kostastrl 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2013 Σαββατο 08/4 βραδυ βολτα με το παπι με τα φιλαρακια μου ολοι στα 16-17 ειμαστε, χτυπαει τηλεφωνο ηταν η ασημινα η μεγαλη μου αδερφη που το καλοκαιρι θα εμπαινε στα 21. -τι θες? -τι ωρα θα πας σπιτι? -γυρω στις 01:00, γιατι? -περνα απο το μαγαζι για να σου μιλησω. -το πρωι δε δουλευες? -ναι, εχει γιορτη η εφη και θα μας κερασει. -οκ, εχω να σου πω και εγω. τελειωνουμε την βολτουλα και περασα απο το μαγαζι..... να μιλησουμε. -πες μου? -βιαζεσαι να πας σπιτι? -ναι εχω φροντιστηριο το πρωι και δεν το ξενυχταω. -καλα θα σου πω αυριο, εσυ τι θες? -να μωρε ο γιαννης πηρε το honda wave και επειδη το καλοκαιρι φευγει θα το πουλησει, μηπως πισεις και εσυ τον μπαμπα. -ναι θα μιλησουμε αυριο για αυτο. -πωωω κοιτα ρε ασημινα την μηχανη του χριστακη πολυ τουμπανο(KTM SMR 990) -ναι ωραια ειναι -εγω αυτην μια μερα θα την αγορασω, πως δεν ξερω αλλα θα την παρω!! -καλα μεχρι τοτε διαβασε να περασεις πουθενα γιατι τα εχεις παρατησει τωρα με τις βολτες. -ολα στον καιρο τους..χαχα -καλα θες να καθισεις η βιαζεσαι? -οχι ρε ασημινα ηδη εχω αργησει. -καλως λοιπον, καλο βραδυ!! -επισης και καλα να περασετε!! -ευχαριστω, ααα δουλευω το πρωι στις 9 ξυπναμε στις 8 μισι -οκ τα λεμε το πρωι να κερασεις και καφε. αυτος ηταν και ο τελευταιος διαλογος με την αδερφουλα μου. Σικονομαι το πρωι στις 8 μισι με τις φωνες της μανας μου απο το δωματιο. -καλημερα, γιατι με φωναζεις? -επεσε ο χριστος με την ασημινα με την μηχανη και τωρα τους πανε στο νοσοκομειο. -περιμενε να τους παρω τηλεφωνο. -ελα ελευθερια τι εγινε? -(γελοιο) ολα καλα τωρα ειμαι μεσα στο ασθενοφορο με τν χριστακη και παμε στο νοσοκομειο. περνω την αλλη μου αδερφη. -ελα ροη πως ειναι η ασημινα? -ειναι το προσωπο της μεσ' στα αιματα. οχι ρε πουστη μου δεν ειναι δυνατον λεω. Καπακι τηλεφωνο ο πατερας μου. -παω απο το νοσοκομειο, μην ερθετε δεν ειναι τιποτα για προλυπτικους λογους παμε. ηξερα πως ηταν ψεμα αλλα με καθυσιχασαι αφανταστα. περναει κανα μισαωρο με περνει τηλεφωνο ο πατερας μου. -ελα μπαμπα πως ειναι η ασημινα? -τωρα ερχομαι σπιτι με την ροη. -χεστηκα, αλλο σε ρωτησα. -σε λιγο φτανουμε. -δεν με νοιαζει ανθρωπε μου, πως ειναι η ασημινα? -δεν ειναι καλα. ερχονται σπιτι και μας ανακηνωσαν πως η ασημινα ειναι ψηλα στον ουρανο και οτι απο σημερα ειναι αγγελος. Τα αιτια: το περιστατικο εγινε λιγο πιο κατω απο το The Mall Athens, στις 8 το πρωι, ακριβως πισω απο την μηχανη ηταν οι φιλοι τους με το αμαξι μαζι και η αλλη μου αδερφη. Λιγα μετρα πριν γινει το ατυχημα επειδη καθαριζαν το δρομο αφησαν την μηχανη να περασει και οι υπολοιποι με το αμαξι πηραν αλλο δρομο,ο πραγματογνομονας εβγαλε πορισμα πως πηγαιναν με 57χμ/ω περιπου και πατησαν με το πισω λαστιχο δυο εχμυρα αντικειμενα με αποτελεσμα να σκασει το λαστιχο πανω στην στροφη. η αδερφουλα μου συρθηκε μεχρι το πεζοδρομιο οπου χτυπησε το κεφαλι και εφυγε στους ουρανους απο εκεινη την στιγμη, ενω το αλλο το παιδι εσπασε την λεκανη, τρυπησε πνευμονι και συκωτι ενω εσκισε και το αφτι του, εχει επαφη και σημερα και ενγχειριση για την λεκανη. ηθελα να ειμαι ακριβεις για να σας μεταφερω την εικονα στο μυαλο σας, να ναι καληα και το ασημινακι εκει ψηλα που μας βλεπει και μας προσεχει, και το αλλο το παλικαρι ο χριστακης να πανελθει το συντομοτερο. ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2013 αδερφε νασε καλα να τη θυμασαι δε ξερω τι να πω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2013 Κριμα...........δεν ξερω πραγματικα τι να πω,εχω ανατριχιασει ολοκληρος.... :( Προσοχη μεγαλη σε ολους μας....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2013 Μας μαύρισες την ψυχή ρε φίλε....... κρίμα, πολύ κρίμα. Καλό παράδεισο να έχει η αδερφή σου, κουράγιο και δύναμη σε 'σας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2013 Λεβεντη μπραβο για το σθενος να γραψεις ενω το σπιτι σου εγινε φτωχοτερο... :(... να την θυμασαι την αδερφουλα σου και αυτο το τελευταιο να το λες ΠΑΝΤΑ ... ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AngelER 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2013 Τα συλλυπητήρια μου φίλε.. Τραγικό.. Παιδιά πάντα κράνος.. Και αργά όσο μπορούμε.. Για να τα προλαβαίνουμε όλα.. Καλή δύναμη φίλε μου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2013 ........... Συλλυπητήρια φίλε μου και κουράγιο σε σένα και την οικογένειά σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2013 Kαλο κουραγιο σε σενα και στην οικογενεια σου.. Συλλυπητήρια.. Παντα κρανος παιδες και μαζεψτε χρηματα οσοι δεν εχετε 2ο για να παρετε για τον συνεπιβάτη μια φορα συμβαινει το κακο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
erikos 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2013 τα συλλυπητήρια μου για την απώλεια της οικογένειάς σου.. και τα συγχαρητήρια μου για το μήνυμα που περνάς ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black sheep 565 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2013 κουραγιο φιλε, συλλυπητηρια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2013 Τι να πεις...συλληπητήρια. Κουράγιο μεγάλε, πρόσεχε και ζήσε να την θυμάσαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.873 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2013 Συλλυπητήρια φίλε μου και κουράγιο σε σένα και την οικογένειά σου. Να ζήσετε να την θυμόσαστε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2013 συλλυπητήρια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2013 (τροποποιήθηκε) κουράγιο σε σας με βάση τον τίτλο νόμιζα ότι είχες ατύχημα[ή πήγες να έχεις] και τη γλύτωσες από τύχη με μικροφθορές. δυστυχώς δεν ήταν κάτι τέτοιο, αλλά το χειρότερο. η ανάγνωση έκοβε την ανάσα από την αγωνία. κρίμα και για την αδελφή σου και για το σοβαρό τραυματισμό που έχει ο φίλος σας. υ.γ. το κράνος προστατεύει/σώζει το κεφάλι[και ζωές]. τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει ο υπόλοιπος εξοπλισμός κι η τύχη. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 16 , 2013 από τον yamahito Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S@RDAS 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2013 Συλλυπητήρια φίλε....δεν ξέρω τι να πω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2013 Μαύρισε η ψυχή μου αδερφέ. Συλληπητήρια και να είσαστε καλά να την θυμάστε την Ασημίνα που χάσατε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Relentless 241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2013 Nα ζησετε να τη θυμοσαστε παιδι μου. Κουραγιο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ας ειναι ελαφρυ το χωμα.Μια ερωτηση μονο.Πιεσε κανεις την συγχωρεμενη να μην φορεσει κρανος; Κ Ρ Α Ν Ο Σ Ελληνικοτατη λεξη.Τι δεν καταλαβαινουν οσοι δεν φορανε; Χανονται οι ζωες ετσι στο τιποτα,στο τζαμπα.Τι φταινε οι γονεις,τα αδερφια οι δικοι τους ανθρωποι να περνανε τετοιο κικεωνα μετα μεσα στη θλιψη τη στενχωρια του χαμου αυτου του ανθρωπου; Κρανος ρε τουλαχιστον αν δεν θελετε να φορατε και εξοπλισμο ας μειωσετε τις πιθανοτητες! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 16 , 2013 από τον ΚωσταςΤ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsak8 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2013 Ζησε και για την Ασημινα σου παλικαρι μου. Ζησε οσο πιο καλα μπορεις! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2013 ανατριχιασα φιλε,ποπο κουραγιο! να θυμασαι την αδερφη σου και να προσεχεις! Δεν ξερω τι να πω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2013 Αδερφέ τα συλληπτήρια μου και σε εσένα και στην οικογένεια σου... τι να πω, κουράγιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cris_cb 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2013 Συλλυπητήρια να ζήσετε να την θυμόσαστε. Κουράγιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πανος VFR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2013 Αδερφε κουραγιο σε εσενα και στην οικογενεια σου.Να ζησετε να την θυμοσαστε και να εισαι σιγουρος οτι ειναι ο φυλακας αγγελος σου.Εχω και εγω εναν ...τη Μανουλα μου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2013 Oσο προχωρουσα στους διαλογους τοσο μου σφιγγονταν το στομαχι. Συλληπητήρια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2013 Είσαι τεράστιο παλικάρι! Κρίμα η αδελφούλα σου που έφυγε... Ευχαριστώ για το μάθημα... Συλλυπητήρια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες