HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2013 Κατοπιν κληρωσης θα δωθουν και 97980755 μπουκαλια κρασακι ωραιο απο τον Karellen ... stay tuned for further informations 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2013 Λιγο την προσοχη σας. Κανω μια ανασκοπηση για να ξερουμε που βαδιζουμε. Επισης θα συμπληρωσω 2-3 πραγματακια οποτε θα παρακαλουσα να ριξετε μια ματια στο κατεβατο μου. :) Με βαση τα δεδομενα μεχρι στιγμης θα μαζευτουμε γυρω στα +/-76 ατομα Την πιτα θα την πληρωσουμε ολοι, οποτε θα παρακαλουσα να ερθετε με λιγα ψιλα στο πορτοφολι σας μονο και μονο για αυτο τον σκοπο. Στην εισοδο του μαγαζιου θα υπαρχει ενα κουτι. Σε αυτο το κουτι ο καθενας μας θα βαλει 1.30-1.40€ Αυτος ειναι ο μεσος ορος που βγαινει απο την πιτα + τα εξοδα παραλαβης/παραδοσης κλπ (δεν θα ειναι απο Αθηνα η πιτα) Τα γραφω ολα να ειμαστε ξεκαθαροι. Ξαναθυμιζω οτι η κοπη της πιτας θα γινει στο OCCASIONS * στο Ελληνικό , (Λ. Βουλιαγμένης 43-45 (πάνω από το MEGA Βασιλόπουλο) για να κόψουμε την πίτα μας και να ανταλλάξουμε ευχές. Έχουμε εξασφαλίσει καλύτερες τιμές, μεγάλο χώρο, καθώς και μεγάλο χώρο στάθμευσης για τις μοτοσυκλέτες μας. Ενδεικτικά οι τιμές παρακάτω. ** Ποτό: 5€ Μπύρα: 3€ Αναψυκτικά/Χυμοί : 2€ Πιτσα: 4€ (ολοκληρη) Παμε στα δωρα τωρα. Προς το παρον τα δωρα ειναι 3. Το πρωτο το κερδιζει ο τυχερος που θα βρει το φλουρι. Τα αλλα δυο θα προκυψουν κατοπιν κληρωσης. Τα δωρα ειναι τα εξης: Α)O τυχερος που θα κερδισει το φλουρι εχει δωρο τα παρακατω 1) Πακέτο service για laptop ή desktop (καθαρισμός και τοποθέτηση νέας θερμοαγώγιμης, format και εγκατάσταση προγραμμάτων) 2) Κάρτα MicroSD - MiniSD - SD χωρητικότητας 2GB Προσφορα απο το καταστημα fix-it και πιο συγκεκριμμενα απο τον Giorgos-S Β) Μετα απο κληρωση.Ενα μπουκαλι εμφιαλωμενο λευκο κρασι, προσφορα απο το μελος karellen (Νικος) Γ) Μετα απο κληρωση.Ενα μπουκαλι εμφιαλωμενο ροζε κρασι, προσφορα απο το μελος karellen (Νικος) Ισως υπαρξουν κι αλλα :) Στην κληρωση, εγω σαν Ηλιας, δεν θα συμμετασχω, για προφανεις λογους! Η λιστα εως τωρα 1) HLIAS 2) Apisteftikos! 3) Masif 4) Σάββας 5) Gee 6) Alexwho + Ελσα 7) Midnek 8) Jimijo 9) Dant3 10) Naftilos (goytsoy-goytsoy traumatias) 11) Giorgos_S 12) Al_Bandy 13) Freaky 14) Vagelis-popi 15) A.k.A. Sonic + Bou 16) Patapios 17) Αlarm (Παταπη σου αρεσει απο πανω ρε ? ) 18) Anotheface 19) taksidiara psuxh 20) ax_ena_honda 21) Lavas Tiris 22) Danielos (μετα συνοδού) 23) nxcbr 24) vagma 25) FZMAN 26) Konangera 27) Opti-μους οκολάτα πραλίνα + ? (ελπίζω να τα καταφέρω) 28) xourafis 29) Wolfering 30) nuntius 31) Αγριοβασίλας + ΑγριοΝατάσσα 32) ΚωσταςΤ μετα συνοδειας αυτου (εετσι κατω απο τον δασκαλο....δασκαλεεεεεε) 33) Μιχάλης-Μάτα 34) indi 35) giorgos_ ανευ drz 36) Γιωργος-Μελιτα 37) NikosKallithea 38) moto99 x 2. 39) demplar x3 αν ερθει ο τρυφωνας Σ. 40) Μοτοφαγανούλης Χ 2 41) Tassos_k 42) nikolas fmx + ? ? ? ? ? 43) makisp+???? 44)ankie με την Tdmάρα μου 45)macgyver2180 46)vforever 47) phorever + συναναβάτις 48)DeadShadoW + 1 ατομο :D 49) XX1100 50) oroumpe) 51) GkS 52) (0.5) Landscape 53) 4εις καλοι μου φιλοι απο εδω μεσα, που θελουν να κανουν εντυπωση.. :P 57)αλλοι 2 (δεν κανω πλακα ) 59) 60) 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2013 (τροποποιήθηκε) Eγω το μονο που εχω να πω ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στον ΗΛΙΑ !!!!!!!!! Για την μεγαλη προσπαθεια που καταβαλει για να ειναι ολα αψογα!!!!!!!!! αυτα πρεπει να λεγονται.... Οσο για το θεμα φυλαξης των μηχανων στο παρκινγκ θα υπαρχει φυλακας να της προσεχει!!!!!!!!!!!!!!! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 31 , 2013 από τον vagelis- 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2013 1) HLIAS 2) Apisteftikos! 3) Masif 4) Σάββας 5) Gee 6) Alexwho + Ελσα 7) Midnek 8) Jimijo 9) Dant3 10) Naftilos (goytsoy-goytsoy traumatias) 11) Giorgos_S 12) Al_Bandy 13) Freaky 14) Vagelis-popi 15) A.k.A. Sonic + Bou 16) Patapios 17) Αlarm (Παταπη σου αρεσει απο πανω ρε ? ) 18) Anotheface 19) taksidiara psuxh 20) ax_ena_honda 21) Lavas Tiris 22) Danielos (μετα συνοδού) 23) nxcbr 24) vagma 25) FZMAN 26) Konangera 27) Opti-μους οκολάτα πραλίνα + ? (ελπίζω να τα καταφέρω) 28) xourafis 29) Wolfering 30) nuntius 31) Αγριοβασίλας + ΑγριοΝατάσσα 32) ΚωσταςΤ μετα συνοδειας αυτου (εετσι κατω απο τον δασκαλο....δασκαλεεεεεε) 33) Μιχάλης-Μάτα 34) indi 35) giorgos_ ανευ drz 36) Γιωργος-Μελιτα 37) NikosKallithea 38) moto99 x 2. 39) demplar x3 αν ερθει ο τρυφωνας Σ. 40) Μοτοφαγανούλης Χ 2 41) Tassos_k 42) nikolas fmx + ? ? ? ? ? 43) makisp+???? 44)ankie με την Tdmάρα μου 45)macgyver2180 46)vforever 47) phorever + συναναβάτις 48)DeadShadoW + 1 ατομο 49) XX1100 50) oroumpe) 51) GkS 52) (0.5) Landscape 53) 4εις καλοι μου φιλοι απο εδω μεσα, που θελουν να κανουν εντυπωση.. 57)αλλοι 2 (δεν κανω πλακα ) 59) Peiraiwths 60) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2013 Κατοπιν κληρωσης θα δωθουν και 97980755 μπουκαλια κρασακι ωραιο απο τον Karellen ... stay tuned for further informations Με μπατίρησες. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
landscape 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2013 HLIAS θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να κάνω ένα δώρο στον νικητή του φλουριού! Ένα καυτό γλωσσόφιλο.......με όλη μου την αγάπη!! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2013 HLIAS θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να κάνω ένα δώρο στον νικητή του φλουριού! Ένα καυτό γλωσσόφιλο.......με όλη μου την αγάπη!! πες μου οτι εισαι ατριχος,αυτο πες μου μονο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
landscape 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2013 πες μου οτι εισαι ατριχος,αυτο πες μου μονο! Θα είμαι ΠΟΛΥ άτριχος!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Phorever 895 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2013 ημίτριχος σου κάνει; :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2013 Θα είμαι ΠΟΛΥ άτριχος!! ΤΕΛΟΣ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
landscape 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2013 ένα περίεργο πράγμα με την πάρτη σου ρε Πέτρο........(μόνο για παρατηρητικούς) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2013 ΤΕΛΟΣ! Σα δεν ντρεπεσται ... Ου να μου χαθειτε............ :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2013 Στην κληρωση, εγω σαν Ηλιας και ο Lavasouza, δεν θα συμμετασχουμε, για προφανεις λογους! κατά τα αλλά, θα με βρείτε όπως μπαίνετε, αριστερά, αγκαλιά με μια πίτσα και 2-3 μπύρες!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μαυρος Γατος 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2013 1) HLIAS 2) Apisteftikos! 3) Masif 4) Σάββας 5) Gee 6) Alexwho + Ελσα 7) Midnek 8) Jimijo 9) Dant3 10) Naftilos (goytsoy-goytsoy traumatias) 11) Giorgos_S 12) Al_Bandy 13) Freaky 14) Vagelis-popi 15) A.k.A. Sonic + Bou 16) Patapios 17) Αlarm (Παταπη σου αρεσει απο πανω ρε ? ) 18) Anotheface 19) taksidiara psuxh 20) ax_ena_honda 21) Lavas Tiris 22) Danielos (μετα συνοδού) 23) nxcbr 24) vagma 25) FZMAN 26) Konangera 27) Opti-μους οκολάτα πραλίνα + ? (ελπίζω να τα καταφέρω) 28) xourafis 29) Wolfering 30) nuntius 31) Αγριοβασίλας + ΑγριοΝατάσσα 32) ΚωσταςΤ μετα συνοδειας αυτου (εετσι κατω απο τον δασκαλο....δασκαλεεεεεε) 33) Μιχάλης-Μάτα 34) indi 35) giorgos_ ανευ drz 36) Γιωργος-Μελιτα 37) NikosKallithea 38) moto99 x 2. 39) demplar x3 αν ερθει ο τρυφωνας Σ. 40) Μοτοφαγανούλης Χ 2 41) Tassos_k 42) nikolas fmx + ? ? ? ? ? 43) makisp+???? 44)ankie με την Tdmάρα μου 45)macgyver2180 46)vforever 47) phorever + συναναβάτις 48)DeadShadoW + 1 ατομο 49) XX1100 50) oroumpe) 51) GkS 52) (0.5) Landscape 53) 4εις καλοι μου φιλοι απο εδω μεσα, που θελουν να κανουν εντυπωση.. 57)αλλοι 2 (δεν κανω πλακα ) 59) Peiraiwths 60)Μαυρος Γατος σορυ παιδες που απαντω τελευταια στιγμη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2013 (τροποποιήθηκε) HLIAS θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να κάνω ένα δώρο στον νικητή του φλουριού! Ένα καυτό γλωσσόφιλο.......με όλη μου την αγάπη!! Ρε σύντεκνε εσύ είσαι σαν ντουλάπα τρίφυλλη. Όποιος είναι ο άτυχος που θα σου λάχει να υποστει ολη σου την αγαπη θα τον αναρροφήσεις και θα του βγάλεις τα μέσα έξω. :pray: Αυτό ήταν παραιτούμαι από οποιοδήποτε δώρο και με οποιονδήποτε τρόπο αυτό θα μπορούσε να κερδισθεί, και δηλώνω ευθαρσώς και δημοσίως ότι το παραχωρώ στον αδελφό Αλαρμιο ανεπιστρεπτί. :mB_kalo_e: Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 31 , 2013 από τον naftilos 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskallithea 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2013 . . . . 60)Μαυρος Γατος σορυ παιδες που απαντω τελευταια στιγμη Δεν μπορεί να κλείσει την λίστα ενας "Μαύρος Γάτος" :D Αλλος ένας ρε παιδια Ηλια συγχαρητήρια και απο μενα για την οργάνωση και το τρέξιμο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2013 Θα ήθελα και θα προσπαθήσω να έρθω κι εγώ alone ή με ένα ακόμα άτομο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ηλία ευχαριστούμε πολύ για όλη την προσπάθεια και τον κόπο που έχεις κάνει. Επίσης ευχαριστούμε τον Βαγγέλη για την παραχώρηση του χώρου για την κοπή της πίτας και φυσικά... ευχαριστούμε τον Γιώργο και τον Νίκο για τα δώρα τους. :_thumbsup: Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που έκανε τόσο κόπο για να με κάνει αυτό το ομορφόπαιδο που απολαμβάνετε όλοι, τόσο έξυπνο, τόσο γυμνασμένο... :rotfl: Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 1 , 2013 από τον Masif 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
landscape 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ηλία ευχαριστούμε πολύ για όλη την προσπάθεια και τον κόπο που έχεις κάνει. Επίσης ευχαριστούμε τον Βαγγέλη για την παραχώρηση του χώρου για την κοπή της πίτας και φυσικά... ευχαριστούμε τον Γιώργο και τον Νίκο για τα δώρα τους. :_thumbsup: Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που έκανε τόσο κόπο για να με κάνει αυτό το ομορφόπαιδο που απολαμβάνετε όλοι, τόσο έξυπνο, τόσο γυμνασμένο... :rotfl: εμένα ρε αλήτη δεν θα με ευχαριστήσεις για το δώρο που προσφέρω? αχάριστοι άντρες.... Να σου ξερυθμιστούν οι βαλβίδες!!!!! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 1 , 2013 από τον landscape Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2013 (τροποποιήθηκε) Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που έκανε τόσο κόπο για να με κάνει αυτό το ομορφόπαιδο που απολαμβάνετε όλοι, τόσο έξυπνο, τόσο γυμνασμένο... :rotfl: Γι αυτό κάθε χρόνο στα γενέθλιά σου, στέλνεις συγχαρητήριο τηλεγράφημα στη μάννα σου; :lol: Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 1 , 2013 από τον karellen 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2013 (τροποποιήθηκε) Σε σένα οι ευχαριστίες θα είναι κατ' ιδίαν :rotfl: :rotfl: Νίκο κάθε χρονιά παίρνουν τηλέφωνο τους δικούς μου και τους ευχαριστούν για αυτό που δημιούργησαν :uglystupid2: Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 1 , 2013 από τον Masif Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2013 FFS δουλεύω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2013 Eγω το μονο που εχω να πω ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στον ΗΛΙΑ !!!!!!!!! Για την μεγαλη προσπαθεια που καταβαλει για να ειναι ολα αψογα!!!!!!!!! Στον Νικολα-Κarellen και Γιωργο-Giorgos-S για την προσφορα τους............ αυτα πρεπει να λεγονται.... Οσο για το θεμα φυλαξης των μηχανων στο παρκινγκ θα υπαρχει φυλακας να της προσεχει!!!!!!!!!!!!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2013 θα φτιάξουμε τίποτα καρτελάκια, να γνωριστούμε όσοι δεν γνωριζόμαστε, ή θα σκάσω πάλι με την χαρτοταινία??? (για όσους θυμούνται) αυτή ήταν τρολλιά! :tooth: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες