Jump to content
stuntboy

Δικαιωματα πολιτη απεναντι στην αστυνομια.

Recommended Posts

Δεν ξερω τι γινεται αλλα λογικα κανεις ενσταση και μετα παει δικαστικα.

Συμβουλεψου δικηγορο

Δεν υπάρχουν πια δικαστήρια για κλήσεις κ.ο.κ σύμφωνα με κάποιους νόμους. Είναι να τρελαθείς!

Αν έχει κάποιος κάποια συμβουλή δεκτή

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πρέπει να συμβουλευτείς έναν ειδικό. Υπάρχει εδώ μέσα νομίζω ένας δικηγόρος. Αν δει το θέμα θα σου απαντήσει.

Διαφορετικά πήγαινε σε έναν δικηγόρο, εξήγησε του την περίπτωση και θα σου πει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρέπει να συμβουλευτείς έναν ειδικό. Υπάρχει εδώ μέσα νομίζω ένας δικηγόρος. Αν δει το θέμα θα σου απαντήσει.

Διαφορετικά πήγαινε σε έναν δικηγόρο, εξήγησε του την περίπτωση και θα σου πει.

Αν μπορεί ας μου στείλει κάποιος το όνομα του με πμ να επικοινωνήσω μαζί του

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πήγα λοιπόν για τις κλήσεις να κουφαθείτε, πάω κάνω τις ανάλογες συστάσεις και τους παίρνουν τηλέφωνο να δούνε τι έγινε. Το τι ΨΕΜΜΑΤΑ είπανε δεν περιγράφονται μέχρι και ότι πετούσα θα λέγανε στο τέλος, άρα για ποιά δικαιώματα μιλάμε; Χρεώθηκα κάποιες παραβάσεις που δεν έκανα, τώρα τι πέρα από ένσταση; Για πείτε οι γνωρίζοντες;

Δεν υπαρχουν δικαστηρια για τις κλησεις, στον διοικητη πηγαινεις μεσα σε ενα διαστημα απο τοτε που εφαγες την κληση (14 μερες νομιζω) και εκθετεις τις αντιρρησεις σου οπως και εκανες φανταζομαι και αυτος ειναι που μπορει να την ακυρωσει, αλλιως την πληρωνεις κανονικα

Τροποποιήθηκε από τον roulis88

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν υπαρχουν δικαστηρια για τις κλησεις, στον διοικητη πηγαινεις μεσα σε ενα διαστημα απο τοτε που εφαγες την κληση (14 μερες νομιζω) και εκθετεις τις αντιρρησεις σου οπως και εκανες φανταζομαι και αυτος ειναι που μπορει να την ακυρωσει, αλλιως την πληρωνεις κανονικα

Ναι έκανα και είπανε ότι ψέμα θέλεις, το ξέρω ότι δεν υπάρχουνε δικαστήρια ενώ ο ίδιος διοικητής με συμβούλευε να πάω δικαστικώς :uglystupid2: Έχουνε κάνει τέτοιο σύστημα έτσι ώστε να μην μπορείς να βρεις καμία μα καμία άκρη, αλλά άμα ήμουν ο γνωστός του τάδε ή ο συγγενείς του τάδε τότε η κλήση διαγράφονταν. Πόσος κόσμος την έχει πατήσει έτσι, για αυτό τέτοια απέχθεια προς αυτούς από τον κόσμο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι έκανα και είπανε ότι ψέμα θέλεις, το ξέρω ότι δεν υπάρχουνε δικαστήρια ενώ ο ίδιος διοικητής με συμβούλευε να πάω δικαστικώς :uglystupid2: Έχουνε κάνει τέτοιο σύστημα έτσι ώστε να μην μπορείς να βρεις καμία μα καμία άκρη, αλλά άμα ήμουν ο γνωστός του τάδε ή ο συγγενείς του τάδε τότε η κλήση διαγράφονταν. Πόσος κόσμος την έχει πατήσει έτσι, για αυτό τέτοια απέχθεια προς αυτούς από τον κόσμο

Προφανως σου ειπε για δικαστηρια για να τρεξεις τους μπλε για παραβαση καθηκοντος οχι για να προσβαλλεις την κληση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιστεύεις πως αυτό είναι το ΠΙΟ θλιβερό? Πράγματι? Δηλαδή πως ο εκπρόσωπος του νόμου που παρανομεί συνεχώς και με τις ευλογίες του μέσου νοικοκυραίου δεν είναι τόσο τραγικό όσο το οτι κάποιος δεν είναι απολυτα νομοταγής (για παράδειγμα, έχει καμμένο φλας)? Μάλιστα.

Tο τι κανουν αυτοι στο δρομο ομως ξεκιναει απο εμας.Εμεις ανεβαζουμε τους εντολοδοχους τους.

Καμμενο φλας?Αυτο πες το σε οσους απο εμας εχουν φαει τα ποδια τους επειδη καποιος ειχε καμμενο φλας και εστριψε.Οπως κιτρινο και κοκκινο φαναρι.Η να σε στουκαρει ανασφαλιστο.Η ορια ταχυτητος σε κατοικημενες περιοχες.Μν πεις οτι ολοι παμε μεχρι 50.Θα πηδηχτω απο το παραθυρο.Για πηγαινε εξω και οταν λεει η ταμπελα 40 και πας 41 να δεις τι θα γινει.Αν τηρηθουν ολα στο επακρο τοτε δεν θα φτανει ο μισθος να πληρωνουμε μονο κλησεις!!! Αστα.Εγω προσωπικα δεν ειχα περασει κτεο και τελικα κοψανε τοτε οτι δεν ειχα τα χαρτια μαζι για να μην πληρωνω κερατιατικα.

Τωρα το να τσακωνομαστε μεταξυ μας δεν θα βγαλει καπου. Αν με σταματησουν για να κανουν ελεγχο ας τον κανουν.Δεν εχω να φοβηθω τιποτα.

Εχουμε δικαιωματα εχουμε και υποχρεωσεις ομως.Μην τα κανουμε ολα ισιωμα και μονο να απαιτουμε.Εγω απο την μερια μου ετσι τα βλεπω.Και αυτα τα παιδια στην πλειοψηφια τους δεν ειναι ψωνια κτλ.Κανουν επικινδυνη δουλεια,τους εχουν δεμενα τα χερια, για τα παντα τους κατηγορουν ( ακομα και το οτι ο σκυλος τα εκανε μεσα).Το θεμα ειναι οι απο πανω τους.Εμεις μπορουμε να τα αλλαξουμε ολα.Μα ολα.

Οσο για το φιλο με την κληση, αν δεν την πληρωσεις δεν ισχυει πια οτι παει δικαστικα? Νομιζω κατι τετοιο γινοταν.Πας στον διοικητη και αν δεν την σβησει παει δικαστικα.Νομιζω δεν ειμαι σιγουρος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οσο για το φιλο με την κληση, αν δεν την πληρωσεις δεν ισχυει πια οτι παει δικαστικα? Νομιζω κατι τετοιο γινοταν.Πας στον διοικητη και αν δεν την σβησει παει δικαστικα.Νομιζω δεν ειμαι σιγουρος!

Τα κάνανε έτσι ώστε να μην υπάρχει μια δικαστήριο, μακάρι να υπήρχε αλλά δεν! Τώρα περιπένω να ακούσω καμιά συμβουλή το τι να κάνω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τις ωρες που ελεγαν οι τυποι οτι εκανες τις παραβασεις ησουν εκει η σε αλλο μερος?Μπορεις να πεις οτι εχεις μαρτυρα ας πουμε οτι ησουν αλλου εκεινη την ωρα.

Αν το κανανε το θεμα να μην πας δικαστηριο, τοτε εχουν γινει τα παντα για να εισπρατουν χρημα.Μαλλον αυτη η γραμμη θα εχει πεσει.Ερχονται και γιορτες ε?

Τροποποιήθηκε από τον fliper85

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τις ωρες που ελεγαν οι τυποι οτι εκανες τις παραβασεις ησουν εκει η σε αλλο μερος?Μπορεις να πεις οτι εχεις μαρτυρα ας πουμε οτι ησουν αλλου εκεινη την ωρα.

Βεβαιώσανε κλήσεις οι οποίες δεν είχανε σχέση με την πραγματικότητα, στην ένσταση που είχε γίνει τους είχανε ρωτήσει τι έγινε και είπανε ένα σωρό ψέμματα, μάρτυρας λέει δεν υπήρχε χρειάζεται δικηγόρο η κατάσταση γιατί μόνος δεν βγάζεις άκρη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω που βλεπω καθημερινα αστυνομικο να φευγει απο το σπιτι του ξεκρανωτος (η κρανωμενος με τα ρουχα της δουλειας-στρουμφακι)με ενα βερσυς μαυρο χωρις πινακιδες η με το καγκουροαυτοκινητο του με τα καταμαυρα φιμε τζαμια κ τα καγκουροξενον κ που τον πετυχα σημερα με το 5ετων κοριτσακι του αμφοτεροι χωρις κρανος πανω στη μοτο,

τι να κανω??

Τροποποιήθηκε από τον c.l.a.b.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και ειπε ο διοικητης τους οτι δεν μπορει να κανει κατι?

Ναι εν τω μεταξύ εγώ λέει δεν πιστεύω κανέναν και λέει μετά αυτά που λέω δεν στέκουν καθώς του είπανε τι έγινε, ε τότε του λέω πως δεν πιστεύεις κανέναν είναι ότι να ναι :uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω που βλεπω καθημερινα αστυνομικο να φευγει απο το σπιτι του ξεκρανωτος (η κρανωμενος με τα ρουχα της δουλειας-στρουμφακι)με ενα βερσυς μαυρο χωρις πινακιδες η με το καγκουροαυτοκινητο του με τα καταμαυρα φιμε τζαμια κ τα καγκουροξενον κ που τον πετυχα σημερα με το 5ετων κοριτσακι του αμφοτεροι χωρις κρανος πανω στη μοτο,

τι να κανω??

Η πρώτη σου επιλογή είναι να το λες και να το ξαναλές και να κλαίγεσαι ανώνυμα μεταξύ αγνώστων σε κάποιο φόρουμ.

Η δεύτερη επιλογή σου είναι αυτή:

http://www.astynomia...&Itemid=40

Μακάρι να το έκαναν όλοι, αλλά τελικά η λογική «δε γα**έται τώρα, πού να ασχολείσαι...» επικρατεί.

ανώνυμος συντάκτης στο ποντίκι με πηγή την εφσύν. Τώρα μάλιστα, ψώνισες από σβέρκο.

Τροποποιήθηκε από τον Phorever

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η πρώτη σου επιλογή είναι να το λες και να το ξαναλές και να κλαίγεσαι ανώνυμα μεταξύ αγνώστων σε κάποιο φόρουμ.

Μακάρι να το έκαναν όλοι, αλλά τελικά η λογική «δε γα**έται τώρα, πού να ασχολείσαι...» επικρατεί.

ανώνυμος συντάκτης στο ποντίκι με πηγή την εφσύν. Τώρα μάλιστα, ψώνισες από σβέρκο.

Τώρα να σου πω πως ξέρω πως δεν πατάς σε πορείες, δεν θα είχε νόημα καθώς αυτές οι σκηνές έχουν παίξει ακόμα και στις ειδήσεις όπου οι δημοσιογράφοι σφύριζαν αδιάφορα, άρα ο κάθε απληροφόρητος θα ήξερε πως είναι ψωμοτύρι για τα ΜΑΤ.

Αντί αυτού, λέω να περιμένουμε μαζί τις καταγγελίες των ανθρώπων που επώνυμα έκαναν δηλώσεις και προφανώς θα κινηθούν δικαστικά εναντίων του Ποντκιού και της ΕΦΣΥΝ που τους διέβαλλαν με τέτοιο τρόπο.

ΥΓ: Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ του Γιάννη Μπασκάκη στη σελίδα 41 της Εφημερίδας των Συντακτών που κυκλοφορεί

Προφανώς άλλαξε ο όρος της λέξεως "ανώνυμος" και δεν ενημερώθηκα.

Τροποποιήθηκε από τον Le Flwr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τώρα να σου πω πως ξέρω πως δεν πατάς σε πορείες, δεν θα είχε νόημα καθώς αυτές οι σκηνές έχουν παίξει ακόμα και στις ειδήσεις όπου οι δημοσιογράφοι σφύριζαν αδιάφορα, άρα ο κάθε απληροφόρητος θα ήξερε πως είναι ψωμοτύρι για τα ΜΑΤ.

Αντί αυτού, λέω να περιμένουμε μαζί τις καταγγελίες των ανθρώπων που επώνυμα έκαναν δηλώσεις και προφανώς θα κινηθούν δικαστικά εναντίων του Ποντκιού και της ΕΦΣΥΝ που τους διέβαλλαν με τέτοιο τρόπο.

Άλλο λέω εγώ, άλλο (παριστάνεις ότι) κατάλαβες εσύ, σε άλλο επίσης άσχετο πράγμα απαντάς και τελικά για την ταμπακιέρα δεν αφιέρωσες ούτε μισή λέξη. Η συνήθεια που έγινε λατρεία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαζί σου! Μακάρι να το έκαναν όλοι, όντως. Αναρωτήθηκες όμως μήπως γιατί δεν το κάνουν? Μήπως γιατί δεν έχουν εμπιστοσύνη στο εσωτερικών υποθέσεων, μήπως ούτε στη δικαιοσύνη εν γένη? Βλέπει ο clab στις ειδήσεις να ξυλοκοπούν κάποιον, το βλέπει, το βλέπουμε όλοι μας. Και μαθαίνει οτι τελικά, παρά το σάλο και τη δημοσιότητα η κατάληξη είναι αυτή. Πώς μετά να μην περιμένει οτι όχι μόνο δεν θα βγεί κάτι αν κάνει καταγγελεία αλλά θα τον περιμένουν και 2 άτομα ένα βράδυ απέξω απο το σπίτι του να τον κάνουν τουλούμι στο ξύλο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο πεδίο δράσης της περιλαμβάνονται :

• Εγκλήματα του Ποινικού κώδικα που διαπράττουν ή συμμετέχουν σε αυτά αστυνομικοί όλων των βαθμών, συνοριακοί φύλακες και ειδικοί φρουροί, καθώς και όσα εγκλήματα περιλαμβάνονται στη νομοθεσία για τα ναρκωτικά, τα παίγνια, τα όπλα, τις αρχαιότητες, τη λαθρεμπορία και τους αλλοδαπούς.

• Τα εγκλήματα του Ποινικού Κώδικα καθώς και αυτά που προβλέπονται στο άρθρο 2o, 4o και 5o του Ν. 3666/2008 (ΦΕΚ 105 Α) "Κύρωση και εφαρμογή της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών κατά της Διαφθοράς και αντικατάσταση συναφών διατάξεων του Ποινικού Κώδικα" που διαπράττουν ή συμμετέχουν σε αυτά υπάλληλοι και λειτουργοί του ευρύτερου δημόσιου τομέα, καθώς και υπάλληλοι ή αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή Διεθνών Οργανισμών που δραστηροποιούνται στην Ελληνική Επικράτεια.

• Η παραλαβή και ο έλεγχος των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης του αστυνομικού προσωπικού, των συνοριακών φυλάκων και των ειδικών φρουρών και των συζύγων αυτών.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι να κανω??

εγω που βλεπω τ μιση κοινωνια ετσι κ χειροτερα (χωρις φωτα, κρανη, διπλωμα, τετρακαβαλα κ καθε μερα τα ιδια ατομα επι χρονια) γιατι οι μισοι εδω που μενω ειναι ξαδελφοι κ κουμπαροι αστυνομικων τι να πω.

Τροποποιήθηκε από τον ziaba

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άλλο λέω εγώ, άλλο (παριστάνεις ότι) κατάλαβες εσύ, σε άλλο επίσης άσχετο πράγμα απαντάς και τελικά για την ταμπακιέρα δεν αφιέρωσες ούτε μισή λέξη. Η συνήθεια που έγινε λατρεία.

Θα σου έλεγα να εξηγήσεις, αλλά ποτέ δεν το κάνεις καθώς μια αόριστη πρόταση που μοιάζει με απάντηση είναι πολύ πιο "ασφαλής".

Για πε λοιπόν. Λένε ψέμματα λες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν είχα 1€ για κάθε δικαίωμά μου απέναντι στην αστυνομία θα είχα...

ιστορίες άπειρες, προσωπικές και μη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μούσι τσεκ.

Κοτσίδα τσεκ.

Νεαρόν ηλικίας τσεκ.

Μαύρα ρούχα τσεκ.

Τσάντα πλάτης τσεκ.

Ψηλόφτερο μηχανάκι τσεκ.

Κύκλους βλέπεις τσεκ.

Εσύ φίλε μου έχεις όλα τα εχέγγυα για να μας λες ιστορίες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πές μου ότι δεν πρέπει να το άνοιξω το ρημάδι, μάζεψέ με!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα