demian86 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2013 Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω μηχανή και πρόσφατα μετακόμισα Πειραιά. Το νέο μου σπίτι όμως δεν έχει γκαράζ ή πυλωτή. Οπότε εύλογα νομίζω αγχώνομαι για το τι θα κάνω και που θα φυλάω κάτι τόσο ακριβό. Επειδή λοιπόν θεωρώ ότι είναι ένα θέμα που απασχολεί αρκετούς (γιατί δε νομίζω να έχουμε όλοι γκαράζ ειδικά στην Αθήνα) είπα να ανοίξω αυτό το thread ώστε να μπορεί να γράφει ο καθένας τις εναλλακτικές που γνωρίζει. (συναγερμους, κλειδαριες κτλ κτλ ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να γνωρίζει). (Αν το θέμα πρέπει να μεταφερθεί αλλού παρακαλώ να το μεταφέρει κάποιος administrator γιατί δεν ήξερα που ακριβώς να το ανοίξω) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2013 Εγω εχω κουκουλα-συναγερμο-disk lock. το πιο σημαντικο? ειναι αντιεμπορικο το μοντελο μου ,που και να το κλεψουν δε θα ξερουν τι να το κανουν! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
demian86 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2013 καλό θα ήταν να αναφέρουμε και ακριβώς μοντελα συναγερμών και γενικά οτιδήποτε άλλου προτείνουμε ώστε να κατατοπίζονται και οι υπόλοιποι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Avatar 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2013 (τροποποιήθηκε) Εγώ θα σου πρότεινα αντί να δώσεις λεφτά σε συναγερμούς κουλούρες immobilizer disklock κουκούλες άγκυρες και νυχτοφύλακες,να δείς πρώτα αν βρείς κάποιο κλειστό γκαράζ σχετικά κοντά στο σπίτι σου να νοικιάσεις/αγοράσεις γιατί η αλήθεια δυστυχώς είναι οτι αν είναι επαγγελματίες οι κλέφτες (που συχνά είναι) και ξέρουν τι κάνουν (που συχνά ξέρουν) και έχουν σταμπάρει το μηχανάκι σου τότε οτι και να του έχεις πάνω θα το πάρουν. Θες με φορτηγό θες με σπασμένες δισκόπλακες και πλαστικά θα το πάρουν. Τώρα αν δεν βρίσκεις κάνε οτι καλύτερο μπορείς,το bandit μου φοράει απο τον προηγούμενο έναν συναγερμό META (defcon 3) ο οποίος δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα ευτυχώς αλλά είμαι της άποψης οτι ακόμα και οι συναγερμοί που ανοίγουν όταν ένα φύλλο πέσει πάνω στο μηχανάκι μόνο απο κανα πιτσιρίκι που θέλει να πάει βόλτα προστατεύουν...δυστυχώς. Και ναι κάθε φορά που είμαι εκτός σπιτιού και δεν βλέπω το μηχανάκι το έχω ένα σφίξιμο αλλά τι να κάνουμε. Πάντως η εμπορικότητα και η αξία ενός μοντέλου όπως και οι συνθήκες της γειτονιάς που το αφήνεις παίζουν μεγαλύτερο ρόλο απο το τι προστασίες του έχεις φορέσει πάνω για μένα. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 20 , 2013 από τον Avatar Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AngelER 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2013 Εγώ δεν είμαι από Αθήνα αλλά όταν ανεβαίνω για 2-3 μέρες το κάνω αστακό το ERγαλείο! Βάζω: 1.Κουκούλα να μην φαίνεται τι είναι από κάτω. 2. Μία κλειδαριά δισκόφρενου ABUS μπροστά και μία ανώνυμη πάλι κλειδαριά δισκόφρενου πίσω, στις οποίες περνάω και την κουκούλα μαζί για να μην μπορεί να την σηκώσει ο άλλος (έκανα τρύπες στην κουκούλα). (Καλά θα μου πείς την σκίζει αλλά οκ όσο να ναι δεν την σηκώνει ο κάθε περίεργος να δεί) 3.Κουλούρα κλειδαριά για να την δένω στην κοντινότερη κολόνα/δέντρο. ΠΆΝΤΑ παρκάρω κάτω από φωτιζόμενη κολόνα. 4. Συναγερμός SPY 5000 (κινέζικος) με περιμετρικό ραντάρ και με τηλεειδοποίηση (για να μήν σηκώνομαι από το κρεβάτι με το παραμικρό τα βράδια. Βλέπω αν χτυπάει το ραντάρ ή αν την κουνάνε κτλ). Κάθε φορά κάνω 15 λεπτά να κλειδώσω/ξεκλειδώσω την μηχανή και το βαριέμαι άπειρα. Αλλά φαντάζομαι ότι και ο κλέφτης θα βαριέται με την σκέψη να μπει στην διαδικασία αυτή 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Avatar 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2013 Τώρα που το θυμήθηκα γιατί είμαι βλάκας και το είχα ξεχάσει. Δες την περίπτωση ενός gps tracker,ώστε αν στην σηκώσουν να ξέρεις που είναι...αν δεν είχα χώρο πάρκινγκ και έμενα και αθήνα σίγουρα θα έβαζα. Και όπως είπε ο αποπάνω η τηλεειδοποίηση είναι (πολύ) χρήσιμη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AngelER 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2013 Τώρα που το θυμήθηκα γιατί είμαι βλάκας και το είχα ξεχάσει. Δες την περίπτωση ενός gps tracker,ώστε αν στην σηκώσουν να ξέρεις που είναι...αν δεν είχα χώρο πάρκινγκ και έμενα και αθήνα σίγουρα θα έβαζα. Και όπως είπε ο αποπάνω η τηλεειδοποίηση είναι (πολύ) χρήσιμη. Όντως και αυτό που λέει ο φίλος είναι πολύ καλό σε περίπτωση που θα φεύγεις από το σπίτι και δεν θα μπορείς να την ελέγχεις πια. Ε του φούστη πια! Άμα την πάρει με όλα αυτά πάνω τι να πώ? Χαλάλι του!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AngelER 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2013 Ώ ρε και αυτό καλό! Ας βάλω και ένα τέτοιο! :lol: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2013 Παιδια δεν ειναι αναγκη να λετε ακριβως-ακριβως τον εξοπλισμο ασφαλειας που διαθετετε για ευνοητους λογους.... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2013 (τροποποιήθηκε) Γνώμη μου είναι κάποιο γκαράζ (φυλασσόμενο κατά προτίμηση) όσο πιο κοντά σου γίνεται. Τα υπόλοιπα συναγερμοί, κλειδαριές, GPS κτλ είναι καλά και μπορεί να σε σώσουν αλλά στην τελική το μηχανάκι μένει έξω και είναι εκτεθειμένο. Με μια "φορτωτική" έχει γίνει καπνός. Τώρα αν περιμένεις στο συγκεκριμένο θέμα να γράψει ο καθένας παρουσίαση του συναγερμού/κλειδαριάς/GPS/πιτμπουλ που έχει μάλλον θα απογοητευτείς. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 20 , 2013 από τον wolf31 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2013 Χρήσιμο θέμα πιστεύω και με ενδιαφέρει και μένα..Για πείτε οι γνώστες.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2013 Κάθε μέτρο που παίρνεις σου δίνει ας πούμε και μια ελπίδα παραπάνω. Το βασικότερο όμως και η καλύτερη ασφάλεια είναι να βρίσκεται μακρυά από τα αδιάκριτα μάτια, και να μην είναι εύκολα προσβάσιμο. Κλειστό parking κατα προτίμηση φυλασσόμενο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2013 Ώ ρε και αυτό καλό! Ας βάλω και ένα τέτοιο! :lol: Η απαντηση μου... Ανοιγεις την πανω βιδα απο την τρομπα του φρενου, φευγει η πιεση απο το κυκλωμα και το μηχανακι κινειται... Estimated time: ~5 sec 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2013 Αν έχεις μπαλκόνι, στο οποίο αποκάτω μπορεί να προσεγγίσει η μοτό, φτιάξε ένα γερανάκι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2013 Ώ ρε και αυτό καλό! Ας βάλω και ένα τέτοιο! :lol: Βρε συ μήπως είσαι ένα ξανθό παλικάρι που κυκλοφορεί στο Άργος με ένα μαύρο er6n με μπαγκαζιέρα? Έχω την εντύπωση πως πρέπει να φοράει και aftermarket εξάτμιση.... Για πε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AngelER 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2013 (τροποποιήθηκε) Βρε συ μήπως είσαι ένα ξανθό παλικάρι που κυκλοφορεί στο Άργος με ένα μαύρο er6n με μπαγκαζιέρα? Έχω την εντύπωση πως πρέπει να φοράει και aftermarket εξάτμιση.... Για πε.... Ναι φίλε εγώ είμαι! Ο μπαγκαζιERάτος! Η απαντηση μου... Ανοιγεις την πανω βιδα απο την τρομπα του φρενου, φευγει η πιεση απο το κυκλωμα και το μηχανακι κινειται... Estimated time: ~5 sec Καλά άμα το έχει βάλει σκοπό να το κλέψει ο άλλος δεν τον σταματάει τίποτα απλά ότι βάζουμε απλά τον καθυστερεί περισσότερο μέχρι να τον πάρουμε χαμπάρι που λένε και Παιδια δεν ειναι αναγκη να λετε ακριβως-ακριβως τον εξοπλισμο ασφαλειας που διαθετετε για ευνοητους λογους.... Ε λες και ο άλλος πριν το κλέψει δεν θα το "ακτινογραφήσει" πριν κάνει οτιδήποτε? Εμένα δεν με νοιάζει ας ξέρει τι έχω πάνω και να ξέρει και ότι όπου δει την μηχανή μου ότι είμαι και εγώ απέναντι και παρακολουθώ πάντα! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 21 , 2013 από τον AngelER Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2013 ασφαλεια κλοπης αρκετα ακριβο αλλα το μονο σιγουρο. τωρα ποια δε ξερω... δυστυχως κανεις δεν ασφαλιζει μικρες μοτο σκουτερ κλπ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2013 Πάντως δεν είναι και πολύ χρήσιμο να προτείνετε λύσεις για το πώς θα υπερκεράσεις το εμπόδιο του grip lock. Δε θα ήταν συνετό να σβηστούν τα αντίστοιχα ποστ? Και να μην τό' ξερε ένα κλεφτρόνι, τώρα τό' μαθε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2013 Και να μην τό' ξερε ένα κλεφτρόνι, τώρα τό' μαθε. δε το βλεπω να παιζει πολυ αυτο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2013 μια πολύ χάλια βρώμικη βαριά κουκούλα είναι το καλύτερο, σε φάση παρατημένο μηχανάκι, αν περάσει φορτηγάκι σε 4 δευτερόλεπτα ρίχνουν το μηχανάκι μέσα στο βανάκι μαζί με όλες τις κλειδαριές του...και την χάλια κουκούλα, σε περίπτωση που ξέρουν τι παίζει. επίσης μια πολύ καλή ιδέα είναι ένα σκυλί, εντός εκτός δεν έχει σημασία, δέσε τον στη πίσω ζάντα...και τάιζε τον πατημένα ζωάκια από το δρόμο...μετά ούτε εσύ δεν θα πλησιάσεις ξανά το μηχανάκι σου...:) το αμέσως καλύτερο είναι να αγοράσεις πιστόλι οικοδομής και να το καρφώνεις συνέχεια κάτω.... άλλο δεν έχει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2013 δε το βλεπω να παιζει πολυ αυτο.... Καταλαβαίνω τί λες, αλλά δεν είναι όλοι οι κλέφτες επαγγελματίες. Και για να είμαι ον-τόπικ, πιστεύω πώς το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις ένα κλειστό γκαράζ πχ της απέναντι πολυκατοικίας, να πληρώνεις ένα 20ρικο το μήνα. Θα έχεις και την κλειδαριά σου, disc-lock και ό,τι άλλο μπορέσεις να πάρεις και θα κοιμάσαι τουλάχιστον ήσυχος από το να είναι έξω και να τη βλέπουν όλοι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziro 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2013 Αν έχεις μπαλκόνι, στο οποίο αποκάτω μπορεί να προσεγγίσει η μοτό, φτιάξε ένα γερανάκι. δεν είναι κάπως επίφοβο για την ακεραιότητα του μπαλκονιού αυτό; Εκτός κι αν το γράφεις για πλάκα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2013 δυστυχως οτι και να λετε αν δεν εχεις κλειστο παρκιν οτι και να κανεις τα πραγματα ειναι πολυ ευκολα για καποιον επαγγελματια οταν θα δει ενα μοτο στο δρομο θα στο παρει για πλακα οτι και να βαλεις οσο για τα κλειστα γκαραζ οκ στα παιρνουν και απο εκει αμα θελουν ΑΛΛΑ δεν το διακυνδυνευουν και τοσο εγω το εχω σε κλειστο υπογειο οπου μπαινουν τα αυτοκινητα και συγκεκριμενα μεσα στην αποθηκη οπου ειναι και αυτη μεσα στο παρκιν ΚΑΙ κλειδωμενο με λουκετο οπως καταλαβενεται δυσκολα θα ασχοληθει καποιος με την περιπτωση μου καθοτι εχει να αντιμετωπισει 2 πορτες με βαρβατες κλειδαριες ενα πολυ καλο λουκετο επανω στο μοτο και 2 σκυλους οπου με το παραμικρο θα ξεσηκωσουν τον κοσμο απλα θα παει καπου αλλου οπου θα ειναι στο δρομο και θα ειναι πολυ πιο ευκολο 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MAG/FMX 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2013 Αυτες οι κληδαριες στο δισκοφρενο με συναγερμο κανουν τιοποτα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AngelER 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2013 Ε τουλάχιστον αν αναγκαστικά πρέπει να μείνει η μοτοσυκλέτα στον δρόμο, όσο πιο πολλά κλειδώματα της κάνουμε κτλ τόσο πιο πολύ χρόνο θα θέλει ο κλέφτης για να το κλέψει.. Ίσως να προτιμήσει να πάει στο επόμενο που θα είναι πιο "ξέφραγο αμπέλι" παρά να μπει σε αυτή την διαδικασία.. Αυτες οι κληδαριες στο δισκοφρενο με συναγερμο κανουν τιοποτα? Χτυπάνε μόνο όταν κουνηθεί η ρόδα.. Αλλά αν δεν έχεις καθόλου συναγερμό καλή είναι και αυτή πιστεύω.. απλά απ ότι έχω δει το "πυράκι" τους που περνάει στην δισκόπλακα είναι πιο λεπτό από τις άλλες κλειδαριές.. Εγώ θα έβαζα μπροστά μια κανονική με χοντρό πυράκι και στην πίσω δισκόπλακα μία με συναγερμό ίσα για την φασαρία δηλαδή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες