Jump to content
GuRu

Ρύσιο αρχές επόμενης εβδομάδας?

Recommended Posts

Κάτι θα ξες περισσότερο!

Το ελπίζω γιατί αν είναι να φαγώνονται έτσι γρήγορα ... :shock:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Κάτι θα ξες περισσότερο!

Το ελπίζω γιατί αν είναι να φαγώνονται έτσι γρήγορα ... :shock:

Αν εγώ θέλω π.χ. με 180 άλογα 6-7 φορές να μπω για να μου τελειώσει το λάστιχο εσύ θα θέλεις τουλάχιστον τα διπλά, οπότε μην αγχώνεσαι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σήμερα είχε παρα πολυ λαό και επειδή έχω να μπω σχεδόν ενα χρόνο, αναγκάστηκα να βγω γιατί δεν ένιωθα άνετος με αποτέλεσμα να ενοχλώ και τους υπόλοιπους. Καθημερινή πιστεύω θα με βολέψει περισσότερο.

Πες πότε! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επιστρεψαμε.... καλά ήταν. Να δούλευε και το Race Crono θα ήταν και καλυτερα.

Απο εβδομάδα (μπορεί και από αυτην) καθημερινές 10€ και Σ/Κ 20€ για μηχανές.

;)

Εαν δεν πιαστώ τρελά μπορεί να πάω και αυριο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επιστρεψαμε.... καλά ήταν. Να δούλευε και το Race Crono θα ήταν και καλυτερα.

Απο εβδομάδα (μπορεί και από αυτην) καθημερινές 10€ και Σ/Κ 20€ για μηχανές.

;)

Εαν δεν πιαστώ τρελά μπορεί να πάω και αυριο!

Μπα... Μόνος του το σκέφτηκε; αφού έγινε η μανούρα χτες; θα το σκεφτώ πολύ να ξαναπάω μετά από τον προσβλητικό του τρόπο προς την παρέα μας, αλλά αυτό είναι το ευχαριστώ που τον κάναμε φίρμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο το χτεσινό ήταν που ξεκίνησα την συζήτηση. Τελικά κατεληξε να μας πει για την μειωση στην τιμή.

Και εγώ στη θέση σου έτσι θα σκεφτόμουν Γιώργο...

Τα γουστα σου που θα τα βγάζεις; Κρίμα είναι να μην μπορεις να κάνεις αυτο που αγαπάς για.... νευρα της στιγμής.

Μην παρεξηγηθώ όμως... δεν ξερω την δικιά σου εκδοχή της ιστορίας....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο το χτεσινό ήταν που ξεκίνησα την συζήτηση. Τελικά κατεληξε να μας πει για την μειωση στην τιμή.

Και εγώ στη θέση σου έτσι θα σκεφτόμουν Γιώργο...

Τα γουστα σου που θα τα βγάζεις; Κρίμα είναι να μην μπορεις να κάνεις αυτο που αγαπάς για.... νευρα της στιγμής.

Μην παρεξηγηθώ όμως... δεν ξερω την δικιά σου εκδοχή της ιστορίας....

Αν σου είπε τη δική του εκδοχή θα ήθελα που να την ακούσω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι εγινε χθες? εγινε κουβεντα για την τιμη? Εγω πιστευω 20 ευρω ειναι παρα πολλα γι αυτη τη πιστα.... 10 πιστευω ειναι μια καλη τιμη κ για αυτον κ για τον πελατη... Για να μπεις πχ 4 φορες θες 80 ευρω... δλδ καθε σκ του μηνα μια φορα θες 80 ευρω... Too much

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

20 ευρώ για όλη την μέρα νόμίζω ότι είναι καλά, κάποιοι βέβαια όμως πηγαίνουν εκεί χρόνια και το έχουν κάνει στέκι τους, σχεδόν κάθε σ/κ είναι εκεί, σ' αυτούς βγάλε κάτι σαν "κάρτα μέλους" και κάν' τους έκπτωση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομίζω ότι οι περισσότεροι εδώ δεν ξέρετε τι ακριβώς έχει παιχτεί και πως φτάσαμε στα 10Ε. Εγώ προσωπικά και ο Γιώργος έχουμε κάνει πολλές προσπάθειες να κατεβάσει την τιμή γιατί άλλωστε πηγαίναμε κάθε βδομάδα και αρκετές φορές και 3ς φορές τη βδομάδα. Καταφέραμε το 30 να γίνει 25 το 25 20 και μετα και ο Μοθ με τους αγωνες, σιγα σιγά πληρώναμε 10Ε τον τελευταίο 1.5 χρόνο Μετά από 5 χρόνια γύρισε να μ πει τις ηλιθιότητες που μας είπε ..

Έχουμε αφήσει τουλάχιστον εγώ και ο Γιώργος πάνω από 1000Ε ο καθένας μας μόνο στην πίστα και άλλα τόσα σε καφέδες και μπίρες .

Και το ευχαριστώ ήταν το χθεσινό.

Πραγματικά δεν νομίζω να αξίζει να ξαναπάμε Γιώργο , τουλάχιστον μέχρι να ζητήσει συγνώμη για τον γελοίοτρόπο που φέρθηκε.

Και το χειρότερο?

Αναίρεσε όλα όσα είπε κάνοντας αυτό που το λέγαμε εμείς από την αρχή ... Δεν έχω λόγια απλά να τον περιγράψω....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οκ αφου ειναι καλη. εγω τα καλα τα χρονια που υπηρχαν λευτα πληρωνα 40 ευρω το μηνα στην πιστα καρτ λαγκαδα. κ μου ειχαν το καρτ μου κλειδωμενο στην πιστα σε κλουβι. κ εκανα οποια μερα ηθελα κ οση ωρα ηθελα... αλλα αφου ειναι καλα 20 ευρω για να κατσεις εκει ενα 3ωρο να κανεις 3-4 session οκ

Η γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να μαζευτειτε ολοι απο δω μεσα που πατε εκει. Και να πατε κ να του πειτε ολοι μαζι. Μαγκα ειμαστε 20-30 δεν ξερω κ εγω ποσα ατομα... θες μ ενα 10ρικο να μπαινουμε? Κ τα μηχανακια θα σας καθαριζει οταν βγαινετε μετα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σκεφτείτε και ότι δεν είναι μόνο τα λεφτά της χρήσης πίστας, άλλα πόσα δίνουμε στους καφέδες κτλ όπως έγραψε και ο Sotos27

Τροποποιήθηκε από τον stantonop

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιωργο να σου πω ότι γουστάρεις αλλα απο κοντά.

Δεν ειναι το ίδιο να στα πω με το να στα γράψω.

Σωτήρη.... Μήπως με αυτη την κίνηση είπε το συγνώμη του; Δεν ξερώ δεν μου ακούγεται λογικό τωρα που το λέω αλλά, μήπως;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακριβώς όπως τα λέει ο Σώτος. Κανένας μας ποτέ δεν έφυγε από κει παρά τα 10 ευρώ, πληρώνοντας λιγότερα από 15 ευρώ που συνήθως ήταν και 20 με την κατανάλωση μας στο καφέ, και χώρια και τι άφησαν και οι φίλοι που δεν μπήκαν στην πίστα. Αλλά τι να λέμε τώρα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομίζω ότι οι περισσότεροι εδώ δεν ξέρετε τι ακριβώς έχει παιχτεί και πως φτάσαμε στα 10Ε. Εγώ προσωπικά και ο Γιώργος έχουμε κάνει πολλές προσπάθειες να κατεβάσει την τιμή γιατί άλλωστε πηγαίναμε κάθε βδομάδα και αρκετές φορές και 3ς φορές τη βδομάδα. Καταφέραμε το 30 να γίνει 25 το 25 20 και μετα και ο Μοθ με τους αγωνες, σιγα σιγά πληρώναμε 10Ε τον τελευταίο 1.5 χρόνο Μετά από 5 χρόνια γύρισε να μ πει τις ηλιθιότητες που μας είπε ..

Έχουμε αφήσει τουλάχιστον εγώ και ο Γιώργος πάνω από 1000Ε ο καθένας μας μόνο στην πίστα και άλλα τόσα σε καφέδες και μπίρες .

Και το ευχαριστώ ήταν το χθεσινό.

Πραγματικά δεν νομίζω να αξίζει να ξαναπάμε Γιώργο , τουλάχιστον μέχρι να ζητήσει συγνώμη για τον γελοίοτρόπο που φέρθηκε.

Και το χειρότερο?

Αναίρεσε όλα όσα είπε κάνοντας αυτό που το λέγαμε εμείς από την αρχή ... Δεν έχω λόγια απλά να τον περιγράψω....

περιεγραψε μου λιγο τον εαυτο σου... :wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

20 ευρώ για όλη την μέρα νόμίζω ότι είναι καλά, κάποιοι βέβαια όμως πηγαίνουν εκεί χρόνια και το έχουν κάνει στέκι τους, σχεδόν κάθε σ/κ είναι εκεί, σ' αυτούς βγάλε κάτι σαν "κάρτα μέλους" και κάν' τους έκπτωση.

Στην ουσία γι αυτό έγινε ο καβγάς εμείς που πάμε εκεί τόσα χρόνια δίναμε 10ε και χθες μας είπε ότι δεν έχει καμιά σημασία το ότι εγώ και ο Γιώργος και ο Στέλιος που έχουμε αφήσει τα κοκάλα μας εκεί κάθε Σκ Δευτέρες Τετάρτες με το Sm .

Και ότι θα πρέπει να πληρώσουμε τα ίδια με κάποιον που πήγε 1-2 φορές .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και για να μην ξεχνιόμαστε, "αφορολόγητα"...

Γιώργο ναι κάποια στιγμή όταν μπορέσεις να τα πούμε από κοντά γιατί θέλω πολύ να ακούσω αυτά που είπε. Και θα έλεγα και άλλες καφριλες που έχει κάνει αλλά δε θέλω να φανώ κακοπροαιρετος.

Και δε ππιστεύω ότι αυτή η κίνηση σημαίνει συγνώμη, ίσα ίσα το αντίθετο του στυλ "θα σε κάνω να φύγεις και μετά θα ρίξω τη τιμή για σπάσιμο "

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιωργο να σου πω ότι γουστάρεις αλλα απο κοντά.

Δεν ειναι το ίδιο να στα πω με το να στα γράψω.

Σωτήρη.... Μήπως με αυτη την κίνηση είπε το συγνώμη του; Δεν ξερώ δεν μου ακούγεται λογικό τωρα που το λέω αλλά, μήπως;

Το συγνώμη του θα είναι να με πάρει τηλ και να μου πει είχα νευρά έκανα μλκια γράψε λάθος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελα ρε τώρα ο τύπος απλά μάλλον θέλει να ξελασκάρουμε λίγο το ΣΚ γιατί ο καιρός θα είναι καλός πλέον και το καρτ θα αρχίσει να ανεβαίνει

Το πιο τραγικό είναι ότι έβαλε μπροστά σα δικαιολογία τον άνθρωπο που του έφερε κόσμο, και δε νομίζω να του βγει σε καλό

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδη τον χαλαει να βγαζει 200 ευρω απο 20 μηχανακια το σκ με 0 εξοδα κ αλλο ενα 40ρι 50ρι απο το καφε? Ποσα βγαζει δηλαδη απο τα καρτ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα