Jump to content
innova 04

ET 3, Καιρός.

Recommended Posts

Το μόνο δεκαπεντάλεπτο που αξίζει να βλέπω Τι-Βι.

et3.jpg

Όσο σκ@τ@ και να'ναι ο καιρός την άλλη μέρα, ο Αρναούτογλου τον....κάνει να φαίνεται οκ ! happy.pnghappy.png

1b517c4143115f313dd50a44b0b41781_L.jpg?t=1361515227

cool.png

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Hipster Nippon Denso

Watched Sakis Arnaoutoglou before it was cool

Πολύ ακριβής και αναλυτικός ο Σάκης πλάκα πλάκα.Βλέπω καθημερινά και εγώ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αναλυτικότατος και 99% πέφτει μέσα στης προβλέψεις του , και των παρακολουθώ κάθε μέρα , εκτός των ημερών του Λυκαβηττού :ok:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραίος τυπάκος!!! Κι εμένα τον παρακολουθούν φανατικά οι δικοί μου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αρναούτογλου με σύστημα ποσειδών

Ο συνδυασμός που επιτρέπει ταξιδάκια στην ελλάδα χωρίς να κουβαλάς αδιάβροχα.! :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο ορισμος του βυσματος...

Εξω εχουν εμφανισιμους ευγλωττους/ες να λενε τον καιρο... εδω εχουμε Αρναουτογλους και φαφουτογερους...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μόνο εγώ εκνευρίζομαι βλέποντας τον ?

Άρχισα να γερνάω φαίνεται :lipssealed:

Εγώ θα σου κάνω παρέα :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο ορισμος του βυσματος...

Εξω εχουν εμφανισιμους ευγλωττους/ες να λενε τον καιρο... εδω εχουμε Αρναουτογλους και φαφουτογερους...

τον προτιμω απο την καθε Πετρουλα ... ο Chuck Νorris του καιρου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τον προτιμω απο την καθε Πετρουλα ... ο Chuck Νorris του καιρου!

Πες τα ντε. :_thumbsup:

Δηλαδή γιατί πρέπει όλα τα πόστα να τα πιάνουν οι κόμματοι? Οι μο^νάροι ανέκαθεν ήταν και είναι τα μεγαλύτερα βύσματα σε όλα τα επαγγέλματα, ακόμα και εκείνα που δεν έχουν σχέση με το χώρο του θεάματος.

Ας δουλέψει και κανάς με κοιλίτσα και γυαλάκια. Δε θα πάθουμε τίποτα. Να ενημερωθούμε για τον καιρό θέλουμε, όχι να βλέπουμε το βρακί του κάθε ξέκωλου και να μη θυμόμαστε μετά τί είπε, θα βρέξει αύριο ή όχι? :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ή απλά βλέπεις τον καιρό στο internet (μιλάμε πάντα για μελλοντικές μέρες - μην πεταχτεί κανείς και πει "δες έξω από το παράθυρο τι καιρό έχει"

Σιγά μην στηθώ να περιμένω τον καιρό σε κάποιο κανάλι. Άσε που για τα νησιά λένε ελάχιστες πληροφορίες και μας έχουν γραμμένους. Τι με νοιάζει εμένα αν στο αιγαίο θα έχει γενικά και αόριστα 5-6 μποφόρ; Στο νησί ΜΟΥ τι καιρό θα κάνει δε λένε.

Οπότε meteo / poseidon και αν τυχόν βραχούμε, ε δε χάλασε κι ο κόσμος :P άλλωστε και στην τηλεόραση δεν τα λένε καλά για τα μικρά μέρη, σίγουρα οι προβλέψεις τους είναι πολύ χειρότερες από αυτές στο internet. Αθήνα / Θεσσαλονίκη κλπ μεγάλες πόλεις φαντάζομαι συνήθως είναι σωστές.

πάντως, κάποιοι οι άνθρωποι γουστάρουν να βλέπουν τον καιρό στην tv. Είναι μια μικρή ιεροτελεστία εκεί με τον απογευματινό καφέ μετά το μεσημεριανό ύπνο - ξέρετε το "σώπα λίγο, ξεκινάει ο καιρός". Υποθέτω ότι είχε ξεκινήσει από παλιά με τους αγρότες / ψαράδες κλπ που έπρεπε οπωσδήποτε να ξέρουν τι καιρό θα κάνει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

................... Αθήνα / Θεσσαλονίκη κλπ μεγάλες πόλεις φαντάζομαι συνήθως είναι σωστές.

..................

Ουουουουουουουου, τί να σου λέω...... :kaaaala::wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όλες οι προβλέψεις μπορούν να βγουν άκυρες ανάλογα με τη διάθεση του από πάνω!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οταν ημουν πιτσιρικος εβλεπα συννεφα πανω απο την Κομοτηνη Αλεξανδρουπολη και νομιζα οτι θα βρεξει στην Πιερια. Τα γραφικα της ΕΤ2 τοτε ηταν λιγο για τ'αναθεμα.

Αρναουτογλου παντως ακουω και Αρναουτογλου δεν εχω δει ποτε.

Θα κατσω σημερα να τον δω.

Παρεπιπτοντως χτες εδω στο χωριο εριξε οσο νερο δεν ειχε ριξει απο τις αρχες του 2012.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οταν ημουν πιτσιρικος εβλεπα συννεφα πανω απο την Κομοτηνη Αλεξανδρουπολη και νομιζα οτι θα βρεξει στην Πιερια. Τα γραφικα της ΕΤ2 τοτε ηταν λιγο για τ'αναθεμα.

Αρναουτογλου παντως ακουω και Αρναουτογλου δεν εχω δει ποτε.

Θα κατσω σημερα να τον δω.

Παρεπιπτοντως χτες εδω στο χωριο εριξε οσο νερο δεν ειχε ριξει απο τις αρχες του 2012.

Το είχε ήδη προβλέψει ο Σάκης (Αρναούτογλου)!!! :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καποιο βραδυ σενα χιονισμενο χωριο της Ρουμελης ,στο καφενειο επινα το τσαι μου, οι ντοπιοι τσιγαρο πρεφα ταβλι και καφε και γενικα πολυ βαβουρα.

Ξαφνικα ολοι τα παρατανε ολα και στριβουν προς την τηλεοραση........μολις ειχε αναγγελθει η εναρξη του δελτιου καιρου.

Ενταξει λοιπον ,αν εισαι αγροτης η ψαρας παει στο καλο.....αλλοιως τι ψαχνεις νακουσεις για ατελειωτη ωρα.,.....αν αυριο εξω απ το γραφειο σου βρεχει η εχει λιακαδα?

Τροποποιήθηκε από τον jimparac

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα