Jump to content
giorgos266

Honda CB500X

Recommended Posts

Δεν ειπα ότι δεν είναι βασικο πραγμα το συνεργειο...

Ειπα ότι δεν εχει τρελες δουλειες το μηχανακι στην αρχη στα στανταρ. Aν σε αυτές καποιος τα σκατωνει ε τι να πω... κι αν ζηταει 90€ για λαδια-φιλτρο και καποιος το παει...ε δεν φταιει ο "μαστορας"

αλλα anyway......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

τωρα που το λες, ποσο να περιμενω περιπου για τα πρωτα 1000? 

65 εδωσα εγω για 3 λιτρα λαδι, φιλτρο, εργατικα και γενικο ελεγχο (που διασταυρωμένα τον εκανε).

Εχω ακουσει και φτηνοτερα όμως.

Αν την παρεις κουτα από αντιπροσωπεια με συνεργειο κανε και μια συζητηση τι μπορουν να σου κανουν σαν τιμη στα σερβις...πολλοι δεν χρεωνουν τα εργατικα ή κανουν καλυτερες τιμες στα αναλωσιμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Transalpina ρε θηριο;;;

Δίπλα, Transfăgărășan

Τροποποιήθηκε από τον ksino1100
Διόρθωση Link!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να κανω μια ρητορικη ερωτηση. κυριως για τους κατοχους του ματ cb500x. εχει μπει κανεις στην διαδικασια να σκεφτει να απο ματ να το κανει γυαλιστερο? πως θα ηταν αραγε? ειδα πιο πανω το μαυρο του Χ και βασανιστηκα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να κανω μια ρητορικη ερωτηση. κυριως για τους κατοχους του ματ cb500x. εχει μπει κανεις στην διαδικασια να σκεφτει να απο ματ να το κανει γυαλιστερο? πως θα ηταν αραγε? ειδα πιο πανω το μαυρο του Χ και βασανιστηκα

Κατι μου θυμιζουν όλα αυτά...  :tooth:

Κοιτα σοβαρα τωρα, ή θα πρεπει να τα βαψεις ή να αλλαξεις ντεποζιτο-πλαστικα (εφόσον του 16 ταιριαζουν με του 15 που μαλλον ταιριαζουν) αλλα ενταξει, ειπαμε...αρρωστια...

Δίπλα, Transfăgărășan

...και σορρυ για το ασχετο λινκ που μπηκε εδω

. Εχω κανει αναφορα να διορθωθεί...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατι μου θυμιζουν όλα αυτά...  :tooth:

Κοιτα σοβαρα τωρα, ή θα πρεπει να τα βαψεις ή να αλλαξεις ντεποζιτο-πλαστικα (εφόσον του 16 ταιριαζουν με του 15 που μαλλον ταιριαζουν) αλλα ενταξει, ειπαμε...αρρωστια...

...και σορρυ για το ασχετο λινκ που μπηκε εδω

. Εχω κανει αναφορα να διορθωθεί...

για βαψιμο μιλουσα.. δεν ειναι κ πολλα κομματια. αν ειναι να αλλαξω ολα τα πλαστικα . το πουλαω κ παιρνω το 16 αρι..!!!

οχι οτι θα το κανω. αλλα οταν καθεσαι και σκεφτεσαι τι μπορεις να βαλεις στο μηχανακι σου η φαντασια οργιαζει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε νομίζω να μετάνοιωσες το λάθος του Σαρακάκη πάντως...

:laugh:

Skoufos κυριες κ κυριοι raised from the dead...

Χειμωνιασε και βγηκε

Ισα ισα το κάθε εμποδιο για καλο ηταν ακριβως για την περιπτωση μου

Το δικο σου τι λεει;

για βαψιμο μιλουσα.. δεν ειναι κ πολλα κομματια. αν ειναι να αλλαξω ολα τα πλαστικα . το πουλαω κ παιρνω το 16 αρι..!!!

οχι οτι θα το κανω. αλλα οταν καθεσαι και σκεφτεσαι τι μπορεις να βαλεις στο μηχανακι σου η φαντασια οργιαζει

Αν το πλακωσεις στα κερια ποσο γυαλιστερο λες να γινει; :yeahright:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεγα λαθος να πας να βαψεις καινουργιο μηχανακι.Οταν θα θες να το πουλησεις αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας...:winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το δικό μου το είχα αραχτό ενάμιση μήνα μέσα στο καλοκαίρι λόγω διακοπών με την οικογένεια. Επιστροφή με λαχτάρα εδώ και 10 ημέρες, με το αγαπημένο μου cb να μη μου κρατάει μούτρα... Βέβαια με τα πρωτοβρόχια, θυμήθηκα τα φανταστικά μας λάστιχα και ότι κάπου πρέπει να έχω κάτι λεφτά για να τα αλλάξω. Δεν παλεύονται στο βρεγμένο. Αν και μ' αυτή τη γλίτσα δε ξέρω τι είναι αυτό που κρατάει.

Εσύ τα άλλαξες τα λάστιχα; Εντυπώσεις από άλλους που έχουν δοκιμάσει άλλα; 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο βρεγμενο σε κανουν να εκτιμάς την ζωη η αληθεια ειναι

Όχι δεν τα αλλαξα ακομα. Θα τα ξεζουμισω οσο μπορω και αμα πανε μεχρι ανοιξη θα αλλαξω. Αλλιως θα σφιξω την σουφρα μου να το κανω νωρίτερα εννοείται...

Λεω για κανα diablo rosso που εχει και 200 γιουρια και μια χαρα φαινεται... (και γομολαστιχα να βαλουμε καλυτερα θα 'ναι αλλα λεμε τωρα...)

Θα το ψαξω εκτενεστερα όταν ερθει η ωρα.

Παντως όταν ο δρομος είναι καλος...ακομα κι αυτό στριβει....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα πρωτοβρόχια πάντα γλιστράν  πολύ ότι λάστιχα και να έχεις , να προσέχετε. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η αλήθεια είναι ότι δε μου εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη και μπορεί να είμαι υπερβολικός (που συνήθως δεν είμαι), αλλά επειδή είμαι all weather το χειμώνα, τα λάστιχα θα αλλαχτούν πριν τον Νοέμβρη. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για όσους σκέφτονται για αλλαγή ελαστικών έχω να προτείνω τα Pirelli Pilot Road 4. Τα άλλαξα τον Απρίλιο ύστερα από 11000 και μετά από περίπου 2000χλμ είμαι πολύ ικανοποιημένος. Θεωρώ το ιδανικό ελαστικό στην άσφαλτο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα πρωτοβρόχια πάντα γλιστράν  πολύ ότι λάστιχα και να έχεις , να προσέχετε. 

Καλά αυτό εννοείται... Σήμερα μου ήρθε στο νοσοκομείο ένας που έπεσε με 20 χιλιόμετρα την ώρα με beverly, χωρίς να καταλάβει ή να πιστεύει πως έπεσε. Δε ρίχνει και καμιά καλή μπόρα να καθαρίσει λίγο τη λάσπη...

Για όσους σκέφτονται για αλλαγή ελαστικών έχω να προτείνω τα Pirelli Pilot Road 4. Τα άλλαξα τον Απρίλιο ύστερα από 11000 και μετά από περίπου 2000χλμ είμαι πολύ ικανοποιημένος. Θεωρώ το ιδανικό ελαστικό στην άσφαλτο.

Είναι από τα βασικά υποψήφια από αυτά που έχω διαβάσει μέχρι στιγμής. Πόσο σου πήγαν;

Και μάλλον εννοείς Michelin...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελαφρυ μηχανακι που δεν βαζει φωτια στην ασφαλτο και με δρομους γυαλι πιστευετε ότι χρειαζεται ένα τοσο σκληρο τουριστικο λαστιχο;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σ' αυτό δεν έχεις άδικο. Τα 4 είναι και πιο σκληρά από τα 3 λένε. Γι΄αυτό ανοίγουμε την κουβέντα, μπας και καταλήξουμε στην κατάλληλη επιλογή, για τη χρήση του καθενός... Εγώ τώρα άρχισα να τα κοιτάω τα λάστιχα. Ο βασιλιάς Χ τα έχει ψάξει πριν πάρει ακόμα τη μηχανή...:worshippy::worshippy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω σε συνεχεια τον σκεψεων μου εφτιαξα μια λιστα στο μυαλο μου για καποια πραγματα που πρεπει να κανω στο μηχανακι. καποια απαραιτητα . καποια αλλα για μοστρα. 

λοιπον . εχουμε και λεμε:

1) service στα 24κ (τωρα εχω 22)

2) λαστιχα πριν σφιξουν τα κρυα

3) φτερακι στον πισω τροχο

4) προεκταση εμπρος φτερου

5) εξατμιση ( τελικο μονο . να κανει λιγη φασαρια)

6) αλλαγη θεσεως της μπριζας( ο προηγουμενος την ειχε βαλει απο αριστερα. χαμηλα στο υψος του καλαμιου. δεν ξερω γιατι. πρεπει να μπει στο τιμονι)

7) αλλαγη λαμπας με αυτες τις καινουργιες led. ( δεν ειμαι ευχαριστημενος απο το φαναρι) 

8) προβολακια . απλα για μοστρα

..... δεν ξερω αν ξεχναω κατι... βαλιτσα.καγκελα χουφτες ειμαστε κομπλε.

9) στο πολυ μελλον ισως βρω τιποτα μεταχειρισμενες πλαινες βαλιτσες κ ενα αλλο τανκ μπακ 

αυτο που ειχα στο cbf ειναι μακρυ κ δεν καθεται καλα...

αυτα τα λιγα...!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλημερα,

ρε παιδια με τρομαζετε με αυτα που λετε για τα μαμισια λαστιχα... τοσο χαλια ειναι? διαβαζω αυτα που λετε και σκεφτομαι μηπως τα maxxis που ειχε το σκουτερ απο το εργοστασιο ειναι καλυτερα απο τα dunlop του cb... 

δηλαδη αν πηγαινεις οσο πιο safe γινεται στη βροχη και παλι εχεις προβλημα? εγω με το σκουτερ και με τα metzeler feel free που θεωρω οτι ειναι απο τα καλα λαστιχα προσεχω πολυ αλλα δεν νιωθω οτι δεν μπορω να φρεναρω ή οτι θα μου φυγει χωρις να το καταλαβω. εδω στο cb ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα? 

νταξει θα το δω και ο ιδιος σε μερικες μερες και θα αποκτησω μια αποψη...

προσπαθω να μην το σκεφτομαι για να περασει ο καιρος πιο γρηγορα, κοιμαμαι απο τις 8 το απογευνα για να αλλαζει η μερα πιο γρηγορα. εχω παρει και αδεια για να ξυπναω μεσημερι! :crazy:

εν τω μεταξυ συνεχιζω εγω το βιολι μου και λεω οτι ειναι ευπροσδεκτη οποιαδηποτε πληροφορια για συνεργειο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλημερα,

ρε παιδια με τρομαζετε με αυτα που λετε για τα μαμισια λαστιχα... τοσο χαλια ειναι? διαβαζω αυτα που λετε και σκεφτομαι μηπως τα maxxis που ειχε το σκουτερ απο το εργοστασιο ειναι καλυτερα απο τα dunlop του cb... 

δηλαδη αν πηγαινεις οσο πιο safe γινεται στη βροχη και παλι εχεις προβλημα? εγω με το σκουτερ και με τα metzeler feel free που θεωρω οτι ειναι απο τα καλα λαστιχα προσεχω πολυ αλλα δεν νιωθω οτι δεν μπορω να φρεναρω ή οτι θα μου φυγει χωρις να το καταλαβω. εδω στο cb ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα? 

προσπαθω να μην το σκεφτομαι για να περασει ο καιρος πιο γρηγορα, κοιμαμαι απο τις 8 το απογευνα για να αλλαζει η μερα πιο γρηγορα. εχω παρει και αδεια για να ξυπναω μεσημερι! :crazy:

εν τω μεταξυ συνεχιζω εγω το βιολι μου και λεω οτι ειναι ευπροσδεκτη οποιαδηποτε πληροφορια για συνεργειο.

αν λετε για τα dunlop trailmax, πραγματι ειναι γτπ καβαλα... Χαλια λαστιχα.  Και στο nc μου στις 7000klm ειχαν φθαρει τοσο που ακομα και σε στεγνο ενιωθα  αβολα. Τα αλλαξα πριν καποιες μερες στις 11000 αφου δεν ειχε μεινει αυλακι για αυλακι... Και δεν οδηγω γρηγορα ή επιθετικα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλημερα,

ats moto. εξουσιοδοτημενο της honda. στο νεο ηρακλειο. πλαπουτα 126 αν θυμαμαι καλα.. αρκετα ευχαριστημενος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Nαι τα trailmax d609 (εχει κι αλλους κωδικούς)

Είναι απαραδεκτο το λαστιχακι αλλα μην τρελαίνεσαι κιολας. Και θα φρεναρεις και όλα. Αλλα αμα εισαι σε βρεγμενο πας κυρια. Κοτα. Ορθιος. Ειδικα σε διαγραμμισεις.

Αν δεν εχουν ζεσταθει καλα μην το κυνηγας ουτε στο λειο στεγνο της πολης επισης.

Αλλα τα παραπανω ισχυουν και ψιλοπαντου εδώ που τα λεμε...

Μην αγχωνεσαι.

Και για να βλέπουμε και διαφορες και κατά ποσο τρωει λάστιχα το μηχανακι αντίθετα με τον ta-sio τα δικα μου κοντευουν τις 12000 κι ακομα εχουν....και αρκετα κιολας...

Με το καλο η αγορα και καλοριζικο. Χρωμα; πακετο;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα