Jump to content
Aggeloskos

Κοσκίνισμα τιμονιού 85-65km/h βοήθεια please!!!

Recommended Posts

προβλημα στραβης ζαντας μου ακουγεται εμενα

το να βγαλεις ρουλεμαν και να τα ξαναβαλεις δεν ειναι τιποτα αν γινει σωστα(γι αυτο αμφιβαλλω πολυ....)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τα ρουλεμαν τα έβγαλες  σωστά; Μάλλον σακατευτηκαν τα ρουλεμαν  στο βγάλε βάλε...  

Το πρόβλημα παρουσιάστηκε  από την πρώτη στιγμή της τραμπας  ή  μετά από κάποια χλμ; 

πριν 5 ώρες, το μέλος Tasos Meli έγραψε:

Ζυγοσταθμηση εκανε ο λαστιχάς τουλαχιστον στο μπροστα?

Δεν νομίζω ότι κάνουν ζυγισταθμιση στα πάπια...  Εμένα τουλάχιστον δεν έχει κάνει κανείς, καμία φορά.. 

Γιατί λένε ότι επειδή δεν πιάνει ταχύτητες  >120χλμ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 4 ώρες, το μέλος HLIAS έγραψε:

Τα ρουλεμαν τα έβγαλες  σωστά; Μάλλον σακατευτηκαν τα ρουλεμαν  στο βγάλε βάλε...  

Το πρόβλημα παρουσιάστηκε  από την πρώτη στιγμή της τραμπας  ή  μετά από κάποια χλμ; 

Δεν νομίζω ότι κάνουν ζυγισταθμιση στα πάπια...  Εμένα τουλάχιστον δεν έχει κάνει κανείς, καμία φορά.. 

Γιατί λένε ότι επειδή δεν πιάνει ταχύτητες  >120χλμ

Aν και κανονικα θελουν κανενας δεν τις κανει, συνηθως σε αυτες που εχουν ακτινες ειναι και πιο δυσκολο, αλλα στις χυτες που εβαλε ο Νικος ειναι ευκολο να γινει σωστη δουλεια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε Τασο, φακελωμενο με εχεις; χεχεχεχ το ειδες τωρα τελευταια; Ξεχασα να αναφερω οτι και οι καινουριες ειναι χυτες και οχι ακτινωτες, για αυτο το λεω.

Να απαντησω σε ενα ενα. Αμορτισερ-λαδια κτλπ στο μπροστινο ειχε γίνει service πριν κανα χρονο και δεν πιστευω οτι υπαρχει εκει καποιο προβλημα.

Τα ρουλεμαν τα εβγαλε-εβαλε ο μαστορας, εγω δεν ημουν μπροστα αν και θα ηθελα. Νομιζω ομως οτι εκανε σωστη δουλεια, ειναι ατομο εμπιστοσυνης θελω να πιστευω. Ζυγοσταθμιση στο παπι οχι δεν εγινε και το προβλημα παρουσιαστηκε αμεσως μετα την αλλαγη οσων ειπα. Πρωτα στα 80 km και αφου αλλαξα και εβαλα αερα στα 60 km. (οχι και, απο τα 80->60 εννοω)

Να ειναι στραβη η ολοκαινουρια ζαντα δεν το αποκλειω κιολας αλλα τα νευρα μου αν τυχον..Λεω να κανω λιγο υπομονη μηπως αλλαξει κατι και μετα να προσπαθησω με μια αλλαγη ρουλεμαν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι αλλά μην περάσει  πολύ μεγάλο διάστημα  και χάσεις  την εγγύηση από τις ζάντες...  Μπορεί να χτυπήσουν σε καμία λακουβα κλπ...  Δες το πολύ σύντομα...  

Υ. Γ.  Αλήθεια από θέμα εγγύησης με τις ζάντες τι παίζει;  ξέρει κανείς; 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα ρουλεμαν τιμονιου σε τι κατασταση ειναι? Αν εχεις χτυπημενα ρουλεμαν τροχου, σηκωσε το στο διπλο και προσπαθησε να κουνησεις αριστερα δεξια την ζαντα, αν εχεις τον απειροελαχιστο τζογο τοτε ξεκινα απο κει. Τσεκαρε επισης τα σινεμπλοκ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Nα κάνω ενα update επι του θεματος και να πω το εξης:

Τα ρουλεμαν μπροστα αλλαχθηκαν, και μπηκαν καινουρια. Αποτελεσμα; Σχεδον μηδενικο. Ισως πλεον δεν αισθνομαι το τιμονι να τρεμει μετα τα 60 km αλλα μολις αφησω δοκιμαστικα τα χερια, τοτε ειναι εμφανεστατο.

Ο μαστορας μου, μου έβαλε και τον τροχο και τον γυρισαμε οταν το βγαλαμε και φανηκε να εχει μια ψιλομικρη ανωμαλια στο "μαγουλο". Αυτη σιγουρα δεν προκληθηκε απο εμενα. 

Ποιο ειναι το προβλημα τωρα.. Τις ζαντες τις ειχα αγορασει τον φεβρουαριο αλλα λογο στρατου δεν ειχα προλαβει να τις περασω και εκατσαν μεχρι πριν ενα μηνα που τελικα τις εβαλα. Εστειλα μηνυμα στον ανθρωπο απο οπου τις αγορασα αλλα δεν μου δινει απολυτως καμια σημασια. Ισως να πιστευει και οτι τον κοροιδευω μετα απο τοσο καιρο. Ωστοσο με γραφει κανοικοτατα αν και εγω μπορω να αποδειξω οτι δεν ηταν επανω στην μηχανη,

Αν τυχον δεν απαντησει η δεν με ικανοποιήσει η απαντηση του καθολου θα αποκαλυψω και ποιος ειναι για να τον εχετε υποψιν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδη εχω βρεθει σε συζητηση περι εγγυησης ζαντας ο μαγκαζατορ ειπε οτι δεν μπορει να δωσει καμια εγγυηση, ειναι θεμα χρησης, απο τη στιγμη που δεν εκανε και ο ιδιος την τοποθετηση στο μηχανακι σου δεν μπορεις ναντου καταλογισεις κατι, θα εχει πατημα να σου πει οτι αυτος στις εδωσε καλες και οτι εσυ τις εκανες ζημια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαλλον θα πρέπει να αποδεχτω οτι εχεις δικιο Τασο.. Δεν νομιζω οτι θα βγάλω ακρη, ειδικα τόσο καιρο μετά. Θα κανω ισως μια τελευταια προσπαθεια με καποια ζυγοσταθμιση αν γινεται μονο.

Αν γνωρίζει καποιος, καποιον που μπορει να ασχοληθεί με αυτο το θέμα στην Θεσσαλονικη να μου το πει παρακαλω!

Τροποποιήθηκε από τον Deluxe

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα