Jump to content
Panag

To καλυτερο crash video που εχω δει .

Recommended Posts

Δεν ξερω αν κανω καλα που παραθετω ενα video που δειχνει στιγμες που κανεις μας δεν θελει ουτε να σκεφτεται.

Παρ'ολα αυτα, θεωρησα πως θα ηταν χρησιμο να το δουμε -οσο κ αν μας ποναει - γιατι δειχνει παρα πολλα ατυχηματα σε πραγματικες συνθηκες δρομου και ισως διδαχθουμε κατι απο τα λαθη των αλλων .

http://www.youtube.com/watch?v=5aoT1Nwo7UI

Τροποποιήθηκε από τον Panag

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μας γ...σες την ψυχολογία νυχτιάτικα :(

Σκληρό βίντεο...τι βίντεο δηλαδή,ολόκληρη ταινία είναι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω βλεπω γενικα ανα καιρους τετοια video γιατι πιστευω οτι μαθαινεις πολλα απο αυτα.

Σε μερικα απο αυτα εχει τυχει να εχω πλησιασει σε μια παρομοια κατασταση .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στο 00:12:30 wtf κλεμένο ΄πηταν? και τρέχει μέσα???

Τροποποιήθηκε από τον A.K.A. SonIC

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα το δω αργότερα, αλλά στάνταρ το 99% είναι από Ρωσία.

Χτύπα ξύλο να μην τύχει σε κανέναν μας, αλλά αυτό που έχω και εγώ παρατηρήσει είναι ότι ρε παιδιά αυτοί οι Ρώσσοι και οι Ασιάτες είναι τελείως κοιμισμένοι...και δεν λέω ζώα γιατί ακόμη και τα ζώα πλέον περιμένουν στο φανάρι το πράσινο για να περάσουν απέναντι!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδιά το βλέπω τμηματικά επειδή είναι μεγάλο αλλά σε μεγάλο ποσοστό είναι οι μηχανές που κάνουνε την λαλακία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ τα περισσότερα βλέπω να γίνονται επειδή δεν ανάβουν φλας ή επειδή δεν γίνεται σωστος έλεγχος πριν την αλλαγή κατεύθυνσης και φυσικά σε πολλά απο αυτά φταίνε και οι μηχανές!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απλά είναι όλα τα βίντεο μαζεμένα.

Επίσης, βλέπω κάνα μισάωρο και όλα τα βίντεο είναι από Ρωσία.

Αφού ξέρουμε ότι είναι ΟΙ χειρότεροι.

Επίσης, επειδή είναι οι χειρότεροι, έχουν βάλει κάμερα στα αμάξια τους.

Όλο και κάποια γκάφα θα πιάσουν!

Δεν με εκπλήσσει καθόλου αυτό το Ρώσικο βίντεο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό που βλέπω εγώ είναι το εξής:

α) Αμάξια που δεν βγάζουν φλας ή βγάζουν αργά.

β) Αμάξια που πριν αλλάξουν λωρίδα δεν κάνουν τον τελευταίο έλενχο ή δεν κάνουν γενικά έλενχο.

γ) Μηχανές που κάνουν διήθηση εν κινήση με υψηλές ταχύτητες χωρίς να υπολογίζουν τον κίνδυνο.

δ) Μηχανές που τις φτάνουν στα όρια τους, χωρίς να κρατάνε μια πισινή σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

ε) Μηχανές με αναβάτες που αντί να οδηγάνε αμυντικά και να κοιτάξουν να προλαμβάνουν καταστάσεις, οδηγάνε επιθετικά είτε επειδή έχουν προτεραιότητα είτε για διάφορους λόγους.

ζ) Άμπαλους που δεν θα έπρεπε να έχουν τιμόνι στα χέρια τους, είτε αυτό είναι μηχανής είτε αυτό αμαξιού.

η) Είναι ένα αμάξι στα πρώτα 20 λεπτά που το παρατήρησα σε τουλάχιστων 3 ατυχήματα να έχει παρασύρει μηχανές, απο παραβίαση δική του. Η πινακίδα είναι η ίδια.

θ) Σχεδών όλοι οι οδηγοί αμαξιών σταμάτησαν είτε για να βοηθήσουν, είτε ως μάρτυρες στα ατυχήματα με τις μηχανές. Κάτι τέτοιο εδώ απλά δεν γίνετε ή γίνετε σε τρομερά μικρό ποσοστό.

ι) Είτε οι θύτες, είτε τα θύματα δέχονται την στούκα/τρακάρισμα/πεσά και δεν αρχίζουν να πλακώνονται αναμεταξύ τους. Κάτι τέτοιο εδώ πρέπει να είσαι τυχερός για να το δεις.

κ) Κάποιοι δεν φορούσαν κράνη, ή εξοπλισμό, και κάποιοι άλλοι δεν είχαν κάνει ποτέ τους εξάσκηση στο φρένο πανικού.

Τέλος, απο την μια αισθάνομαι τυχερός που με τόσα ζώα που οδηγάνε στους ίδιους ελληνικούς δρόμους με μένα, πλέων προβλέπω τον κίνδυνο και είμαι πάντα σε ετοιμότητα για να αποφύγω δυσάρεστες καταστάσεις(και μέχρι στιγμής τα καταφέρνω). Απο την άλλη βέβαια οι δικοί μας είτε θα σε παρατούσαν αιμόφυρτο, είτε θα σε πιανόσασταν στο ξύλο για να τελειώσει αυτό που δεν κατάφερε με το αμάξι...

Το σίγουρο είναι ότι αν ήταν πάντα σε ετοιμότητα και σε επιφυλακή για τέτοια περιστατικά, τουλάχιστων οι μισοί απο αυτούς θα είχαν γλιτώσει τα ατυχήματα.

Μέχρι και SVs είδα μέσα στο βίντεο με έναν άμπαλο. Το διάλυσε το μηχανάκι. Ευτυχώς δεν ήταν το μοντέλο το δικό μου αλλά το παλιό του 99.

Τροποποιήθηκε από τον gstam

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εκει που σκεφτεσαι να παρεις ss, βλεπεις αυτο το βιντεο και λες ασε καλυτερα...γυμνο και παλι γυμνο, να εχεις ενα μοχλο με το τιμονι ρε παιδι μου. Ποσες φορες θα μπορουσαν να το σωσουν με λιγο lock.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι κ οι γιωταχίδες αλλά είμαστε κ μεις....Τελικά δε νομίζω να έχει μεγάλη διαφορά..

Ένας βλάκας στο τιμόνι μιας μοτοσυκλέτας, θά'ναι το ίδιο βλάκας κ σε ενός αυτοκινήτου..

Προσοχή προς όλους.Κράνος δεμένο, κανά μποτάκι, μπουφανάκι κ γάντια.Τουλάχιστον.

Κ η Παναγιά μαζί μας..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ είδα όλα αυτά που γράψατε αλλά έχω μια απορία θα ήθελα να τους δω όλους αυτούς να οδηγάνε σε άσφαλτο ίδια με την δίκια μας εκεί να δεις τι έχει να γίνει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

GSTAM

+ 10000 για το απίστευτο post.

Τα περιέγραψες όλα αναλυτηκότατα.

Παρατηρώ ότι όση μαλακία στον εγκέφαλο έχουν οι αυτοκινιτάκιδες άλλη τόση και ίσως μεγαλύτερη έχουν οι μοτοσικλετιστές....

Τροποποιήθηκε από τον ksexilas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικα η μεγαλυτερη μαστιγα ολων των εποχων ειναι η μαλακια στον εγκεφαλο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οσα περιεγραψε ο GSTAM.

Καλο θα ηταν εκτος του τοι γμιεται η ψυχολογια μας να τα βλεπουμε αυτα που και που.Τα θεωρω "κοφτη" σε ενδεχωμενη παπαρια που σκεφτομαστε να κανουμε ειτε ειμαστε εκτος πολης ειτε σε βολτα.Απο την αλλη αυτα τα βιντεο τα θεωρω ενα διδαγμα θα λεγαμε για το εαν πρεπει να φοραμε κρανος η οχι.Βεβαιως στο συγκεκριμενο βιντεο που οντως τα περισοτερα ειναι απο ανατολικο μπλοκ, προσωπικα δεν λυπαμαι κανεναν/μια που τον χτυπανε η πεφτει σε φρεναρισμα πανικου και δεν φοραει κρανος.

Μπραβο Panag για το θρεντ!Εχεις μια ψηφο απο εμενα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολλα παρα πολλα lowside απο τη μεση του video και κατω αλλα και πτωσεις κυριολεκτικα απο το πουθενα :shock:

Στο 1:00:30 αυτον που εχει πτωση τον περναει και μια μηχανη απο πανω

και στο 1:05:00 δειτε τι γινεται οταν φοραμε κρανος αλλα δεν το εχουμε δεμενο .

Στο 1:05:50 ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα target fixation αλλα στην ποιο ανωδυνη του μορφη !!

Ενταξει τωρα , αφηνω εσας να εκφραστειτε για αυτον στο 1:06:27 ....ΕΛΕΟΣ !

Τροποποιήθηκε από τον Panag

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ σοκαριστικό το βίντεο αλλά δυστυχώς είναι η πραγματικότητα. Όλοι φταίμε για την οδηγική μας παιδεία! Αυτό που έχω να προσθέσω εγώ για τους ανύσηχους οδηγούς τουλάχιστον για την ημέρα να έχετε τα φώτα ανοιχτά και στις σφήνες να ανοίγετε και τα αλαρμ. Τουλάχιστον αφού κάνουν μ@λακίες να τους βλέπουν οι άλλοι και να τους αποφευγουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα