Jump to content
Optimus Prime

Mybikers εν δράσει. Υλοποιήσιμες σκέψεις αλληλεγγύης...

Recommended Posts

Και πότε να το δω '' Γέροντά '' μου ?

Τώρα τελευταία έχω άλλα , πιο σημαντικά , που με απασχολούν .

Δεν πειράζει , μην αγχώνεσαι , δεν σε μαλώνω :D , αν βρω , βρήκα , αλλιώς ..............

Θα μου δώσεις το δικό σου :tooth: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

σαββα το ξερω οτι δεν κανουν αυτα που εχει στο παζαρι καραμαιμουδικες κινεζιες ειναι ολα.εκτος απο ενα τυπο που εχει μαγαζι και φερνει καποια κομματια της προκοπης.το ξερω σιγουρα γιατι πηρα για ενα φιλο προσφατα.

εγω απλα ποσταρα επειδη διαβασα που εγραψες παραπανω οτι τα πιο φθηνα κινεζικα ξεκινανε απο 20 ευρω,και ειπα να συνδραμω για καποιον που θελει να παρει ενα τετοιο και να το χρησιμοποιει μια στο τοσο.μ`αυτη την χρηση λοιπον δεν χρειαζεται να πας να σκασεις το εικοσαρικο την στιγμη που μπορεις να παρεις το ιδιο σχεδον με δεκαρικο,φυσικα δεν εννοω αυτα που εχει φερει τωρα το λιντλ αυτα δεν ξερω τι ρολο βαρανε,δεν τα`χω δει καν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σαββα το ξερω οτι δεν κανουν αυτα που εχει στο παζαρι καραμαιμουδικες κινεζιες ειναι ολα.εκτος απο ενα τυπο που εχει μαγαζι και φερνει καποια κομματια της προκοπης.το ξερω σιγουρα γιατι πηρα για ενα φιλο προσφατα.

εγω απλα ποσταρα επειδη διαβασα που εγραψες παραπανω οτι τα πιο φθηνα κινεζικα ξεκινανε απο 20 ευρω,και ειπα να συνδραμω για καποιον που θελει να παρει ενα τετοιο και να το χρησιμοποιει μια στο τοσο.μ`αυτη την χρηση λοιπον δεν χρειαζεται να πας να σκασεις το εικοσαρικο την στιγμη που μπορεις να παρεις το ιδιο σχεδον με δεκαρικο,φυσικα δεν εννοω αυτα που εχει φερει τωρα το λιντλ αυτα δεν ξερω τι ρολο βαρανε,δεν τα`χω δει καν.

Σωστός Μιχαλάκη φίλε μου και νάσαι καλά.

Μιχάλη κουφάθηκα βρε φίλε..........Εγγλέζικα είναι τα λιντλίσια, όταν τα είδα λέω καμιά μαιμού θάναι αλλά μιας και είχανε ανοιχτό δείγμα βγάζω τα γυαλιά, το βλέπω..........έπαθα πλάκα και το χτύπησα επιτόπου λέμε.

Στον Σχιστό είναι αραιά και που και ένας Ρώσος με ένα πάγκο μια σταλιά, αυτός έχει εργαλειάρες Ρώσικες αλλά........δύναμη λέμε !

Το να τον πετύχεις είναι λίγο δύσκολο.

ΕΝΤΙΤ : Βγάζω = βάζω ε?

Και πότε να το δω '' Γέροντά '' μου ?

Τώρα τελευταία έχω άλλα , πιο σημαντικά , που με απασχολούν .

Δεν πειράζει , μην αγχώνεσαι , δεν σε μαλώνω :D , αν βρω , βρήκα , αλλιώς ..............

Θα μου δώσεις το δικό σου :tooth: :tooth:

Θάρχεσαι στο συνεργείο μου ρε σύ ! :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτο το ρωσο λεω κι`εγω θειο σαββα. :_thumbsup:

ειχα παρει μια καρτα του,αλλα δεν ξερω που την εχω καταχωνιασει,γιατι δεν ειμαι και ιδιαιτερα μεγαλος φαν στο να ψωνιζω εργαλεια απο το παζαρι,δυστυχως ετσι ειναι η φυση του επαγγελματια,τα εργαλεια τα χρυσοπληρωνει αλλα ισχυει βεβαια η παροιμια του οτι πληρωνεις παιρνεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ο μονος λογος που υπαρχει για να παρει ενας ερασιτεχνης παχυμετρο ηλεκτρονικο ειναι επειδη δεν ξερει να διαβαζει το κανονικο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ο μονος λογος που υπαρχει για να παρει ενας ερασιτεχνης παχυμετρο ηλεκτρονικο ειναι επειδη δεν ξερει να διαβαζει το κανονικο...

Κορυφαια παρατηρηση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την επόμενη βδομάδα μάλλον προς Σαββάτο θα αλλάξω λάδια στη μπροστινή ανάρτηση του GS. Αν βρω οικονομικά και τα ελατήρια θα τα αλλάξω κι αυτά.

Προς το παρόν ψάχνω χώρο για να γίνει το εγχείρημα...από εργαλεία και ανταλλακτικά θα είμαι κομπλέ. θα υπάρχει επίσης και λαπτοπάκι με τα service manuals.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειναι και το πουλ-μουρ ρε gee με ενα δεκαρικο εχεις και φωτακια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειναι και το πουλ-μουρ ρε gee με ενα δεκαρικο εχεις και φωτακια.

εχεις δικιο ,αυτο δεν το σκεφτηκα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτο το ρωσο λεω κι`εγω θειο σαββα. :_thumbsup:

ειχα παρει μια καρτα του,αλλα δεν ξερω που την εχω καταχωνιασει,γιατι δεν ειμαι και ιδιαιτερα μεγαλος φαν στο να ψωνιζω εργαλεια απο το παζαρι,δυστυχως ετσι ειναι η φυση του επαγγελματια,τα εργαλεια τα χρυσοπληρωνει αλλα ισχυει βεβαια η παροιμια του οτι πληρωνεις παιρνεις

Είσαι γατόνι και έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου ! :_thumbsup:

Βρε Γιώργη, ξεχνάς του κωλόγερους εμάς, τα αρχικαταστραβάδια που φοράμε το γυαί πρεσβυωπίας και θέλουμε και μεγεθυντικό φακό φίλε μου για να δούμε το όριο του 1mm του βρωμοσυμπλέκτη! :tooth:

ΕΝΤΙΤ : Ορίστε ξέφυγε και ένα λ.

γυαί=γυαλί .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρε Γιώργη, ξεχνάς του κωλόγερους εμάς, τα αρχικαταστραβάδια που φοράμε το γυαί πρεσβυωπίας και θέλουμε και μεγεθυντικό φακό φίλε μου για να δούμε το όριο του 1mm του βρωμοσυμπλέκτη! :tooth:

ΕΝΤΙΤ : Ορίστε ξέφυγε και ένα λ.

γυαί=γυαλί .

ρε Σαββα ,σε καλο σου ...πεθανα στα γελια... :lol:

Τροποποιήθηκε από τον Gee

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την επόμενη βδομάδα μάλλον προς Σαββάτο θα αλλάξω λάδια στη μπροστινή ανάρτηση του GS. Αν βρω οικονομικά και τα ελατήρια θα τα αλλάξω κι αυτά.

Προς το παρόν ψάχνω χώρο για να γίνει το εγχείρημα...από εργαλεία και ανταλλακτικά θα είμαι κομπλέ. θα υπάρχει επίσης και λαπτοπάκι με τα service manuals.

Άποψή μου αν δεν το κάνεις για λόγους βελτιώσεως μην αλλάξεις ελατήρια αλλά λάδια - τσιμούχες κ.λ.π.

Σε τρώει ο λώκος σου για παραπάνω λεφτά βρε Γιώργη?

ρε Σαββα ,σε καλο σου ...πεθανα στα γελια... :lol:

Εμ αφού δεν βλέπω την τύφλα μου βρε Γιώργη γιατί τόθελα το μαμήδι για Χριστουγεννιάτικο δέντρο ? :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πλακα στην πλακα το παχυμετρο ειναι το μοναδικο εργαλειο που λεω εδω και χρονια(μην πω δεκαετιες)να παω να αγορασω και τελικα δεν το αγοραζω ποτε γιατι εχω την καλη-κακη συνηθεια να τα μετραω ολα με τον πιστο μου συντροφο το stabila. :taz:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άποψή μου αν δεν το κάνεις για λόγους βελτιώσεως μην αλλάξεις ελατήρια αλλά λάδια - τσιμούχες κ.λ.π.

Σε τρώει ο λώκος σου για παραπάνω λεφτά βρε Γιώργη?

Προφανώς και δε περισσεύουν τα 60-100ευρώ που θα κάνουν τα ελατήρια. Και κατά πάσα πιθανότητα θα μείνουν τα μαμίσια επάνω....απλά με 33.500χλμ αυτή τη στιγμή λέω μήπως θα πρεπε να τα αλλάξω και αυτά μιας και έχουν φτάσει στο 80% των χιλιομέτρων τους. Το μανουάλι λέει για αλλαγή στα 50.000χλμ.

Τροποποιήθηκε από τον Giorgos_S

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω αντιθετα με τον θειο σαββα πιστευω οτι το να αλλαξεις ελατηρια δεν ειναι καθολου πεταμενα λεφτα.το ειδα βασικα και στην πραξη γι`αυτο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απλά επειδή το συζήτησα με μερικά άτομα μου παν οτι η ανάρτηση σώβρακο θα γίνει ξανά ανάρτηση μόνο με αλλαγή υγρών και δε χρειάζονται τα ελατήρια άλλαγμα μιας και η μηχανή δε πάει 2φορές το μήνα offroad.

αυτή τη στιγμή τα υγρά στις μπουκάλες μετράνε 20.000χλμ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω ειμαι ασχετος.Θελω ηλεκτρονικο παχυμετρο..... :katana:

υπαρχει καποιος λογος για την ειρωνεια?

η μηπως διακρινω λαθος?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προφανώς και δε περισσεύουν τα 60-100ευρώ που θα κάνουν τα ελατήρια. Και κατά πάσα πιθανότητα θα μείνουν τα μαμίσια επάνω....απλά με 33.500χλμ αυτή τη στιγμή λέω μήπως θα πρεπε να τα αλλάξω και αυτά μιας και έχουν φτάσει στο 80% των χιλιομέτρων τους. Το μανουάλι λέει για αλλαγή στα 50.000χλμ.

Γιώργη τα BITUBO για τα σκουτερόπαπο έχουν 110-120.

Άν τώρα το λέει το μανουάλι πάω πάσο αλλά εγώ ξέρω από τα σχιστομάτικα μανουάλια (δεν είχα ποτέ ευρωπαικό) ότι λένε μέτρημα και δίνουν κατώτατο όριο (όριο σέρβις) για την αλλαγή τους.

Το σκουτερόπαπο έχει τώρα κοντά 29.000 χλμ, τόχω σκίσει στο ταξίδι και στα 50.000 θα αλλάξω λάδια μπροστινών ακόμα μαμάνε.

Διαφορά θάχεις που λέει και ο Μιχάλης από πάνω, χαίρω πολύ, τα λεφτά υπάρχουν?

Εδώ είναι το θέμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα μανουαλια εχουν συνηθως μεγαλες αποκλισεις με την πραγματικοτητα,και αυτο λειτουργει φυσικα στα υπερ των αντιπροσωπειων της εκαστοτε εταιρειας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλά εντάξει...τη χρήση που κάνω την ξέρεις.πόλη και άντε κάνα σαββατοκύριακο μια κοντινή βολτίτσα. είναι και τα λάστιχα που δε βοηθάνε για απόλαυση και στίψιμο.

είναι λοιπόν αρκετοί οι λόγοι που δεν πιέζω στην οδήγηση άσχετα αν κάποια στιγμή θέλω και γω να αρχίσω να μαθαίνω να στρίβω.

τελικά μάλλον θα υπερισχύσει η αλλαγή λαδιών και θα αφήσω τα ελατήρια για πακέτο στα 50.000χλμ όταν με το καλό έρθουν.

αυτό το έξτρα 100άρικο χρειάζεται αλλού αυτό το καιρό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα μανουαλια εχουν συνηθως μεγαλες αποκλισεις με την πραγματικοτητα,και αυτο λειτουργει φυσικα στα υπερ των αντιπροσωπειων της εκαστοτε εταιρειας.

Προσωπικά Μιχάλη την μεγάλη απάτη την έχω δεί στα εγχειρίδια του χρήστη. Αυτά που δίνουν με το μηχανάκι.Όχι στα εγχειρίδια σέρβις.

Άκου παράδειγμα σκουτερόπαπου :

Εγχειρίδιο χρήστη : Αλλαγή μπουζί κάθε 12.000 χλμ

Εγχειρίδιο σέρβις : Βγάζετε το μπουζί το επιθεωρείτε για ρωγμές μπλα μπλα μπλά, διάκενο μπλα μπλα μπλά και αν είναι εντάξει το επανοτοποθετείτε με επόμενο έλεγχο μετά από 6.000 χλμ ήτοι στις 18.000 και βλέπουμε.

Όλοι αλλαγή στις 12.000 εγώ ακόμα είμαι στις 17.000 και σε 1.000 θα δώ αν θα το αλλάξω. Στις 12.000 βγήκε αστέρι, σαν αχρησιμοποίητο, το βλέπαμε με ένα μηχανικό και γελάγαμε.

καλά εντάξει...τη χρήση που κάνω την ξέρεις.πόλη και άντε κάνα σαββατοκύριακο μια κοντινή βολτίτσα. είναι και τα λάστιχα που δε βοηθάνε για απόλαυση και στίψιμο.

είναι λοιπόν αρκετοί οι λόγοι που δεν πιέζω στην οδήγηση άσχετα αν κάποια στιγμή θέλω και γω να αρχίσω να μαθαίνω να στρίβω.

τελικά μάλλον θα υπερισχύσει η αλλαγή λαδιών και θα αφήσω τα ελατήρια για πακέτο στα 50.000χλμ όταν με το καλό έρθουν.

αυτό το έξτρα 100άρικο χρειάζεται αλλού αυτό το καιρό.

Έμ το ξέρω βρε Γιώργη γιαυτό τα λέω φίλε μου, εδώ εγώ που το ξεκατινιάζω και σου λέω 29.000 χλμ και δεν πειράζω τίποτα ακόμα και τραβάω κάτι 300-400-500άρες βόλτες κάθε μα κάθε μήνα και με στρίψιμο και με εθνική και με τα πάντα όλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσωπικά Μιχάλη την μεγάλη απάτη την έχω δεί στα εγχειρίδια του χρήστη. Αυτά που δίνουν με το μηχανάκι.Όχι στα εγχειρίδια σέρβις.

Άκου παράδειγμα σκουτερόπαπου :

Εγχειρίδιο χρήστη : Αλλαγή μπουζί κάθε 12.000 χλμ

Εγχειρίδιο σέρβις : Βγάζετε το μπουζί το επιθεωρείτε για ρωγμές μπλα μπλα μπλά, διάκενο μπλα μπλα μπλά και αν είναι εντάξει το επανοτοποθετείτε με επόμενο έλεγχο μετά από 6.000 χλμ ήτοι στις 18.000 και βλέπουμε.

Όλοι αλλαγή στις 12.000 εγώ ακόμα είμαι στις 17.000 και σε 1.000 θα δώ αν θα το αλλάξω. Στις 12.000 βγήκε αστέρι, σαν αχρησιμοποίητο, το βλέπαμε με ένα μηχανικό και γελάγαμε.

Έμ το ξέρω βρε Γιώργη γιαυτό τα λέω φίλε μου, εδώ εγώ που το ξεκατινιάζω και σου λέω 29.000 χλμ και δεν πειράζω τίποτα ακόμα και τραβάω κάτι 300-400-500άρες βόλτες κάθε μα κάθε μήνα και με στρίψιμο και με εθνική και με τα πάντα όλα.

Τι να το κάνεις το μπουζί ρε Σάββα στο σκούτερ;;; με μπαταρίες δεν δουλεύει;;; :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι ακριβως αυτο εννοω.το ασχημο ειναι οτι πονταρουν στην κ@υλα μας για τα μηχανακια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα