gakias6 45 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 Από ότι λένε κάποια παιδιά στο forum ναι.Κάνενα στα ένα ψάξιμο και θα βρεις δύο τρία θέματα που έχουν να κάνουν με τα καινούργια διπλώματα και θα δεις που το γράφουν κάποια παιδιά οτι πήγαν να κάνουν αναβάθμιση και τους είπαν ότι πρέπει να δώσετε για α2 εριξα μια ματια οπως ειπες αλλα διαβασα οτι οσοι εχουν παρει διπλωμα πριν τις 19/1 ισχυει η παλια νομοθεσια οτι στα 2 ετη γινεται απεριοριστο τωρα τι να πω θα δειξει το καλοκαιρι αν θα φαμε την παπαρα η οχι ευχαριστω παντως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xStefanosx 686 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 2η σελίδα post kalejaios 3η σελίδα ένα ποστ του stathismalossi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gakias6 45 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 http://www.mybike.gr...82/page__st__30 2η σελίδα post kalejaios 3η σελίδα ένα ποστ του stathismalossi εδω αλλα λεει ομως το πρωτο ποστ.. και αυτα που λεει ο stathismalossi ειναι τα λεγομενα ενος περιοδικου. αντε βγαλε ακρη.. ειδωμεν!! εσυ εχεις απεριοριστο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 εριξα μια ματια οπως ειπες αλλα διαβασα οτι οσοι εχουν παρει διπλωμα πριν τις 19/1 ισχυει η παλια νομοθεσια οτι στα 2 ετη γινεται απεριοριστο τωρα τι να πω θα δειξει το καλοκαιρι αν θα φαμε την παπαρα η οχι ευχαριστω παντως. καλως όρισες.. αρα με τα νε αδεδομενα φιλαράκι μου μπορείς να πάρεις καννα XTX 660 , DRZ , Γενικά ότι έχει ισχή μέχρι 35 kw αναλογία βάρους /ιππων αλλα μήν αγχώνεσαι υπάρχουν μοτόρια στην κατηγορία και ηδικά απο την άνοιξη θα γίνεται πόλεμος με νέα μοντέλα.. !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xStefanosx 686 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 http://www.mybike.gr...%84%CE%BF-2013/ εδω αλλα λεει ομως το πρωτο ποστ.. και αυτα που λεει ο stathismalossi ειναι τα λεγομενα ενος περιοδικου. αντε βγαλε ακρη.. ειδωμεν!! εσυ εχεις απεριοριστο? μάλον διάβασες μόνο το ποστ του kalejaiou έλα πες την αλήθεια ο stathismalossi στην τρίτη σελίδα λεει οτι πήγε να βγάλει το απεριόριστο έκανε τα χαρτιά του παν όλα κομπλέ και μετά του τηλεφωνήσαν και του είπαν έτσι και ετσί δεν έχει για σένα απεριόριστο ακόμα και λέει πιο μετά οτι κάνει και μαθήματα τώρα Δυστηχώς και εγώ α1 έχω έχω ξενερώσει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gakias6 45 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 καλως όρισες.. αρα με τα νε αδεδομενα φιλαράκι μου μπορείς να πάρεις καννα XTX 660 , DRZ , Γενικά ότι έχει ισχή μέχρι 35 kw αναλογία βάρους /ιππων αλλα μήν αγχώνεσαι υπάρχουν μοτόρια στην κατηγορία και ηδικά απο την άνοιξη θα γίνεται πόλεμος με νέα μοντέλα.. !!! καλως σε βρηκα. ναι το γνωριζω αλλα επισης θα ειναι και πανακριβα οποτε θα περιμενουμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 καλως σε βρηκα. ναι το γνωριζω αλλα επισης θα ειναι και πανακριβα οποτε θα περιμενουμε! μην ξενερώνεται μάγκες.. εγώ ας πούμε έχω στο μάτι το bmw g 650 x moto για τις μελλοντικες εποχές του Α2 :) αλλα με τα νέα μοντέλα που έρχονατι φοβάμαι ότι θα μπω σε πειρασμούς..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gakias6 45 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2013 μάλον διάβασες μόνο το ποστ του kalejaiou έλα πες την αλήθεια ο stathismalossi στην τρίτη σελίδα λεει οτι πήγε να βγάλει το απεριόριστο έκανε τα χαρτιά του παν όλα κομπλέ και μετά του τηλεφωνήσαν και του είπαν έτσι και ετσί δεν έχει για σένα απεριόριστο ακόμα και λέει πιο μετά οτι κάνει και μαθήματα τώρα Δυστηχώς και εγώ α1 έχω έχω ξενερώσει χαχα οχι το διαβασα και το αλλο.. μην βιαζεσαι να ξενερωσεις γιατι το μελος που ειπες οτι εφαγε το ακυρο αποτι ειδα προσπαθησε να κανει τα χαρτια του ποιο πριν για να προλαβει γιατι του ειπε ο δασκαλος οτι πηρε παραταση κλπ. και το ποστ το εκανε στισ 20/1 ενω τα νεα διπλωματα ξεκινησαν απο τις 19/1 ισως γιαυτο την πατησε ετσι. λεω εγω μια εκδοχη για να ειμαστε αισιοδοξοι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xStefanosx 686 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 χαχα οχι το διαβασα και το αλλο.. μην βιαζεσαι να ξενερωσεις γιατι το μελος που ειπες οτι εφαγε το ακυρο αποτι ειδα προσπαθησε να κανει τα χαρτια του ποιο πριν για να προλαβει γιατι του ειπε ο δασκαλος οτι πηρε παραταση κλπ. και το ποστ το εκανε στισ 20/1 ενω τα νεα διπλωματα ξεκινησαν απο τις 19/1 ισως γιαυτο την πατησε ετσι. λεω εγω μια εκδοχη για να ειμαστε αισιοδοξοι Δυστηχώς 90% τα @ρχίδι@ μας θα πάρουμε. Τουλάχιστον εγώ γουστάρω super moto οπότε που ψηλοπαίζουν ένα δύο καλά εσύ που από ότι φαίνετε γουστάρεις street η τα σκας για cbr500 cb 500 η περιμένεις άλλα δύο χρόνια :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gakias6 45 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 Δυστηχώς 90% τα @ρχίδι@ μας θα πάρουμε. Τουλάχιστον εγώ γουστάρω super moto οπότε που ψηλοπαίζουν ένα δύο καλά εσύ που από ότι φαίνετε γουστάρεις street η τα σκας για cbr500 cb 500 η περιμένεις άλλα δύο χρόνια :P μενει ενα 10 % . σχετικα με το αρχικο ποστ που εκανα για την yamaha xj6 ( εστω και παρανομος ) γνωριζεις αν κουμανταρεται ευκολο επειδη ειμαι πολυ ψηλος οχι τπτ αλλο . α και για ριξε τα super moto που εχεις κατα νου μηπως αλλαξουμε γνωμη.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xStefanosx 686 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 μενει ενα 10 % . σχετικα με το αρχικο ποστ που εκανα για την yamaha xj6 ( εστω και παρανομος ) γνωριζεις αν κουμανταρεται ευκολο επειδη ειμαι πολυ ψηλος οχι τπτ αλλο . α και για ριξε τα super moto που εχεις κατα νου μηπως αλλαξουμε γνωμη.. δεν έχω ιδέα απο στρεετ πρακτικά μόνο τα θεωρητικά πάντως ερ που έχω οδηγήσει (190 κιλά περίπου) δεν είχα θέμα εγώ (1.87 82) supermoto dr-z ccm404 πιο ήρεμο xtx κάποια crf κάποια wr και πρέπει να παίζουν και κάποια ktm και husqvarna. Κάποια είναι όπλα κάποια είναι πιο ήρεμα. Εγώ τώρα drz έχω στο μυαλό μου (καμια 40 άλογα μεν 140 κιλά δε) αλλά μέχρι τότε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xiristos 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 Μια χαρα θα σου ειναι το xj6 και απο αποψη υψους και βαρους, δεν ειναι και gs1200... Και για ΧΤΧ εχω την εντυπωση οτι δεν γινετε να οδηγηθει με το Α2.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2013 Μια χαρα θα σου ειναι το xj6 και απο αποψη υψους και βαρους, δεν ειναι και gs1200... Και για ΧΤΧ εχω την εντυπωση οτι δεν γινετε να οδηγηθει με το Α2.. καλυύπτεται κανονικά απο το Α2 ΤΟ ΧΤΧ..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες