klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2013 Και εμένα στην Ιντερσαλόνικα πήγε από 65 στα 70 το εξάμηνο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
disaster13 151 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Ειμαι πλεον στην ΑΤΕ (ημουν στην Ιντεραμερικαν αλλα αλλαξα λογω φιλου ασφαλιστη), vstrom 650αρι, στην Θεσσαλονικη με νομικη προστασια και οδικη στα 124 ευρω ενω η πιο απλη στα 113ευρω. Κι εγώ που έψαχνα για ασφάλεια τον περασμένο μήνα για vstrom 650, η πιο συμφέρουσα προσφορα που βρήκα ηταν στην ΑΤΕ στα 130€ το εξάμηνο, με νομική κάλυψη και οδική βοήθεια. Περιοχή Αθήνα. Ενώ στο crypton r 110cc, εδινα τόσα για ένα χρόνο.... (δεν θυμάμαι εταιρία) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 50 ευρω τριμηνη. υστερα απο τη νιλα που επαθα με την evima δεν ξανακανω 6μηνο που να βαρανε τον κωλο τους κατω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moto-Kodra 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 σπυρο που εβγαλες 3μηνη και γιατι μηχανακι?εγω εβγαλα 35 ευρω επαρχια το 6μηνο για το παπακι μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 (τροποποιήθηκε) 50 ευρω τριμηνη σε υδρογειο για το χτ660 επαρχια και εγω Τροποποιήθηκε Απρίλιος 17 , 2013 από τον spiros!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 (τροποποιήθηκε) Αυτή η interlife παιδιά τι λέει; Ρώτησα για ένα typhoon του 96 και μου έδωσαν 95 ευρώ το χρόνο (ή το μισό το εξάμηνο) για τη βασική κάλυψη (εντός Αθήνας). Τροποποιήθηκε Απρίλιος 17 , 2013 από τον wolf31 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Ανεβηκε η δικια μου... απο 75 , 85 το 6μηνο σε ιντερσαλονικα. Εγώ γιατί δίνω 90 στην ιντερσαλόνικα; 6μηνο πάντα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 επειδη η anytime απο 185 περισυ, φετος θελει 205 δεν εκανα ανανεωση και μεσω του insurance market εκανα στην interlife 201.88 με οδικη και νομικη καλυψη. δεν ειναι για γλυτωσω τα 3 ευρω αλλα για το γαμω το. παιρνω τηλ και λεω γιατι απο περισυ ειανι +20 ευρω? γιατι ανεβηκαν τα ασφαλιστρα και γιατι αν εισαι κατω μια ηλικια (το βαλαμε φετος) πληρωνεις παραπανω. δηλαδη, περισυ που ημουν ενα χρονο μικροτερος πληρωνα λιγοτερα και φετος περισσοτερα? αντε γεια..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 Αυτή η interlife παιδιά τι λέει; Ρώτησα για ένα typhoon του 96 και μου έδωσαν 95 ευρώ το χρόνο (ή το μισό το εξάμηνο) για τη βασική κάλυψη (εντός Αθήνας). αυτη εχω κανα-δυο χρονια στο παπι 90 δινω το χρονο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsel 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2013 επειδη η anytime απο 185 περισυ, φετος θελει 205 δεν εκανα ανανεωση και μεσω του insurance market εκανα στην interlife 201.88 με οδικη και νομικη καλυψη. δεν ειναι για γλυτωσω τα 3 ευρω αλλα για το γαμω το. παιρνω τηλ και λεω γιατι απο περισυ ειανι +20 ευρω? γιατι ανεβηκαν τα ασφαλιστρα και γιατι αν εισαι κατω μια ηλικια (το βαλαμε φετος) πληρωνεις παραπανω. δηλαδη, περισυ που ημουν ενα χρονο μικροτερος πληρωνα λιγοτερα και φετος περισσοτερα? αντε γεια..... Κι εγώ με την anytime τα ίδια. Οι μισθοί εξαθλιώνονται και αυτοί αυξήσεις. Δεν δέχομαι αύξηση ούτε μισό λεπτά. Τους τα είπα τηλεφωνικώς και τους χαιρέτησα. Πήγα Ιντεσαλόνικα. Όχι όπως είπες για τα 3 ευρώ αλλά για το γαμώτο. Μακάρι να κάναμε όλοι το ίδιο μπας και ταρακουνηθούν λίγο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hondaios 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2013 Καμιά φθηνά πρόταση ρε παιδιά για Αθήνα και Οδική; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PAOK4ANTIFASCIST 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 εχω 3 ερωτηξεις να καμω!ολικη κλοπη σε οδηγο με διπλωμα λιγοτερο απο ενα χρονο γινεται;αν ναι ποιες κανουν;και το τελευταιο.πριν ενα μηνα ανανεωσα την ασφαλεια για το pcx μου για α;κομα 6 μηνες.ομως θα το δωσω και θα παρω αλλο.τι γινεται σε αυτη την περιπτωση.πανε τα φραγκα μου χαμενα η μπορω να κανω καποια μεταφορα για το αλλο μοτο και να πληρωσω την οποια διαφορα;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 Την μεταφερεις και πληρωνεις τη διαφορα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PAOK4ANTIFASCIST 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 Την μεταφερεις και πληρωνεις τη διαφορα ποσο πολυ μπορει να με εφτιαξες!ευχαριστω!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
joekeim 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 την ειχα ιντερσαλονικα και με πηραν σημερα τηλ.ληγει στις 9 ιουνιου.απο 55 4μηνο λεει 85 εξαμηνο γιατι καταργηθηκαν τα 4μηνα.οχι ρε δεν τα δινω.και ετσι μαγκια λεει 10 τα εκατο επανω στις μηχανες.ρε ουστ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tribit 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 εχω 3 ερωτηξεις να καμω!ολικη κλοπη σε οδηγο με διπλωμα λιγοτερο απο ενα χρονο γινεται;αν ναι ποιες κανουν αν δεν κάνω λάθος μόνο η interamerican κάνει για ολική σε νέο οδηγό. αλλά θα σου πιάσει τον κώλο λόγω 30% αύξησης λόγω επασφάλιστρου.. Κράτα τα εξτρά λεφτά και πάρε μια καλή κλειδαριά που θα σου μείνει και του χρόνου κάνε ολική.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PAOK4ANTIFASCIST 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 αν δεν κάνω λάθος μόνο η interamerican κάνει για ολική σε νέο οδηγό. αλλά θα σου πιάσει τον κώλο λόγω 30% αύξησης λόγω επασφάλιστρου.. Κράτα τα εξτρά λεφτά και πάρε μια καλή κλειδαριά που θα σου μείνει και του χρόνου κάνε ολική.. κατ αρχην σε ευχαριστω πολυ που μου απαντησες.εχω αγορασει μια κλειδαρια abus με 140 ευρω και εχω βαλει συναγερμο scorpio sr-i900.αν διαβασεις ομως περιστατικα παλικαριων απο εδω μεσα θα δεις οτι δεν τους σταματαει τιποτα αν θελουν να σε κλεψουν.μονο κλειστο γκαραζ.γι αυτο ρωταωδεν μπορω να καταλαβω ομως ποιος ο λογος να μην ασφαλιζουν για ολικη-μερικη κλοπη καποιον επειδη ειναι νεος οδηγος.η κλοπη δεν εχει καμια σχεση με την οδηγικη ικανοτητα.ειναι πραγματικα αδιανοητο.και να πω οτι θα σου δωσουν πισω ολοκληρο το ποσο.καθε χρονο μειωνεται το ποσοστο αποζημιωσης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tribit 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 κατ αρχην σε ευχαριστω πολυ που μου απαντησες.εχω αγορασει μια κλειδαρια abus με 140 ευρω και εχω βαλει συναγερμο scorpio sr-i900.αν διαβασεις ομως περιστατικα παλικαριων απο εδω μεσα θα δεις οτι δεν τους σταματαει τιποτα αν θελουν να σε κλεψουν.μονο κλειστο γκαραζ.γι αυτο ρωταω αυτό εννοείται δεν το συζητώ. άλλωστε τα 500 αντικλεπτικά που παίρνουμε δεν είναι για να τους σταματήσουμε από το να την κλέψουν αλλά για να τους αποτρέψουμε επειδή θα τους πάρει παραπάνω ώρα από ότι θα τους πάρει να κλέψουν του γείτονα. Απλά για τον 1ο χρόνο, θεωρώ τρελό νταβατζιλίκι το 30% του επασφάλιστρου που πιάνει επί του συνόλου. Λες και αν είσαι 1 χρόνο οδηγός παίζει ρόλο στο αν θα στο κλέψουν ή όχι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aposperittis 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 (τροποποιήθηκε) Εχω φιλο ασφαλιστή και συνεργαζεται με μια βουλγαρικη ασφαλιστικη και δινω 80 το 6μηνο! Αν θελω και οδικη για χαζές περιπτώσεις +10 ευρό, αλλιώς σε περίπτωση ατυχήματος με καλύπτει και με οδική. Με καλύπτει σε ολα τα βασικα! Αν καποιος θελει ας μου στειλει πμ να του δωσω τηλεφωνο. Τροποποιήθηκε Μάιος 29 , 2013 από τον aposperittis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PAOK4ANTIFASCIST 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 αυτό εννοείται δεν το συζητώ. άλλωστε τα 500 αντικλεπτικά που παίρνουμε δεν είναι για να τους σταματήσουμε από το να την κλέψουν αλλά για να τους αποτρέψουμε επειδή θα τους πάρει παραπάνω ώρα από ότι θα τους πάρει να κλέψουν του γείτονα. Απλά για τον 1ο χρόνο, θεωρώ τρελό νταβατζιλίκι το 30% του επασφάλιστρου που πιάνει επί του συνόλου. Λες και αν είσαι 1 χρόνο οδηγός παίζει ρόλο στο αν θα στο κλέψουν ή όχι. ΑΚΡΙΒΩΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tedvj23 629 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 (τροποποιήθηκε) Κι εγώ με την anytime τα ίδια. Οι μισθοί εξαθλιώνονται και αυτοί αυξήσεις. Δεν δέχομαι αύξηση ούτε μισό λεπτά. Τους τα είπα τηλεφωνικώς και τους χαιρέτησα. Πήγα Ιντεσαλόνικα. Όχι όπως είπες για τα 3 ευρώ αλλά για το γαμώτο. Μακάρι να κάναμε όλοι το ίδιο μπας και ταρακουνηθούν λίγο. Σιγα μην ταρακουνηθουν οι ασφαλιστικες Γ!@$!@νε και δερνουνε κατω απο την φτερουγα του κ@#κρατους με αυτο που εκαναν με την υποχρεωτκη ασφαλιση..Σε λιγο θα κανουν και υποχρεωτικο την δεη/τον οτε/την δευαπ και γενικοτερα οτι αλλη μα@#κια τους κατεβει εκει γ@#!στε τους τα ραμματα στον κοσμακι τον εχουνε κανει μπαλακι.... Σε λιγο θα πληρωνουμε να φαμε και απο τους καδους δεν θαναι δωρεαν ποια με τοση περαση που εχουν αυτους τους καιρους κατι θα σκαρφηστουνε σε κανα υπουργειο να βγαζουν και απο εκει..... Τροποποιήθηκε Μάιος 29 , 2013 από τον Karavidas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GHOST 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 εγώ για το 600 που έχω στην ιντερσαλόνικα νομίζω είμαι .. με επασφάλιστρο και οδική μου ζήτησαν 120/εξάμηνο και ασφαλισμένο στην θεσσαλονίκη που την π'ηρα κι'όλας ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tedvj23 629 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2013 (τροποποιήθηκε) Τελικα 3μηνη ασφαλιση σε μοτο εχει κανει κανενας(και αν ναι που..?) ή εγιναν ΟΛΕΣ 6μηνες το λιγοτερο..? Υ.γ.Στο αμαξι παντως κανουν ακομα 3μηνες.. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 15 , 2013 από τον Karavidas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex_cbr 130 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2013 Τώρα το είδα το τόπικ. Λοιπόν εγώ έκανα το λάθος και δήλωσα διεύθυνση Αττικής και για 12μηνη μου ζητούσαν 380(!) στην Ιντερσαλόνικα! Ευτυχώς όμως μετά από ψάξιμο (και κυρίως λόγω γνωστού ασφαλιστή), επειδή το ΑΦΜ ανήκει στη ΔΟΥ Τρικάλων κατάφερα και την έβγαλα στα 185 με επασφάλιστρα φυσικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2013 (τροποποιήθηκε) τι ειναι τα επασφάλιστρα? 100 εγω το 6μηνο ιντεραμερικαν με οδικη αλλα δηλωμενο καλαματα Τροποποιήθηκε Ιούνιος 15 , 2013 από τον ibar132 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες