argentinos10 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2013 εχω μια arrow και βαζω πετροβαμβακα και μου τον καιει σε 3-4 μερες! αν βαλω πετροβαμβακα fmf λετε να κρατησει παραπανω? τι να κανω βασικα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aggeloskos 83 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2013 Όταν λες στον καίει??? Τι ακριβώς εννοείς? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2013 Δεν μένει τίποτα μέσα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
argentinos10 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2013 Δεν μένει τίποτα μέσα? τιποτα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
argentinos10 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2013 εχετε καμια ιδεα τι να κανω! ειναι κριμα να πεταξω την εξατμιση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2013 Δε θέλει πετροβαμβακα . Κάπως αλλιώς το λένε το ηχομονωτικο για τις εξατμίσεις , βρίσκεις σε μαγαζιά με είδη για μοτο με κάτι σα 10-14€ ή στο όποιο συνεργείο εξατμισεων . Συνήθως είναι φύλο και κόβεις και τυλίγεις γύρω από τη φλογέρα κλασικά αλλά πριν βάλε μια πολύ ψιλή είτε γύρω από τη φλογέρα για ΒΑ μη τρώει το υλικό . Εναλλακτικά πας σε εξατμισα και με ~25€ καθαρισες . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2013 Οταν βαζεις μεσα πετοβαμβακα το πιεζεις για να ειναι σφικτο το υλικο μεσα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2013 Το πιέζεις ναι αλλά όχι πάρα πάρα πολύ για να κάνει δουλειά ως ηχομονωτικο . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toumpas 383 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2013 Βάλε FMF ή Η&V, θα δείς οτι θα κρατήσει. Δεν θα ξεχάσω τις εποχές με τα δίχρονα που στούμπωνα μέχρι και στουπί μέσα, γέμιζε δίχρονα και στα φανάρια είμουν ο φόβος και ο τρόμος με τους καπνούς που βγαίνανε. Αφού δεν κάηκα ζωντανός, όλα οκ ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2013 Αποκλείεται να είναι πετροβάμβακας και να τον καίει.Είναι αυτός με την μια του μεριά κολλημένη σε αλουμινόχαρτο; Μάλλον τα αέρια τον διαλύουν και τον πετάνε έξω χαρτοπόλεμο. Εγώ στο ΧΤ τον έχω 2 χρόνια τώρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
argentinos10 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2013 (τροποποιήθηκε) Αποκλείεται να είναι πετροβάμβακας και να τον καίει.Είναι αυτός με την μια του μεριά κολλημένη σε αλουμινόχαρτο; Μάλλον τα αέρια τον διαλύουν και τον πετάνε έξω χαρτοπόλεμο. Εγώ στο ΧΤ τον έχω 2 χρόνια τώρα. ναι αυτος που η μια πλευρα ειναι κολλημενη σε αλουμηνιοτετοιο! εχω βαλει ψιλη σιτα και δεν νομιζω να το πεταει μαλλον το καιει! Οταν βαζεις μεσα πετοβαμβακα το πιεζεις για να ειναι σφικτο το υλικο μεσα? δεν γινεται να το στουμπωσω καλα γιατι η φλογερα ειναι κολημενη στο τερμα τελικο! και η εξακτιμιση εχει περτσινια μονο στιν πισω πλευρα! οποτε δεν γινεται! απλα το τυλιγω στην φλογερα οσο πιο πολυ μπορω και το βαζω! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 21 , 2013 από τον argentinos10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
argentinos10 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2013 Δε θέλει πετροβαμβακα . Κάπως αλλιώς το λένε το ηχομονωτικο για τις εξατμίσεις , βρίσκεις σε μαγαζιά με είδη για μοτο με κάτι σα 10-14€ ή στο όποιο συνεργείο εξατμισεων . Συνήθως είναι φύλο και κόβεις και τυλίγεις γύρω από τη φλογέρα κλασικά αλλά πριν βάλε μια πολύ ψιλή είτε γύρω από τη φλογέρα για ΒΑ μη τρώει το υλικό . Εναλλακτικά πας σε εξατμισα και με ~25€ καθαρισες . δηλαδη ο εξατμισας περνει 25 ευρω? κι αν ναι ξερει κανεις σαλονικα που να παω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpn_sakis 697 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2013 (τροποποιήθηκε) 1. πριν βάλεις το μονωτικό σου τυλιξες με σιτα την φλογέρα της εξάτμισης? 2. ΣΟΣ χρησιμοποιησες τυφλά πριτσίνια ή τα απλά??? Οπωσδήποτε θελει τυφλα πριτσίνια ενα καλής ποιότητας 4τ μονωτικό εχει περίπου 30ε και σιτα θα βρεις σε μαγαζιά που πουλάνε εργαλεία Τροποποιήθηκε Απρίλιος 21 , 2013 από τον jpn_sakis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΝΤΙΝΑΚΟΣ 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2013 Υαλοβάμβακας λέγετε αυτό που έβαλες. Έβαζα κι εγω στην εξάτμιση του DT, αλλά σε κάνα 2 μηνο τον έκανε κομμάτια, δεν κάνει δουλειά για πολύ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2013 Ναι αυτό δε κάνει δουλειά , την είχα πατήσει παλιά κι εγώ , μετά από λίγο καιρό δεν έμενετίποτα . Το σωστό υλικό έχει άσπρο χρώμα . Ακριβώς πως το λένε δε ξέρω μιας και ένα αρκετά μεγάλο φύλο κοστίζει ~14€ από ένα μοτομαγαζο αλλάζω μια στα 2 χρόνια ή ενάμιση χρόνο οπότε δε το θεωρώ τόσο μεγάλο κόστος για να τρέξω να μάθω τι είναι και να το παρω λίγο φθηνότερα από μαγαζί με τέτοια είδη..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-Giorgos- 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2013 για να μην ανοιγω καινουριο θεμα, αυτο χρησιμευεο μονο στο να μην κανει θορυβο η βοηθαει και σε κατι αλο? ειτε μιλαμε για 2τ ειτε για 4τ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2013 Βοηθάει και για θόρυβο αλλά και για τη μακροζωία του τελικού και βέβαια στην απόδοση , τελικό με διαλυμένο υλικό = χάνει κάτι πουλαρακια . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostaras251 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2013 Βοηθάει και για θόρυβο αλλά και για τη μακροζωία του τελικού και βέβαια στην απόδοση , τελικό με διαλυμένο υλικό = χάνει κάτι πουλαρακια . Δηλαδή το δικό μου που πιστεύω δεν έχει δήγμα πετροβαμβακα άμα βάλω θα δω διαφορά? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2013 Είπαμε όχι πετροβαμβακας . Μη περιμένεις ότι θα δεις 10 άλογα πάνω απλά ένα κλικ καλύτερο. Και θα κάνεις λίγο λιγότερο θόρυβο και δε θα κινδυνεύει το τελικό σου να κάνει καμία ρωγμή μιας και το υλικό που έχει μέσα του βοηθάει και στην απαγωγή της θερμότητας των αερίων Όποιος άπιστος ας γκουγκλαρει/ψάξει και θα δει ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2013 Υπάρχει και ένα άλλο υλικό που είναι σαν σύρμα για κατσαρόλες. Χιλιάδες ψιλά συρματάκια που φτιάχνουν ένα σύνολο αθόρυβο και άκαυστο.Βγαίνει σε φύλλο σαν τον πετροβάμβακα. Το χρησιμοποιεί η ΥΑΜΑΗΑ στις μαμά εξατμίσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-Giorgos- 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2013 αφου ειναι και ενα κλικ καλυτερα, στα 2τ σκουτερ φανταζομαι βρισκετε στο σιγαστηρα, πως μπορω να ξερω αν εχει μεσα υλικο και πως θα βαλω αν δεν εχει? επησεις να βαλω πετροβαμβακα η κατι αλο? τι αλο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2013 (τροποποιήθηκε) Δε το αλλάζουμε όταν φύγει/καεί όλο , εκεί το χάσαμε το παιχνίδι . Πάμε σε κάποιο μοτομαγαζο και ζητάμε υλικό για τελικό μας λέγοντας αν είναι 2Τ ή 4Τ ή κάπου που ασχολούνται με εξατμίσεις αυτοκινήτων και ψωνίζουμε υλικό . Αν πάμε σε εξατμισα για μοτο ίσως να μη μας δώσειγια ευνόητους λόγους... Στο YouTube έχει άπειρα βιντεάκια αν χτυπήσουμε muffler repack ή how to change muffler package . Ίσως να μη δούμε τη δικιά μας εξάτμιση αλλά μας βάζει στο νόημα ! Πάντα γάντια μιας χρήσης , αλλιώς τσούζει... Αν δεν έχουμε τα σωστά εργαλεία γι αυτή τη δουλειά πχ κάποια τελικά έχουν πριτσινια άρα θα χρειαστεί με το καλημέρα δραπανο τρυπανακι σωστής διαμέτρου πριτσινια και πριτσιναδορο μετά ε τότε απλά πάμε σε έναν εξατμισα και με ~20€ κάνει αυτός τη δουλειά , μια δουλειά που σε ένα μοτο πολιτικής χρήσης χρειάζεται μια στα 2 χρόνια πάνω κάτω οπότε δεν είναι κάποιο ποσό σοβαρό . Τροποποιήθηκε Απρίλιος 21 , 2013 από τον Smias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2013 Κεροβαμβακας λεγεται το υλικο .Στην αρχη ζητουσα και γω πετροβαμβακα αλλα μου εδωσαν αυτο,και ενας λογως ειναι οτι δεν καιγεται.Σου κοβουν κομματι,δεν ειναι αναγκη να παρεις ολοκληρο φυλλο.Το πουλανε σε μαγαζι με παρομοια υλικα στον Πειραια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
argentinos10 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2013 Κεροβαμβακας λεγεται το υλικο .Στην αρχη ζητουσα και γω πετροβαμβακα αλλα μου εδωσαν αυτο,και ενας λογως ειναι οτι δεν καιγεται.Σου κοβουν κομματι,δεν ειναι αναγκη να παρεις ολοκληρο φυλλο.Το πουλανε σε μαγαζι με παρομοια υλικα στον Πειραια. θα δοκιμασω κεραμοβαμβακα! σε μαγαζια με υλη οικοδομων θα βρω? Υαλοβάμβακας λέγετε αυτό που έβαλες. Έβαζα κι εγω στην εξάτμιση του DT, αλλά σε κάνα 2 μηνο τον έκανε κομμάτια, δεν κάνει δουλειά για πολύ. δεν ηταν τετοιο! ναι μεν ηταν σε φιλο αλλα δεν ειχε κιτρινο χρωμα! ξερω τι ειναι ο υαλοβαμβακας! 1. πριν βάλεις το μονωτικό σου τυλιξες με σιτα την φλογέρα της εξάτμισης? 2. ΣΟΣ χρησιμοποιησες τυφλά πριτσίνια ή τα απλά??? Οπωσδήποτε θελει τυφλα πριτσίνια ενα καλής ποιότητας 4τ μονωτικό εχει περίπου 30ε και σιτα θα βρεις σε μαγαζιά που πουλάνε εργαλεία την τυληξα με συτα! βασικα εβαλα 2 πιρτσινια δεν την περτσινωσα ολη! και νομιζω οτι ηταν απλα! δεν ξερω τι ειναι τα τυφλα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpn_sakis 697 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2013 (τροποποιήθηκε) την τυληξα με συτα! βασικα εβαλα 2 πιρτσινια δεν την περτσινωσα ολη! και νομιζω οτι ηταν απλα! δεν ξερω τι ειναι τα τυφλα! τα τυφλά πριτσίνια ειναι ιδια με τα κανονικά μονο που δεν εχουν τρύπα να τα διαπερνάει (φαίνονται ακριβός ίδια με τα κλασικα). ετσι δεν αφήνουν την υγρασία να μπει αλλα ουτε να χανει το τελικό καταστρεφοντας το πολυ ποιο γρήγορα κανόνας για τις εξατμίσεις, πάντα τυφλά ανοξείδωτα πριτσίνια και οχι απλά αλουμινίου http://www.tsamouris....aspx?Cat3=2028 Τροποποιήθηκε Απρίλιος 21 , 2013 από τον jpn_sakis 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες