμενω περιπου για τα πρωτα 1000? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2016 τωρα που το λες, ποσο να περιμενω περιπου για τα πρωτα 1000? 65 εδωσα εγω για 3 λιτρα λαδι, φιλτρο, εργατικα και γενικο ελεγχο (που διασταυρωμένα τον εκανε).Εχω ακουσει και φτηνοτερα όμως.Αν την παρεις κουτα από αντιπροσωπεια με συνεργειο κανε και μια συζητηση τι μπορουν να σου κανουν σαν τιμη στα σερβις...πολλοι δεν χρεωνουν τα εργατικα ή κανουν καλυτερες τιμες στα αναλωσιμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2016 (τροποποιήθηκε) Ιν αδερ νιουζ και μιας και ειχα καιρο να γραψω ας δωσω ένα μικρο updateΣε προσφατη γυροβολια στα Βαλκανια 8 χωρων και 11 ημερων, το cb εκανε 2800km περιπου με 110€ βενζινη (ναι Ελληνα εχεις την πιο ακριβη). Καταναλωση πανω κατω 3,5.Το "δεν εκανε κιχ" και λοιπα βαρετα τα παρακάμπτω...Ξεκουραστο ηταν όπως επισης υπαρχουν και πολύ πιο ξεκουραστες μηχανες αλλα και πιο κουραστικες....μπραβο...ωραια...κανα άλλο αυτονοητο δεν μου 'ρχεται τωρα...Ας μην ξεχναμε παντως πως η "ανεση" και η "δυναμη" και η οικονομια και αλλα διαφορα είναι ακρως υποκειμενικα θεματα που παρουσιάζονται με μπολικη συμπαθεια προς το εργαλειο μας, οποιο κι αν είναι αυτό, το οποιο πρεπει απαραιτήτως να τα κανει όλα γαμ@τα...(η οξεία όμως μπαίνει αλλου καμια φορα...). Ευτυχως ομως δεν εχουμε τετοια κρούσματα εδώ στο φορουμ... Παμε σε αλλα.Πριν το ταξιδι εβγαλα μια βιδα από την ζελατινα για να αλλαξω ένα από τα λαστιχάκια που πιανουν κτλ κτλ και μπλα μπλα μπλα εκανα μαλακια παρασφιξα και ραγισε λιιιιγο η ζελατινα στο βιδωμα. Να θυμισω πως ειχα βαλει την givi του προηγουμενου μοντελου που η givi λεει οτι κανει και για το καινουριο...ναι...κανει αλλα όχι exact fit που λεμε (τι; δεν το λεμε;) Δεν ειχε κανα θεμα ασφαλειας ή λειτουργικο αλλα τα πηρα κρανιο ειδα ότι η puig ειχε βγαλει για το '16, ηταν και ελαφρως φιμε την βρηκα και σαλονικα...ε το εκανα το εξοδο...ιδου... Είναι πιο ομορφη, πιο ψηλη 2-3 ποντους (και της givi μια χαρα με καλυπτε), πιο ποιοτικη (ειχε και δικες τις βιδες, αποστατες μεχρι και καπακια για να μην είναι γυμνο το κεφαλι της βιδας) σε όλα αυτά τα "πιο" όμως είναι και 30€ πιο ακριβη...(100€) Δεν πειραζει...Μετα το ταξιδι και αφου της εδωσα την απαραιτητη περιποιηση στο σπιτι (πλυσίματα, κερια, λαμπαδες, λαδωματα, ευχέλαια κτλ) συνοδεια ενός versys, σκεφτομουν (παλι) αν επρεπε ή όχι τελικα να βαλω τις ανακλαστικες στις ζαντες....Μετα από πολύ και σοβαρη σκεψη (2-3 μπυρες) τις εβαλα...και παρολες τις μπυρες μπηκαν οκ... Όπως συναποφασίσαμε με τον @kpapageo είναι κουκλος ο Hondaς οποτε παρτε το και εσεις αποφαση και όλα καλα... Κοντευουμε τις 12000 από Φεβρουαριο οποτε θα πεσει και το σχετικο σερβις οπου να 'ναι.Όλα καλα. και ενας κλασσικος βαλκανικος κωλοδρομος στην Ρουμανια για σβησιμο... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 6 , 2016 από τον Χ 20 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ta-sio 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2016 (τροποποιήθηκε) Transalpina ρε θηριο;;; Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 7 , 2016 από τον ta-sio Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2016 (τροποποιήθηκε) Transalpina ρε θηριο;;;Δίπλα, Transfăgărășan Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 7 , 2016 από τον ksino1100 Διόρθωση Link! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis cbf1000 129 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2016 να κανω μια ρητορικη ερωτηση. κυριως για τους κατοχους του ματ cb500x. εχει μπει κανεις στην διαδικασια να σκεφτει να απο ματ να το κανει γυαλιστερο? πως θα ηταν αραγε? ειδα πιο πανω το μαυρο του Χ και βασανιστηκα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2016 να κανω μια ρητορικη ερωτηση. κυριως για τους κατοχους του ματ cb500x. εχει μπει κανεις στην διαδικασια να σκεφτει να απο ματ να το κανει γυαλιστερο? πως θα ηταν αραγε? ειδα πιο πανω το μαυρο του Χ και βασανιστηκαΚατι μου θυμιζουν όλα αυτά... Κοιτα σοβαρα τωρα, ή θα πρεπει να τα βαψεις ή να αλλαξεις ντεποζιτο-πλαστικα (εφόσον του 16 ταιριαζουν με του 15 που μαλλον ταιριαζουν) αλλα ενταξει, ειπαμε...αρρωστια...Δίπλα, Transfăgărășan...και σορρυ για το ασχετο λινκ που μπηκε εδω. Εχω κανει αναφορα να διορθωθεί... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis cbf1000 129 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2016 Κατι μου θυμιζουν όλα αυτά... Κοιτα σοβαρα τωρα, ή θα πρεπει να τα βαψεις ή να αλλαξεις ντεποζιτο-πλαστικα (εφόσον του 16 ταιριαζουν με του 15 που μαλλον ταιριαζουν) αλλα ενταξει, ειπαμε...αρρωστια......και σορρυ για το ασχετο λινκ που μπηκε εδω. Εχω κανει αναφορα να διορθωθεί...για βαψιμο μιλουσα.. δεν ειναι κ πολλα κομματια. αν ειναι να αλλαξω ολα τα πλαστικα . το πουλαω κ παιρνω το 16 αρι..!!!οχι οτι θα το κανω. αλλα οταν καθεσαι και σκεφτεσαι τι μπορεις να βαλεις στο μηχανακι σου η φαντασια οργιαζει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skoufos 62 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2016 Δε νομίζω να μετάνοιωσες το λάθος του Σαρακάκη πάντως... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2016 Δε νομίζω να μετάνοιωσες το λάθος του Σαρακάκη πάντως...Skoufos κυριες κ κυριοι raised from the dead...Χειμωνιασε και βγηκεΙσα ισα το κάθε εμποδιο για καλο ηταν ακριβως για την περιπτωση μουΤο δικο σου τι λεει; για βαψιμο μιλουσα.. δεν ειναι κ πολλα κομματια. αν ειναι να αλλαξω ολα τα πλαστικα . το πουλαω κ παιρνω το 16 αρι..!!!οχι οτι θα το κανω. αλλα οταν καθεσαι και σκεφτεσαι τι μπορεις να βαλεις στο μηχανακι σου η φαντασια οργιαζειΑν το πλακωσεις στα κερια ποσο γυαλιστερο λες να γινει; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2016 για βαψιμο μιλουσα.. δεν ειναι κ πολλα κομματια. αν ειναι να αλλαξω ολα τα πλαστικα . το πουλαω κ παιρνω το 16 αρι..!!!οχι οτι θα το κανω. αλλα οταν καθεσαι και σκεφτεσαι τι μπορεις να βαλεις στο μηχανακι σου η φαντασια οργιαζειΜεγα λαθος να πας να βαψεις καινουργιο μηχανακι.Οταν θα θες να το πουλησεις αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skoufos 62 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2016 Το δικό μου το είχα αραχτό ενάμιση μήνα μέσα στο καλοκαίρι λόγω διακοπών με την οικογένεια. Επιστροφή με λαχτάρα εδώ και 10 ημέρες, με το αγαπημένο μου cb να μη μου κρατάει μούτρα... Βέβαια με τα πρωτοβρόχια, θυμήθηκα τα φανταστικά μας λάστιχα και ότι κάπου πρέπει να έχω κάτι λεφτά για να τα αλλάξω. Δεν παλεύονται στο βρεγμένο. Αν και μ' αυτή τη γλίτσα δε ξέρω τι είναι αυτό που κρατάει.Εσύ τα άλλαξες τα λάστιχα; Εντυπώσεις από άλλους που έχουν δοκιμάσει άλλα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2016 Στο βρεγμενο σε κανουν να εκτιμάς την ζωη η αληθεια ειναιΌχι δεν τα αλλαξα ακομα. Θα τα ξεζουμισω οσο μπορω και αμα πανε μεχρι ανοιξη θα αλλαξω. Αλλιως θα σφιξω την σουφρα μου να το κανω νωρίτερα εννοείται...Λεω για κανα diablo rosso που εχει και 200 γιουρια και μια χαρα φαινεται... (και γομολαστιχα να βαλουμε καλυτερα θα 'ναι αλλα λεμε τωρα...)Θα το ψαξω εκτενεστερα όταν ερθει η ωρα.Παντως όταν ο δρομος είναι καλος...ακομα κι αυτό στριβει.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Coyote Z750s 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2016 Τα πρωτοβρόχια πάντα γλιστράν πολύ ότι λάστιχα και να έχεις , να προσέχετε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skoufos 62 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2016 Η αλήθεια είναι ότι δε μου εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη και μπορεί να είμαι υπερβολικός (που συνήθως δεν είμαι), αλλά επειδή είμαι all weather το χειμώνα, τα λάστιχα θα αλλαχτούν πριν τον Νοέμβρη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
t_h_a_n_o_s 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2016 Για όσους σκέφτονται για αλλαγή ελαστικών έχω να προτείνω τα Pirelli Pilot Road 4. Τα άλλαξα τον Απρίλιο ύστερα από 11000 και μετά από περίπου 2000χλμ είμαι πολύ ικανοποιημένος. Θεωρώ το ιδανικό ελαστικό στην άσφαλτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skoufos 62 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2016 Τα πρωτοβρόχια πάντα γλιστράν πολύ ότι λάστιχα και να έχεις , να προσέχετε. Καλά αυτό εννοείται... Σήμερα μου ήρθε στο νοσοκομείο ένας που έπεσε με 20 χιλιόμετρα την ώρα με beverly, χωρίς να καταλάβει ή να πιστεύει πως έπεσε. Δε ρίχνει και καμιά καλή μπόρα να καθαρίσει λίγο τη λάσπη... Για όσους σκέφτονται για αλλαγή ελαστικών έχω να προτείνω τα Pirelli Pilot Road 4. Τα άλλαξα τον Απρίλιο ύστερα από 11000 και μετά από περίπου 2000χλμ είμαι πολύ ικανοποιημένος. Θεωρώ το ιδανικό ελαστικό στην άσφαλτο.Είναι από τα βασικά υποψήφια από αυτά που έχω διαβάσει μέχρι στιγμής. Πόσο σου πήγαν; Και μάλλον εννοείς Michelin... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2016 Ελαφρυ μηχανακι που δεν βαζει φωτια στην ασφαλτο και με δρομους γυαλι πιστευετε ότι χρειαζεται ένα τοσο σκληρο τουριστικο λαστιχο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skoufos 62 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2016 Σ' αυτό δεν έχεις άδικο. Τα 4 είναι και πιο σκληρά από τα 3 λένε. Γι΄αυτό ανοίγουμε την κουβέντα, μπας και καταλήξουμε στην κατάλληλη επιλογή, για τη χρήση του καθενός... Εγώ τώρα άρχισα να τα κοιτάω τα λάστιχα. Ο βασιλιάς Χ τα έχει ψάξει πριν πάρει ακόμα τη μηχανή... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis cbf1000 129 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2016 εγω σε συνεχεια τον σκεψεων μου εφτιαξα μια λιστα στο μυαλο μου για καποια πραγματα που πρεπει να κανω στο μηχανακι. καποια απαραιτητα . καποια αλλα για μοστρα. λοιπον . εχουμε και λεμε:1) service στα 24κ (τωρα εχω 22)2) λαστιχα πριν σφιξουν τα κρυα3) φτερακι στον πισω τροχο4) προεκταση εμπρος φτερου5) εξατμιση ( τελικο μονο . να κανει λιγη φασαρια)6) αλλαγη θεσεως της μπριζας( ο προηγουμενος την ειχε βαλει απο αριστερα. χαμηλα στο υψος του καλαμιου. δεν ξερω γιατι. πρεπει να μπει στο τιμονι)7) αλλαγη λαμπας με αυτες τις καινουργιες led. ( δεν ειμαι ευχαριστημενος απο το φαναρι) 8) προβολακια . απλα για μοστρα..... δεν ξερω αν ξεχναω κατι... βαλιτσα.καγκελα χουφτες ειμαστε κομπλε.9) στο πολυ μελλον ισως βρω τιποτα μεταχειρισμενες πλαινες βαλιτσες κ ενα αλλο τανκ μπακ αυτο που ειχα στο cbf ειναι μακρυ κ δεν καθεται καλα...αυτα τα λιγα...!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johni41 209 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2016 καλημερα,ρε παιδια με τρομαζετε με αυτα που λετε για τα μαμισια λαστιχα... τοσο χαλια ειναι? διαβαζω αυτα που λετε και σκεφτομαι μηπως τα maxxis που ειχε το σκουτερ απο το εργοστασιο ειναι καλυτερα απο τα dunlop του cb... δηλαδη αν πηγαινεις οσο πιο safe γινεται στη βροχη και παλι εχεις προβλημα? εγω με το σκουτερ και με τα metzeler feel free που θεωρω οτι ειναι απο τα καλα λαστιχα προσεχω πολυ αλλα δεν νιωθω οτι δεν μπορω να φρεναρω ή οτι θα μου φυγει χωρις να το καταλαβω. εδω στο cb ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα? νταξει θα το δω και ο ιδιος σε μερικες μερες και θα αποκτησω μια αποψη...προσπαθω να μην το σκεφτομαι για να περασει ο καιρος πιο γρηγορα, κοιμαμαι απο τις 8 το απογευνα για να αλλαζει η μερα πιο γρηγορα. εχω παρει και αδεια για να ξυπναω μεσημερι! εν τω μεταξυ συνεχιζω εγω το βιολι μου και λεω οτι ειναι ευπροσδεκτη οποιαδηποτε πληροφορια για συνεργειο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ta-sio 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2016 καλημερα,ρε παιδια με τρομαζετε με αυτα που λετε για τα μαμισια λαστιχα... τοσο χαλια ειναι? διαβαζω αυτα που λετε και σκεφτομαι μηπως τα maxxis που ειχε το σκουτερ απο το εργοστασιο ειναι καλυτερα απο τα dunlop του cb... δηλαδη αν πηγαινεις οσο πιο safe γινεται στη βροχη και παλι εχεις προβλημα? εγω με το σκουτερ και με τα metzeler feel free που θεωρω οτι ειναι απο τα καλα λαστιχα προσεχω πολυ αλλα δεν νιωθω οτι δεν μπορω να φρεναρω ή οτι θα μου φυγει χωρις να το καταλαβω. εδω στο cb ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα? νταξει θα το δω και ο ιδιος σε μερικες μερες και θα αποκτησω μια αποψη...προσπαθω να μην το σκεφτομαι για να περασει ο καιρος πιο γρηγορα, κοιμαμαι απο τις 8 το απογευνα για να αλλαζει η μερα πιο γρηγορα. εχω παρει και αδεια για να ξυπναω μεσημερι! εν τω μεταξυ συνεχιζω εγω το βιολι μου και λεω οτι ειναι ευπροσδεκτη οποιαδηποτε πληροφορια για συνεργειο.αν λετε για τα dunlop trailmax, πραγματι ειναι γτπ καβαλα... Χαλια λαστιχα. Και στο nc μου στις 7000klm ειχαν φθαρει τοσο που ακομα και σε στεγνο ενιωθα αβολα. Τα αλλαξα πριν καποιες μερες στις 11000 αφου δεν ειχε μεινει αυλακι για αυλακι... Και δεν οδηγω γρηγορα ή επιθετικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis cbf1000 129 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2016 καλημερα,ρε παιδια με τρομαζετε με αυτα που λετε για τα μαμισια λαστιχα... τοσο χαλια ειναι? διαβαζω αυτα που λετε και σκεφτομαι μηπως τα maxxis που ειχε το σκουτερ απο το εργοστασιο ειναι καλυτερα απο τα dunlop του cb... δηλαδη αν πηγαινεις οσο πιο safe γινεται στη βροχη και παλι εχεις προβλημα? εγω με το σκουτερ και με τα metzeler feel free που θεωρω οτι ειναι απο τα καλα λαστιχα προσεχω πολυ αλλα δεν νιωθω οτι δεν μπορω να φρεναρω ή οτι θα μου φυγει χωρις να το καταλαβω. εδω στο cb ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα? νταξει θα το δω και ο ιδιος σε μερικες μερες και θα αποκτησω μια αποψη...προσπαθω να μην το σκεφτομαι για να περασει ο καιρος πιο γρηγορα, κοιμαμαι απο τις 8 το απογευνα για να αλλαζει η μερα πιο γρηγορα. εχω παρει και αδεια για να ξυπναω μεσημερι! εν τω μεταξυ συνεχιζω εγω το βιολι μου και λεω οτι ειναι ευπροσδεκτη οποιαδηποτε πληροφορια για συνεργειο.ats moto. εξουσιοδοτημενο της honda. στο νεο ηρακλειο. πλαπουτα 126 αν θυμαμαι καλα.. αρκετα ευχαριστημενος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2016 Nαι τα trailmax d609 (εχει κι αλλους κωδικούς)Είναι απαραδεκτο το λαστιχακι αλλα μην τρελαίνεσαι κιολας. Και θα φρεναρεις και όλα. Αλλα αμα εισαι σε βρεγμενο πας κυρια. Κοτα. Ορθιος. Ειδικα σε διαγραμμισεις.Αν δεν εχουν ζεσταθει καλα μην το κυνηγας ουτε στο λειο στεγνο της πολης επισης.Αλλα τα παραπανω ισχυουν και ψιλοπαντου εδώ που τα λεμε...Μην αγχωνεσαι.Και για να βλέπουμε και διαφορες και κατά ποσο τρωει λάστιχα το μηχανακι αντίθετα με τον ta-sio τα δικα μου κοντευουν τις 12000 κι ακομα εχουν....και αρκετα κιολας... Με το καλο η αγορα και καλοριζικο. Χρωμα; πακετο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες