nikos_pc 2.873 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 Όχι ευτυχώς μια χαρά είμαι με το transalp απλά χάρηκα τόσο πολύ που γέμισα επιτέλους το ντεπόζιτο μέχρι επάνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 Όχι ευτυχώς μια χαρά είμαι με το transalp απλά χάρηκα τόσο πολύ που γέμισα επιτέλους το ντεπόζιτο μέχρι επάνω. Μοναδικά συναισθήματα που πλέον τα νιώθεις σπάνια... δυστυχώς! Καθαρά φιλικά το είπα έτσι, απλά επειδή έχω δει ότι το πίνεις :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.873 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2014 (τροποποιήθηκε) Μου ήρθαν επιτέλους τα προβολάκια, λίγο μεγάλα μεν άλλα έχουν πολύ δυνατό φωτισμό δε. Τώρα μένη να βρω όρεξη και παρέα για να κατέβω να τα βάλω εννοείτε θα ανοίξει θέμα με το αποτέλεσμα. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 5 , 2014 από τον nikos_pc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚΟΥΤΑΚΙΑΣ 181 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2014 Νεα λαδια και φιλτρο, ελεγχος και συμπληρωμα υγρων, και γρασσαρισμα αλυσιδας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikman 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2014 Σήμερα με το gsxr έκανα ότι και κάθε μέρα. Το πήγα στο βενζινάδικο και του έβαλα μπετζίνα :P Λοιπόν το R στο GSXR πρέπει να σημαίνει Rούφεν :P 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
katapiesmenos_endurakias 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2014 ΤΗΣ ΑΛΛΑΞΑ ΤΑ ΦΩΤΑ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ale21 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2014 Της ανανεωσα την ασφαλεια που ληγε το Σαββατο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ναπολέων 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2014 Λάδι και φίλτρο λαδιού γιατί ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slalom 98 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2014 εβαλα ενα δοντι μικροτερο γραναζι μπροστα... τωρα εχω και 5η Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2014 (τροποποιήθηκε) Έγινε ο κώλος όπως πρέπει! Υ.Γ : Παρατηρήστε την πινακίδα μου και του Megane πίσω :P Τροποποιήθηκε Ιούνιος 5 , 2014 από τον telephoner 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2014 Ήμουν και εγώ σήμερα εκεί χεχε Χαμός από κόσμο. Με το που έφτιαξε ο καιρός όρμηξαν όλοι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2014 Το καλοσκεφτήκαμε σήμερα ενώ περιμέναμε*. Αυτός όταν έχει καλό καιρό βγάζει τον λώκο του. Πλακώνει που πλακώνει κόσμος έχει και τα ηλιακά από πάνω , άρα διπλό κέρδος. * κλασικά βρέθηκε ο Έλληνας που του φάγαμε τη σειρά και τον αφήσαμε να περάσει. Ε και μετά ήρθε Beverly 400-500 με δυο κοπελιτσες πάνω που γύρναγαν από μπάνιο. Ε αμαρτία ήταν να περιμένουν :P Υ.Γ Μας κέρασαν και καφέ για την αναμονή μας :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2014 To παράτησα και έφυγα με το ΚΤΕΛ Το άφησα να προετοιμαστει για το ταξίδι Κοζανη-Θεσσαλονικη τέλη του μήνα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2014 Το καλοσκεφτήκαμε σήμερα ενώ περιμέναμε*. Αυτός όταν έχει καλό καιρό βγάζει τον λώκο του. Πλακώνει που πλακώνει κόσμος έχει και τα ηλιακά από πάνω , άρα διπλό κέρδος. * κλασικά βρέθηκε ο Έλληνας που του φάγαμε τη σειρά και τον αφήσαμε να περάσει. Ε και μετά ήρθε Beverly 400-500 με δυο κοπελιτσες πάνω που γύρναγαν από μπάνιο. Ε αμαρτία ήταν να περιμένουν :P Υ.Γ Μας κέρασαν και καφέ για την αναμονή μας :P Τι ιππότες ρε πστη μου!! Χαχαχα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.873 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2014 Σήμερα ασχολήθηκα αρκετά μαζί της από το πρωί, της έβαλα τα προβολάκια, συμμάζεψα λίγο μερικά καλώδια και για γλυκό την έπλυνα καλά καλά γιατί το βράδυ έχει δοκιμή μετά βόλτας. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex21 694 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2014 επιτέλους έβαλα σταμπιλιζατέρ 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2014 Την έδωσα σε φίλο για το τριήμερο μιας και εγώ θα λιώσω Χαλκιδική ;-) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snow 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2014 Την έδωσα σε φίλο για το τριήμερο μιας και εγώ θα λιώσω Χαλκιδική ;-) :shock: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2014 :shock: Για πάρτον ένα τηλέφωνο να δεις αν ζει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2014 Την έδωσα σε φίλο για το τριήμερο μιας και εγώ θα λιώσω Χαλκιδική ;-) Γεια σου! Θέλεις να γίνουμε φίλοι ;; 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2014 αλλαγή λαδιού 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snow 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2014 Για πάρτον ένα τηλέφωνο να δεις αν ζει! τον πηρα και μου ειπε οτι ειναι κομματια απο τσιπουρα!!χαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2014 :0 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Agouri 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2014 Συγγνώμη αλλά έπρεπε να το πω και σας. Αντιγράφω από facebook, συνέβη ΑΚΡΙΒΩΣ τώρα. Πρέπει να γράψω βιβλίο, οι περιπέτειες της πιλωτής μου. Μπαίνω στην πιλωτή και παρκάρω. Εκεί που σβήνω την μηχανή και αρχίζω να περνάω αλυσίδες και συναγερμούς, μπαίνει ένας πιτσιρικάς και χώνεται πίσω από το άλλο αμάξι που ήταν παρκαρισμένο στην πιλωτή, στα σκοτάδια. Δεν καταλαβαίνω τί γίνεται αλλά πριν πω τίποτα πετάγεται άλλος πιτσιρικάς, τρέχοντας, και ψάχνει δεξιά και αριστερά. Νταξ λέω, κρυφτό φάση. Και αρχίζει να κοιτάει και να σκαλίζει το αμάξι πίσω απ΄το οποίο ήταν κρυμμένος ο 1ος πιτσιρικάς, μπροστά μου. Σε μια φάση νοητικής καθαρότητας, γυρνάω το τιμόνι προς τον κρυμμένο πιτσιρικά και βάζω μπρος + ανάβω μεγάλη σκάλα. Το παιδάκι που τα φιλούσε κοιτάει εμένα, μετά βλέπει τον κρυμμένο, ο κρυμμένος πιτσιρικάς τα χάνει, κοιτάει εμένα, σηκώνεται, πάει να τρέξει προς τον άλλον, στραβοπατάει και σκάει με την ΜΑΠΑ στο κράσπεδο. Δεν έχω σταματήσει να γελάω. Δεν μπορώ. Απλά δεν. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostikas 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2014 Για την ακρίβεια χτες....Αλλαγή φούσκας καρμπυρατέρ και τώρα η μηχανή πετάει πάλι διαστημόπλοιο έγινε .....προηγούμενη φούσκα μπουκωμένη και σκισμένη σε ένα σημείο......χαχαχαχα τρέμετε τώρα εσείς που μου βάζατε κόντρα .....πετάει το εργαλείο λέμε τρελαίνομαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες