Jump to content
Optimus Prime

Κυριακή 24 Μαρτίου Άγιος Ιωάννης ο "Ρόσσι"

Recommended Posts

Σαφώς και την Κυριακή είναι ποιο επικίνδυνα.

Εκτός των οδηγών του σαββατοκύριακου που όλη την εβδομάδα κοιμούνται όρθιοι και την Κυριακή ψάχνουν να θυμηθούν που έχουν παρκάρει το αμάξι να βγουν στη γύρα να μάθουν να οδηγούν και όποιον πάρει ο χάρος, είναι και αυξημένα τα αποσπάσματα και οι ενέδρες των χεράδων των ss. :pray:

Το Σάββατο δεν πολυκυκλοφορούν γιατί μ@μ@νε συνεχεία τη γκόμενα και δεν προκάνουν, την Κυριακή κάνουν ένα διάλειμμα, βγαίνουν να ξεκληρίσουν μερικά χωριά να τους ανέβει η λίμπιντο και γρήγορα πίσω μέχρι τις2-3 να συνεχίσουν να μ@μ@νε την γκόμενα από το σημείο που την άφησαν. :mB_kalo_e:

Μετά της 4 το μεσημέρι μπορεί να κυκλοφορήσει κανείς άνετα και με μια σχετική ασφάλεια, μιας και έχουν απομείνει μόνο οι οδηγοί του σαββατοκύριακου που πασχίζουν να θυμηθούν πως, και με ποιον τρόπο θα καταφέρουν να επιστρέψουν σπίτια τους χωρίς να σκοτωθούν αναμεταξύ τους σε εθνική και επαρχιακό. :peep:

Τα αποσπάσματα των ss έχουν αποσυρθεί από την πρώτη γραμμή του μετώπου, και έχουν ανασυγκροτηθεί σε αγέλες στις καφετερίες εντος των τειχών του περιχαρακωμένου στρατοπέδου πρωτευούσης, κάνοντας απολογισμό πόσους ξεκλήρισε ο καθένας, :giljotiini: και προσπαθώντας με τη σειρά να καταλάβουν εξ εφόδου και την περιχαρακωμένη περιοχή της ξανθιάς που σερβίρει τους καφέδες.

Γενικά η Κυριακή δεν είναι η καλύτερη μέρα για βόλτα για το συνειδητοποιημένο μοτοσικλετιστή, εκτός και αν είναι απόλυτος ανάγκη και υπάρχει ισχυρή υποστήριξη σε επίπεδο διοικητικής μέριμνας και δύναμης πυρρος :crazy:

Τροποποιήθηκε από τον naftilos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δηλαδή.. Δεν;

Ε, απ' ότι φαίνεται... :( Δεν πειράζει, σίγουρα θα υπάρξει ξανά σύντομα θέμα για αυτόν τον προορισμό! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κ εμένα τελικά δεν με βλέπω για βόλτα την Κυριακή, ούτε μακρινή, ούτε κοντινή... :unsure:

δεν πειράζει, καφεδάκι στην Αθήνα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω παντως που πηγα την προηγουμενη Κυριακη ολα ηταν μια χαρα νομιζω.

Ελαχιστη κινηση απο αυτοκινητα και σχεδον μηδενικη απο αλλες μηχανες .

Τροποποιήθηκε από τον Panag

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαχα σωστος. Γενικα πιστευω οτι τους κοψατε τον αερα ρε παιδια..

Νταξ ειπαμε.. ειναι λιγο πιο ζορικα, αλλα οχι και για να κατσεις σπιτι σου!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οταν με το καλο βρεθω σε πληρη επιχειρησιακη ετοιμοτητα θυμησε μου να σε θερισω σε καμια στροφη, να μαθεις να εχεις αντιθετη αποψη απο την δικη μου :ranting::crazy: Τροποποιήθηκε από τον naftilos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οταν με το καλο βρεθω σε πληρη επιχειρησιακη ετοιμοτητα θυμησε μου να σε θερισω σε καμια στροφη, να μαθεις να εχεις αντιθετη αποψη απο την δικη μου :ranting::crazy:

Ναι! Ναι! Και από πίσω ο ΣΑΒΒΑΣ να τραβάει βίντεο!!! :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οταν με το καλο βρεθω σε πληρη επιχειρησιακη ετοιμοτητα θυμησε μου να σε θερισω σε καμια στροφη, να μαθεις να εχεις αντιθετη αποψη απο την δικη μου :ranting::crazy:

Eγω ?? Αντιθετη αποψη απο εσενα ? :nono:

Ισα ισα , εγω απλα ανεφερα την εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα :D

Τροποποιήθηκε από τον Panag

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι εννοεις ? οσοι πηγανε ποτε ?

Συνηθως σε αυτη την βολτα η σταση ειναι μια ...και λεγεται ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ !! η αλλιως "ΑΛΕΞΙΟΥ"

Ειναι ναι ομορφο μαγαζι , μετα το Προκοπι , που καθεσαι και απολαμβανεις !!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σήμερα παίζει και να μην έχει πάει κανείς φίλτατε.

Μιας και με το υπ. Αριθμ. Ποστ 19 (του παρόντος θέματος) Διαταγή ΓΕΝ της 20ης Μαρτίου του σωτηρίου έτους 2013 και ώρας 13ης και 23 μεσημβρινής η απόβαση στο λουκουμαδομαγαζο ανεστάλη με κατεπείγον σήμα λόγο δυσμενών καιρικών συνθηκών και μεγάλης συγκεντρώσεως ταγμάτων ss(χεράδων) στην περιοχή αποβάσεως, καθιστώντας εξαιρετικά δυσμενή την οιανδήποτε προσπαθεια προς πλεύση και απόβαση.

Ο στόλος θα παραμείνει στην ασφάλεια του ναυστάθμου μέχρι νεοτέρας.

Ουγκ!! :crazy: :crazy: :crazy:

Τροποποιήθηκε από τον naftilos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν νομίζω ότι πήγε κανένας τελικά! Έπαιξε και άλλη βόλτα απο αλλού (ξέρετε που) και προτιμήσαν εκεί να πάνε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξέρω, δεν είδα, δεν άκουσα, δεν απαντώ κύριε πρόεδρα :lipssealed: :lipssealed: :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα