Jump to content
Sign in to follow this  
stroumfas

Aprilia Dorsoduro vs KTM Duke III

Recommended Posts

Kαλησπερα σε ολους και καλη σαρακοστη.ειμαι λιγο πριν αγορασο μηχανη και βρισκομαι σε τρομεροτατο διλημα.θελω την βοηθεια σας.ειμαι μεταξυ aprilia dorsoduro και KTM Duke III.εχω ακουσει πολυ καλα λογια και για τις δυο.τις εχω οδηγισει και τις δυο.ειναι ''κατσικια'' και οι δυο.γι'αυτο ζηταω την γνωμη απο εσας.δεν εχω ασχοληθει με ευροπαικα μηχανακια και δεν ξερω πολλα.θελω να μαθω και τα υπερ και τα κατα και για τα δυο.τι να προσεξω?ειναι ελλατωματικα?τα παντα...σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων...φιλικα Βασιλης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

δεν υπαρχει λογος να εχεις διλλημα,ειναι διαφορετικα μηχανακια και για αλλη χρηση το καθενα.

αν εισαι καγκουρας-παιχνιδιαρης το KTM ειναι αστερι αλλα δεν θα κανει με την ιδια ανεση ταξιδια

γενικα οι διαφορες τους ειναι παρα πολλες (μονοκυλινδρο , δικυλινδρο κλπ)

πες μας για τη χρηση το θες για να σου πουμε τη γνωμη μας. . . .

edit: btw και εγω ενδιαφερομαι για τον Δουκα και πηγα μαλιστα και ειδα εναν σημερα επομενως η γνωμη μου δεν θα ειναι και τοσο αντικειμενικη καθως πουλησα το μηχανακι που ειχα (smr 510) για να παρω δουκα iii. . . .

Τροποποιήθηκε από τον stuntboy

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχω μιλησει με 2-3 ατομα και ολοι μου εχουν πει να παρω τον δουκα.η αληθεια ειναι πως μου αρεσει να παιζω στον δρομο..αλλα θα με ενδιεφεραι και ενα ανετο ταξιδακι..

edit: btw και εγω ενδιαφερομαι για τον Δουκα και πηγα μαλιστα και ειδα εναν σημερα επομενως η γνωμη μου δεν θα ειναι και τοσο αντικειμενικη καθως πουλησα το μηχανακι που ειχα (smr 510) για να παρω δουκα iii. . . .

εισαι ορκιζμενος ΚΤΜ-ακιας???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχω μιλησει με 2-3 ατομα και ολοι μου εχουν πει να παρω τον δουκα.η αληθεια ειναι πως μου αρεσει να παιζω στον δρομο..αλλα θα με ενδιεφεραι και ενα ανετο ταξιδακι..

εισαι ορκιζμενος ΚΤΜ-ακιας???

οχι καθολου ορκισμενος, απλως ρε φιλε απο τα μηχανακια που αναφερεις κυνηγαω το ενα αυτη τη στιγμη οπως σου ειπα και παραπανω οποτε αναγκαστικα η ζυγαρια,οσο αμεροληπτος και να θελω να ειμαι,θα γερνει προς την μερια του δουκα.

δεν ειναι οτι με το dorso δεν μπορεις να κανεις τσαχπινιες αλλα οσο να ναι πιο ανετος θα εισαι με τον δουκα.

στο ταξιδακι τωρα ο δουκας θα σε κουρασει εκτος και αν πηγαινεις με (συγχωρατε με) την καβλα σου καθως μονοκυλινδρο και πολυ λιγοτερη προστασια απο τον αερα και πιο αβολη θεση οδηγησης (επιθετικοτερη) απο το dorsoduro.βεβαια να ξερεις οτι τιποτα δεν ειναι απαγορευτικο θεληση,ανεκτικο κωλο και καλη καρδια να εχεις θα κανεις τα παντα με οποιοδηποτε απο τα 2 μηχανακια.

δοκιμασε τα αν μπορεις και οποιο σου κατσει καλυτερα θα πει οτι αυτο ειναι για σενα.

(ολα αυτα που λεω ειναι η αποψη μου και τιποτα περισσοτερο.)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε μου είναι ΤΕΛΕΙΟΣ διαφορετικά τα 2 αυτά μηχανάκια και επομένως δεν μπορέις να τα συγκινεις...

Κατα αρχήν το ένα είναι μονοκύλινδρο ενώ το άλλο είναι δικύλινδρο...

Το ένα είναι για να φας τα λάστιχα σε 1 βδομάδα ενώ το άλλο όχι (Dorso)

Με το ένα θα πας βόλτα Ταΐλάνδη ενώ με το άλλο όχι...

Αλλά το ΒΑΣΙΚΟ για μένα είναι να τα κάνεις test brive και όχι να πάρεις κάποιο μηχανάκι με την γνώμη των φίλων σου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειμαι κατοχος κτμ εδω κ μια βδομαδα κ εχω παθει πλακα απο τ ποιοτητα τ ενω που ειχα μια εμπερια με εναν πηγασο δε με εντυπωσιασε καθολου γιαυτο ψηφιζω τ δουκα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συγκρίνεις ανόμια μηχανάκια (ναι θα το ξαναπω)

αλλα αν θες την αποψη μου το DORSODURO έινα έτη φωτος μπροστά γιατί κάνει οσα κάνει το κτμ (παιχνιδακι κλ) + βολτάρεις ανετα.*(ανεξαρτητου αποστασης) :mB_kalo_e:

ειδικά αν μιλάμε για factory :dribble::wub: με τα καρμπον και τις ιστοριες τοτε εχω ψηθεί μονος μου.! :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συγκρίνεις ανόμια μηχανάκια (ναι θα το ξαναπω)

αλλα αν θες την αποψη μου το DORSODURO έινα έτη φωτος μπροστά γιατί κάνει οσα κάνει το κτμ (παιχνιδακι κλ) + βολτάρεις ανετα.*(ανεξαρτητου αποστασης) :mB_kalo_e:

ειδικά αν μιλάμε για factory :dribble::wub: με τα καρμπον και τις ιστοριες τοτε εχω ψηθεί μονος μου.! :grin:

εδω να προσθεσουμε οτι το ντορσο εχει και ABS νομιζω και 3 χαρτογραφησεις (rain,tour,sport)

χαρτογραφησεις εχει και ο δουκας βεβαια αλλα δεν μπορεις να το αλλαξεις εν κινηση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εδω να προσθεσουμε οτι το ντορσο εχει και ABS νομιζω και 3 χαρτογραφησεις (rain,tour,sport)

χαρτογραφησεις εχει και ο δουκας βεβαια αλλα δεν μπορεις να το αλλαξεις εν κινηση.

Σε βλέπω πας για DD αγορι μου..! :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για μενα ειναι και τα δυο μοτοσυκλεταρες..μακαρι να μπορουσα να τα χα και τα δυο..και πραγματικα αν εφτανα στο σημειο να παρω ενα απο τα δυο δε θα ξερα τι να κανω.

κατα τ αλλα..δε μπορει..ενα θα σου κανει περισσοτερο κλικ.οποιο κ αν ειναι αυτο,το θεμα ειναι οτι θα το καταευχαριστηθεις,ειναι μηχανακια που μπορουν να σου προσφερουν παρα πολλα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια τα εχω τεσταρει και τα δυο μηχανακια...και οχι για μια απλη βολτα..εχω φιλους που τα εχουν και μπορω να τα καβαλησω οποτε θελω.οσο και διαφορετικα να ειναι σαν μηχανες το διλημα ειναι μεγαλο.

πιστευω πως τα ΑΒΣ σε μηχανη ειναι θανατος.για παραδειγμα πατησα φρενο στο απριλια ενω ημουν σε νερα και κοντεψα να ''φυγω''.τωρα θα μου πεις πως με οποιαδιποτε μηχανη και να πατησεις νερα ειναι επικυνδινο..απλα πιστευω πως και το ΑΒΣ εβαλε το χερακι του να γινει λιγο πιο δυσκολο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξεχασες αυτο ---> http://www.mybike.gr...vs-ktm-smr-990/

Και επειδη "Τα ιδια παντελακη μου..." Προτεινω....

Africa ή Transalp

Ειχα καιρο να το πω...

Τροποποιήθηκε από τον Tasos Meli

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια τα εχω τεσταρει και τα δυο μηχανακια...και οχι για μια απλη βολτα..εχω φιλους που τα εχουν και μπορω να τα καβαλησω οποτε θελω.οσο και διαφορετικα να ειναι σαν μηχανες το διλημα ειναι μεγαλο.

πιστευω πως τα ΑΒΣ σε μηχανη ειναι θανατος.για παραδειγμα πατησα φρενο στο απριλια ενω ημουν σε νερα και κοντεψα να ''φυγω''.τωρα θα μου πεις πως με οποιαδιποτε μηχανη και να πατησεις νερα ειναι επικυνδινο..απλα πιστευω πως και το ΑΒΣ εβαλε το χερακι του να γινει λιγο πιο δυσκολο

ο σκοπος του ABS ειναι να βοηθαει στα νερα και οχι να δυσκολευει την κατασταση περισσοτερο.εισαι σιγουρος οτι λειτουργησαν το αισθανθηκες?δεν το εχω παθει ποτε αλλα ετσι κι αλλιως λιγες φορες εχω οδηγησει μηχανακια με ABS και αυτα φιλων, εγω ποτε δεν ειχα και παντα ηταν ενα εξτρα που πολλες φορες το ζηλευα :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξεχασες αυτο ---> http://www.mybike.gr...vs-ktm-smr-990/

Africa ή Transalp

Ειχα καιρο να το πω...

με τιποτα αφρικα η τρανσαλπ...μακρυα και αγαπημενοι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ο σκοπος του ABS ειναι να βοηθαει στα νερα και οχι να δυσκολευει την κατασταση περισσοτερο.εισαι σιγουρος οτι λειτουργησαν το αισθανθηκες?δεν το εχω παθει ποτε αλλα ετσι κι αλλιως λιγες φορες εχω οδηγησει μηχανακια με ABS και αυτα φιλων, εγω ποτε δεν ειχα και παντα ηταν ενα εξτρα που πολλες φορες το ζηλευα :P

το ΑΒΣ το καταλαβαινεις..νιωθεις το ''τριξιμο'' οταν πατας φρενο,..κυριο χαρακτηριστικο για να το καταλαβεις ειναι οταν δεν σε αφινει να ''κοκαλοσεις'' το λαστιχο....με τα πολλα πολλα εχω αποφασισει για την μηχανη και η ζυγαρια γερνει προς τον δουκα αισθητα..μπορει να μην ειναι πολυ βολικη για μονοημερες εξωρμησεις αλλα σιγουρα ειναι οτι καλυτερο για παιχνιδια στα λιμανακια..ευχαριστω παντως ολη την παρεα που θελησε να με βοηθισει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Africa ή Transalp

Ειχα καιρο να το πω...

καλα απιστευτο!μες το μυαλο μου εισαι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα