klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2013 Την Κυριακή που μας πέρασε αποφασίσαμε για μία κοντινή βόλτα, την διαδρομή την έβγαλε ο Στέφανος αλλά τελικά την ώρα της συγκέντρωσης το πουλάκι μου ροχάλιζε. Οπότε ποιος ανέλαβε πλοηγός; (Ναφτίλε μην γελάς) ΕΓΩ !!! Και βέβαια αντί να πάμε εκεί που έπρεπε και είχαμε αποφασίσει, βρεθήκαμε να σουλατσάρουμε κοντά 1 ώρα σε χωματόδρομο στην κορυφή του Παναχαϊκού. Αφιερωμένο στους εντουράδες που συναντήσαμε καθ' οδόν που μας φώναξαν "Που πάτε ρε παιδιά;" Ε δεν είναι και λίγο να κατεβαίνεις τον χωματόδρομο, σκονισμένος με τα εντούρο και να βλέπεις μπροστά σου έναν ninja στα δερμάτινα με bandit. Υπέροχο πράγμα να βρεθείς πάνω από τα σύννεφα με τέτοια θέα. Μην κοιτάτε την γέφυρα ρεεεε για το cb λέω Το τοπίο σχεδόν σεληνιακό με ελάχιστο χιόνι πλέον σε μερικά σημεία. Τα τελευταία έλατα τα είδαμε 15 λεπτά δρόμο πιο κάτω. Και τα δρεπάνια πάνω από τα κεφάλια μας να σφυρίζουν καθώς έσκιζαν τον αέρα. Και κρύο, πολύ κρύο και αέρα. Κρυώνωωωω Ουυυυ τσούζει Ήμασταν τόσο ψηλά που μέχρι και αστροναύτη είδαμε, τον Captain Watercooled να κατεβαίνει από τον θαλαμίσκο 31 Ένα μικρό βήμα για τον άνθρωπό, ένα μεγάλο για την gay κοινότητα με τα leather pants Αφού τον δαγκώσαμε και μας άρεσε αρχίσαμε να κατηφορίζουμε για να ζεσταθούμε με στάση στην Αγία Μαρίνα για χαλάρωση. Στο παρακάτω βίντεο το Νεάτερνταλ aka missing-link κάνει τα πρώτα βήματα του σε όρθια στάση....απολαύστε Ξέρω ξέρω Homo Erectus είναι αλλά το neaterdal μου ακούγεται ποιο primitive. Και μετά από λίγο χρόνο βρεθήκαμε στην Αγία Μαρίνα με την φύση να δίνει παράσταση και εμείς να κάνουμε ηλιοθεραπεία με τα ρούχα για να ζεσταθούμε. Μπουμπούκια μου, για το ίδρυμα και τα 3 σας. More nature !!! Μέχρι και τα βρύα είχαν βγάλει μπουμπούκια. Είδαμε και το σπάνιο βυζόδεντρο (Dendrus siliconius sp boobs) Κοντινή απόσταση, ωραίες εικόνες και ακόμα καλύτερη-γελαστή παρέα. Σύντομα πάλι κοντά σας Los Mourlokomios ΑΑΑΑΑααααααα το ξέχασα...............................ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ !!! 18 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Avatar 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2013 (τροποποιήθηκε) Τι μαλάκας είσαι πέθανα στο γέλιο. Πιο πολλές φωτογραφίες μου δεν είχες να βάλεις? και πιο ελεεινές επίσης? Τροποποιήθηκε Απρίλιος 16 , 2013 από τον Avatar Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2013 Ενας εμεινε αβαπτιστος...και θα εχω μαζι την camera οταν το ZZR μπει χωμα... Για τη βολτα ολα τα λεΦτα ητανε η διαδρομη και φυσικα ο ΠΛΟΗΓΟΣ που εμεινε εντος Αχαϊας...απο ψηλοτερα βεβαια Για την παρεα δε λεω τιποτα...μισοι στην ΚΤΜ λυσσαγανε και μισοι μας κοιτουσαν αφ'υψηλου και ομορφα.Μπραβο παιδες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2013 Ωραία βόλτα σε απόκοσμο μέρος! Και τα δρεπάνια πάνω από τα κεφάλια μας να σφυρίζουν καθώς έσκιζαν τον αέρα. Άμα είναι να κάτσει στραβή με αυτό το μαραφέτι δεν θα έχεις που να κρυφτείς. Σούπερ engineering και θα ήθελα πραγματικά από κοντά να θαυμάσω μία αλλά είδα ένα βιντεάκι κάποτε και σκιάχτηκα. Κάτι σαν αυτό αλλά πολύ πιο εκρηκτικό. http://youtu.be/CqEccgR0q-o Ένα μικρό βήμα για τον άνθρωπό, ένα μεγάλο για την gay κοινότητα με τα leather pants :tooth: Είδαμε και το σπάνιο βυζόδεντρο (Dendrus siliconius sp boobs) :tooth: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2013 Πολύ ωραίες photo ρε παιδιά. Πάντα τόσο ωραίες βόλτες να κάνετε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2013 Χαχαχαχαχαχα οπως παντα φοβερη περιγραφη, που τα βρισκεις λεμε, που τα βρισκεις! Τι ατακες ειναι αυτες! Καλυτερο και απ οτι το θυμομουν το μερος, η θεα ολα τα λεφτα! (εεε πολυ καλυτερο απο εκει που θα σας πηγαινα οποτε μην βαρατε πολυ ) Και εις αλλα οι χωματεροι :clapping2: O Κοσμας εχει βγει τεκνό σε όλες τις φωτο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2013 gr8! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Orlias 457 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2013 Πάντα τέτοια παιδιά! Πολύ όμορφες φωτογραφίες! Καλές βόλτες!!! B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2013 Οπότε ποιος ανέλαβε πλοηγός; (Ναφτίλε μην γελάς) ΕΓΩ !!! Άρχοντα μου εγώ με εσένα πλοηγό, ακολουθώ και στο Βλαδιβοστόκ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Σιβηρία ετοιμάσου :lol: ερχόμαστε μέσω Ουγκάντα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Πανέμορφα μέρη και άψογη περιγραφή. Μπράβο ρε Γιώργο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Μπράβο ωραία βόλτα.. πάντα τέτοια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 η τρελα παει στα βουνα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 και ενα σετακι απο μενα δειτε και το χιονι - Το bandit μετα απο εντουραδα -- και ο φωτογραφος :D 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Θέλω βόλτα με το pro-club ΤΩΡΑ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 Ετοιμάσου Μπιλλάκο, ετοιμάσου B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziro 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 Μπράβο παιδιά! Ωραία βόλτα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 O Κοσμας εχει βγει τεκνό σε όλες τις φωτο χαχαχαχα Στεφανε τωρα το δα Μαημπακιωτισες ακουνε?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 Γειά σας ρε παιδιά με τα ωραία σας ! Γιωργάρα φοβερός βρε ! Ελάτε ρε σείς Καλάβρυτα το Σάββατο να σας δούμε, το μεσημέρι θα φάμε εκεί ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 Γειά σας ρε παιδιά με τα ωραία σας ! Ελάτε ρε σείς Καλάβρυτα το Σάββατο να σας δούμε, το μεσημέρι θα φάμε εκεί ! Λεα να μην θελουμε;Αλλά με τι να ερθουμε βρε Σαββα...αφου δεν εχουμε scooter :vv: ααααα! :rotfl: ετσι για να μην ξεχνιομαστε ασπονδε οΧτρε με το παλιοσκουτερ...This Is propelalias σπικινγκ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos-Patra 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 Ωραια βολτα παλικαρια !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 Γειά σας ρε παιδιά με τα ωραία σας ! Γιωργάρα φοβερός βρε ! Ελάτε ρε σείς Καλάβρυτα το Σάββατο να σας δούμε, το μεσημέρι θα φάμε εκεί ! Που πότε πως γιατί και με τι; ΛΕΓΕΕΕΕΕΕ ΚΟΠΡΕΕΕΕΕΕΕΕ !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 Που πότε πως γιατί και με τι; ΛΕΓΕΕΕΕΕΕ ΚΟΠΡΕΕΕΕΕΕΕΕ !!! Γιώργη θα ξεκινήσουμε κατά τις 08.30, φουλάρουμε και ακολουθούμε αυτή τη διαδρομή : https://maps.google.gr/maps?saddr=%CE%94%CE%B9%CF%8C%CE%B4%CE%B9%CE%B1,+%CE%9C%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B1+%CE%95%CE%B9%CE%B4%CF%8D%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CE%B1,+%CE%94%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE+%CE%91%CF%84%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE&daddr=%CE%9D%CE%B5%CE%BC%CE%AD%CE%B1,+%CE%9A%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%B8%CE%AF%CE%B1+to:%CE%9A%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%AC,+%CE%9A%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%B8%CE%AF%CE%B1+to:%CE%9A%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1,+%CE%91%CF%87%CE%B1%CE%90%CE%B1+to:%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CE%B2%CF%81%CF%85%CF%84%CE%B1,+%CE%91%CF%87%CE%B1%CE%90%CE%B1+to:%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%B9,+%CE%91%CF%81%CE%BA%CE%B1%CE%B4%CE%AF%CE%B1+to:%CE%9A%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%8D,+%CE%91%CF%81%CE%BA%CE%B1%CE%B4%CE%AF%CE%B1+to:%CE%92%CF%85%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%B1,+%CE%91%CF%81%CE%BA%CE%B1%CE%B4%CE%AF%CE%B1+to:%CE%9B%CE%B5%CE%B2%CE%AF%CE%B4%CE%B9,+%CE%91%CF%81%CE%BA%CE%B1%CE%B4%CE%AF%CE%B1+to:E94&hl=el&ie=UTF8&sll=38.022131,23.333588&sspn=0.331043,0.878906&geocode=FRmHRAIdrINmASk3xUbpHa6hFDGaCdRMbnIsJA%3BFZIbQQIdhsdZASn7c-azLgegFDFVKLW0rCybjw%3BFUXKQQIdeYpVASl7BCsTf-NfEzH7prEQUHSaDQ%3BFSY6QgIdaZhRASnldh6RPtlfEzHJ9ZXF4IlTVQ%3BFYFXRAIdimBRASldDUhZ7sRfEzGCSeYVTdt8fA%3BFesYPwIdQI1OASkBhdk3EmNgEzG12OG9_FH0PA%3BFWlFPgIdUwFRASnRUB3WGm9gEzHNTPfZUQOUHQ%3BFRLNPgIdCXtSASnJbJLVfnJgEzGOipAo5QHafg%3BFZT7PgIdWDRUASkZvvuCeAxgEzHwi7niLL0ABA%3BFdJdRAIdBHJmAQ&oq=%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%B1&mra=dme&mrsp=9&sz=10&t=m&z=11 Θα κάνουμε μιά στάση σε πονηρό καφενεδάκι στην Καστανιά για καφεδάκι - μπουγατσούλα και ότι άλλο θέλει ο καθένας και μετά σερί για Καλάβρυτα με καμιά στάση ίσως για κανά τσιγάρο. Υπολόγισε πότε θάμαστε εκεί. Δεν θάμαστε πολλοί, μάλλον τέσσερεις, εγώ ο Βαγγέλης ο TC DRIFT, ο Panag μετά συζύγου και ο Γιώργος ο FZMAN κατά πάσα πιθανότητα. Λεα να μην θελουμε;Αλλά με τι να ερθουμε βρε Σαββα...αφου δεν εχουμε scooter :vv: ααααα! :rotfl: ετσι για να μην ξεχνιομαστε ασπονδε οΧτρε με το παλιοσκουτερ...This Is propelalias σπικινγκ Έλα έλα και η προπέλα πιά μπορεί να ανέβει μια ανηφορίτσα και κανά δυό στροφούλες ! Πόσο είναι από την Πάτρα? Δυό τσιγάρα δρόμος ! Το σκούτερ πάλι 500 τόσα στριφτερά χλμ θα κάνει ! Γιώργη, λεπτομέρειες λοιπές εδώ : http://scooter-hellas-forum.forumgreek.com/t1122-topic Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 Δεν υπόσχομαι, αλλά θα το έχω στα υπ όψιν. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 Σαββα(οπως ξερεις πολυ καλα...)καποιες δουλειές δεν εχουν ΣΚ ελεύθερα παρα μονο ΑΝ κατσει...δυστυχως αυτο το ΣΚ ειμαι και τις δυο μερες δουλεια οπότε (οπως ξερεις παρα πολυ καλα...)αν και θελω να ερθω παρεα σας,δεν θα μπορεσω.Καλα να περασετε φιλε και αναμενουμε φωτορεπορταζ να γουσταρουμε κι εμεις :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες