vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2013 Eγω θα βαλω αλλουνου ονομα ......... :P 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2013 Θα έχω ένα πιτόγυρο στο πέτο να με αναγνωρίσετε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2013 θα'ναι ανεξίτηλο τ'ονομα...........στο πουκάμισο. :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ankie 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2013 Λοιπόν το ψηνεις τελικά κανείς να κατεβουμε παρέα, αν είναι να συνεννοηθούμε με pm για σίγουρα;εγω θα έρθω απο μενιδι, οπότε οποίος είναι απο γύρω περιοχες( μεταμόρφωση- Ηράκλειο, Κηφισιά ,ν Ιωνία ) και γουστάρει, πάμε παρέα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2013 Λοιπόν το ψηνεις τελικά κανείς να κατεβουμε παρέα, αν είναι να συνεννοηθούμε με pm για σίγουρα;εγω θα έρθω απο μενιδι, οπότε οποίος είναι απο γύρω περιοχες( μεταμόρφωση- Ηράκλειο, Κηφισιά ,ν Ιωνία ) και γουστάρει, πάμε παρέα! Κι εγώ είμαι από βόρεια Αττική, οπότε είμαι μέσα για παρέα, αρκεί να κατέβουμε ήρεμα και όχι να ανταγωνίζεται ο ένας τον άλλον. Σε τέτοια φάση δεν είμαι μέσα. Βαριέμαι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ankie 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2013 Εννοείται φίλε μου, δεν είμαι τέτοιος τυπος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
P.F. 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2013 κανεις απο πειραια και περιξ που να ξερει και πως παμε υπαρχει να ανεβουμε μαζι?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2013 Παρων!!!!! Στειλε μου πμ να κανονισουμε. Μενω Καλλιπολη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2013 Ηλία ευχαριστούμε πολύ για όλη την προσπάθεια και τον κόπο που έχεις κάνει. Επίσης ευχαριστούμε τον Βαγγέλη για την παραχώρηση του χώρου για την κοπή της πίτας και φυσικά... ευχαριστούμε τον Γιώργο και τον Νίκο για τα δώρα τους. :_thumbsup: Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που έκανε τόσο κόπο για να με κάνει αυτό το ομορφόπαιδο που απολαμβάνετε όλοι, τόσο έξυπνο, τόσο γυμνασμένο... :rotfl: And the OSCAR goes to..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2013 Αλλο ενα δωρακι. Ενα disclock με συναγερμο δωρο απο τον demplar :) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2013 Μια ερώτηση. Αν κάποιος κερδίσει και δεν θέλει το δώρο, μπορεί να το ξαναβάλει για κλήρωση για τον επόμενο τυχερό? Σόρρυ για την κουλοερώτηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2013 Αλλο ενα δωρακι. Ενα disclock με συναγερμο δωρο απο τον demplar :) εγώ θέλω βόλτα το r6 Διονύση, άστα τα ντισκελόκε! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
landscape 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2013 Μια ερώτηση. Αν κάποιος κερδίσει και δεν θέλει το δώρο, μπορεί να το ξαναβάλει για κλήρωση για τον επόμενο τυχερό? Σόρρυ για την κουλοερώτηση. έχεις κάτι με το φιλάκι μου??? 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2013 Μια ερώτηση. Αν κάποιος κερδίσει και δεν θέλει το δώρο, μπορεί να το ξαναβάλει για κλήρωση για τον επόμενο τυχερό? Σόρρυ για την κουλοερώτηση. θα κάνω την καρδιά μου πέτρα, και θα το δεχτώ εγώ το δώρο :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2013 έχεις κάτι με το φιλάκι μου??? :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2013 (τροποποιήθηκε) έχεις κάτι με το φιλάκι μου??? Ποιο? Το γλωσσόφιλο? Αν κουβαλάς ωοθήκες ίσως και να σ' αφήσω...αλλά πιο χαμηλά. :P Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 1 , 2013 από τον Optimus Prime Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
landscape 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2013 Ποιο? Το γλωσσόφιλο? Αν κουβαλάς ωοθήκες ίσως και να σ' αφήσω...αλλά πιο χαμηλά. :P θα σε αφήσω να ψάξεις τρελό αγόρι!!! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2013 (τροποποιήθηκε) Χριστέ μου τί άλλο θ' ακούσωωωωωωωωωω! Απαντήστε μου κάποιος HLIAS... :P Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 1 , 2013 από τον Optimus Prime Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2013 Μια ερώτηση. Αν κάποιος κερδίσει και δεν θέλει το δώρο, μπορεί να το ξαναβάλει για κλήρωση για τον επόμενο τυχερό? Σόρρυ για την κουλοερώτηση. Οταν σου δινουν κατι το παιρνεις Οταν ειναι να φας ξυλο φευγεις. Στα σοβαρα τωρα. Αν δεν το θες, στα φρυδια μας Στα πιο σοβαρα τωρα.. Αν δεν το θες το δινεις σε εμενα.. Στα ακομα πιο σοβαρα, αν δε το θες ξαναγινεται κληρωση. θα σε αφήσω να ψάξεις τρελό αγόρι!!! :rotfl: :rotfl: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2013 Ρε σοβαρευτείτε, έχει και παιδιά το φόρουμ. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2013 Χριστέ μου τί άλλο θ' ακούσωωωωωωωωωω! Απαντήστε μου κάποιος HLIAS... :P άργησα, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2013 θα φτιάξουμε τίποτα καρτελάκια, να γνωριστούμε όσοι δεν γνωριζόμαστε, ή θα σκάσω πάλι με την χαρτοταινία??? (για όσους θυμούνται) :rolleyes: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iconan 92 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2013 1) HLIAS 2) Apisteftikos! 3) Masif 4) Σάββας 5) Gee 6) Alexwho + Ελσα 7) Midnek 8) Jimijo 9) Dant3 10) Naftilos (goytsoy-goytsoy traumatias) 11) Giorgos_S 12) Al_Bandy 13) Freaky 14) Vagelis-popi 15) A.k.A. Sonic + Bou 16) Patapios 17) Αlarm (Παταπη σου αρεσει απο πανω ρε ? ) 18) Anotheface 19) taksidiara psuxh 20) ax_ena_honda 21) Lavas Tiris 22) Danielos (μετα συνοδού) 23) nxcbr 24) vagma 25) FZMAN 26) Konangera 27) Opti-μους οκολάτα πραλίνα + ? (ελπίζω να τα καταφέρω) 28) xourafis 29) Wolfering 30) nuntius 31) Αγριοβασίλας + ΑγριοΝατάσσα 32) ΚωσταςΤ μετα συνοδειας αυτου (εετσι κατω απο τον δασκαλο....δασκαλεεεεεε) 33) Μιχάλης-Μάτα 34) indi 35) giorgos_ ανευ drz 36) Γιωργος-Μελιτα 37) NikosKallithea 38) moto99 x 2. 39) demplar x3 αν ερθει ο τρυφωνας Σ. 40) Μοτοφαγανούλης Χ 2 41) Tassos_k 42) nikolas fmx + ? ? ? ? ? 43) makisp+???? 44)ankie με την Tdmάρα μου 45)macgyver2180 46)vforever 47) phorever + συναναβάτις 48)DeadShadoW + 1 ατομο 49) XX1100 50) oroumpe) 51) GkS 52) (0.5) Landscape 53) 4εις καλοι μου φιλοι απο εδω μεσα, που θελουν να κανουν εντυπωση.. 57)αλλοι 2 (δεν κανω πλακα ) 59) Peiraiwths 60)Μαυρος Γατος 61) iconan Τώρα πρέπει να δηλώσουν και άλλοι για να γινει 70 στρογγυλό το νούμερο! Έσπασα και τη μαυρόγατα για όσους είναι προληπτικοί! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
v2power 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2013 1) HLIAS 2) Apisteftikos! 3) Masif 4) Σάββας 5) Gee 6) Alexwho + Ελσα 7) Midnek 8) Jimijo 9) Dant3 10) Naftilos (goytsoy-goytsoy traumatias) 11) Giorgos_S 12) Al_Bandy 13) Freaky 14) Vagelis-popi 15) A.k.A. Sonic + Bou 16) Patapios 17) Αlarm (Παταπη σου αρεσει απο πανω ρε ? ) 18) Anotheface 19) taksidiara psuxh 20) ax_ena_honda 21) Lavas Tiris 22) Danielos (μετα συνοδού) 23) nxcbr 24) vagma 25) FZMAN 26) Konangera 27) Opti-μους οκολάτα πραλίνα + ? (ελπίζω να τα καταφέρω) 28) xourafis 29) Wolfering 30) nuntius 31) Αγριοβασίλας + ΑγριοΝατάσσα 32) ΚωσταςΤ μετα συνοδειας αυτου (εετσι κατω απο τον δασκαλο....δασκαλεεεεεε) 33) Μιχάλης-Μάτα 34) indi 35) giorgos_ ανευ drz 36) Γιωργος-Μελιτα 37) NikosKallithea 38) moto99 x 2. 39) demplar x3 αν ερθει ο τρυφωνας Σ. 40) Μοτοφαγανούλης Χ 2 41) Tassos_k 42) nikolas fmx + ? ? ? ? ? 43) makisp+???? 44)ankie με την Tdmάρα μου 45)macgyver2180 46)vforever 47) phorever + συναναβάτις 48)DeadShadoW + 1 ατομο 49) XX1100 50) oroumpe) 51) GkS 52) (0.5) Landscape 53) 4εις καλοι μου φιλοι απο εδω μεσα, που θελουν να κανουν εντυπωση.. 57)αλλοι 2 (δεν κανω πλακα ) 59) Peiraiwths 60)Μαυρος Γατος 61) iconan 62)Rafos Τώρα πρέπει να δηλώσουν και άλλοι για να γινει 70 στρογγυλό το νούμερο! Έσπασα και τη μαυρόγατα για όσους είναι προληπτικοί! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2013 :rolleyes: φουλ ζουμ!!! :D :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες