SRT13 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 (τροποποιήθηκε) Γειά σας Λοιπόν έχω ενα Honda C50 και του εχω βάλει στροφαλο και κυλινδροπίστονο και βγαίνει στα 119 κυβικά. Τι καρμπυρατέρ προτεινετε????? Eγω σκεφτομαι να αγοράσω ενα Keihin PWK 28 ή Keihin 28 PE Ευχαριστώ Τροποποιήθηκε Απρίλιος 10 , 2013 από τον SRT13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggosGLX 497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 Ενα ΚΕΙΗΙΝ 18αρι ή 20αρι προτεινω να ειναι και λιγο οικονομικο. Σκεψου οτι το ιννοβα με 18αρι κινειται μια χαρα για 125 κυβικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SRT13 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 (τροποποιήθηκε) Τωρα του έχω ενα 20άρι Keihin αλλα δν παει δυναμη έχει αλλα δεν πάει ασ πουμε 0-100 στα 500 μετρα ενω με ενα Keihin 28 PWK έσπαγε στα 350. + οτι καίει και τωρα πολυ βενζινη. Για αυτο ρωταω, αφου καιει που καει να μην του βαλω το 28αρι αντε ενα 24-26 να ειμαι ενδιάμεσα σε δύναμη και άνοιγμα. 18αρι δεν του βαζω γιατι τότε δεν κουναει. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 10 , 2013 από τον SRT13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziaba 356 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 +1 για οικονομία κ δύναμη χαμηλά θα πας σε αυτα τ χιλιοστά. το 28άρι είναι υπερβολή να φανταστείς τόσα χιλιοστά καρμπ φοράει το απριλια ρσ125 που ναι 30άλογα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 Ιδια κυβικα ειμαστε και περιπου τα ιδια πραγματα. Εγω ειχα πριν mikuni 26 γνησιο αλλα τωρα αγορασα καινουργιο polini pwk 28 και σκληρο ελατηριο της kitaco. Αλλο μηχανακι, αρπαζει πιο γρηγορα. Tα polini ειναι πιο οικονομικα αλλα το ιδιο αποτελεσματικα σε αποδοση οπως και τα αντιστοιχα της uma πιστεψε με. Στη συνεχεια καλο ρυθμισμα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 Δοκίμασε να ρυθμίσεις σωστά αυτό που έχεις τώρα . Αν πχ έκανες υπερκυκυβισμο σε διάμετρο τότε συνήθως ρίχνεις το κύριο ζιγκλερ κάποια νούμερα κάτω . Αν πχ έχεις κύριο ζιγκλερ τώρα 150 τότε δοκιμάζεις ένα 140 και βλέπεις πως πάει καλύτερα η χειρότερα ? Αν καλύτερα τότε το ρίχνεις κι άλλο πχ 135 και βλέπεις . Υπόψην το κύριο ζιγκλερ παίζει ρόλο από τα 3/4 της διαδρομής του γκαζιού και πάνω , τις δοκιμές τις κάνουμε με ζεστό μοτέρ (να έχεις κάνει μια 5-10λεπτή βόλτα) . Μόνο με ολοκληρωμένες δοκιμές θα βγάλεις άκρη . Ένα απλά πολύ μεγαλύτερο καρμπυρατερ δε θα διορθώσει κάτι από μόνο του . 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SRT13 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 (τροποποιήθηκε) εχω κανει και σε διάμετρο 53mm αλλα και σε διαδρομή 54mm επισης τα εχω δοκιμασει αυτα και μονο με ποιο μεγαλο καρμπιρατερ πηγαινει καλυτερα Τροποποιήθηκε Απρίλιος 10 , 2013 από τον SRT13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 Ιδια διαδρομη και χιλιοστα πιστονι εχουμε. Εγω εχω 28 pwk και απολυτα ευχαριστημενος αλλα αν τα δωσεις καιει λιγο παραπανω οχι τρελη διαφορα. Μεσσαιο σχετικα γραναζι για να πιανει γρηγορα τα χλμ και να πηγαινει πιο ξεκουραστα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggosGLX 497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 Οταν μας μιλαει ο παλιος τι να πουμε και εμεις τα γατακια? Δοκιμασε να βαλεις και διαφορετικο γραναζωμα. Ισως εχεις πολυ κοντο και νομιζεις οτι δεν πηγαινει βημα. Οσο για το 18αρι πληροφοριακα ο ιννοβα ειναι 53χ57 αν θυμαμαι καλα και με μαμα καρμπυρατερ και ενα δοντι λιγοτερο (μπορει και μεγαλυτερο δεν θυμαμαι τωρα) στο μπροστινο γραναζι τα γραφει πολυ καλα για τα κυβικα του. Το ειδα και απο κοντα και τρελαθηκα! Σκεψου επισης μοτερ ιννοβα 57χ57 φορουσε 26 και σκοτωνε και ηταν ιδανικα για αυτο μηπως ειναι (λεω εγω δεν ξερω) λιγο υπερβολικο το >26αρι για τα δικα σου κυβικα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SRT13 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 Ιδια διαδρομη και χιλιοστα πιστονι εχουμε. Εγω εχω 28 pwk και απολυτα ευχαριστημενος αλλα αν τα δωσεις καιει λιγο παραπανω οχι τρελη διαφορα. Μεσσαιο σχετικα γραναζι για να πιανει γρηγορα τα χλμ και να πηγαινει πιο ξεκουραστα. δηλαδη τι γραναζια να του βάλω??? 14-36 θα είναι καλα?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggosGLX 497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 Μιας και ο στροφαλος σου ειναι 54αρης προτεινω καλυτερα να δοκιμασεις 15 - 36 να δεις πως παει και αν βλεπεις οτι δεν παει οπως θα ηθελες πεφτεις ενα δοντι μπροστα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2013 (τροποποιήθηκε) Τα ιδια γραναζια περιπου που σου προτεινει ο φιλος απο πανω, εγω φοραω 14-34. Εξαρταται και απο τα υπολοιπα καρμπυρατερ, εκκεντροφορο κτλ. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 11 , 2013 από τον klaipelas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggosGLX 497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2022 Την 9/7/2022 at 10:30 ΜΜ, το μέλος Innovamono έγραψε: Φίλε για ένα 54*54 τι καρμπυρατέρ να βάλω? 24? Θα πρότεινα ένα 26αρι ή 28αρι καλής ποιότητας και μετά επαφίεται στην δοκιμή με τα ζιγκλέρ να βρεις τον συνδιασμό που θα σου αποδώσει καλύτερα απο όλους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες