Tinkerbell 264 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 Μπράβο παίδες, μαζεύτηκε κόσμος...έχω την εντύπωση ότι δεν σταματήσατε και σε πολύ καλό σημείο μπα εντάξει! μόνοι μας ήμασταν...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostastsiou 416 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 Πολυ ωραια βολτα, χαρηκα που γνωρισα και πολυ κοσμο, αντε και στις επομενες!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimhs 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 πέρασα απο αλεποχώρι και σας είδα στην καφετέρια!!!!!, ήμουν με παρέα κ δεν είχα χρόνο να σταματήσω να χαιρετήσω . αϊ πρόμις όμως να έρθω στην επόμενη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 δε μου λες εσύ κοπελιά, πότε θα μας κάνεις την τιμή να έρθεις μαζί μας? όλο απουσίες... ΑΠό Ιούλιο και μετά που τελειώνει η σεζόν... :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 Εδώ είναι στην Πάχη, ή μου φαίνεται? Και πώς κολλάει με Αλεποχώρι και Σχίνο? σου θύμισε κάτι η φωτο Κώστα! :lol: Μα τι λενε ο Κωστας ο Apisteftos και οι υπόλοιποι? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 Μηπως μας μελεταγες? :D Μια έννοια σας είχα ρε φίλε...... :lol: σου θύμισε κάτι η φωτο Κώστα! :lol: Μα τι λενε ο Κωστας ο Apisteftos και οι υπόλοιποι? Ξεχνιούνται ρε αυτές οι επικές φωτογραφίες? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 ΑΠό Ιούλιο και μετά που τελειώνει η σεζόν... :( εεεεεεεε, καλα... Ιούλιο θα είμαι στο νησί κ θα οργώνω με το πριόνι έπρεπε να έρθεις με το XR να κυλιστουμε στις λάσπες! :P κράνος μπουφάν παντελόνι μπότες, όλα λάσπη! πως τα κατάφερα δεν ξερω... (οχι, νταξ, ξέρω!) δεν τον πλένω τον τενεκέ για κανένα λόγο! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ίκαρος 146 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 (τροποποιήθηκε) Λίγες απο εμένα Τα βίντεο θα αργήσουν γιατί έχουν μεγάλη διάρκεια και έχω δουλειά το βράδυ, επεξεργασία απο αυριο... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 από τον Ίκαρος 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tinkerbell 264 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 http://www.stelpet.gr/gr/el/products/ixon-strada φανταστείτε με μέσα σ'αυτό στην επόμενη....ε? κάντε εικόνα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jojoshulk 127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 Ίσως φτιάξω ένα πολύ πρόχειρο βιντεάκι και το ανεβάσω μέχρι το βράδυ. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taksidiara psuxh 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 http://www.stelpet.g...cts/ixon-strada φανταστείτε με μέσα σ'αυτό στην επόμενη....ε? κάντε εικόνα.... http://www.stelpet.g...cts/ixon-strada φανταστείτε με μέσα σ'αυτό στην επόμενη....ε? κάντε εικόνα.... Εμένα θα θελα να με φανταστώ μεσα σ αυτο στην επόμενη ααααχ 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 Θες να μπεις μέσα σε ένα μικρό πατημένο κουτί; Δεν σου αρκεί η ηδονή του ΑΧ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taksidiara psuxh 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 Ζουλεεεευεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 Με κατάλαβες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 Ωραίοι ! Και σε άλλα με υγεία ! :vv: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taksidiara psuxh 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 Ναι αν και δυσκολευομαι με τοσο αλατι που φαγαμε θελει καθαρισμα το καρμπυρατερ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 Ναι αν και δυσκολευομαι με τοσο αλατι που φαγαμε θελει καθαρισμα το καρμπυρατερ :rotfl: :rotfl: Εγώ πήρα χάπι για την πίεση Ωραίοι ! Και σε άλλα με υγεία ! :vv: Σάββα έλειπες όμως εσύ από την υπέροχη παρέα μας. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwtoukavr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 παιδάκια σας ευχαριστώ πολύ όλους για αυτή την όμορφη μέρα!! χάρηκα πολύ που σας γνώρισα! πέρασα τέλεια! ελπίζω να το επαναλάβουμε με την πρώτη ευκαιρία! αύριο θα ανεβάσω και εγώ μερικές φώτο που μπόρεσα να βγάλω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 (τροποποιήθηκε) :rotfl: :rotfl: Εγώ πήρα χάπι για την πίεση Σάββα έλειπες όμως εσύ από την υπέροχη παρέα μας. Είστε υπέροχοι-ες , ψόφησα στο γέλιο αλλά φίλε μου δυστυχώς αδυνατώ κάθε Σ/Κ να ακολουθώ, προηγήθηκε μια 400άρα και έπεται 500άρα αλλά δεν ταιριάζουν οι ημερομηνίες μας. Εμείς τις πάμε με την αρχή του μήνα μετά την πληρωμή ! Ξέχασα, επειδή τα ξόδεψα όλα στις φωτό : ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ (μην ξεχνιόμαστε ε? α χα χα χα χα !). Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 από τον ΣΑΒΒΑΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 Εμείς τις πάμε με την αρχή του μήνα μετά την πληρωμή ! :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tinkerbell 264 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 παιδάκια σας ευχαριστώ πολύ όλους για αυτή την όμορφη μέρα!! χάρηκα πολύ που σας γνώρισα! πέρασα τέλεια! ελπίζω να το επαναλάβουμε με την πρώτη ευκαιρία! αύριο θα ανεβάσω και εγώ μερικές φώτο που μπόρεσα να βγάλω! χάρηκες που με γνώρισες ε???? κι εγώ χάρηκα!! να τα ξαναπούμε κάποια στιγμή! χαχχαχαχχ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 Σάββα έλειπες όμως εσύ από την υπέροχη παρέα μας. έτσι είναι! Σάββα σε έψαχνα χτες! ο Σάββας γιατί δεν έχει δηλώσει συμμετοχή? Σαββαααααααααααααααά!!! Είστε υπέροχοι-ες , ψόφησα στο γέλιο αλλά φίλε μου δυστυχώς αδυνατώ κάθε Σ/Κ να ακολουθώ, προηγήθηκε μια 400άρα και έπεται 500άρα αλλά δεν ταιριάζουν οι ημερομηνίες μας. Εμείς τις πάμε με την αρχή του μήνα μετά την πληρωμή ! Σωστός! Καλά να είμαστε και στην επόμενη θα πάμε ολοι μαζί! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος.Κ 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 Μπράβο παίδες... Στενοχωριέμαι που δε μπορούσα να ακολουθήσω. Ελπίζω σε επόμενη που θα διοργανωσουν οι παπόβιοι... Μπράβο και σε όσα μέλη αφησαν στην άκρη τις δυνατότητες του κυβικών τους και ακολούθησαν τα μικρά κυβικά και τη παρεα. Αυτό είναι μοτοσυκλετισμός η νομίζω; Next time , τώρα που ανοίγει και ο καιρός.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 Μπράβο παιδιά (και κορίτσια !),ωραία η εκδρομή σας. Απ' ό,τι βλέπω πρέπει να έπεσε πολύς χαβαλές ε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος.Κ 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 Μπράβο παίδες... Στενοχωριέμαι που δε μπορούσα να ακολουθήσω. Ελπίζω σε επόμενη που θα διοργανωσουν οι παπόβιοι... Μπράβο και σε όσα μέλη αφησαν στην άκρη τις δυνατότητες του κυβικών τους και ακολούθησαν τα μικρά κυβικά και τη παρεα. Αυτό είναι μοτοσυκλετισμός η νομίζω; Next time , τώρα που ανοίγει και ο καιρός.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες