Jump to content
Oldirty

BMW R51/3

Recommended Posts

Παιδια αγορασα σημερα μια BMW R51.. σε καλη κατασταση...

μαμα.. σε χρωμα Μπεζ αλλα επιδη ειναι 100% κλασσικη μοτοσικλετα και εγω ειμαι 21 χρονων ψινομε να το κρατισω οσο πιο μαμα μπορω.. αλλα να το κανω boober! ;) τι λετε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Φιλε αυτα τα μηχανακια δεν τα χαλανε.Αστο οπως ειναι,κλασσικο και με διαχρονικη αξια :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το ξερω ρε φιλε... κατανοω την αξια της και με το παραπανω..!!! αλλα δεν γουσταρω ετσι οπως ειναι.. :/ τι να κανω.. και σκεφτομε να μην τη πουλισω ποτε.. ακριβος γιατι ειναι σιλεκτικη..

μικροαλλαγες θελω να κανω.. οχι τιποτα τρελες πατεντες.. απλα

απο 19 που ειναι οι ζαντες θελω να τις βαλω 16.. και το πισω λαστιχο να ειναι φαρδι.

απο 6v που ειναι να το κανω 12v (αυτο επιδη αποτι ξερω τα xenon βγενουν μονο για 12volta)

θα του βαλω ενα τεποζιτο αντι για R51 του R50 που ειναι πιο μεγαλο..

ισιο τιμονακι

και ενα χροματολογιο στα δικα μου γουστα.. οχι αυτα που ευγαζε ο γερμανος.. κατι σε ματ πχ θα γουσταρα /... μπορη να κανω και καμια ριγα..

και πρεπι να σκευτω μια λυση για το πισω φτερο... θελω να το κανω μισο... η θα βρω κατι της αγορας που να μου κανει.. η δεν ξερω μπορη να κοψω το δικο της.. θα το αφισω για το τελος..

ολα τα υπολιπα θα τα αφισω μαμισια τι λες για ολα αυτα??

Τροποποιήθηκε από τον Oldirty

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν κανεις αλλαγες ,αλλα ανα πασα στιγμη θα μπορεις να επαναφερεις τη μηχανη στην αρχικη της μορφη,φτιαξτη οπως τη ονειρευεσαι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να το προσεχεις φιλε μου και...

Φιλε αυτα τα μηχανακια δεν τα χαλανε.Αστο οπως ειναι,κλασσικο και με διαχρονικη αξια :_thumbsup:

:clapping2: :clapping2: :clapping2:

Και μακαρι να σε ακουσουν ολοι οσοι τα εχουν για να τα βλεπουμε και να τα γουσταρουμε.... :wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε μου η μηχανή είναι δική σου (με γεια και καλές βόλτες) και κάνε την όπως θες αλλά αφού ρωτάς θα πω ότι είναι κρίμα να πειράξει κανείς ένα από τα λίγα μηχανάκια που έχουν μείνει αλώβητα για πάνω από μισόν αιώνα. Εκτός αν, όπως λέει και ο vforever, κάθε επέμβασή σου είναι εντελώς αναστρέψιμη.

Αν πάλι θες οπωσδήποτε 16άρες ζάντες και φώτα xenon μήπως να πειραματιζόσουν σε κάποιο χιλιοπουλημένο γιαπωνέζικο και να κρατούσες το BMW σε μια καλά φυλαγμένη γωνία για λίγο αργότερα; :blush2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγώ θα σου πρότεινα να το αφήσεις ως έχει.. Το συγκεκριμένο κατ'αρχήν δεν θα βγάλει όμορφο bobber.. Αν θες bobber χτύπα ένα harley ή από τζαπάν κανενα XS για τα οποία υπάρχουν ολόκληροι οδηγοί μετατροπής σε bobber! Αυτό άστο όπως έχει για μένα.. Ένα βάψιμο αν θες να του κάνεις σε κάποιο πιο μάχιμο χρώμα και να το περιποιηθείς να μην έχει σκουριές κτλ..!

λλά δικό σου είναι κ ότι θες θα το κάνεις και να το χαρείς !!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΧΑΛΑΣ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!! :(

Γιατί οποιαδήποτε μετατροπή κάνεις σε αυτό εκτός εργοστασιακού είναι κρίμα..

Να το κάνεις εργοστασιακό να το κοιτάνε όλοι έτσι! -> :dribble:

:cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαλιστα... καταρχας ευχαριστω για τη συμετοχη σας στο θεμα!!!! :D

τωρα ολοι θα σκευτεστε οτι επεσε μια τετια μιχανη σε εναν σχετικα ανοριμο οδιγο.. οπως και ειναι φυσιολογικο.

μια τετια μιχανη δεν ειναι για μενα.. απο την αποψη οτι εγω θα ηθελα κανα drz να το ξεσκιζω και πιστευω καταλαβενετε τι ακριβος θελω να πω.. αλλα ετσι ηρθαν τα πραματα και τη πιρα.

Λοιπον θα πρεπι να σας τονισω οτι δεν θελω να κανω μαιμουδιες απανω στη γρια μπεμπα...

2 ζαντες θελω να της βαλω....

το φτερο αστο ως εχει..

αλλα τα υπολιπα δεν ειναι κ τιποτα σιγα το πραμα ρε παιδια..

διλαδι το xenon που θελω να βαλω.. θεωριτε βιασμος προς τη μοτοσυκλετα?

η ενα ισιο τιμονακι.. δεν νομιζω οτι το χαλαει..

την το μονοσελο ιδιο θελω να το αφισω!!

μαλλον οταν ειπα οτι το bmw να το κανω bobber σας κουφανε ολους.. οχι δεν θελω να το κανω bobber bobber

θελω να το εχω μαμα απλα να παρω τιποτα ιδεες απτο bobber...που ειναι αυτες που γραφω παραπανω!!!

ριχτε μια ματια εδω....

http://www.youtube.com/watch?v=QEdeRMUs_cYαι εδω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν της κάνεις κάτι για μένα μη χαλασεις κάτι από τα μαμά πράγματα , πχ αν θες μισό φτερό πίσω βγάλε το μαμά και βάλε ένα άλλο που θα το μονταρεις όπως θέλεις εσύ .

Μη κάνεις μη αναστρέψιμες αλλαγές με λίγα λόγια ώστε πάντα να έχεις τη δυνατότητα να το ξανακάνεις όπως ήταν .

Κι εγώ με το drz έχω οοοτι του έχω άλλαξε κάβα ώστε ααααν θελήσω να το κάνω όπως ήταν .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μη το σκοτωνεις... εχει πολυ μεγαλυτερη αξια να το διατηρησεις εργοστασιακο. Αν το περιποιηθεις θα ειναι πολυ πιο ομορφο.

Εγω προσωπικα εχω μεγαλη αδυναμια στα κλασικα ( ισως να φαινεται και απο το dream bike... ) και δυσκολα δεχομαι αλλαγες σε τετοια αγαλματα.

Προσωπικα οταν δω ενα κλασικο παντα θα θαυμασω την πιστοτητα της ρατσας, απο τον σταυλο που βγηκε, παντα θα επαινεσω τον καβαλαρη του...

Σε κατι μετατροπες που θα μπασταρδεψουν την αξια του και την μοναδικοτητα του... θεωρω οτι απλα ο εγληματιας δεν αγαπουσε το θυμα... δεν υπηρχε ερωτικο παθος... αντε τωρα να τρεχεις σε κηδειες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι συμφωνω απολυτα στο να μην κανω μη αναστρεψιμες αλλαγες!!!! θα ηταν ιεροσυλια...

μεχρι να εξιγισω για να καταλαβει ο μαστορας μου τι ακριβος θελω να κανω στη μπεμπα εφαγα 2 μερες... πιγε να με γδαρει μονο και μονο απτη σκεψη οτι θα δεν θα το εχω μαμα :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:dribble: :dribble:

Καλόβολτο ρε φίλε ! Πιστεύω 2-3 μικρο-παρεμβάσεις, διατηρώντας όμως την ουσία, δεν είναι κακή ιδέα! Αρκεί να είναι αναστρέψιμες όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω ! Να την χαίρεσαι ! :punk:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε μου, αυτές οι μοτοσυκλέτες, δεν είναι για πολυκυκλοφορία. Είχαν τα θεματάκια τους, με τον καιρό. Όλο κάτι θα σου έβγαζε κάτι αν την κυκλοφορείς σε καθημερινή βάση. Φαντάσου να της κάνεις και μετατροπή. Η γνώμη μου, να της κάνεις μια πλήρη ανακατασκευή, και να την έχεις για μια βόλτα, ένα Σαββατόβραδο, μια Κυριακή, και όπως ανέφερε και ο AngelER θα είναι όλοι :shock::dribble::worshippy: . Είχα πετύχει ένα Σαββατόβραδο μια τέτοια μοτοσυκλέτα, ίσως ήταν και R25. Ο τύπος την είχε σαν να είχε βγει από το εργοστάσιο, φορώντας και ένα αντίγραφο Γερμανικού κράνους, μιλάμε ήταν όλα τα λεφτά, δεν χόρταινα να την βλέπω. Πίστεψέ με, αν μου έλεγε αλλάζουμε μοτοσυκλέτες (με το XT ήμουν), θα το έκανα... :shades: Κάποια στιγμή είχα την ευκαιρία να αποκτήσω και εγώ κάτι τέτοιο, αλλά που μυαλό και λεφτά...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μηχανή που μετράει μισό αιώνα ζωής και έχει επιβιώσει,σε καλή όπως λες μάλιστα κατάσταση είναι κατα τη γνώμη μου κρίμα να γίνει βάση για οποιαδήποτε μετατροπή.Αν θέλεις να το κάνεις,ο,τι σου είπαν και απο πάνω,να μπορείς να το αναιρέσεις στο μέλλον

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια το εχω για καθυμερινη κυκλοφορια.... (πουλαω το χτακι) λοιπον σημερα βρικα χρονο και πιγα συγγρου (στο φιχ), παραλιακη, μεχρι γλυφαδα.. παιδια..... δεν σας λεω τιποτα..

η μιχανη ειναι ΟΝEIΡΟ... απλα ο τροπος οδιγισης ειναι απιστεφτη εσθιση... πιγενε τοσο αρμονικα.. τοσο ευχαριστα... δεν ξερω και εγω τι μου γινεται.. λες και γ@μουσα.. μιλαμε για ιδονη..

ειναι τελειος διαφορετικη απο οτι αλλου ιδους μιχανη εχω οδιγισει!!!!! εχω ερωτευτει τη μπεμπα!!! διλωνω καψουρα!!! τελος!

και εμπαση περιπτοση.. απλα θα τη βαψω.. και μερικα χρομια.. δεν προκιτε να κανω τις μαλακιες που σκευτομουνα!!!! :wub: :wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφου δεν σου άρεσε έτσι γιατι την πήρες?βεβαια ισως να είχες το σχέδιο τους θέλεις να την κανεις και κινηθηκες βάση αυτού.

Εγω προσωπικα μια τετοια μηχανη δε θα σκεφτόμουν κάν να την πειραξω...και δε στο παίζω ήρεμο μυαλο,ειμαι κι εγω ανήσυχο πνεύμα,ομως σε μια τετοια ιστορική μηχανη δε θα έμπαινα στην διαδικασία της μοντας...

Της αξίζει να ειναι πένα κι ο οδηγός της να την οδηγεί καμαρωτος στους δρόμους...

Βέβαια,δικιά σου ειναι,μπορείς να την κανεις και transformers άμα γουσταρεις.

Καλοταξιδη

Τροποποιήθηκε από τον taksidiotis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια υποσχομε αυριο που θα τη πλινω κι'ολας θα βγαλω φωτο με τη ψιφιακη!!!!! σημερα δεν ειχε μπαταρια γαμωτο !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eλα ρε! Τι πηγες και πηρες τελικα? Ωραιος! χεχε

Καλοβολτη και να την χαιρεσαι! :vv:

Τροποποιήθηκε από τον anotherface

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1 http://imageshack.us/photo/my-images/836/dscn0200j.jpg/

2 http://imageshack.us/photo/my-images/600/dscn0197se.jpg/

3 http://imageshack.us/photo/my-images/534/dscn0199lz.jpg/

4 http://imageshack.us/photo/my-images/694/dscn0203n.jpg/

sorry για τη καθυστεριση παιδια δεν ειχα χρονο να μπω να τις ανεβασω..!!!! οριστε η γρια μπεμπα μου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1 http://imageshack.us.../dscn0200j.jpg/

2 http://imageshack.us...dscn0197se.jpg/

3 http://imageshack.us...dscn0199lz.jpg/

4 http://imageshack.us.../dscn0203n.jpg/

sorry για τη καθυστεριση παιδια δεν ειχα χρονο να μπω να τις ανεβασω..!!!! οριστε η γρια μπεμπα μου!

ωραιος :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ομορφη και σε πολυ καλη κατασταση! Παντως (λεμε τωρα) αν βγαλεις τα φτερα και την σελα μια χαρα μπομπερ ειναι.

Αληθεια ποσο την πηρες ..και ποιο ειναι το καταστημα που εχει τοσες κλασσικες στην βιτρινα του;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα