Jump to content
Captain Slow

ΚΑΘΟΔΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ

Recommended Posts

Και συνεχίζουμε...........χωρίς να ξεχνάμε να ρίχνουμε καμία ματιά και στον αριστερό καθρέφτη στις αριστερές στροφούλες. :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μήτσο το βίντεο της ξεκουλαμάρας παρακαλώ :shades:

Θυμάσαι σε πιο κομμάτι σε τράβηξα; Έχω χάσει τη μπάλα με τα βίντεο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το πρωτο απο εμενα... φραγκιστα - καρπενησι :shoot: :shoot: :shoot:

Φιλαρακι ωραιο αυτοκολλητο αυτο διπλα στο κοντερ, απο που το πηρες να τσιμπησω κι'εγω ενα??? :_zeppelin::tease:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μόλις θυμήθηκα γιατι δεν είμαι ακόμα για βόλτες με το βόρειο κλιμάκιο :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μονή ΠΡΟΥΣΟΥ !!!!!!

Η επιστροφή στην αθωότητα !

Λίμνη ΚΡΕΜΑΣΤΩΝ......:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βλέποντας αυτές τις φάτσες όταν ξεκινάει το βίντεο ξέρεις περίπου τι θα δεις :crazy: :crazy: :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπραβο ρε παλικαρια.να πω οτι δεν ζηλεύω? .......

Λογο δουλειας δεν μπορεσα και εγω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγκυκλοπαιδικα αναφερω οτι............. το βαρυ καταδρομικο του περιπολου μαχης, νοτιας, κεντρικης Ελλαδος και λοιπων νησων, στην επιχειρηση του υπερκερωτικου ελιγμου του Καρπενησιου κατεγραψε στο ενεργητικο του απο την εγερση της επιχειρησης εκ του περιχαρακωμενου στρατοπεδου πρωτευουσης εως την παυση αυτης, 1030,1 χιλιομετρα, δια τα οποια καταναλωσε 2 μοναδες και 1/6 της μοναδας καυσιμου. Η αλλιως 54,01 λιτρα, η αλλιως 89,8 ευρω, η αλλιως καταναλωσε κατα μεσο ορο 5,24 λιτρα στα 100 χιλιομετρα.

Αποσπασμα εκ του ημερολογιου καταστρωματος της 27-29/09/2013.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλαρακι ωραιο αυτοκολλητο αυτο διπλα στο κοντερ, απο που το πηρες να τσιμπησω κι'εγω ενα??? :_zeppelin::tease:

φιλαράκι από κροατια Ντουμπρόβνικ το πήρα... πήγα με κάτι χαζούς :mB_kalo_e: φίλους μου φέτος... ο ένας μετά το ταξίδι άλλαξε μηχανάκι για να μην θυμάται και ο άλλος δεν άντεξε κ πήγε Άμστερνταμ κ πίνει όλη μέρα ... χαχαχαχα .... μας λείπεις μαλάκα Στίβεν έλα πίσω... άντε μην πάρω το χαμπο κ έρθω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλαράκι από κροατια Ντουμπρόβνικ το πήρα... πήγα με κάτι χαζούς :mB_kalo_e: φίλους μου φέτος... ο ένας μετά το ταξίδι άλλαξε μηχανάκι για να μην θυμάται και ο άλλος δεν άντεξε κ πήγε Άμστερνταμ κ πίνει όλη μέρα ... χαχαχαχα .... μας λείπεις μαλάκα Στίβεν έλα πίσω... άντε μην πάρω το χαμπο κ έρθω...πανω και στις βρεξω

:tooth: :tooth: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θυμάσαι σε πιο κομμάτι σε τράβηξα; Έχω χάσει τη μπάλα με τα βίντεο.

Νομιζω την Κυριακη στο δευτερο κομματι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

O Captain Slow ως παλιότερος ιδιοκτήτης Multi, εξηγεί στο Χάμπο κάποιες βελτιώσεις για καλύτερη λειτουργία στα χαμηλά.

Τροποποιήθηκε από τον DimitrisK72

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και με αυτό το βιντεάκι τελειώνει θριαμβευτικά η βολτίτσα του Σαββάτου καταλήγοντας φυσικά σε κοψιδοκατάνυξη :

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και φυσικά συνεχίζουμε την ενημέρωση των συμφουρομητών με μία ακόμα οδηγική εις βάθος ανάλυση δύο δημοφιλών μοντέλων, του VFR 1200 και του GS 1200.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΑΑΑ ρε Σαββα τι μας κανεις, μεγαλη ζημια λεμε... Πολυ ωραια τα βιντεακια σου και βλεπω εχεις ανεβασεις τα κομματια που ειναι γεματα στροφες και ομορφα τοπια.

Μεγαλη παρεα, πολλα μηχανακια, μπολικο κεφι... Αυτα ειναι γουστα!!!

φιλαράκι από κροατια Ντουμπρόβνικ το πήρα... πήγα με κάτι χαζούς :mB_kalo_e: φίλους μου φέτος... ο ένας μετά το ταξίδι άλλαξε μηχανάκι για να μην θυμάται και ο άλλος δεν άντεξε κ πήγε Άμστερνταμ κ πίνει όλη μέρα ... χαχαχαχα .... μας λείπεις μαλάκα Στίβεν έλα πίσω... άντε μην πάρω το χαμπο κ έρθω...

Και ο τριτος το εριξε στις βυσσιναδες!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ 8 βυσσιναδες την ημερα λεει!!!! ΧΑ ΧΑ

Μλκ επρεπει ηδη να μου εχετε ανακοινωσει ημερομηνια... Πρεπει να γυρισουμε νεα version του πασιγνωστου βιντεο "Thessalonikios sto Amsterdam"

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ ωραία διαδρομή (εκτός από τις πέτρες και τα νεροφαγώματα) από τα Φουρνά προς Ρεντίνα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχώς όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος οπότε φθάνει και η Κυριακή που είναι ημέρα αναχωρήσεως για όλους μας.

Η διαδρομή κοινή μέχρι τα λουτρά του Σμόκοβου όπου ήπιαμε το τελευταίο καφεδάκι παρέα και μετά δυστυχώς οι μεν προς Βορρά οι δε προς Νότο.

Δεν χαλιόμαστε όμως .......

Εμείς είπαμε θα ευχαριστηθούμε ΚΑΙ την επιστροφή και όντως το κάναμε!

Πάμε να δούμε λοιπόν και την επιστροφή της Κυριακής για την κοινή διαδρομή σταδιακά .

Κατ' αρχάς ανεφοδιασμός όλων !

Εκεί συναντούμε και την ομάδα του Moto Trail το POURODURO πούχει απόφασίσει να οργώσει τις χωμάτινες περιοχές, σε πολεμική περιβολή γεμάτους λάσπη και με επικεφαλή για όποιον τον γνωρίζει από 36ωρα κ.λ.π. EL GATTO.

Καλό δρόμο και σε εσάς παιδιά !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και συνεχίζουμε μέσω υπέροχων τοπίων :

Και αγαπητό στροφιλίκι :

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και φυσικά συνεχίζουμε την ενημέρωση των συμφουρομητών με μία ακόμα οδηγική εις βάθος ανάλυση δύο δημοφιλών μοντέλων, του VFR 1200 και του GS 1200.

Ρε χασάπηηηηηηηηηηη, πάνω στο καλό τον έκοψες τον θείο Στέφανο: "Φτάνω σε ένα χάσιμο........"

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχώς όλα τα καλά έχουν ένα τέλος.........

Με τη διαδρομή που θα δείτε φθάνουμε στα λουτρά Σμοκόβου.

Εκεί πίνουμε το καφεδάκι μας και αποχαιρετιόμαστε με τους Βόρειους φίλους τραβώντας για τον Κάμπο και μετά οι μεν Βόρεια οι δε Νότια.

Νάστε πάντα καλά παιδιά, σας ευχαριστούμε για τη συντροφιά στο PAPOUDI TEAM των Νοτίων και σας ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και πάντα όρθιοι !

LIVE TO RIDE - RIDE TO LIVE !

Το βίντεο είναι εξαιρετικά αφιερωμένο σε συνπαππούδι με λευκό χιλιοδιακοσάρι Χόντα που του το υποσχέθηκα !

Έλα στη μαγική αυλή να ονειρευτείς.........και LET IT RIDE !

Υ.Γ.Τα Νότια παππούδια συνέχισαν πιστά στον όρκο τους για αποφυγή εθνικής μέχρι θανάτου και ορκισμένοι στο στροφιλίκι μέσω Δομοκού - Μπράλου και το χαρήκαμε ανάλογα ...............άχ Χρήστο το Μπούζα να ξύνει αυτιά στο φυσικό του περιβάλλον.......και πολύ άντεξες !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σαββα πολυ ομορφα τα βιντεο και η μουσικες !!!!!!

Γουσταρω πολυ την θεση της καμερας που τραβαει συγχρονως και τον καθρεφτη σαν δευτερη ληψη !!

Ευχομαι να ανταμωσουμε συντομα και παλι !! :_thumbsup: :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά με πήραν τα ζουμιά με του παλιόγερους...

Άντε ένα βίντεο ακόμα οn board Multistrada 1200 φεύγοντας από Ελασσόνα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα