Jump to content
themata

MotoGP 2013 > Gran Premio de España, Jerez

Κατάταξη 3ου αγώνα  

68 ψήφοι

1. 1. 1η θέση

2. 2. 2η θέση

3. 3. 3η θέση

Recommended Posts

Πρόγραμμα Δοκιμών / Αγώνα

Παρασκευή 3/5/13

FP1: 10:55 - 11:40

FP2: 15:05 - 15:50

Σάββατο 4/5/13

FP3: 10:55 - 11:40

FP4: 14:30 - 15:00

Q1: 15:10 - 15:25

Q2: 15:35 - 15:50

Κυριακή 5/5/13

WUP: 10:40 - 11:00

RACE: 15:00

Αποτελέσματα 2012

1 Casey STONER AUS Repsol Honda Team Honda 157.3 45'33.897

2 20 99 Jorge LORENZO SPA Yamaha Factory Racing Yamaha 157.2 +0.947

3 16 26 Dani PEDROSA SPA Repsol Honda Team Honda 157.1 +2.063

4 13 35 Cal CRUTCHLOW GBR Monster Yamaha Tech 3 Yamaha 157.1 +2.465

5 11 4 Andrea DOVIZIOSO ITA Monster Yamaha Tech 3 Yamaha 156.2 +18.100

6 10 19 Alvaro BAUTISTA SPA San Carlo Honda Gresini Honda 156.0 +21.395

7 9 6 Stefan BRADL GER LCR Honda MotoGP Honda 155.6 +28.637 8

8 69 Nicky HAYDEN USA Ducati Team Ducati 155.6 +28.869

9 7 46 Valentino ROSSI ITA Ducati Team Ducati 155.3 +34.852

Αποτελέσματα 2011

1 25 1 Jorge LORENZO SPA Yamaha Factory Racing Yamaha 141.0 50'49.046

2 20 26 Dani PEDROSA SPA Repsol Honda Team Honda 140.1 +19.339

3 16 69 Nicky HAYDEN USA Ducati Team Ducati 139.7 +29.085

4 13 7 Hiroshi AOYAMA JPN San Carlo Honda Gresini Honda 139.6 +29.551

5 11 46 Valentino ROSSI ITA Ducati Team Ducati 138.2 +1'02.227

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

λογικά θα είναι Ισπανική η επικράτηση, τώρα αν χωράει και κανάς Ιταλός (!) στο βάθρο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιστεύω και θέλω περισσότερο να δούμε τον παλιο γιατρό μπροστά σε μάχες με την Ισπανική τριάδα!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Jerez θα είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας. Πιστεύω κι ελπίζω ότι θα είμαστε πολύ γρήγοροι, όπως και στα τεστ. Θα πρέπει να δουλέψουμε καλά και στόχος μας είναι το βάθρο. Έχουμε ακόμη δουλειά, ειδικά στο στήσιμο της μοτοσυκλέτας, αλλά έχουμε κάποιες ιδέες", σχολίασε ο αναβάτης της Yamaha.

Ο Vale αποκάλυψε επίσης ότι η Yamaha θα παραμείνει στην Jerez για δοκιμές. "Παράλληλα, την Δευτέρα μετά τον αγώνα θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε τεστ, δοκιμάζοντας διάφορα πράγματα". Μαζί με την Jerez, ο Rossi περιμένει ν' αγωνιστεί και σ' άλλες ευρωπαϊκές πίστες: "Jerez, Le Mans και Mugello είναι όλες πίστες ευνοϊκές για εμάς".

http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=13998

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα κατηφορισει κανενα απο τα μελη του forum προς Jerez; Ξερω long shot οπως λενε κ οι Αγγλοι αλλα ποτε δεν ξερεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλυτερα τζοκερ να επαιζα!!

1. Γιατρος-θα μπει με ανεβασμενη ψυχολογια και θα τα δωσει ολα!

2. Χορχες-θα δωσει μαχη με δοκτορ αλλα θα χασει...

3. Ντανι-τελευταια φορα που τον εμπιστευομαι.Θα πρεπει τουλαχιστον να κερδισει τον team mate του..

παντως ρεαλιστικα ειναι αρκετα δυσκολο να βγει προβλεψη.και ο καρλ μπορει βαθρο και ο μαρκες σιγουρα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νέο μοτόρι θα κατεβάσει η Ντουκάτι με τον Pirro, το φερόμενο και ως πειραματικό "lab bike"

spal1.jpg

http://manziana.motocorse.com/blog/33584_Ducati_LAB3.php

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η συνέντευξη Τύπου ολοκληρώθηκε πριν λίγο στην Jerez, με τον Marc Marquez - ο οποίος με τη νίκη του στο Τέξας έγινε ο νεαρότερος νικητής της μεγάλης κατηγορίας - να παίρνει πρώτος το λόγο. "Επιστρέφοντας στην πατρίδα μου, συνειδητοποίησα πόσο σημαντική ήταν η πρώτη μου νίκη για τους οπαδούς", τόνισε ο 20χρονος αναβάτης, ο οποίος περιέργως δεν έχει καταφέρει να πάρει νίκη στην ισπανική πίστα. "Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι η πρώτη μου σεζόν. Η Jerez είναι σημαντική πίστα για όλους. Όπως όμως στο Κατάρ και στο Τέξας, θα βάλουμε τα δυνατά μας και θα εστιάσουμε κυρίως στο να βρούμε το κατάλληλο στήσιμο για τον αγώνα. Μόνο εδώ στην Jerez δεν έχω κερδίσει ποτέ στο παρελθόν, όμως δεν νομίζω ότι θα σπάσει αυτή η παράδοση φέτος".

Ο Jorge Lorenzo - ο οποίος έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης στην εν λόγω πίστα από το 2011 - είχε την τιμή να δώσει το όνομά του σε μια από τις στροφές της πίστας, την τελευταία. "Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για μένα", σχολίασε ο Ισπανός άσος. "Έκανα το ντεμπούτο μου εδώ κι έχω κερδίσει αρκετές φορές στο παρελθόν. Η τιμή που μου έγινε πάντως είναι πολύ σημαντική, μεγαλύτερη κι από έναν Παγκόσμιο Τίτλο! Λίγοι είναι αυτοί που μπορούν να κερδίσουν έναν Παγκόσμιο Τίτλο και ακόμα λιγότεροι αυτοί που έχουν δώσει το όνομά τους σε μια στροφή. Όσο για τον αγώνα, η Jerez είναι μια πίστα που ταιριάζει στηνYamaha και στο οδηγικό μου στυλ".

Ένας από τους αναβάτες που δεν πρέπει κανείς να υποτιμήσει, είναι ο Cal Crutchlow. Ο Βρετανός είχε βρεθεί στην κορυφή στο χειμερινό τεστ που έγινε στην ισπανική πίστα, ενώ έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη φετινή σεζόν. "Είναι πάντα ωραία να έρχεσαι στην Jerez",υπογράμμισε ο αναβάτης της Tech 3. "Ο φετινός θεωρώ ότι θα είναι ένας από τους πιο δύσκολους αγώνες της χρονιάς, σε μια πίστα που κρύβει κινδύνους για όλους στην εκκίνησή της. Προφανώς κι έχω περιθώριο για να πάρω μια ακόμα καλύτερη θέση, όμως προτιμούμε να κάνουμε μικρά βήματα κάθε φορά. Δεν θα κερδίσω έναν αγώνα από τη μια στιγμή στην άλλη, έτσι ξαφνικά...!"

Ο Andrea Dovizioso συνεχίζει την εξέλιξη της νέας του μοτοσυκλέτας, ενώ στην Jerez θα έχει και την αρωγή του Michele Pirro σ' αυτόν τον τομέα. "Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από τα αποτελέσματά μας στους δυο πρώτους αγώνες της χρονιάς και ειδικά στο Τέξας", σχολίασε ο Ιταλός. "Θα πρέπει να περιμένουμε μερικούς αγώνες προτού πάρουμε κάποια νέα εξαρτήματα και δούμε τα αποτελέσματα. Εδώ στην Jerez θα είναι μαζί μας και ο MichelePirro, ο οποίος θα δοκιμάσει το νέο πλαίσιο και το νέο μοτέρ σε μια μοτοσυκλέτα που θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε στο τεστ της Δευτέρας". Έχοντας μια καλή 5η θέση στο ενεργητικό του, ο Stefan Bradl θέλει να κάνει το επόμενο βήμα μέσα στην Ισπανία. "Στο Κατάρ έγινε το λάθος και ξεκίνησα τη σεζόν με μια πτώση, ωστόσο στο Austin ήρθε η ανακούφιση. Θα προσπαθήσουμε να τερματίζουμε σε κάθε αγώνα όσο πιο ψηλά γίνεται. Στόχος μας είναι να είμαστε γρήγοροι και κοντά στους πρώτους".

http://www.motograndprix.gr/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όπως φαίνεται τα Yamaha έχουν το πλεονέκτημα.

Πολύ καλός ο Καλ. Του αξίζει μια 100% εργοστασιακή μηχανή και υποστήριξη ώστε να δούμε πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπωμπωμπω, βλέπω τις κόκκινες μπαμπούσκες και με πιάνει τρόμος μόνο στη σκέψη ότι οι ντουκατοαουνταίοι προσπαθούσαν να τον πείσουν να μείνει και να μη φύγει στη γιαμάχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ κουκουρουκου η κατάταξη.Δεν είναι να δίνεις και πολύ βάση....Εις αύριο τα σπουδαία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ κουκουρουκου η κατάταξη.Δεν είναι να δίνεις και πολύ βάση....Εις αύριο τα σπουδαία.

Σωστός :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1 99 Jorge LORENZO SPA Yamaha Factory Racing Yamaha 286.0 1'39.562

2 35 Cal CRUTCHLOW GBR Monster Yamaha Tech 3 Yamaha 287.5 1'39.733 0.171 / 0.171

3 26 Dani PEDROSA SPA Repsol Honda Team Honda 289.0 1'39.757 0.195 / 0.024

4 46 Valentino ROSSI ITA Yamaha Factory Racing Yamaha 284.9 1'39.874 0.312 / 0.117

5 93 Marc MARQUEZ SPA Repsol Honda Team Honda 287.7 1'39.889 0.327 / 0.015

6 19 Alvaro BAUTISTA SPA GO&FUN Honda Gresini Honda 287.9 1'40.507 0.945 / 0.618

7 29 Andrea IANNONE ITA Energy T.I. Pramac Racing Ducati 283.8 1'40.574 1.012 / 0.067

8 8 Hector BARBERA SPA Avintia Blusens FTR 275.0 1'40.736 1.174 / 0.162

9 41 Aleix ESPARGARO SPA Power Electronics Aspar ART 272.5 1'40.738 1.176 / 0.002

10 69 Nicky HAYDEN USA Ducati Team Ducati 282.8 1'40.837 1.275 / 0.099

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ καλός ο Καλ. Του αξίζει μια 100% εργοστασιακή μηχανή και υποστήριξη ώστε να δούμε πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει.

Μιλαει πολυ ομως...

Ο Cal Crutchlow έχει εκφράσει πολλές τη διαφωνία του με τη Yamaha η οποία δεν του παρέχει εργοστασιακή μοτοσικλέτα στην ομάδα της Tech3. Ο Βρετανός δεν μασάει τα λόγια του και αυτήν τη φορά από τη Jerez επιτέθηκε ξανά στη Yamaha λέγοντας πως τον πρόδωσε καθώς όχι μόνο δεν του δίνει τα εξαρτήματα που ζητάει, αλλά καλοβλέπει τον Pol Espargaro να πάρει τη θέση του και μάλιστα με εργοστασιακή μοτοσικλέτα.

Ο Crutchlow είπε στο debrief του την Πέμπτη στους δημοσιογράφους. «Δεν δείχνουν να ενδιαφέρονται για μένα για την επόμενη χρονιά, υπάρχει πολύς θόρυβος για τον Pol Espargaro. Θέλουν να του κάνουν συμβόλαιο και να του δώσουν εργοστασιακή μοτοσικλέτα, αλλά όχι σε μένα. Γιατί λοιπόν να μείνω; Αλλά αν πάω στην Ducati δεν θα είναι εύκολα, ο Hayden θα κάνει τα πάντα για να μείνει, θα πάρει μέρος σε ένα εκατομμύριο event της εταιρίας».

Ο Cal Crutchlow έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος του 2013 και ήδη έχει αρχίσει να εξετάζει τις επιλογές του για το μέλλον.

http://www.msfree.gr/ms.php?id=30215

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επεσε ο Λορ. ή μου φανηκε;;;

Μπα λαθος μου. Δεν προλαβα να δω ποιος επεσε.

Τροποποιήθηκε από τον stakhs

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tι επαθε ο μικρος και δεν ειχε την αποδοση των 2 προηγουμενων αγωνων ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα