innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2013 Το μόνο δεκαπεντάλεπτο που αξίζει να βλέπω Τι-Βι. Όσο σκ@τ@ και να'ναι ο καιρός την άλλη μέρα, ο Αρναούτογλου τον....κάνει να φαίνεται οκ ! 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζόνης Στραβόξυλος 630 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2013 Τάσο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΝΤΙΝΑΚΟΣ 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2013 Αυτό δεν είναι δελτίο καιρού... Ολόκληρο σήριαλ είναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2013 Hipster Nippon Denso Watched Sakis Arnaoutoglou before it was cool Πολύ ακριβής και αναλυτικός ο Σάκης πλάκα πλάκα.Βλέπω καθημερινά και εγώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2013 Η μανα μου το μονο που προτιμα στην ΤιΒι απο τα τουρκικα ειναι ο Αρναουτης!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2013 Αναλυτικότατος και 99% πέφτει μέσα στης προβλέψεις του , και των παρακολουθώ κάθε μέρα , εκτός των ημερών του Λυκαβηττού Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitriskokk 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2013 Ωραίος τυπάκος!!! Κι εμένα τον παρακολουθούν φανατικά οι δικοί μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Padelas 112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 Αρναούτογλου με σύστημα ποσειδών Ο συνδυασμός που επιτρέπει ταξιδάκια στην ελλάδα χωρίς να κουβαλάς αδιάβροχα.! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 Μόνο εγώ εκνευρίζομαι βλέποντας τον ? Άρχισα να γερνάω φαίνεται 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
furious99 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 Ο ορισμος του βυσματος... Εξω εχουν εμφανισιμους ευγλωττους/ες να λενε τον καιρο... εδω εχουμε Αρναουτογλους και φαφουτογερους... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 Μόνο εγώ εκνευρίζομαι βλέποντας τον ? Άρχισα να γερνάω φαίνεται Εγώ θα σου κάνω παρέα :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vic 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 Ο ορισμος του βυσματος... Εξω εχουν εμφανισιμους ευγλωττους/ες να λενε τον καιρο... εδω εχουμε Αρναουτογλους και φαφουτογερους... τον προτιμω απο την καθε Πετρουλα ... ο Chuck Νorris του καιρου! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 τον προτιμω απο την καθε Πετρουλα ... ο Chuck Νorris του καιρου! Πες τα ντε. Δηλαδή γιατί πρέπει όλα τα πόστα να τα πιάνουν οι κόμματοι? Οι μο^νάροι ανέκαθεν ήταν και είναι τα μεγαλύτερα βύσματα σε όλα τα επαγγέλματα, ακόμα και εκείνα που δεν έχουν σχέση με το χώρο του θεάματος. Ας δουλέψει και κανάς με κοιλίτσα και γυαλάκια. Δε θα πάθουμε τίποτα. Να ενημερωθούμε για τον καιρό θέλουμε, όχι να βλέπουμε το βρακί του κάθε ξέκωλου και να μη θυμόμαστε μετά τί είπε, θα βρέξει αύριο ή όχι? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lim - Lim 104 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 Ή απλά βλέπεις τον καιρό στο internet (μιλάμε πάντα για μελλοντικές μέρες - μην πεταχτεί κανείς και πει "δες έξω από το παράθυρο τι καιρό έχει" Σιγά μην στηθώ να περιμένω τον καιρό σε κάποιο κανάλι. Άσε που για τα νησιά λένε ελάχιστες πληροφορίες και μας έχουν γραμμένους. Τι με νοιάζει εμένα αν στο αιγαίο θα έχει γενικά και αόριστα 5-6 μποφόρ; Στο νησί ΜΟΥ τι καιρό θα κάνει δε λένε. Οπότε meteo / poseidon και αν τυχόν βραχούμε, ε δε χάλασε κι ο κόσμος :P άλλωστε και στην τηλεόραση δεν τα λένε καλά για τα μικρά μέρη, σίγουρα οι προβλέψεις τους είναι πολύ χειρότερες από αυτές στο internet. Αθήνα / Θεσσαλονίκη κλπ μεγάλες πόλεις φαντάζομαι συνήθως είναι σωστές. πάντως, κάποιοι οι άνθρωποι γουστάρουν να βλέπουν τον καιρό στην tv. Είναι μια μικρή ιεροτελεστία εκεί με τον απογευματινό καφέ μετά το μεσημεριανό ύπνο - ξέρετε το "σώπα λίγο, ξεκινάει ο καιρός". Υποθέτω ότι είχε ξεκινήσει από παλιά με τους αγρότες / ψαράδες κλπ που έπρεπε οπωσδήποτε να ξέρουν τι καιρό θα κάνει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 ................... Αθήνα / Θεσσαλονίκη κλπ μεγάλες πόλεις φαντάζομαι συνήθως είναι σωστές. .................. Ουουουουουουουου, τί να σου λέω...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 Όλες οι προβλέψεις μπορούν να βγουν άκυρες ανάλογα με τη διάθεση του από πάνω!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 Οταν ημουν πιτσιρικος εβλεπα συννεφα πανω απο την Κομοτηνη Αλεξανδρουπολη και νομιζα οτι θα βρεξει στην Πιερια. Τα γραφικα της ΕΤ2 τοτε ηταν λιγο για τ'αναθεμα. Αρναουτογλου παντως ακουω και Αρναουτογλου δεν εχω δει ποτε. Θα κατσω σημερα να τον δω. Παρεπιπτοντως χτες εδω στο χωριο εριξε οσο νερο δεν ειχε ριξει απο τις αρχες του 2012. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 Οταν ημουν πιτσιρικος εβλεπα συννεφα πανω απο την Κομοτηνη Αλεξανδρουπολη και νομιζα οτι θα βρεξει στην Πιερια. Τα γραφικα της ΕΤ2 τοτε ηταν λιγο για τ'αναθεμα. Αρναουτογλου παντως ακουω και Αρναουτογλου δεν εχω δει ποτε. Θα κατσω σημερα να τον δω. Παρεπιπτοντως χτες εδω στο χωριο εριξε οσο νερο δεν ειχε ριξει απο τις αρχες του 2012. Το είχε ήδη προβλέψει ο Σάκης (Αρναούτογλου)!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimparac 161 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 (τροποποιήθηκε) Καποιο βραδυ σενα χιονισμενο χωριο της Ρουμελης ,στο καφενειο επινα το τσαι μου, οι ντοπιοι τσιγαρο πρεφα ταβλι και καφε και γενικα πολυ βαβουρα. Ξαφνικα ολοι τα παρατανε ολα και στριβουν προς την τηλεοραση........μολις ειχε αναγγελθει η εναρξη του δελτιου καιρου. Ενταξει λοιπον ,αν εισαι αγροτης η ψαρας παει στο καλο.....αλλοιως τι ψαχνεις νακουσεις για ατελειωτη ωρα.,.....αν αυριο εξω απ το γραφειο σου βρεχει η εχει λιακαδα? Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 από τον jimparac 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2017 http://webtv.ert.gr/category/ert3/kairos-ert3/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες