Jump to content
kostas_s

Moto Festival 2013

Recommended Posts

Test Ride, προς το παρόν θα έχουμε τις κάτωθι μοτοσυκλέτες:

DUCATI Hyperstrada DUCATI Hypermoto DUCATI Hypermoto SP DUCATI Multistrada DUCATI Multistrada S DUCATI Fighter 848 DUCATI Monster 696 DUCATI Monster 796 DUCATI Diavel ROYAL ENFIELD Bullet Classic 500 C-5 EFI KTM DUKE 200 ABS LML 125 CVT scooter YAMAHA XJ6 DIVERSION F YAMAHA XENTER150 YAMAHA TMAX530 YAMAHA FZ8N YAMAHA XMAX250 YAMAHA X-MAX 400 HONDA PCX 150 HONDA SH 150 HONDA NC 700 HONDA SH300 HONDA WAVE 110 HONDA NSC VISION 110 HONDA CROSSRUNNER 800

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Κυριακη 10 ντααααν θα ειμαι εκει !!

Οσοι πιστοι προσελθετε !!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πηγαμε,κατσαμε κανα 6ωρο και παλι πισω.

Εντυπωσεις? ΜΑΚΑΡΙ να γινει θεσμος. Παντα σε τετοια event υπαρχουν και ''θεματακια'' οργανωσης,αλλα μιλαμε για μια πολυ ομορφη διοργανωση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω απορίες θείο!

Από κόσμο γινόταν χαμός ή normal;

Test ride είχε όλες αυτές(crosrunner,multistrada,hyperstrada,FZ8 κτλ)που έλεγαν και αν ναι,μπορούσες να κάνεις ή έπρεπε να περιμένεις ώρες;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ηπια πραγματα πολυ ,η εκθεση μικρη σε ποικιλια ,μονο η triumph και η ducati ειχαν μπολικα μοντελα ,η yamaha ειχε κυριως σκουτερ.

κοσμο ειχε αρκετουτσικο

τα test rides ηταν αρκετη ωρα μεσα στο πιστακι ,οι ρυθμοι φυσικα χαμηλοι σχετικα ,αλλα η γενικη εικονα καλη

η οργανωση για τα test rides παντως ηταν απαραδεκτη ,εγω με τον renegade ειμασταν οι δυο πρωτοι που δηλωσαμε συμμετοχη ,μας ειπαν οτι πρεπει να παμε στο περιπτερο της ducati να παρουμε εγκριση για το test ride και μετα να ξαναπαμε στην γραμματεια ,πηγαμε στην ducati κλειστη η γραμματεια ,μετα απο κανα 45λεπτο βαλαν κατι χαρτια οπου απλα εγραφες τα στοιχεια σου ,τι μηχανακι θες και τι εχεις ,δεν ελεγχε κανεις τιποτα ,μαλιστα ενας γυρω στα 22-23 διπλα μου εγραψε οτι ειναι ηλικια 41-50 εχει 20 χρονια διπλωμα κ οδηγει gs1200 violin.gif

αποτελεσμα εγω να μπω στο 2ο session με τα ducati (13:00 το μεσημερι) και ο renegade πηρε προτεραιοτητα για το 5ο!!! ,βεβαια δεν κατσαμε τοσο αργα ,επισης δεν ηξερε κανεις να μας πει τι ωρα πρεπει να παμε για το test ride και γενικα ηταν το ολο θεμα μεγαλο μπαχαλο.τουλαχιστον ηταν ευγενικοι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ηπια πραγματα πολυ ,η εκθεση μικρη σε ποικιλια ,μονο η triumph και η ducati ειχαν μπολικα μοντελα ,η yamaha ειχε κυριως σκουτερ.

κοσμο ειχε αρκετουτσικο

τα test rides ηταν αρκετη ωρα μεσα στο πιστακι ,οι ρυθμοι φυσικα χαμηλοι σχετικα ,αλλα η γενικη εικονα καλη

η οργανωση για τα test rides παντως ηταν απαραδεκτη ,εγω με τον renegade ειμασταν οι δυο πρωτοι που δηλωσαμε συμμετοχη ,μας ειπαν οτι πρεπει να παμε στο περιπτερο της ducati να παρουμε εγκριση για το test ride και μετα να ξαναπαμε στην γραμματεια ,πηγαμε στην ducati κλειστη η γραμματεια ,μετα απο κανα 45λεπτο βαλαν κατι χαρτια οπου απλα εγραφες τα στοιχεια σου ,τι μηχανακι θες και τι εχεις ,δεν ελεγχε κανεις τιποτα ,μαλιστα ενας γυρω στα 22-23 διπλα μου εγραψε οτι ειναι ηλικια 41-50 εχει 20 χρονια διπλωμα κ οδηγει gs1200 violin.gif

αποτελεσμα εγω να μπω στο 2ο session με τα ducati (13:00 το μεσημερι) και ο renegade πηρε προτεραιοτητα για το 5ο!!! ,βεβαια δεν κατσαμε τοσο αργα ,επισης δεν ηξερε κανεις να μας πει τι ωρα πρεπει να παμε για το test ride και γενικα ηταν το ολο θεμα μεγαλο μπαχαλο.τουλαχιστον ηταν ευγενικοι...

Σε γενικες γραμμες αποτυπωνεις το κλιμα,απλα με κακη διαθεση. Ειναι ενα ΔΩΡΕΑΝ θεαμα,με δυνατοτητα τεστ ραιντ κλπ,και πρεπει να ειμαστε λιγο πιο ελαστικοι. Το θεμα με τα ducati χρεωνεται 100% στην εταιρια.

Εχεις δικιο και φυσικα ζημειωμενος βγηκε ο Παναης,αλλα αυτα συμβαινουν.

Εν ολιγοις,στο θεμα της δοκιμης ειχαν φτιαχτει τρια γκρουπ.

1. Μεγαλα κυβικα

2. Μεσσαια μικρα

3. Ντουκατι.

Πρωτα εμπαινε το 1,μετα το 2,μετα παλι το 1,το 2 και τελος η ντουκατι. Κοινως εμπαινε ανα δυο φορες των αλλων.

Τεσπα,ετσι ειναι οι εταιριες με τα μ@μ@ω στατους και το καλο μαρκετινγκ(πλεον).

Γενικα ηταν μια καλη προσπαθεια,που θα καλυτερευει μονο αν γινει θεσμος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε γενικες γραμμες αποτυπωνεις το κλιμα,απλα με κακη διαθεση. Ειναι ενα ΔΩΡΕΑΝ θεαμα,με δυνατοτητα τεστ ραιντ κλπ,και πρεπει να ειμαστε λιγο πιο ελαστικοι. Το θεμα με τα ducati χρεωνεται 100% στην εταιρια.

Γερασιμε το αν ειναι δωρεαν δεν με απασχολει καθολου...αν διοργανωνεις κατι καντο σωστα η μην το κανεις καθολου,δεν ειναι δικαιολογια αυτη

οσο για το ποιος φταιει κ εγω ετσι ειχα καταλαβει ,αλλα αυτο που ειδα ηταν μαλλον κακη συνεργασια κ απο τις 2 πλευρες ,ρωταγα στην γραμματεια ποτε μπαιναμε ,απαντουσαν "δεν ξερουμε" (αυτοι βγαζαν το προγραμμα) ,ρωταγα στην ducati ,απαντουσαν "λογικα σε λιγο , δεν μας εχει ενημερωσει η γραμματεια"

αυτα ειδα αυτα λεω.

οσο για το στατους της εταιρειας και το τουπε της ηταν που ηταν ,τωρα που μπηκε στο παιγνιδι και η kosmocar...

επισης να ξαναπω οτι οι κοπελες/κυριες στην γραμματεια ηταν πολυ ευγενικες και εξυπηρετικες ,σε αντιθεση με τους ανθρωπους στο περιπτερο της ducati

Τροποποιήθηκε από τον Gee

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο Γιωργος Dant3 πινει το αιμα στο streetfighter.

DSC07035_zpscb12daa3.jpg

Απο μπροστα και ο Γιωργος Gee.

DSC07033_zps8f9d65f1.jpg

ΥΓ. Δυστυχως αυτα υπαρχουν οταν εχουμε πολλαπλα/αντικρουομενα συμφεροντα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο Γιωργος Dant3 πινει το αιμα στο streetfighter.

Απο μπροστα και ο Γιωργος Gee.

ευχαρισουμε Γερασιμε... :clapping:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

10 ευρω για σενα.... :tooth:

Ο μονος χαμενος εν τω μεταξυ εμεινε ο Παναγιωτης,αλλα αδερφε,ακουσε με,δεν εχασες και τιποτα,σιγα το μηχανακι ναουμ :mB_faskelo: :mB_faskelo:

DSC07030_zps8b9a94b2.jpg

DSC07027_zpse98ec6bd.jpg

Ουτε το γονατο μου με το τζιν δεν μπορουσα να ξυσω. Χαλια,πως τα οδηγειτε αυτα ρε παιδια...? :devil:

Τροποποιήθηκε από τον Konangera

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα