Jump to content

Recommended Posts

Ό,τι καλύτερο έχει βγει σε σαμάρια είναι τα C-Bow. Αν και ακριβά νομίζω πως κάνουν καλή δουλειά σε σταθερότητα και σε βάλε-βγάλε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

gstam τι έξοδα αποστολής έχει το louis.de?

ρε παίδες πως θα μάθω αν αυτό εφαρμόζει στο xt660x?

http://www.louis.de/...tnr_gr=10020015

φαίνεται καλή ευκαιρία

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταρχάς Τάσο να πατάς το σημαιάκι το αγγλικό για να σου μεταφράζει στα αγγλικά οπότε να βλέπεις τα specifications. Το συγκεκριμένο που έστειλες είναι μόνο μαγνητικό οπότε εφαρμόζει σχεδών σε κάθε μεταλικό ντεπόζιτο. Παρόλα αυτά θα σου σύστηνα κάποιο που να είναι και μαγνητικό και να δένει όπως αυτό που έχω.

Μεταφορικά ήταν 15€

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τάσο δες και το tankbag Που πήρα εγώ μαζί με τα άλλα. Είναι αυτό εδώ: http://www.louis.de/_103946f2bb6db691d39ee9d31293d8b68a/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10027570

Είναι 16 και ανοίγει και γίνετε 25. Είναι και με μαγνητικά και με δεσίματα. 10€ διαφορά έχουν. Αν βάλεις και άλλα 30€ παίρνεις και τα σαμάρια που πήρα εγώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

gstam τι έξοδα αποστολής έχει το louis.de?

ρε παίδες πως θα μάθω αν αυτό εφαρμόζει στο xt660x?

http://www.louis.de/...tnr_gr=10020015

φαίνεται καλή ευκαιρία

Τα μαγνητικά δεν πιάνουν (καλά) γιατί δεν υπάρχει επαρκές μέταλλο στο ρεζερβουάρ του ΧΤ για να πιάσουν οι μαγνήτες.

Προτίμησε κάποιο δετό και ψάξε μόνο για Touratec-εγγυημένα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να μην ανοίγω νέο θέμα, σήμερα έφαγα τρελή ξενέρα... Βρήκα σαμάρια σε σούπερ τιμή, πάω να τα πάρω και τα σκρατς κουμπώναν αρκετά οριακά (3-4 δάχτυλα)... Έχω ξαναχρησιμοποιήσει σαμάρια φίλου και θυμάμαι κουμπώναν πολύ περισσότερο... Εντωμεταξύ δεν περνάνε και κάτω από την σέλα και γι'αυτό μεγαλώνει η απόσταση... Έχω και τις χειρολαβές ψηλά,(περνάνε από πάνω τα σκρατς) έχω και τις βάσεις, ξενέρα... Πόσο πρέπει να κουμπώσουν στο περίπου τα σκρατς για να πιάσουν καλά; Πέρα από δεσίματα και τα συναφή...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να μην ανοίγω νέο θέμα, σήμερα έφαγα τρελή ξενέρα... Βρήκα σαμάρια σε σούπερ τιμή, πάω να τα πάρω και τα σκρατς κουμπώναν αρκετά οριακά (3-4 δάχτυλα)... Έχω ξαναχρησιμοποιήσει σαμάρια φίλου και θυμάμαι κουμπώναν πολύ περισσότερο... Εντωμεταξύ δεν περνάνε και κάτω από την σέλα και γι'αυτό μεγαλώνει η απόσταση... Έχω και τις χειρολαβές ψηλά,(περνάνε από πάνω τα σκρατς) έχω και τις βάσεις, ξενέρα... Πόσο πρέπει να κουμπώσουν στο περίπου τα σκρατς για να πιάσουν καλά; Πέρα από δεσίματα και τα συναφή...

ειχα το ιδιο θεμα οταν εβαλα καγκελα κ ακου τι εκανα,

πηγα σε τσαγκαρη κ του ειπα να προσθεσει 20 εκατοστα βελκρο (σκρατσ) σε καθε λωριδα,ετσι με κοστος 10 ευρω ελυσα το προβλημα κ καθονται οπου θελω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στανταρ ασφαλης κι`εγω το ιδιο ειχα κανει.και ειχα κι`εγω βασεις για σαμαρια.

1001939r.jpg

Τροποποιήθηκε από τον fasarias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ καλό δέσιμο παιδιά τα σαμάρια ... γιατί θα φθαρεί το χρώμα απο τα πλαστικά!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι ασφαλής η πατέντα;

1000 χιλ με 120 σταθερα σου αρκουν...?

σαφως κ ειναι!ιδιο υλικο βαζεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1000 χιλ με 120 σταθερα σου αρκουν...?

σαφως κ ειναι!ιδιο υλικο βαζεις.

Βρήκα άλλα και θα τα δοκιμάσω την τρίτη. Αν δεν κάνουν και αυτά θα την κάνω την πατέντα. Ευχαριστώ :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για εμενα το αλφα και το ωμεγα στα σαμαρια ειναι το καλο δεσιμο επανω στο μηχανακι στα πλαγια,γι`αυτο τον λογο εξαλλου αγορασα και πλαινες σιδερενιες βασεις.τα σχρατσακια ηταν απλα μια ακομα εξτρα προστασια αλλα δεν εδινα τοσο μεγαλη σημασια σε αυτα.αν και για να πω και την αμαρτια μου,ποτε δεν αισθανθηκα 100% ασφαλης με τα σαμαρια στο ταξιδι παρολο που χτυπαγα και κατι 180αρες στα ανοιχτα κομματια κατα διαστηματα παντα ειχα τον φοβο μην μου φυγουνε πουθενα και τα μαζευω απο τους δρομους(ευτυχως αυτο ποτε δεν συνεβει),ξερω`γω μπορει να το ειχα παρει στραβα εξ`αρχης γιατι ηταν πολυ συμβιβαστικη λυση αναγκης αφου δεν βγαινανε τα ψιλα για βαλιτσες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στα αγγλικά πως λέγονται τα σαμάρια για να κάνω λίγο ψακτική? τα μαμά απρίλια βαλιτσάκια που έχω είναι πολύ μικρά σε λίτρα και δεν με καλύπτουν, γενικά είμαι 100% καλυμμένος για πολυήμερο ταξίδι μόνος αλλά ούτε σκ με συνεπιβάτη (ειδικά αν πρόκειται για ελεύθερο κάμπινγκ όπου εκεί πρέπει να έχω και άλλα πράγματα μαζί). Αυτό εδειξε η φετινή εμπειρία. έχει πάρει το μάτι μου όμως κάτι σαμάρια που φοράνε τύπου που κάνουν off-road και φαίνονται πιο heavy duty και αρκετά μεγάλα!

έχω ήδη καγκελάκια οπότε φαντάζομαι εκεί πάνω θα κάθονται οκ!

καμιά πρόταση μέχρι μαξ 200 ευρω (και λέω μαξ όχι απαραίτητα τόσο!)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αναζήτησε τα σαν motorcycle saddle bags - panniers γιατί αλλιώς θα σου βγάλει από φορέματα μέχρι σαμάρια για γαϊδούρια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

νομίζω απο το ψάξιμο γούσαρα και σαμάρια της Oxford 60L σαν κάτι 50άρα που είχε ο Αλάρμιος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γράφω για να έχω το θέμα, να δω τι αγοράζετε οι υπόλοιποι μπας και αξιωθώ να πάρω και γω κάποια στιγμή. Αυτά του Karellen στη φωτό με το ΧΤΧ φαίνονται ωραία. Τι μοντέλο και πόσα λίτρα είναι;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Oxford θεσσαλονίκη που βρίσκουμε?μπάς και τα δώ πάνω στην μηχανή και δεν τα πάρω στα τυφλά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Oxford θεσσαλονίκη που βρίσκουμε?μπάς και τα δώ πάνω στην μηχανή και δεν τα πάρω στα τυφλά!

Once upon a time, στο Ridersmarket. Τώρα πλέον δεν ξέρω. Ίσως βρεις, αν του έχει μείνει τίποτα στοκ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γράφω για να έχω το θέμα, να δω τι αγοράζετε οι υπόλοιποι μπας και αξιωθώ να πάρω και γω κάποια στιγμή. Αυτά του Karellen στη φωτό με το ΧΤΧ φαίνονται ωραία. Τι μοντέλο και πόσα λίτρα είναι;

Είναι της Kappa ΤΚ714 μεταβαλλόμενου όγκου 22-28 λίτρων.

Στο FMX θα σου στέκονται μια χαρά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάρε πλαϊνές βαλίτσες να είσαι σίγουρος....έχω δει σαμάρια φλαμπε.....μουρλια!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έχω τα βαλιτσάκια της απρίλια που είναι 17 λίτρα δεν χωράνε τίποτα λέμε! δεν φταίνε τα σαμάρια αλλά οι ιδιοκτήτες τους που δεν τα τοποθετούν σωστά.εγώ εχω ήδη κάγκελα για να πατήσουν πάνω.

σκέφτηκα να φτιαξω χειροποίητες βαλίτσες αλλά μετά θα θέλω και κάγκελα αφου τα δικά μου είναι λεπτά και δεν θα αντέχουν τα 6 κιλά βάρος που είναι η κάθε μία +οτι το κόστος είναι τεράστιο.

για τριπλέτα πλαστική π.χ givi που υπάρχει οι βάσεις της εξέχουν πολυ όταν δεν τις φοράς.

οπότε οικονομική και πρακτική λύση τα σαμάρια που σου μένουν και για άλλη μηχανή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω εχω τα παραπανω σαμαρια αλλα τα 50λιτρα.

χωρις καγκελα κ με ψηλα τις εξατμισεις, δεν ειχα κανενα προβλημα.

2 πραγματα ειναι αρνητικα. Το οτι δεν μπορεις να τ αφησεις χυμα και η αδιαβροχοποιηση. εχει κατι κουκουλες αλλα δεν τις κοβω να κανουν δουλεια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα