Jump to content
ANASTASIOS

Θα τρελαθώ με αυτά τα φλας...σας παρακαλώ βοήθεια

Recommended Posts

συμφορουμήτες καλησπέρα...

σας παρακαλώ πείτε μου μισό λόγο που ξαφνικά δεν ανάβουν τα φλας μου...κανένα και ούτε οι ενδείξεις των φλας στο καντράν

ααα και για να σας προλάβω

η ασφάλεια είναι κομπλέ γιατί είναι ίδια με αυτή της κόρνας και του στοπ..τα οποία δουλεύουν άρα όχι ασφάλεια

οι λάμπες είναι κομπλέ γιατί μόλις βαζω το συναγερμό ανάβουν κανονικά και τα τέσσερα φλας και οι ενδείξεις των φλας στο κοντέρ

να μου πείτε ότι φταίει ο διακόπτης να το καταλάβω αλλά και ο αριστερός και ο δεξής αν είναι δυνατόν, λέω επειδή αριστερά είναι να ανάβουν τα φλας και στον δεξί είναι για τα αλάρμ

έχω ένα σούπερ φορ

σας παρακαλώ ακούω κάθε ιδέα......

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ναι ρε παιδιά διακόπτης αλλά την μία στιγμή μια χαρά την άλλη χαλασμένοι και οι δύο διακόπτες έλεος , να πω ότι ήταν ένας άντε πάει αλλά και οι δυο και ο αριστερός και ο δεξής ταυτόχρονα...?δεν μπορώ να το καταλάβω......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σα να μη παιρνει εντολη το ρελε της φλασιερας μου ακουγεται!

μπορει και η φλασιερα! το οτι αναβοσβηνουν με τον συναγερμο αυτο ειναι εντολη του συναγερμου, αρα σιγουρα ενα απο τα 2, αλλα περισοτερο θα ελεγα το ρελε γιατι δεν αναβει ουτε η ενδηξη του καντραν!

Τροποποιήθηκε από τον AdamLTR
  • Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιπόν ταχύτητες....πήγα σε έναν και μου λέει ότι πρέπει να αλλάξω ντίζα..πήγα σε άλλο και μου είπε ότι έχει τζόγο ο συμπλέκτης( τον έφτιαξε και καλά , λάδωσε την ντίζα και μου λέει κομπλέ - τώρα άποψή μου δεν άλλαξε τίποτα)...πήγα σε παράλλο μάστορα και μου λέει δεν θέλει τίποτα και ότι απλά πρέπει να βρώ τη σωστή ταχύτητα και στροφές για να κάνω την αλλαγή(το θεώρησα μπούρδα αλλά η αλήθεια είναι ότι άμα βάλω την τρίτη την στιγμή που πάω με 30 χλμ. και 4000 στροφές μπαίνει χωρίς πρόβλημα) τελικά δεν έκανα τίποτα...και προσπαθώ να κάνω την αλλαγή εκεί που κλοτσάει λιγότερο....αυτά

ακούω γνώμες....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το ρελε παιρνει εντολη απο τον διακοπτη και κλεινει κυκλομα με κυριο ρευμα αμεσα απο την παταρια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωραία και από τους δύο διακόπτες να φανταστώ...λογικά θα έχει ένα ρελέ που θα παίρνει εντολές και από τους δύο διακόπτες...αυτό είναι κάπου που μπορώ να το τσεκάρω μόνος ... γιατί αύριο είναι Κυριακή και το απόγευμα μπαίνω στη σχολή και μετά σαββατοκύριακο πάλι...λοιπόν μπορώ κάπως να το ελέγξω?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ρελέ σίγουρα είναι, είχα παρόμοιο πρόβλημα! Αν μάλιστα έχεις ελένξει τα υπόλοιπα δεν έχω καμία αμφιβολία. Συνήθως είναι σαν μικρό τετράγωνο κουτάκι ή σαν μικρός κύλινδρος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

που όμως?

και πως τσεκάρω να βεβαιωθώ ότι είναι αυτό...και ρε παιδιά από το συναγερμό γιατί ανάβουν κανονικά..τότε δεν περνάει από το ρελέ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

που όμως?

και πως τσεκάρω να βεβαιωθώ ότι είναι αυτό...και ρε παιδιά από το συναγερμό γιατί ανάβουν κανονικά..τότε δεν περνάει από το ρελέ?

οχι, ο συνα γερμος στελνει αμεσα στη φλασιερα με ξεχωριστο ρελε δικο του!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μάλλον το μυαλό μου είναι πολύ μπερδεμένο για να καταλάβει αυτό το απλό σχέδιο........

τι με λες τώρα...?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωραία ειλικρινά σου λέω κατάλαβα μερικά πραματάκια...μετά από κάμποση μπορώ να πω ώρα , όμως ρε φίλε στη μηχανή επάνω δεν μπορώ να τα βρω...βασικά το ρελε των φλας που μου είπατε είναι αυτό που λέει ''φλασερ ρελε'' ή είναι εκεί αριστερά κάτω που δείχνει το πινακάκι με τις βουλίτσες????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάτω δεξιά θες να πεις και ναι αυτό είναι. Αν έχει service manual η μηχανή σου, λογικά θα λέει ακριβώς το που είναι τοποθετημένο το ρελέ. Αν δεν έχει ρώτα τον Γιώργο "klab". Αυτός ξέρει τα πάντα περι των cb400sf, και θα ξέρει που είναι. ;-)

Τροποποιήθηκε από τον gstam

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάλλον σε κάποια σύνδεση έχει μαζευτεί πολύ βρωμιά - σκόνη - μούργα και δεν περνάει πάντα ρεύμα, συνηθισμένο φαινόμενο σε παλιά μηχανάκια. Κάνε ένα καλό καθάρισμα όλων των συνδέσεων με σπρέυ επαφών ή WD40 και κατά 90% το πρόβλημά σου θα λυθεί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όχι δεν έχω λεδ , είναι κανονικά λαμπάκια πυρακτώσεως πως λέγονται τέλος πάντων....τελικά τι να ανοίξω και να καθαρίσω?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα σχεδιαγράμματα δεν είναι από superfour (NC31) αλλά από κάποια από τα υπόλοιπα μοντέλα που έχουν βγει με αυτό το όνομα.

Για τα φλας δεν ξέρω να σε βοηθήσω, δεν μου έχει τύχει και κάτι ανάλογο για να σε βοηθούσα.

Ξεκίνα από τα εύκολα, μήπως ξεκούμπωσε κάποιο καλώδιο από τον διακόπτη, λύσε τον και καθάρισε τον και μετά τσέκαρε το φλάσερ - κάποιος που να κατέχει την ηλεκτρολογικήν ;

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το δικό μου είναι NC 31.

εντάξει θα λύσω και τους δύο διακόπτες από το τιμόνι να δω τι παίζει .. ελπίζω να μπορώ να τους βάλω μετά και να μην έχω παρατράγουδα

το φλασέρ τι εστι?

ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2484261_0_n.jpg

Αυτό εστί φλάσερ. Είναι ένα ρελέ που δίνει την εντολή στα φλας να αναβοσβήσουν. Συνήθως βρίσκονται κάπου στα πίσω αριστερά της μηχανής(όπως την καβαλάς).

Τροποποιήθηκε από τον gstam

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...