Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2013 (τροποποιήθηκε) Δεν ξερω αν κανω καλα που παραθετω ενα video που δειχνει στιγμες που κανεις μας δεν θελει ουτε να σκεφτεται. Παρ'ολα αυτα, θεωρησα πως θα ηταν χρησιμο να το δουμε -οσο κ αν μας ποναει - γιατι δειχνει παρα πολλα ατυχηματα σε πραγματικες συνθηκες δρομου και ισως διδαχθουμε κατι απο τα λαθη των αλλων . http://www.youtube.com/watch?v=5aoT1Nwo7UI Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 6 , 2013 από τον Panag 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2013 Μας γ...σες την ψυχολογία νυχτιάτικα :( Σκληρό βίντεο...τι βίντεο δηλαδή,ολόκληρη ταινία είναι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Serj 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2013 Εγω βλεπω γενικα ανα καιρους τετοια video γιατι πιστευω οτι μαθαινεις πολλα απο αυτα. Σε μερικα απο αυτα εχει τυχει να εχω πλησιασει σε μια παρομοια κατασταση . 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2013 Θα το δω αργότερα, αλλά στάνταρ το 99% είναι από Ρωσία. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2013 (τροποποιήθηκε) στο 00:12:30 wtf κλεμένο ΄πηταν? και τρέχει μέσα??? Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 6 , 2013 από τον A.K.A. SonIC Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tzitziloni 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2013 Θα το δω αργότερα, αλλά στάνταρ το 99% είναι από Ρωσία. Χτύπα ξύλο να μην τύχει σε κανέναν μας, αλλά αυτό που έχω και εγώ παρατηρήσει είναι ότι ρε παιδιά αυτοί οι Ρώσσοι και οι Ασιάτες είναι τελείως κοιμισμένοι...και δεν λέω ζώα γιατί ακόμη και τα ζώα πλέον περιμένουν στο φανάρι το πράσινο για να περάσουν απέναντι!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLoR 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2013 ρε παιδιά το βλέπω τμηματικά επειδή είναι μεγάλο αλλά σε μεγάλο ποσοστό είναι οι μηχανές που κάνουνε την λαλακία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2013 Εγώ τα περισσότερα βλέπω να γίνονται επειδή δεν ανάβουν φλας ή επειδή δεν γίνεται σωστος έλεγχος πριν την αλλαγή κατεύθυνσης και φυσικά σε πολλά απο αυτά φταίνε και οι μηχανές! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2013 Απλά είναι όλα τα βίντεο μαζεμένα. Επίσης, βλέπω κάνα μισάωρο και όλα τα βίντεο είναι από Ρωσία. Αφού ξέρουμε ότι είναι ΟΙ χειρότεροι. Επίσης, επειδή είναι οι χειρότεροι, έχουν βάλει κάμερα στα αμάξια τους. Όλο και κάποια γκάφα θα πιάσουν! Δεν με εκπλήσσει καθόλου αυτό το Ρώσικο βίντεο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2013 Ενα 80% απο αυτα δυστιχως γινονται λογω ταχυτητας και αφηρημαδας.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2013 (τροποποιήθηκε) Αυτό που βλέπω εγώ είναι το εξής: α) Αμάξια που δεν βγάζουν φλας ή βγάζουν αργά. β) Αμάξια που πριν αλλάξουν λωρίδα δεν κάνουν τον τελευταίο έλενχο ή δεν κάνουν γενικά έλενχο. γ) Μηχανές που κάνουν διήθηση εν κινήση με υψηλές ταχύτητες χωρίς να υπολογίζουν τον κίνδυνο. δ) Μηχανές που τις φτάνουν στα όρια τους, χωρίς να κρατάνε μια πισινή σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά. ε) Μηχανές με αναβάτες που αντί να οδηγάνε αμυντικά και να κοιτάξουν να προλαμβάνουν καταστάσεις, οδηγάνε επιθετικά είτε επειδή έχουν προτεραιότητα είτε για διάφορους λόγους. ζ) Άμπαλους που δεν θα έπρεπε να έχουν τιμόνι στα χέρια τους, είτε αυτό είναι μηχανής είτε αυτό αμαξιού. η) Είναι ένα αμάξι στα πρώτα 20 λεπτά που το παρατήρησα σε τουλάχιστων 3 ατυχήματα να έχει παρασύρει μηχανές, απο παραβίαση δική του. Η πινακίδα είναι η ίδια. θ) Σχεδών όλοι οι οδηγοί αμαξιών σταμάτησαν είτε για να βοηθήσουν, είτε ως μάρτυρες στα ατυχήματα με τις μηχανές. Κάτι τέτοιο εδώ απλά δεν γίνετε ή γίνετε σε τρομερά μικρό ποσοστό. ι) Είτε οι θύτες, είτε τα θύματα δέχονται την στούκα/τρακάρισμα/πεσά και δεν αρχίζουν να πλακώνονται αναμεταξύ τους. Κάτι τέτοιο εδώ πρέπει να είσαι τυχερός για να το δεις. κ) Κάποιοι δεν φορούσαν κράνη, ή εξοπλισμό, και κάποιοι άλλοι δεν είχαν κάνει ποτέ τους εξάσκηση στο φρένο πανικού. Τέλος, απο την μια αισθάνομαι τυχερός που με τόσα ζώα που οδηγάνε στους ίδιους ελληνικούς δρόμους με μένα, πλέων προβλέπω τον κίνδυνο και είμαι πάντα σε ετοιμότητα για να αποφύγω δυσάρεστες καταστάσεις(και μέχρι στιγμής τα καταφέρνω). Απο την άλλη βέβαια οι δικοί μας είτε θα σε παρατούσαν αιμόφυρτο, είτε θα σε πιανόσασταν στο ξύλο για να τελειώσει αυτό που δεν κατάφερε με το αμάξι... Το σίγουρο είναι ότι αν ήταν πάντα σε ετοιμότητα και σε επιφυλακή για τέτοια περιστατικά, τουλάχιστων οι μισοί απο αυτούς θα είχαν γλιτώσει τα ατυχήματα. Μέχρι και SVs είδα μέσα στο βίντεο με έναν άμπαλο. Το διάλυσε το μηχανάκι. Ευτυχώς δεν ήταν το μοντέλο το δικό μου αλλά το παλιό του 99. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 6 , 2013 από τον gstam 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2013 Και εκει που σκεφτεσαι να παρεις ss, βλεπεις αυτο το βιντεο και λες ασε καλυτερα...γυμνο και παλι γυμνο, να εχεις ενα μοχλο με το τιμονι ρε παιδι μου. Ποσες φορες θα μπορουσαν να το σωσουν με λιγο lock..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2013 Που πηγαν τα υπολοιπα μυνηματα ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kazzax 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2013 Είναι κ οι γιωταχίδες αλλά είμαστε κ μεις....Τελικά δε νομίζω να έχει μεγάλη διαφορά.. Ένας βλάκας στο τιμόνι μιας μοτοσυκλέτας, θά'ναι το ίδιο βλάκας κ σε ενός αυτοκινήτου.. Προσοχή προς όλους.Κράνος δεμένο, κανά μποτάκι, μπουφανάκι κ γάντια.Τουλάχιστον. Κ η Παναγιά μαζί μας.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2013 Κάποιος συντονιστής να τα ράψει παιδιά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lektikos 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2013 Η βλακεία και η επιθετική οδήγηση.... κακός συνδυασμός. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.873 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2013 εγώ είδα όλα αυτά που γράψατε αλλά έχω μια απορία θα ήθελα να τους δω όλους αυτούς να οδηγάνε σε άσφαλτο ίδια με την δίκια μας εκεί να δεις τι έχει να γίνει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksexilas 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2013 (τροποποιήθηκε) GSTAM + 10000 για το απίστευτο post. Τα περιέγραψες όλα αναλυτηκότατα. Παρατηρώ ότι όση μαλακία στον εγκέφαλο έχουν οι αυτοκινιτάκιδες άλλη τόση και ίσως μεγαλύτερη έχουν οι μοτοσικλετιστές.... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 6 , 2013 από τον ksexilas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2013 Τελικα η μεγαλυτερη μαστιγα ολων των εποχων ειναι η μαλακια στον εγκεφαλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2013 Οσα περιεγραψε ο GSTAM. Καλο θα ηταν εκτος του τοι γμιεται η ψυχολογια μας να τα βλεπουμε αυτα που και που.Τα θεωρω "κοφτη" σε ενδεχωμενη παπαρια που σκεφτομαστε να κανουμε ειτε ειμαστε εκτος πολης ειτε σε βολτα.Απο την αλλη αυτα τα βιντεο τα θεωρω ενα διδαγμα θα λεγαμε για το εαν πρεπει να φοραμε κρανος η οχι.Βεβαιως στο συγκεκριμενο βιντεο που οντως τα περισοτερα ειναι απο ανατολικο μπλοκ, προσωπικα δεν λυπαμαι κανεναν/μια που τον χτυπανε η πεφτει σε φρεναρισμα πανικου και δεν φοραει κρανος. Μπραβο Panag για το θρεντ!Εχεις μια ψηφο απο εμενα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2013 (τροποποιήθηκε) Πολλα παρα πολλα lowside απο τη μεση του video και κατω αλλα και πτωσεις κυριολεκτικα απο το πουθενα Στο 1:00:30 αυτον που εχει πτωση τον περναει και μια μηχανη απο πανω και στο 1:05:00 δειτε τι γινεται οταν φοραμε κρανος αλλα δεν το εχουμε δεμενο . Στο 1:05:50 ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα target fixation αλλα στην ποιο ανωδυνη του μορφη !! Ενταξει τωρα , αφηνω εσας να εκφραστειτε για αυτον στο 1:06:27 ....ΕΛΕΟΣ ! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 6 , 2013 από τον Panag Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2013 ΤΟ ΓΕΛΙΟ στο 1:08:07 .... :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ίκαρος 146 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Μα καλά... πιωμένα είναι όλα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
born2 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 106 28 ... ΔΟΛΟΦΟΝΟς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iconan 92 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Πολύ σοκαριστικό το βίντεο αλλά δυστυχώς είναι η πραγματικότητα. Όλοι φταίμε για την οδηγική μας παιδεία! Αυτό που έχω να προσθέσω εγώ για τους ανύσηχους οδηγούς τουλάχιστον για την ημέρα να έχετε τα φώτα ανοιχτά και στις σφήνες να ανοίγετε και τα αλαρμ. Τουλάχιστον αφού κάνουν μ@λακίες να τους βλέπουν οι άλλοι και να τους αποφευγουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες