Jump to content
zeus

να τη βαλω τη μπαγκαζιερα η οχι

Recommended Posts

Οσο ρολο παιζει η καλη μπαγαζιερα στην ομορφια της μοτο, αλλο τοσο παιζει και η βαση της.

Κοιταξε να βρεις καποια που να "δενει" την μπαγαζιερα στην μηχανη, μη φαινεται η βαλιτσα σαν ξενο σωμα στο μισο μετρο πισω απο την ουρα.

Ο συνδιασμος βαλιτσας-βασης που εβαλε ο Whatevier στην φωτο ειναι παρα πολυ ομορφος παντως.

Καλα εγω κυκλοφορουσα για πολυ καιρο το ΑΧακι ετσι:

Οποτε το γουστο μου οπτικα ειναι τουλαχιστον αμφιλεγομενο, αν οχι γτπ :P

Αλλα επρεπε να εχω πανω μου σχεδον μονιμα 2 κρανη, οποτε δεν την παλευε οτιδηποτε αλλο.

axaki2.jpg

Παντως επειδη η μπαγκαζιερα μπαινει βγαινει με ενα κουμπακι δεν παιζει τοσο οπτικο προβλημα. Οποτε σου την δινει την ξηλωνεις.

Η βαση απ΄την αλλη οπως σωστα λεει ο Verbal, επειδη δεν παιζει να την βαζεις βγαζεις, αμα δεν δενει με το μηχανακι ειναι πιο μεγαλο θεμα απ΄τη μπαγκαζιερα την ιδια..

Τροποποιήθηκε από τον Whatevier

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλη βολική και άγια είναι.......αλλά η δικιά μου πλέον κάθεται κάτω απο το κρεββάτι......την φόραγε το μοτοσακό όταν λόγο δουλειάς κουβαλούσα μια τσάνα κοντά στο 25κιλο στην πλάτη + εξτρα υλικά και δεν την πάλευα.

Τώρα ούτε μπαγκαζιέρα ούτε βάση μπαγκαζιέρας ούτε τπτ.....

Αν είναι ένας φάκελος και δεν είναι κάτι βαρύ εγώ θα έμενα με το back-bag.

Το μόνο που βολεύει έιναι όταν πας σε ένα μαγαζάκι και αφήνεις το κράνος/γάντια μέσα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1. Να βάλεις μπαγαζιέρα. Θα σωθείς. Θα βάζεις μέσα τα πάντα και θα τα έχεις μόνιμα εκεί χωρίς να τα κουβαλάς
  2. Αν σου φαίνεται άσχημη, εγώ στο cbf250 είχα και ζελατίνα που έδειχνε πιο ψηλό το μπροστινό μέρος και έτσι ισορροπούσε η εικόνα
  3. Στη σχάρα που έχεις βιδώνει η βάση της μπαγαζιέρας οπότε θέλεις μπαγαζιέρα + Βάση
  4. Υπάρχουν πολλές μάρκες. Μπορείς να βρεις και με 100€ και λίγο λιγότερο και φτάνεις μέχρι όσο θες. Ψάξε στο ίντερνετ και σε αγγελίες στο www.car.gr

:offtopic: Το σπαθί και τα αστεράκια πού τα βάζεις? :offtopic:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
  1. Να βάλεις μπαγαζιέρα. Θα σωθείς. Θα βάζεις μέσα τα πάντα και θα τα έχεις μόνιμα εκεί χωρίς να τα κουβαλάς
  2. Αν σου φαίνεται άσχημη, εγώ στο cbf250 είχα και ζελατίνα που έδειχνε πιο ψηλό το μπροστινό μέρος και έτσι ισορροπούσε η εικόνα
  3. Στη σχάρα που έχεις βιδώνει η βάση της μπαγαζιέρας οπότε θέλεις μπαγαζιέρα + Βάση
  4. Υπάρχουν πολλές μάρκες. Μπορείς να βρεις και με 100€ και λίγο λιγότερο και φτάνεις μέχρι όσο θες. Ψάξε στο ίντερνετ και σε αγγελίες στο www.car.gr

:offtopic: Το σπαθί και τα αστεράκια πού τα βάζεις? :offtopic:

Στο τσαντάκι πλάτης της γυναίκας :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να την πάρεις φίλε μου.Εξυπηρετεί πάρα πολύ και θα το καταλάβεις απο τις πρώτες μέρες,μετά θα μετανιώνεις που δεν την είχες βάλει πιο πρίν... :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δοκίμασε μήπως την παλέψεις με bagster+τσάντα πλάτης πρώτα. Αν δεις και ζορίζουν τα πράγματα, βάλε μπαγκαζιέρα.

Το κακό με τα bagster είναι ότι δεν μπορείς να τα αφήσεις πάνω καθώς και ότι χωράνε λίγα λίτρα.

Προσωπικά άρχισα με bagster και έχω καταλήξει με τριπλέτα σκληρών βαλιτσών πίσω. Σχάρα έχεις;

Δοκίμασε το μαγαζί του link που σου έχω πιο κάτω. Το παιδί που δουλεύει εκεί είναι πολύ εξυπηρετικός, έχει το ίδιο μηχανάκι με εσένα και θα σε φτιάξει και με βαλίτσα αν θέλεις. Από εκεί πήρα το top case μου και η εξυπηρέτηση ήταν άλλο πράγμα. http://www.sxares-mo...emart&Itemid=71

θα ανεβαινω ευκολα; θα περναω το ποδι πανω απο τη μπαγκαζιερα;

Αν το κάνεις αυτό πας για μαύρη ζώνη tae-kwon-do ή μπαλαρίνα!

Το πόδι λυγίζει και περνάει με το γόνατο πρώτα πάνω από τη σέλα σαν να πας να κλωτσήσεις μπάλα με βολ-πλανέ αλλά Ζιντάν.

Τροποποιήθηκε από τον Remali tis Fokionos Negri

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο cbfάκι σου και οπτικά ταιριάζει. Μην το σκέφτεσαι καν. Ίσως βέβαια επειδή το έχω συνηθίσει, το έχει ένας φίλος με μπαγκαζιέρα, όποτε το βλέπω χωρίς κάπως μου κάθεται άσχημα. Είναι από τις μηχανές που ταιριάζει.

Και φυσικά είναι φοβερά χρήσιμη. Από ψώνια, δεύτερο κράνος, γάντια, αδιάβροχο μέχρι υλικα, βιβλία και χαρτιά τα βάζεις και τα ξεχνάς

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ απλά δε μπορώ να κυκλοφορήσω χωρίς μπαγκαζιέρα. Καλή η ομορφιά και το

συνολικό στυλ, αλλά όταν έχεις 1 και μοναδική μηχανή τότε είναι ΚΑΙ εργαλείο.

Πάω στη δουλειά, βάζω τον χαρτοφύλακα, στον φούρνο τα ψωμιά, στο σουπερ μαρκετ

τα ψώνια, στο περίπτερο, τα τσιγάρα, περιοδικά και γενικά τσιτζιλα-μίτζιλα, τα πετάς μέσα

και τέλος.

Το καλοκαίρι βάζεις πίσω τη γυναίκα (όχι στη μπαγκαζιέρα, στη σέλα!) και γεμίζεις τη μπαγκαζιέρα

με το θαλασσινό stuff.

Δε κάνω βήμα χωρίς αυτή... απλά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ για μέσα στην πόλη έχω την μπαγαζιέρα και όταν πάω εκδρομή απλά την βγάζω με ενα κουμπάκι.

Στις εκδρομές επειδή μια φορά την πάτησα, έπεσα σε λακούβα και ξεκούμπωσε απο τότε φοβάμαι να την κουβαλάω και παίρνω μαζί μου ενα σακίδιο πλάτης.

Να παρεις μια που να μπαινοβγαίνει εύκολα. Η δική μου όταν αφαιρείται μένει αυτό:

20121012150836.jpg

Τροποποιήθηκε από τον stantonop

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να βαλεις εφοσον θες να κουβαλας πραγματα. Παντως εμενα δεν με χαλαει πολυ το αισθητικο αποτελεσμα. Νταξ δεν εχεις και κανενα Ducati πιστας για να σε χαλαει στο ματι... :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά ρε, συζητάμε αν θα είναι ΟΚ να μπει μπαγκαζιέρα σε CBF250; Σε ένα μηχανάκι πόλης δηλαδή; Μια κίνηση, που θα αυξήσει δραματικά την πρακτικότητα της μοτοσυκλέτας;

Ήμαρτον ρε, που να λέγαμε και για κανένα SS....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο καθένας βλέπει το μηχανακι του σαν να είναι κάτι μοναδικό...και γω ειμαι σε αυτο το δίλημμα και το cbfακι μου, αφου ειναι η πρωτη μου το βλεπω καλυτερο και απο SS :blush2: :blush2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο καθένας βλέπει το μηχανακι του σαν να είναι κάτι μοναδικό...και γω ειμαι σε αυτο το δίλημμα και το cbfακι μου, αφου ειναι η πρωτη μου το βλεπω καλυτερο και απο SS :blush2: :blush2:

πες τα ρε φιλε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο cbfάκι σου και οπτικά ταιριάζει. Μην το σκέφτεσαι καν. Ίσως βέβαια επειδή το έχω συνηθίσει, το έχει ένας φίλος με μπαγκαζιέρα, όποτε το βλέπω χωρίς κάπως μου κάθεται άσχημα. Είναι από τις μηχανές που ταιριάζει.

Και φυσικά είναι φοβερά χρήσιμη. Από ψώνια, δεύτερο κράνος, γάντια, αδιάβροχο μέχρι υλικα, βιβλία και χαρτιά τα βάζεις και τα ξεχνάς

τα χαρτια διπλωμα αδεια κλπ καλυτερα να τα εχουμε μαζι μας

για λογους ασφαλειας και γραφειοκρατιας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάντως έβγαλα την μπαγκαζιέρα πριν από λίγο για να διορθώσω κάτι και το σκέφτομαι αν θα την ξαναβάλω...

Άποψή μου αν μπορείς με tank bag που να γίνεται και τσάντα πλάτης π.χ μείνε έτσι χωρίς μπαγκαζιέρα. Έτσι κι αλλιώς δεν πρέπει να ποντάρεις στη μπαγκαζιέρα για ασφάλεια. Είναι 30 δευτερόλεπτα (πολλά λέω) υπόθεση για τα κλεφτρόνια. Εγώ που έχω την 52αρα αφήνω πράγματα μέσα (κυρίως κράνη μπουφάν) μόνο αν την έχω παρκάρει με κώλο μπροστά από κανένα μαγαζί με φουλ κόσμο. Αλλιώς ούτε τα γάντια δεν αφήνω μέσα.

Σε θέμα άνεσης η μπαγκαζιέρα θα σε βολέψει πιο πολύ αν κάποια στιγμή θες να βάλεις πολλά πράγματα. Σε θέμα ομορφιάς, καλύτερα tank bag

Τροποποιήθηκε από τον tribit

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

διοτι εαν το αδησω κ παω σε καμια υπηρεσια δε θα το βρω!

το παίρνεις μαζί σου δεν το αφήνεις πάνω στη μοτο!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά επαναφέρω το θέμα και δώστε λίγο τα φώτα σας. Είμαι πολύ αρνητικός στο θέμα μπαγκαζιέρα σε κάποια μηχανάκια, παρόλο που την θεωρώ πάρα πολύ χρηστική. Δυστυχώς για τις διακοπές αν και δεν μου αρέσει καθόλου στο μηχανάκι μου σκέφτομαι να βάλω μόνο για το πήγαινε έλα για να μην κουβαλάει σάκο η δικιά μου (δεν θα την παλέψει τόσες ώρες) ή σκέτη σχάρα. Αυτό που μάλλον θα κάνω για αρχή,είναι να βάλω την σχάρα, ώστε και μπαγκαζιέρα να μην βάλω να ακουμπάει εκεί ο σάκος. Αλλά ακόμη και εκεί είμαι γκαντέμης αφού η εργοστασιακή κοστίζει 120 - 130 ευρώ... Και τα λεφτά αυτά δεν τα δίνω. Aftermarket δεν υπάρχει, ούτε στο μαγαζί το γνωστό με τις σχάρες. Ο τύπος όμως που είναι απίστευτα εξυπηρετικός μου βρήκε σχάρα από άλλο μηχανάκι που με πολύ μικρή μετατροπή κουμπώνει στο mt. Αυτή η λύση είναι και οικονομική και πρακτική. Ερώτηση: Μπορώ σε αυτή τη σχάρα να βάλω βάση και μπαγκαζιέρα; Νομίζω πως γίνεται ή δεν μπαίνουν όλες οι βάσεις σε όλες τις σχάρες; Δεν θέλω να βάλω μεγάλη μπαγκαζιέρα και ούτε πολύ βάρος.

Τροποποιήθηκε από τον barmanx

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα