karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ημικύκλιο λογικά πρέπει να έχει η Τάιουμφ. Ίδια περίπτωση εμένα πέρισυ με το ΧΤ, 5€ καινούργιο από ΥΑΜΑΗΑ. Το 3 ψάχνεις? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 21 , 2015 από τον karellen 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2015 Η Triumph δεν είναι Yamaha. Αυτό με ανησυχεί περισσότερο. Αν και τώρα τελευταία και η Yamaha κάνει κάτι τέτοιες μ@λκιες με τα ανταλλακτικά. Πχ καβούκι διακοπτών για Crypton 105 100+ €. Θα δείξει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2015 Παραλίγο να καθαρίσω καρμπυρατέρ στο CBR σήμερα, αλλά το κατσαβίδι δεν έφτανε στα κολάρα των ψυγείων 2 και 3. Κάπου εκεί μαζεύτηκαν σύννεφα καθώς το έδενα ξανά. Ίσως την επόμενη φορά να τα καταφέρει ο μάστορας ^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2015 Ημικύκλιο λογικά πρέπει να έχει η Τάιουμφ. Ίδια περίπτωση εμένα πέρισυ με το ΧΤ, 5€ καινούργιο από ΥΑΜΑΗΑ. Το 3 ψάχνεις? Ναι αυτό το 3 θέλω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2015 Η Triumph δεν είναι Yamaha. Αυτό με ανησυχεί περισσότερο. Αν και τώρα τελευταία και η Yamaha κάνει κάτι τέτοιες μ@λκιες με τα ανταλλακτικά. Πχ καβούκι διακοπτών για Crypton 105 100+ €. Θα δείξει. Eτσι για την ιστορία....Modenas kriss 125. Ολος ο διακόπτης γνήσιος με το πλεξουδάκι μέχρι και την φίσσα 29 euro γνήσιος. Ημιτασιόν 8 euro. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2015 Κι εγώ ημιτασιόν πήγα και το πήρα. Κι αυτό να το βρω ημιτασιόν δεν με νοιάζει. Ανάλογα τη διαφορά τιμής και το πόσο κάνει κανονικά στην Triumph. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2015 κολησε το Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2015 Το σκέφτηκα κι αυτό αλλά ούτε καν ξέρω τι σόι μέταλλο είναι αυτό εκεί πέρα... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2015 μόλις άλλαξα αλυσίδα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2015 Δώσε μια αναζήτηση oemparts. Κώστα η κόλληση δεν πρόκειται να κρατήσει,το αλουμίνιο είναι λεπτούλι, σκέτος μπάφυλλας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ritchie 1.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2015 Καλησπέρα, Μόλις γύρισα από εδώ,από τις ελάχιστες φορές τον τελευταίο καιρό που πλήρωσα κάτι κ άξιζε 100% τα χρήματα. Άλλο επίπεδο,σας το συνιστώ. Φωτό την άλλη βδοβάδα,τις χρωστάω. Και είδα αυτή τη φωτογραφία το πρωί και λέω "λες να 'ναι κανένας δικός μας εκεί;". Βασικά επειδή είδα το Triple το σκέφτηκα... Αν ψηθείς κάποια στιγμή να κάνεις το Level 2 ρίξε πμ. Πάω να παίξω κανά Τζόκερ. :P 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_Triple 384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2015 Ουου ναι μέσα κ για το 2 Πέμπτος από δεξιά είμαι,που έπαιξε αυτή η φωτό? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ritchie 1.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2015 Ουου ναι μέσα κ για το 2 Πέμπτος από δεξιά είμαι,που έπαιξε αυτή η φωτό? https://www.facebook.com/RidingSchoolAthens 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
azoo 560 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2015 Ναι αυτό το 3 θέλω. αν δεν βρήκες κάτι κάνε ένα ψάξιμο εδώ και από κάτι τέτοιο π.χ. να χρησιμοποιήσεις το κομμάτι που θέλεις (αν κατάλαβα καλά τι ζητάς) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2015 Την επλυνα γιατί από duke είχε γίνει adventure 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2015 Βλέπω Άλομπαρ τελευταίο σχόλιο Λέω θα έχει γράψει "Έκανα σούζα από Λάρισα μέχρι Κατερίνη επειδή μπορώ" Απογοητεύτηκα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2015 (τροποποιήθηκε) Βλέπω Άλομπαρ τελευταίο σχόλιο Λέω θα έχει γράψει "Έκανα σούζα από Λάρισα μέχρι Κατερίνη επειδή μπορώ" Απογοητεύτηκα. σηκωθηκε με 4η σου κανει? εντιτ : μονο με γκαζι. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 23 , 2015 από τον Αλομπαρ 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2015 Μην μου μιλάς άλλο σήμερα. Με ξενέρωσες. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snow 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2015 σηκωθηκε με 4η σου κανει? εντιτ : μονο με γκαζι. το σηκωσα και εγω στο test ride που εκανα ,3-4η μονο γκαζι! καβλομηχανο!να το χαιρεσαι!...οπως πρεπει :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2015 το σηκωσα και εγω στο test ride που εκανα ,3-4η μονο γκαζι! καβλομηχανο!να το χαιρεσαι!...οπως πρεπει :) Ναι σαι καλα μαν!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κουρσάρος 973 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2015 Λοιπόν σήμερα έφτιαξα το θεματάκι που είχε με το καρμπ που πλημμυρίζε βενζίνα, και μετά έφερνα για δυόμισι ώρες βόλτες στη Λάρισα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2015 Λοιπόν σήμερα έφτιαξα το θεματάκι που είχε με το καρμπ που πλημμυρίζε βενζίνα, και μετά έφερνα για δυόμισι ώρες βόλτες στη Λάρισα. πυραυλάκια; και βολταριζες απο τη χαρά σου ; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κουρσάρος 973 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2015 πυραυλάκια; και βολταριζες απο τη χαρά σου ; Χαχαχα.. Κάπως έτσι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2015 Μου τελειώσαν τα λάικ ρε γμτ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2015 Εριξα λιγο οξυ και 1-2 βαρελοτα να σπασει η μπιχλα κατω απο το μοτερ και εφτιαξα τα καλωδια για τον δεικτη ταχυτητων. Οταν θα το εχω ετοιμο θα ριξω φωτοζ.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες