A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2013 (τροποποιήθηκε) Στα πλαίσια των αλλαγών στη δομή του Ομίλου Piaggio, ο τελευταίος είχε προειδοποιήσει – ήδη από το 2011 – ότι θα προχωρούσε στο κλείσιμο του εργοστασίου της Derbi, στην περιοχήMartorelles στην Ισπανία, μια κίνηση που θα άφηνε χωρίς δουλειά γύρω στους 200 εργαζομένους, σε μια χώρα που ήδη μαστίζεται από υψηλά νούμερα ανεργίας (26% το επίσημο ποσοστό). Ο ιταλικός Όμιλος, ο οποίος είχε προχωρήσει στην εξαγορά της Derbi το 2001, προσπάθησε να βρει αγοραστή για τις εγκαταστάσεις και όλο αυτό το διάστημα βρισκόταν σε συνομιλίες με μια Ελβετική επενδυτική εταιρεία (Giba), που έδειχνε ότι ενδιαφερόταν σοβαρά να επενδύσει 100 εκατ. ευρώ ώστε να κατασκευάζει αυτοκίνητα στην Ισπανία. Ωστόσο οι συζητήσεις δεν ευοδώθηκαν και η Piaggio αναγκάστηκε να απολύσει τους εργαζομένους και να κλείσει το εργοστάσιο. Έτσι, η Ισπανία θα πρέπει να αποχαιρετήσει τη φίρμα που της χάρισε 12 Παγκόσμιους Τίτλους και πληθώρα νικών, με αναβάτες όπως ο Angel Nieto, Ricardo Tormo, Aspar Martinez και Alex Criville. οντως κριμα ενα τετοιο εργοστασιο να κλεινει λογο κρισης! ΥΓ: motograndprix.gr Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 18 , 2013 από τον A7XBilly Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2013 Ε καλά με τέτοιες τιμές που είχαν στα μοτόρια τους, λογικό να μην έχουν αρκετές πωλήσεις και να βγει ασύμφωρη σαν εταιρεία.... Δίχως για την έλλειψη ανταλλακτικών στις αντιπροσωπείες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2013 Ζήτημα χρόνου να την αναστήσει κάποιος φραγκάτος Ισπανός ευγενής στο μέλλον χωρίς να πληρώσει κ@ρατα στην Πιάτζιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος.Κ 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2013 Το θέμα είναι για τους κατόχους. Ανταλακτικα;; Δε θα υπάρχουν ελλείψεις;; (εαν κατάλαβα ήδη υπήρχε προβλημα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
StratisKas 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2013 πω ρε φιλε κριμα...τι να πω...κριμα κυριως για τους ανθρωπους που απολυθηκαν 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CIVIL 615 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2013 οι εταιρίες δεσμεύονται για ανταλλακτικά άλλωστε είναι piaggio και αυτό ήταν (και) το πρόβλημα γιατί να πάρω derbi όταν μπορούσα να έχω το ίδιο σε Ιταλικό με καλύτερη τιμή μεταπώλησης και αγοράς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stivakos 113 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ειχα για 2 όμορφα χρόνια το GP1-250 Racing. Εκανα 40.000χλμ σ'αυτό το διάστημα, γύρισα τη μισή Ελλάδα μ'αυτό το σκατούλι. Αυθημερόν εώς 700χλμ (Καρδίτσα-Μαλακάσα(IRON MAIDEN)-Πλαταμώνας), Καρπενήσι, Β.Ελλάδα και πολλά-πολλά ακόμη. Γκαζάκι δεν είχε πολύ αλλά ήταν πολύ σβέλτο, είχε πολύ καλά περιφερειακά και φοβερή πλαισιάρα. Farewell λοιπόν, bajas rojas. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 18 , 2013 από τον stivakos 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Technician 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2013 Ενας γνωστος μου σκεφτοταν να παρει derbi. Δηλαδη να μην το κανει διοτι δεν θα υπαρχει εξυπηρετηση? Τι παιζει εδω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2013 Ενας γνωστος μου σκεφτοταν να παρει derbi. Δηλαδη να μην το κανει διοτι δεν θα υπαρχει εξυπηρετηση? Τι παιζει εδω? για ανταλλακτικα θα τα καλυπτει η piaggio..πρεπει να μοιραζονταν κοινα μηχανικα μερη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Technician 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2013 Εγω κατι ειχα ακουσει οτι φορανε honda κινητηρα... ισχυει!? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Marvel33 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2013 http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/95008.asp Έτσι όπως το έγραψες είναι λες και έκλεισε η εταιρία, δυστυχώς κλείνει το εργοστάσιο και μεταφέρετε στην Ιταλία και στις εγκαταστάσεις της πιατζιο. Δυστυχώς για τα 200 άτομα που χάσαμε την δουλεία τους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R1d3r3285 132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2013 Ειχα βαλει στο μάτι σαν πρώτο μοτόρι το Derbi Terra 125 πριν από κάποια χρόνια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2013 http://www.mototriti..._news/95008.asp Έτσι όπως το έγραψες είναι λες και έκλεισε η εταιρία, δυστυχώς κλείνει το εργοστάσιο και μεταφέρετε στην Ιταλία και στις εγκαταστάσεις της πιατζιο. Δυστυχώς για τα 200 άτομα που χάσαμε την δουλεία τους δεν το εγραψα εγω! για αυτο εχω βαλει και απο που το βρηκα! το κειμενο ειναι copy paste! το ενα σιτε λεει οτι κλεινει, το αλλο οτι μεταφέρεται! ευχομαι σαν μαρκα να συνεχισει να υπαρχει για ολους τους ιδιοκτητες φυσικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nik666666 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2013 Μου φενεται οτι αν κλεισει μια εταιρια ειναι αναγκασμενη να παρεχει ανταλακτικα για 10 χρονια η κανω λαθος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2013 Εδώ δουλεύουν κανονικά τα εργοστάσια και δεν έχουν ανταλλακτικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2013 Κρίμα γιατί δανειζόμενη κινητήρες από τους μεγάλους έβγαζε μερικά πολύ ερωτεύσιμα μοτοσυκλετάκια εναλλακτικά παπιοειδών... Ζήτημα χρόνου να την αναστήσει κάποιος φραγκάτος Ισπανός ευγενής στο μέλλον χωρίς να πληρώσει κ@ρατα στην Πιάτζιο Μακάρι γιατί το brand name έχει μεγάλη ιστορία άρα και αξία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2013 Μου φενεται οτι αν κλεισει μια εταιρια ειναι αναγκασμενη να παρεχει ανταλακτικα για 10 χρονια η κανω λαθος? Η εταιρείες είναι υποχρεωμένες να έχουν επάρκεια ανταλλακτικών για δέκα χρόνια από την τελευταία ημερομηνία παραγωγής ενός μοντέλου. Αυτό είναι σχετικά εύκολο αν η εταιρεία λειτουργεί. Αν κλείσει (πχ ΜotoΜorini) τότε από ποίον θα ζητήσεις ευθύνη; Από το φαληρημένο αφεντικό; Δύσκολο......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πόρθος 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2013 Κρίμα, μεγάλη απώλεια.......... Κανα Like θα πάρω? Ή να γράψω και άλλα? 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PKAP 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 εντάξει, εγώ που το πήρα πριν κάτι μήνες, στα αναλώσιμα δεν έχω δει κάτι περίεργο,πιστεύω ότι σίγουρα θα ταιριάζουν από άλλα μοντέλα,τώρα το μόνο πρόβλημα θα είναι τα πλαστικά . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nik666666 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 Oυτε εγω ειχα προβλημα με αναλωσιμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 Μπαταρία και ανορθωτής κάναν 15 μέρες να μου έρθουν και αυτό με άνθρωπο μέσα στην piaggio. Προβλέπω μεγάλο πανηγύρι απο εδώ και πέρα.. :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadowhunter 426 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ρε παιδιά, ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΜΙΑ DERBI! Το εργοστάσιο στην Ισπανία έκλεισε, αλλά η παραγωγή μεταφέρθηκε στην Ιταλία! LINK 1 LINK 2 Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 από τον shadowhunter 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 Μπαταρία και ανορθωτής κάναν 15 μέρες να μου έρθουν και αυτό με άνθρωπο μέσα στην piaggio. Προβλέπω μεγάλο πανηγύρι απο εδώ και πέρα.. :( Τώρα που το είδα παίζει και να είσαι ο μόνος στο φόρουμ με bike και dreambike από εταιρίες που μάλλον απεβίωσαν...νεκρόφιλος δηλαδής Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 Τώρα που το είδα παίζει και να είσαι ο μόνος στο φόρουμ με bike και dreambike από εταιρίες που μάλλον απεβίωσαν...νεκρόφιλος δηλαδής Yes, στα γιαπωνέζικα με λένε νασουσιρο-τοκασονι B) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες