Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 Την Πεμπτη 25/4 και απο τις 20+00 να τα πουμε και να τα πιουμε στο γνωστο BEER ART στα λαδαδικα με πολλα θεματα προς συζητηση στην ατζεντα, οπως Νεο track day Νεα εκδρομικη καταδρομικη(ΚΟΝΤΙΝΗ) Να παρει ο θειος Μητσος το νεο ελικα με τα νερα Η μηπως να βαλει βοηθητικες στον ταφο του? Ο Αλλος και το ΝΕΟ τιτανιουχο λαστιχο του....... Ο σταυρακης,και πως θα ΞΕΚΟΥΛΑΘΕΙ...... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) Υπαρχει και ΝΕΟ θεμα συζητησης Θειο Ντενη στο προσκηνιο, Ο ΧΑΜΠΟΣ ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΝΕΟ KTM 1190 ADV η οχι Θα φρεζαρει τα παντα στο περασμα του με αυτο η ας κατσει καλυτερα με τον αεροψυκτο ταφο του? συζητηστε το ,κι ας μην ειμαι εγω Τροποποιήθηκε Απρίλιος 23 , 2013 από τον xampos 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜπάμπηςXT660X 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 Να φανταστώ πολύ δύσκολα για Παρασκευή..;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 Λεω Ναι στην μπυροκατασταση μεχρι να προκυψει κατι αλλο και να πω οχι :D Αν και οπως το βλεπω ο μονος τροπος να ξεκουλαθω ειναι να μου στρωσετε κομματια με γερμανικη ασφαλτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty 1 136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 Θα περασω να σας δω γιατι μου λειψατε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 Πάλι Πέμπτη ρε παιδιά........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΛΟΣ 338 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 Μέσα γιατί ΟΧΙ Πάντως το νέο τιτανιουχο λάστιχο μπήκε και περιμένει ΝΕΑ ΛΑΙΜΟΥΔΑΚΙΑ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o mikros gaidaros 456 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 τώρα που ήρθε η άνοιξη και ανθίζουν τα λελούδια άνετα μπύρες ΑΝΕΤΑ... :cheers: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kotsos_007 119 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 Αυτή την φορά δεν το χάνω...!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 Λεω να σας ερθω μια βολτα κι εγω 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 Άμα μπορέσω να ξυπνήσω θα περάσω και εγώ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BurningBeard 1.361 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 Αν είμαι στη σχολή και τελειώσω με εργασίες κλπ παίζει να περάσω μετά τις 21:00, αλλιώς δύσκολα (καθότι μπανταρισμένος και αμήχανος). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bilitsos 112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2013 Και γω εκειιιιιιιιι.. Θειε ντενη θελω να σε ρωτησω και κατι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o mikros gaidaros 456 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2013 Αν είμαι στη σχολή και τελειώσω με εργασίες κλπ παίζει να περάσω μετά τις 21:00, αλλιώς δύσκολα (καθότι μπανταρισμένος και αμήχανος). έλααααα έλααααα έλααααα... τώρα π έπεσες κίολας το μόνο που ονειρεύομαι εδώ και μέρες ειναι να πίνουμε μπύρες να σε κοιτάω ετσι αγεροχος που είσαι να μου λές πως αγόρασες το οικόπεδο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2013 Άμα μπορέσω να ξυπνήσω θα περάσω και εγώ Και εγω το ιδιο, για τον ιδιο ακριβως λογο, για τον ιδιο ομως. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2013 (τροποποιήθηκε) Και εγω το ιδιο, για τον ιδιο ακριβως λογο, για τον ιδιο ομως. Που και να κανατε το ιδιο επαγγελμα δηλαδη!!! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 24 , 2013 από τον steven_04 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2013 Ε γαμώτο. Κάθε φορά που κανονίζεται μπυροκατάσταση η ημερομηνία πέφτει σε meetings για τη δουλεια μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vic 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2013 να παραιτηθείς πάραυτα! εγω μεσα ειμαι, το πα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billakos21 147 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2013 Λεω να ερθω... Ανευ ταφου! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o mikros gaidaros 456 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2013 Λεω να ερθω... Ανευ ταφου! αντε ελα ρε... επειδη επεσε η μικρη σου ομαδα ΄β εθνικη... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosxlv650 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Λέω να έρθω κι εγώ απόψε :) Που είναι το beer art? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Λέω να έρθω κι εγώ απόψε :) Που είναι το beer art? Εδώ είναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosxlv650 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Εδώ είναι thnx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kotsos_007 119 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Φοβού τον άρχον κα-ζι-αρ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kotsos_007 119 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 Τι εγινε ρε παιδες; Περασα μια βολτα κ ουτε μηχανουλες, ουτε καμια μεγαλη παρεουλα. (Δεν ξερω και κανεναν!) Δεν εγινε ιδιαιτερη μαζωξη υποθετω; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες