Jump to content
Isis

Γυναικείο θέμα ladies boots ....εμφάνιση ή ....?

Recommended Posts

Αν και τωρα ειμαστε εκτος θεματος παμε μια στα γρηγορα, το 'βοηθαει' το λεω με την εννοια οτι οταν φοραει μια γυναικα γοβα - τακουνι, δινει στο ποδι

την κλιση που πρεπει να εχει και επανω στο μαρσπιε, θα βαλω μια- δυο φωτο να το δεις τι εννοω, το σωστο πατημα στα μαρσπιε ειναι με τις μυτες, οταν

λοιπον παταμε ετσι, αυτοματος το ποδι ειναι σα να 'φοραει' γοβα, ετσι και ειπα το 'βοηθαει', δηλ η γοβα σε αναγκαζει να μαθεις να πατας με τις μυτες

οπου ειναι και στο σωστο!

Εκτος απο το θεμα ασφαλεια για καλο πατημα στον δρομο (που χανεται αν φοραει γοβα μια γυναικα οδηγος, και αυτοματος

για εμενα κανει απαγορευτικη την χρηση της), νομιζω πως η γοβα θα μπορουσε να χρησιμοποιειθει για οδηγηση.

υ.γ. δεν εχω χρονο να βρω φωτο με αυτο που ηθελα, αναγκαστικα εβαλα απο gp, ομως το πατημα ειναι το σωστο, δεν ειναι μονο

για αγωνιστικη οδηγηση, ειναι απλα το σωστο!

Έχω καταλάβει τι θέλεις να πεις. Άλλωστε όταν θελήσεις να κάνεις γρήγορη βόλτα ή κάποια είσοδο σε πίστα, είναι αδύνατον να οδηγήσεις διαφορετικά, εκτός βέβαια απ' το φρενάρισμα και τις αλλαγές ταχυτήτων. Το θέμα μου είναι σε τι επιπλέον, θα βοηθούσε η ύπαρξη του τακουνιού, πλέον του εξαναγκασμού ακόμη κι όταν δεν το θέλεις.

Άλλωστε, ακόμη κι όταν πατάς με τις μύτες των ποδιών στα μαρσπιέ, το τακούνι θα είναι στον αέρα, συν ότι όταν θελήσεις να βάλεις το πόδι σου με την καμάρα, για να πατήσεις φρένο, θα είσαι αναγκασμένος να έχεις την ίδια στάση στο πόδι σου.

Θα προσθέσω ακόμη και την σκέψη ότι όσα περισσότερα πράγματα εξέχουν στον εξοπλισμό ίσως και να είναι εστίες τραυματισμού, από μαγκώματα, διαστρέμματα κτλ.

Πιο πολύ, σαν εμπόδιο στην ελευθερία κινήσεων τα βλέπω.

Εάν δεν πρέπει να συνεχιστεί η κουβέντα, το καταλαβαίνω και ζητώ συγγνώμη. Αλλά θεωρώ ότι θα ενδιαφέρει και τις δεσποινίδες και προσπαθεί να απαντηθεί το .........εμφάνιση ή.............

Τροποποιήθηκε από τον nxcbr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εάν δεν πρέπει να συνεχιστεί η κουβέντα, το καταλαβαίνω και ζητώ συγγνώμη. Αλλά θεωρώ ότι θα ενδιαφέρει και τις δεσποινίδες και προσπαθεί να απαντηθεί το .........εμφάνιση ή.............

το απαντήσαμε ήδη... πρώτα έρχεται το "ή" και μετά η εμφάνιση.

Η συγκεκριμένη απάντηση αφορούσε την ερώτηση σου που είναι θέμα περισσότερο του τι βολεύει ή δεν βολεύει κάποιον πάνω στο μαρσπιέ την ώρα που οδηγεί σαν κίνηση/στάση ποδιού. Το θέμα ασφάλειας στην ύπαρξη τακουνιού ή όχι θίχτηκε ήδη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ τις βρίσκω άσχημες αισθητικά(θέμα γούστου...)....προσωπικά με τακούνι δεν μπορούσα να οδηγήσω.......είχα τσαντούλα μαζί.......κ η αλλαγή γινότανε μετά.......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
το απαντήσαμε ήδη... πρώτα έρχεται το "ή" και μετά η εμφάνιση. Η συγκεκριμένη απάντηση αφορούσε την ερώτηση σου που είναι θέμα περισσότερο του τι βολεύει ή δεν βολεύει κάποιον πάνω στο μαρσπιέ την ώρα που οδηγεί σαν κίνηση/στάση ποδιού. Το θέμα ασφάλειας στην ύπαρξη τακουνιού ή όχι θίχτηκε ήδη.

:_hi:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μόλις παρέλαβα !!!!!!!!! Ποιότητα κατασκευής , άψογη φαινομενικά τουλάχιστον , προστασίες στο εσωτερικό και το εξωτερικό των αστραγάλων ...(λίγο νιώθω το σίδερο στο περπάτημα πάνω από τη φτέρνα αλλά ευελπιστώ να μη με χτυπήσει) . 2007_Icon_Womens_Bombshell_Boot_Black_633153432658464783.jpg

Test ride αυριο :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με γεια! Τελικά επέλεξες τις τραβελίσιες... :P χεχεχε.

Οι προστασίες εύχομαι να μην δοκιμαστούν ποτέ και να τις ευχαριστηθείς σε πολλά ταξιδάκια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.... Η προστασία απαραίτητη ...αλλά η θηλυκότητα περίπατο ....?

1172071275_s1m.jpg 88euro

Σε ποιο ελληνικο καταστημα μπορουμε να τις βρουμε αυτες ?

Τελευταίο νούμερο Ελλάδα - Καλλιρρόης

Τωρα το ειδα !

Τι μαρκα ειναι μπας και τις βρουμε πουθενα αλλου ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πως τις βλεπετε τις παρακατω μποτες για 89€ ?

Ψαχνω κατι για την γυναικα μου που να τις φοραει και το καλοκαιρι .

http://www.xmoto.gr/..._Id=5293&cat=37

Pr_12346_or.jpg

Τροποποιήθηκε από τον Panag

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γενικα προτεινετε γυναικειες μποτες με προστασιες της προκοπης μεχρι 130€ tοοοοοοοοp.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πως τις βλεπετε τις παρακατω μποτες για 89€ ?

Ψαχνω κατι για την γυναικα μου που να τις φοραει και το καλοκαιρι .

http://www.xmoto.gr/..._Id=5293&cat=37

Pr_12346_or.jpg

Πολύ ωραίες φαίνονται! Αλλά είναι αμιγώς για καλοκαιρινή χρήση αν κρίνω από τα διάτρητα σημεία...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σχετικά πάντως με τις icon που μοιάζουν λίγο πιο " γυναικείες " και φανταζόμουν πως θα θυσίαζα κάποιο ποσοστό ασφάλειας συγκριτικά με τις υπόλοιπες μοτοσυκλετιστικές, έχω να πω τα καλύτερα . Καταρχήν δεν τίθεται θέμα "τακουνιού" . Το μπροστινό μέρος του ποδιού είναι αυτό που πρέπει να στηρίζεται στο μαρσπιέ , εκείνο το σημείο είναι λεπτό με πολύ καλή αίσθηση και στο ποδόφρενο . Οι προστασίες προσωπικά για εμένα είναι πιο βολικές από όποια μπότα έχω δοκιμάσει γιατί πέρα από συνήθη τα προστατευτικά (πτέρνα, ταχυτήτων,εσωτερικό και εξωτερικό του αστραγάλου ) έχει και μαξιλαράκια σε όλο το μήκος της πάνω από τον αστράγαλο , με αποτέλεσμα να γλιτώσω από πολλές μελανιές σε ξεκινήματα στις ανηφόρες που μου δημιουργούσαν τα μαρσπιέ . ... To μόνο που τελικά με "χαλάει " είναι η ελαφρώς gothic όψη τους, το ότι δεν υπάρχει καλή αδιαβροχοποίηση αντάξια των 140 ευρώπουλων που έδωσα και πως το μπροστινό μέρος είναι τόσο λεπτό που δεν "περπατιέται" και μάλλον θα δοκιμάσω να την ενισχύσω με ένα πάτο ακόμη όπως η κοπέλα εδώ : http://revgirl.com/2...bombshell-boot/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ από κοντά που τις είδα φορεμένες πάντως με μακρύ παντελονάκι φαινόντουσαν πολύ γυναικείες και καθόλου γκόθικ. Καμία μα καμία σχέση με το πως φαινονται στις φωτό.

βεβαια ο διπλός πάτος δεν ξέρω αν θα μου άρεσε εμφανισιακά καθότι "παίρνει" λίγη από τη θηλυκότητα θεωρω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως να ξέρετε πως αυτά τα τακούνια που είναι γεμάτα από μπρος μέχρι πίσω δεν είναι καθόλου θηλυκά...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα