nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 μπα μικρος εισαι Εσύ δεν μιλάς όμως βρε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ψήφισα κι εγώ Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 από τον midnek Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimparac 161 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 Βλεπω οτι η κλαση 51-55 ζωντανευει! Περιοριζομαι λοιπον στις επομενες ,ητοι απο 56 - μαθουσαλας! Σ Α Χ Α Ρ Α Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2013 Η ηλικία μου είναι : Βάσει ταυτότητας 52 Βάσει καρδιάς 18 Βάσει μυαλού 4 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2013 29 κλείνω τον Ιούλιο και μετά από 15 μέρες (τον Αύγουστο) γίνομαι πατέρας! Πιπίνι πατέρας κάτω των 30!!! Εχω ακουσει οτι το παιδι ειναι μεγαλη γκομενοπαγιδα... Το νου σου! Ααα... Ναι... Πριν 3 μερες εκλεισα τα 23... Μεγαλωσα ρε γαμωτο.... Σοβαρεψα, αστα να πανε. Με εφαγαν οι πολλες κακουχιες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2013 Καλημέρα, με δείγμα 112 άτομα: <30 ετών: 52,6% >46 ετών: 9,82% Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2013 (τροποποιήθηκε) διάλεξε και πάρε! :P Άντε, ας διαλέξω, επειδή επιμένεις δηλαδή, όχι τιποτ' άλλο. Με βάση πάντα αυτά που σού 'βγαλε ο γκούγκλης, δεν επεκτείνομαι εγώ σαν κάτι άλλους που βάζουνε αυτή που βλέπουν στον ύπνο τους....... :lol: 1 2 3 (γιατί υποψιάζομαι ότι είναι η ίδια με την 1?) Όντως, η ίδια είναι. 29 κλείνω τον Ιούλιο και μετά από 15 μέρες (τον Αύγουστο) γίνομαι πατέρας! Πιπίνι πατέρας κάτω των 30!!! Καλώς τον συνάδελφο πιπινοπατέρα. :P Με το καλό εύχομαι Φρατζέσκο και υγιές να είναι πάνω απ' όλα. αλλα ποιος τη γ...ει την ηλικια,η διαθεση παιζει ρολο... Όλα τα χούφταλα, την ίδια μλκία λένε / λέμε ως τώρα πάντως: ως 30 ετών = 56,4% του my bike (σύνολο δείγματος 78 ατόμων) Οι μεγαλύτεροι δεν έχουνε ψηφίσει προφανώς. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 6 , 2013 από τον Kostas-MotoLover 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tinkerbell 264 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2013 ηλικίες και χαζομάρες.......... αφιερωμένο σε όλους μας όπως θα έπρεπε να σκεφτόμαστε!!!! " ΔΕΝ ΚΟΙΤΩ ΑΡΙΘΜΟΥΣ, ΗΛΙΚΙΕΣ, ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΙΑΜΗΤΡΩΑ!!!!"...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες