Jump to content
Captain Slow

ΚΥΡΙΑΚΗ 27/1/2013 ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΒΟΡΕΙΩΝ

Recommended Posts

Χμμμ καλό μου ακούγεται και αυτό...Captain τι ώρα λοιπόν η συνάντηση στο city gate για να είμαστε στην ώρα που ορίζει ο φούρναρης? Α και να ρωτήσω....Εκεί δίπλα δεν είναι και η πίστα του Αιγινίου? λέω εγώ τώρα.......... :secret: :secret: :secret:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αντε καλα ................. Τελος παντων ............................ Ας το καταπιουμε και αυτο ........................ :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειχα αποφασισει να μην ακολουθησω στην βολτα σας τελικα διοτι τις δυο τελευταιες μερες εχω φαει πολυ βροχη και κρυο στην δουλεια και αποψε σχολαω μετα τις 3 το βραδυ οποτε θα καθομουν να ξεκουραστω αυριο γιατι δουλευω ξανα το βραδυ.Τελικα ομως αν ειναι να παμε μεχρι αιγινιο θα ξυπνησω και θα ερθω το πρωι στο ραντεβου.Ψηνομαι για καφεδακι με τον Πετρο.Τα λεμε το πρωι !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειχα αποφασισει να μην ακολουθησω στην βολτα σας τελικα διοτι τις δυο τελευταιες μερες εχω φαει πολυ βροχη και κρυο στην δουλεια και αποψε σχολαω μετα τις 3 το βραδυ οποτε θα καθομουν να ξεκουραστω αυριο γιατι δουλευω ξανα το βραδυ.Τελικα ομως αν ειναι να παμε μεχρι αιγινιο θα ξυπνησω και θα ερθω το πρωι στο ραντεβου.Ψηνομαι για καφεδακι με τον Πετρο.Τα λεμε το πρωι !!!

Επειδη δεν θα μπορεσω να ερθω :( φαε extra πιτα και για μενα, ετσι για να τιμησουμε τον Πετρο και τα εδεσματα του... ^_^

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο χωριο δεν εχει καφετερια μονο καφενεια.

11:00 η ωρα τοτε ραντεβου στην κεντρικη πλατεια του Αιγινιου για καφεδακι.

Θα φερω και το ταψι μαζι. Μην παει χαμενο και αυτη τη φορα.

-_-

Φερε και τιποτα βουτηματα για τους μεγαλυτερους ρε....και κανα λουκουμακι.... :tooth::crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πω ρε τωρα το ειδα το θεμα θελω πολυ να ερθω αλλα εχω γινει σαν τελικο ς απο το πιασιμο σας ευχομαι καλα χλμ και την αλλη φορα ειμαι σιγουρα μεσα. (παλι εχασα μια ωραια βολτα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδη δεν θα μπορεσω να ερθω :( φαε extra πιτα και για μενα, ετσι για να τιμησουμε τον Πετρο και τα εδεσματα του... ^_^

Άντε φάε και ένα για μένα γιατί έχω μετακόμιση :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τελικα δουλευω και δε θα μπορεσω να ερθω. :(

καλα να περασετε παιδες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βολτα δεν πηγαμε αλλα καφε ηπιαμε. Κερασμενο απο τον Χρηστο (τον ιδιοκτητη του καφε) που θα ειναι μαζι μας και την επομενη εβδομαδα στην κοπη.

Η μανιταροπιπεροκασεροπιτα εγινε αναρπαστη. Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια.

Καποιο διψασμενοι για χιλιομετρα εβαλαν το κεφαλι κατω και κυνηγωντας ο ενας τον αλλο εφτασαν στην Κατερινη να τρομαξουν λεει τις γιαγιαδες που σχολουσαν εκεινη την ωρα απο την εκκλησια.

Ειμασταν νομιζω 14 ατομα, καλο παρεακι. Μια προταση για βολτα μολις βγηκε ο ηλιος δεν εισακουστηκε και απαντες την εκαναν για τα σπιτια τους.

Γνωρισα δυο τρια παιδια ακομα. Χαρηκα πολυ παιδες. Τον Κωστα τον Αλεξανδρο τον Αγγελο και το Γιαννη ή Ανεστη αν δεν κανω λαθος.

ΠαναγιωτηΚ μην εκπλησσεσαι με το "ξεντυνομαι" Θα το δεις σε φωτο το γιατι, αν δεησει αυτος που τραβηξε να την ανεβασει.

Ντροπη και ονειδος παντως για εναν αναβατη με τετοιο πιστολι αυτη η συγκεκριμενη αμφιεση.

Επισης ενα "σε τρεχω" ακουστηκε αλλα ο Ντενης δεν εδωσε τη δεουσα σημασια. Μαλλον τον πηραν χαμπαρι!!!!!

Οι λεπτομερειες της πιτας κανονιστηκαν και την επομενη εβδομαδα σας περιμενουμε. Προβλεπεται πολυς λαος.

Ο Δημητρης θα φερει και κρασακι. Θα εχει και μπυριτσα ξανθια.

Παρακληση να βαλετε οσοι θα ερθετε τα ονοματακια σας στη λιστα να εχω ενα μπουσουλα στο περιπου τι θα χρειαστουμε.

:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βολτα δεν πηγαμε ............ Φλωρέψατε ρε;

Η μανιταροπιπεροκασεροπιτα εγινε αναρπαστη......... Ξέρεις πως αυτά τα σημειώνω.........

Καποιο διψασμενοι για χιλιομετρα εβαλαν το κεφαλι κατω και κυνηγωντας ο ενας τον αλλο εφτασαν στην Κατερινη να τρομαξουν λεει τις γιαγιαδες που σχολουσαν εκεινη την ωρα απο την εκκλησια. Μαλήτες - αλλιάδες μηχανόβιοι, τί περιμένεις;

.........................................

ΠαναγιωτηΚ μην εκπλησσεσαι με το "ξεντυνομαι" Θα το δεις σε φωτο το γιατι, αν δεησει αυτος που τραβηξε να την ανεβασει. Περιμένω, περιμένω.........

Ντροπη και ονειδος παντως για εναν αναβατη με τετοιο πιστολι αυτη η συγκεκριμενη αμφιεση. Στην πυρά, στην πυρά.................

Επισης ενα "σε τρεχω" ακουστηκε αλλα ο Ντενης δεν εδωσε τη δεουσα σημασια. Μαλλον τον πηραν χαμπαρι!!!!! Ε, αυτό ήταν, φλωρέψατε..........

Όχι, όχι, δεν ζηλεύω που είμαι γριπωμένος, όχι, δεν ζηλεύω..............

Δεν ζηλεύω λέμε...................

:wallbash: :wallbash: :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ένας απο αυτούς που ξεχάστηκαν και έφτασαν Κατερίνη ήμουν και εγώ :mB_kalo_e: .Τι να κάνουμε διψάμε για χλμ :baby: .

Φίλτατε Πετράν δεν ντράπηκα καθόλου για την αμφίεση και ειδικά μετά την οδήγηση του Multi μπορώ να πω πως είμαι και περήφανος :shades: .

Αρρώωωωωωωωστια το εργαλείο...αχ Θείο μας τρέλανες :uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΠαναγιωτηΚ μην εκπλησσεσαι με το "ξεντυνομαι" Θα το δεις σε φωτο το γιατι, αν δεησει αυτος που τραβηξε να την ανεβασει.

Ντροπη αισχος και ονειδος παντως για εναν αναβατη με τετοιο πιστολι αυτη η συγκεκριμενη αμφιεση.

Παρακληση να βαλετε οσοι θα ερθετε τα ονοματακια σας στη λιστα να εχω ενα μπουσουλα στο περιπου τι θα χρειαστουμε.

:_thumbsup:

Να το λεμε σωστα οπως πρεπει να ακουγετε, ολοκληρωμενο οχι μισο :tooth: :tooth: Τροποποιήθηκε από τον naftilos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικά δεν αντέξαμε, κάναμε και μια βολτίτσα (Αιγίνιο, Μελίκη, Βέροια, Αλεξάνδρεια, Χαλκηδόνα και πίσω). Καλή παρέα είχαμε, πίτα εξαιρετική, συντονιστήκαμε και για την άλλη εβδομάδα. Μερικές φωτό από το παρεάκι...

533835_4579489837927_136510274_n.jpg

536951_4579479517669_1536134737_n.jpg

Κάποιους ψάχνονται πολύ...

385178_4579475677573_1691167578_n.jpg

Άλλοι είναι ήδη εκεί...

74694_4579466037332_834538309_n.jpg

Ένας τοπικός γρήγορος με κόκκινο άτι, και το κοπάδι στο βάθος.

536968_419810484765446_304676095_n.jpg398110_419810318098796_1906998595_n.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω παντως ερωτευτικα ενα μηχανακι 10 ετιας και μπορω να πω πως ενθουσιαστηκα μαζι του , ενα tiger 955 . Γιατρε μου, ειμαι καλα? :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευγε παιδες, ωραιο παρεακι βλεπω, πιτες ακουω, σουβλακια μυρισαν... Ζηλεψα.

Εγω παντως ερωτευτικα ενα μηχανακι 10 ετιας και μπορω να πω πως ενθουσιαστηκα μαζι του , ενα tiger 955 . Γιατρε μου, ειμαι καλα? :crazy:

OXI :pray:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευγε παιδες, ωραιο παρεακι βλεπω, πιτες ακουω, σουβλακια μυρισαν... Ζηλεψα.

OXI :pray:

:tooth: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ελα μαζευονται τα τιγρακια. :shoot:

Χαμπο εισαι στον σωστο δρομο.

Πετρο η πιτα ηταν ολα τα λ7 :worshippy:.βαλε και την αφεντια μου στο κοπη τη πιτα

το παρεακι σουπερ πολυ χαβαλες,ναστε καλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κριμα ρε γμτ! Αν ηξερα οτι δεν θα πατε βολτιτσα και καθησατε για καφε θα ερχομουν.....

Δουλευα μεχρι αργα και προτιμησα να κοιμηθω... :blush2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα