Ληστής 650 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 (τροποποιήθηκε) Η κλοπή δεν αφορά την μοτοσυκλέτα μου αλλά το κινητό μου και μιας και όλοι έχουμε κινητά αφορά όλους μας. Πριν από ένα μήνα περίπου άρχισαν να μου έρχονταν στο κινητό κάποια μηνύματα από πενταψήφιο αριθμό (54354) τα οποία έσβησα χωρίς να δώσω σημασία ,σήμερα πήρα τον λογαριασμό από την vodafon φουσκωμένο.Στο κατάστημα της vodafon μου είπαν ότι τα μηνύματα ήταν από κάποια εταιρία buongiorno-blinco τηλ;2106242808 και μου χρέωναν για κάθε μήνυμα 2 ευρώ. Προσοχή η εταιρία είναι απατεώνες δεν είχαν καμία άδεια να μου χρεώνουν μηνύματα.Αν πάρετε μήνυμα από πενταψήφιο περίεργο μην το σβήσετε και πηγαίνετε άμεσα στον παροχό σας για να σας διακόψει την υπηρεσία . Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 29 , 2013 από τον Ληστής 650 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 επικοινωνησε με ινκα και προστασια καταναλωτη και κανε καταγγελια. κλασσικοι απατεωνες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 (τροποποιήθηκε) @Dant Η υπογραφή σου είναι απαράδεκτη κύριος! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 29 , 2013 από τον karellen 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ληστής 650 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 Το έχω σκεφτεί για την προστασία του καταναλωτή και θα τους κάνω καταγγελία αύριο.Δεν πρέπει να μας περνάνε για κορόιδα.τι κακό έχει η υπογραφή μου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 @Dant Η υπογραφή σου είναι απαράδεκτη κύριος! Θέλουμε πίσω την Sarliz ...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ληστής 650 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 και πως γινεται ; αυτο ρε παιδια ετσι στο ξεκουδουνο ..αν ειναι να κανουμε μια τετοια εταιρια ολοι να στελνουμε μυνηματα και να τα κονομαμε.. :P :D δεν μπορει θα χει καποια εξηγηση μ αυτη τη λογικη μπορει οποιοσδηποτε να μας στελνει μυνηματα και να χρεωνομασται...?? Αυτό ακριβώς μου είπαν στη vodafon όποιος γνωρίζει το τηλέφωνο μας το γράφει σε κάποια διαφημιστική ιστοσελίδα και αυτοί ξεκινούν και στέλνουν μηνύματα θέλει προσοχή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
δημητρηςδημ 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 φιλε σύνδεση έχεις? γτ και μένα μου έχει έρθει τέτοιο μνμ αλλά δεν έχω παρατηρήσει τπτ στον λογαριασμό εχω καρτοσυμβόλαιο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ληστής 650 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 φιλε σύνδεση έχεις? γτ και μένα μου έχει έρθει τέτοιο μνμ αλλά δεν έχω παρατηρήσει τπτ στον λογαριασμό εχω καρτοσυμβόλαιο... Έχω συμβόλαιο πρόσεχε τις χρεώσεις στα μηνύματά σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
δημητρηςδημ 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 Έχω συμβόλαιο πρόσεχε τις χρεώσεις στα μηνύματά σου μαιστα να σαι καλα που το λες θα παω μια βολτα αυριο απο τον german να κανω τα κουμαντα μου... αλλα και για αυτο πρεπει να ασχοληθούμε εμείς η εταιρίες κωλύονται? τι σκατα πληρώνουμε πάγια κάθε μήνα τσπ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorips 699 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 ..την ευθυνη επρεπε κανονικα να την ειχε ο παροχος και οχι ο πελατης!! Θα σου ελεγα εκτος των αλλων, να ζητησεις χρηματα και ευθηνες απο τον παροχο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 Θέλουμε πίσω την Sarliz ...... Scarlet Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 Πάντα της μπέρδευα αυτές της δυο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 Δηλαδή άμα σου δίνανε κατά λάθος την άλλη θα στεναχωριόσουνα ε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ληστής 650 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 ..την ευθυνη επρεπε κανονικα να την ειχε ο παροχος και οχι ο πελατης!! Θα σου ελεγα εκτος των αλλων, να ζητησεις χρηματα και ευθηνες απο τον παροχο! μόλις έβαλα τις φωνές φιλέ μου, μου υποσχέθηκαν από την vodafon ότι θα μου πιστώσουν τα χρήματα στον επόμενο λογαριασμό και σκέψου τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Εκνευρίστηκα ώμος γιατί μας θεωρούν κορόιδα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 Δηλαδή άμα σου δίνανε κατά λάθος την άλλη θα στεναχωριόσουνα ε; Καθολουυυυυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Η κλοπή δεν αφορά την μοτοσυκλέτα μου αλλά το κινητό μου και μιας και όλοι έχουμε κινητά αφορά όλους μας. Πριν από ένα μήνα περίπου άρχισαν να μου έρχονταν στο κινητό κάποια μηνύματα από πενταψήφιο αριθμό (54354) τα οποία έσβησα χωρίς να δώσω σημασία ,σήμερα πήρα τον λογαριασμό από την vodafon φουσκωμένο.Στο κατάστημα της vodafon μου είπαν ότι τα μηνύματα ήταν από κάποια εταιρία buongiorno-blinco τηλ;2106242808 και μου χρέωναν για κάθε μήνυμα 2 ευρώ. Προσοχή η εταιρία είναι απατεώνες δεν είχαν καμία άδεια να μου χρεώνουν μηνύματα.Αν πάρετε μήνυμα από πενταψήφιο περίεργο μην το σβήσετε και πηγαίνετε άμεσα στον παροχό σας για να σας διακόψει την υπηρεσία . ακριβως το ιδιο προβλημα μου εκανε και εμενα ι vodafon.e πριν 1,5 χρονο και ηταν ο λογος που αποχωρησα! τους πηρα τηλ μολις με πρηζαν τα μηνυματα και μου ειπαν δεν ειναι τπτ μεινετε ησυχος! και τσακ 430Ε ο λογαριασμος απο 32Ε που εδινα παντα! φυσικα αγωγη στην vodafon.e και αλλαγη εταιριας!! Αυτοι με αφησαν ακαλυπτο! μόλις έβαλα τις φωνές φιλέ μου, μου υποσχέθηκαν από την vodafon ότι θα μου πιστώσουν τα χρήματα στον επόμενο λογαριασμό και σκέψου τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Εκνευρίστηκα ώμος γιατί μας θεωρούν κορόιδα. τι παει να πει θα σου πιστωσουν τα χρηματα? να στα αφαιρεσουν! γτ να δωσεις καποια λεφτα που αυτον τον μηνα ουτε τα ειχες υπολογισει και τα χρειαζοσουν? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Εγώ ρε παίδες δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνετε χρέωση από εισερχόμενο μήνυμα. Όλα τα μηνύματα με χρέωση είναι μηνύματα που στέλνει ο κάτοχος του τηλεφώνου προς κάποια υπηρεσία με χρέωση. Μην παίζει κάτι άλλο? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Εγώ ρε παίδες δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνετε χρέωση από εισερχόμενο μήνυμα. Όλα τα μηνύματα με χρέωση είναι μηνύματα που στέλνει ο κάτοχος του τηλεφώνου προς κάποια υπηρεσία με χρέωση. Μην παίζει κάτι άλλο? προσωπικα αυτο πιστευω! γιαυτο και εφυγα με την 1η χωρις να δεχτω τπτ απο τις φουσκες που μου προτειναν και ας ημουν 10 χρονια ευχαριστημενος! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 νταξει η vodaphone γενικα δε τη παλευει... για 2 μηνες δε χρησιμοποιουσα το τηλεφωνο κ αυτοι βαραγανε 40αρια στο λογαριασμο και τηλεφωνιματα που ποτε δε γινενε.. Δε beerαζει..whatsup και skype και viber και ΑΝΤΕ ...ΓΑ ...you know the rest... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 (τροποποιήθηκε) Σαφως και παιζει κατι αλλο. Η voda βγαζει λεφτα απο αυτο. Ειναι τακτικη τους οπως εκανε και κατι παρομοιο παλια η forthnet και αλλες. Οποιος τσιμπησει και πληρωσει τα εβγαλαν τα λεφτα τους.οποιος το καταλαβει ε του τα πιστωνουν και δεν εχασαν κατι. Η forthnet κτλ σε επαιρναν τηλεφωνο και σου ελεγαν οτι δεν ειχες πληρωσει λογαριασμο 2-3 χρονια πριν.λιγοι ειναι αυτοι που τους κρατανε οποτε αντε να αποδειξεις.ετσι καποιοι για να ξεμπερδευουν τα πληρωναν. το ειχαν κανει και στο πατερα μου.τον ειχαν παρει 2-3 φορες και του το ελεγαν αλλα τους εγραφε.στο τελευταιο του μιλησαν με λιγο υφος οποτε και τα πηρε και τους ετριψε το λογαριασμο στη μουρη και εξαφανιστηκαν. Επισης η βοντα να ξερετε οτι πουλανε τα νουμερα κτλ σε διαφημιστικες για να σου στελνουν κτλ. Εδω ειχα διαβασει για ατομο που ειχε αριθμο μονο για 2 ατομα και δεν τον ειχε δωσει πουθενα αλλου και τον πηραν απο τραπεζα νομιζω και τους ρωταγε που τον βρηκαν αφου δεν τον δινει και δεν του ελεγαν... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 30 , 2013 από τον Dant3 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 (τροποποιήθηκε) ολες οι εταιρειες κλεβουνε,αλλες λιγο αλλες περισσοτερο.εγω εχω vodafone και μερικες φορες εχω κατι χρεωσεις περιεργες αλλα δεν μπορω να το αποδειξω με στοιχεια οτι με κλεβουν.μια φορα ομως παλιοτερα που ειχα την wind τους εκανα τσακωτους με στοιχεια οτι με κλεψανε,πηρα τηλεφωνο και αρχισα τα καντηλια αλλα και παλι σιγα μην τους νοιαζει,το επαιξαν κινεζοι και δεν τρεχει μια. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 30 , 2013 από τον fasarias 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 σταματηστε να δινεται το κινητο σας σε τσοντοσαιτ η να απαντατε σε δηθεν γκομενακια που ταχα μου καταλαθος σας εστειλαν μηνυμα για να σας πουνε οτι μολις χωρισαν και ψαχνουν για κρεας 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 ρε εσυ μου ηρθε ενα τετοιο μυνημα ,και καλα οτι το εστελνε σε φιλη της,οτι χωρισε κτλπ , δεν απαντησα βεβαια . χαχα σε όλους μας έχει έρθει αυτό το μήνυμα. Προωπικά σε εμένα έχει έρθει 3-4 φορές εννοείται δεν έχω απαντήσει ποτέ. Πάντως για ένα περίεργο λόγο ξέρω πολλά αγόρια που έχουν πάρει τέτοιο μήνυμα, αλλά καμία κοπελιά. Αυτό πάλι δεν το καταλαβαίνω. Ίσως έχει τύχει κιόλας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vstromxolikos 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 χαχα σε όλους μας έχει έρθει αυτό το μήνυμα. Προωπικά σε εμένα έχει έρθει 3-4 φορές εννοείται δεν έχω απαντήσει ποτέ. Πάντως για ένα περίεργο λόγο ξέρω πολλά αγόρια που έχουν πάρει τέτοιο μήνυμα, αλλά καμία κοπελιά. Αυτό πάλι δεν το καταλαβαίνω. Ίσως έχει τύχει κιόλας. Ειναι γνωστο κολπο αυτο πλεον! Αν κανεις το λαθος και απαντησεις (ειτε με sms ή με τηλεφωνο) τοτε αν εχεις καρτα εισαι τυχερος γιατι πολυ απλα στην αδειαζουν, αν εχεις ομως συμβολαιο τοτε περιμενεις τον επομενο λογαριασμο και κλαις. Πραγματικα θα επρεπε οι κωλοεταιριες να μας προστατευουν και λιγο γιατι τα λεφτα που δινουμε καθε μηνα δεν ειναι και λιγα αλλα μας εχουν και αυτες γραμμενους... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2013 χαχα σε όλους μας έχει έρθει αυτό το μήνυμα. Προωπικά σε εμένα έχει έρθει 3-4 φορές εννοείται δεν έχω απαντήσει ποτέ. Πάντως για ένα περίεργο λόγο ξέρω πολλά αγόρια που έχουν πάρει τέτοιο μήνυμα, αλλά καμία κοπελιά. Αυτό πάλι δεν το καταλαβαίνω. Ίσως έχει τύχει κιόλας. Το έχουν στείλει και στην μάνα μου , ήταν μία που που μόλις χώρισε και "ψάχνεται" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες