Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 (τροποποιήθηκε) Το ταμπλώ χτύπησε 51 !!!! Κάποιοι κάνανε κάτι δηλώσεις δημοσίως λίγες σελίδες πίσω...... :whistling: Πέτρο αυτό είναι καλύτερο Έλα πες την αλήθεια.....ερωτεύτηκες... Μπιμπελό..... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 30 , 2013 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Μηπως να κλειναμε το γηπεδ μπασκετ στο ΣΕΦ;Ξεφευγει το πραγμα ωραια ομως.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μηπως να κλειναμε το γηπεδ μπασκετ στο ΣΕΦ;Ξεφευγει το πραγμα ωραια ομως.... Στο γήπεδο στον Άγιο Νικόλαο ρε στη Λούτσα που ήτανε και ο Τερλέγκας το καλοκαίρι!!!! Να κανονίσω και με τους Σπαταναίους να μας προμηθεύσουνε κρασιά και γίδα βραστή και από πίσω να παίζει... Χωρίς πλάκα πάντως, αν παίξει τίποτα σε δημοτικό/ζειμπέκικο/τσιφτετέλι θα χαρώ να προσφέρω το λυγερό κορμί μου για τις ανάγκες της διασκέδασης... Όχι να το παινευτώ, αλλά νομίζω πως το κατέχω... Ηπειρώτης γαρ... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 30 , 2013 από τον ax_ena_honda 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 θα αδιάφορα σε άλλα θέματα...... Θανάσεν είμαστε over 50 περσόνες... περιμένω pm. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
landscape 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Θανάσεν είμαστε over 50 περσόνες... περιμένω pm. εμένα θα με χορέψεις τζουτζουκαρίνο μου??? Ζηλεύω! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 (τροποποιήθηκε) εμένα θα με χορέψεις τζουτζουκαρίνο μου??? Ζηλεύω! σε έκανα "Μου αρέσει"... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 30 , 2013 από τον xourafis 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
landscape 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 σε έκανα "Μου αρέσει"... αυτά με κάνεις και με τρελένεις!!! και δεν μπορώ να σε βγάλω από το μυαλό μου!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Στο γήπεδο στον Άγιο Νικόλαο ρε στη Λούτσα που ήτανε και ο Τερλέγκας το καλοκαίρι!!!! Να κανονίσω και με τους Σπαταναίους να μας προμηθεύσουνε κρασιά και γίδα βραστή και από πίσω να παίζει...Τωρα σωθηκες Χωρίς πλάκα πάντως, αν παίξει τίποτα σε δημοτικό/ζειμπέκικο/τσιφτετέλι θα χαρώ να προσφέρω το λυγερό κορμί μου για τις ανάγκες της διασκέδασης... Όχι να το παινευτώ, αλλά νομίζω πως το κατέχω... Ηπειρώτης γαρ... Πωπω φιλε κι εσυ Ηπειρωτης εχουμε να ριξουμε κατι αργους.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Γιαυτό κανονίστε οι μουσικοί διαχειριστές να φέρετε και τυρόγαλο το σάββατο γιατί αλλιώς θα γίνει της Φιλιώς Πυργάκη εκεί μέσα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Κώστα άλλαξε τη σημαία της υπογραφής και βάλε αυτό 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Γιαυτό κανονίστε οι μουσικοί διαχειριστές να φέρετε και τυρόγαλο το σάββατο γιατί αλλιώς θα γίνει της Φιλιώς Πυργάκη εκεί μέσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 0.5) Landscape 1) HLIAS 2) Apisteftikos! 3) Masif 4) Σάββας 5) Gee 6) Alexwho + Ελσα 7) Midnek 8) Jimijo 9) Dant3 10) Naftilos (goytsoy-goytsoy traumatias) 11) Giorgos_S 12) Al_Bandy 13) Freaky 14) Vagelis-popi 15) A.k.A. Sonic + Bou 16) Patapios 17) Αlarm (Παταπη σου αρεσει απο πανω ρε ? ) 18) Anotheface 19) taksidiara psuxh 20) ax_ena_honda 21) Lavas Tiris 22) Danielos (μετα συνοδού) 23) nxcbr 24) vagma 25) FZMAN 26) Konangera 27) Opti-μους οκολάτα πραλίνα + ? (ελπίζω να τα καταφέρω) 28) xourafis 29) Wolfering 30) nuntius 31) Αγριοβασίλας + ΑγριοΝατάσσα 32) ΚωσταςΤ μετα συνοδειας αυτου (εετσι κατω απο τον δασκαλο....δασκαλεεεεεε) 33) Μιχάλης-Μάτα 34) indi 35) giorgos_ ανευ drz 36) Γιωργος-Μελιτα 37) NikosKallithea 38) moto99 x 2. 39) demplar x3 αν ερθει ο τρυφωνας Σ. 40) Μοτοφαγανούλης Χ 2 41) Tassos_k 42) nikolas fmx + ? ? ? ? ? 43) makisp+???? 44)ankie με την Tdmάρα μου 45)macgyver2180 46)vforever 47) phorever + συναναβάτις 48)DeadShadoW + 1 ατομο :D 49) XX1100 50) oroumpe) 51) GkS I'm coming too!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 (τροποποιήθηκε) Προτεινω η τετραδα Νικολας - Μακης - Νιντζα - γεροΠαταπιος να κατηφορησουμε παρεα, σαν τους Νταλτονς..... :) Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 30 , 2013 από τον nikolas fmx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Προτεινω η τετραδα Νικολας - Μακης - Νιντζα - γεροΠαταπιος να κατηφορησουμε παρεα, σαν τους Νταλτον..... :) Ποιός θα κάνει τον βλάκα τον Άβερελ? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Ποιός θα κάνει τον βλάκα τον Άβερελ? Ο πιο ψηλος..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Να βάλουμε και κουιζάκι να δούμε ποιός θα κερδίσει ? Ποιός είναι αυτός ? Όποιος το βρεί θα του δώσει ο Ηλίας από τώρα το φλουρί ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Για γυναικα μου μοιαζει........ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Προτεινω η τετραδα Νικολας - Μακης - Νιντζα - γεροΠαταπιος να κατηφορησουμε παρεα, σαν τους Νταλτονς..... :) νο πρόμπλεμ. Στείλε πμ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Δεν το βρήκατε.......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Simon Demplar Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Κώστα άλλαξε τη σημαία της υπογραφής και βάλε αυτό Απαγορεύονται δημοσιεύσεις κομματικού, προπαγανδιστικού και ευαίσθητου θρησκευτικού περιεχομένου, κατά την κρίση των συντονιστών. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Τελικά τι θα γίνει με την χωματοκλίκα του φόρουμ? θα πάει/πάμε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Simon Demplar +400 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 Simon Demplar +400 Ουόχι ! Α χα χα δεν το βρίσκετε με τίποτα λέμε ! :D Να βοηθήσω? ΔΕΝ είναι γυναίκα............... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ρε ο Νικολας δεν ειναι αυτος? Μονο αυτος φοραει κατι τετοιες φλωρομπαλακλαβες Θελω το φλουρι μου ΤΩΡΑ Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 30 , 2013 από τον patapios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες